Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 552 — Steelers fan
És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?Matthew99
Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?Jan
Én nem emlékszem ott semmilyen korlátozásra. De jövő héten megyek arra ha gondolod megnézem vagy megkérdezem a kakasdi ismerősöm.Matthew99
Kösz szépen de nem kell, pénteken megint megyek arra, majd lefigyelem. Van ott pár lakóház az út egyik oldalán, azért gondolom hogy valami tábla is lehet... de ha mégsem, akkor annál jobb!

De ettől függetlenül sunyi helyre álltak be mérni. Máskor ott már rendesen szoktam tolni, hogy a belső sávban tudjak felmenni. Meg szerintem mindenki.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 281 — Invisible man
Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?Jan
Én nem emlékszem ott semmilyen korlátozásra. De jövő héten megyek arra ha gondolod megnézem vagy megkérdezem a kakasdi ismerősöm.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
igazából annyira nem húzott fel, mert előfordult már többször is, de miért csinálják azt a tanárok, hogy 1 órával később kezdik a gyakot, majd amikor megérkeznek közlik, hogy írtak neptunon. megnéztem, a fél5-kor kezdődő óra csúszásával kapcsolatban 16:10-kor írt 😀 túléltem, meg semmi dolgom nem volt, de a tanszéken sem tudták megmondani, hogy mikor érkezik, így nem tudunk kocsmába se beülni...
több mint 14 éve
Simán csak leszállt a rózsaszín köd. Majd ha már jó pár hónapja együtt vannak és még mindig nem keres, akkor kezdj aggódni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.shawnka
lehet arra várt, h te vallj neki színt, és hát csalódnia kellett, így inkább hanyagol... 😊

|
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.shawnka
elleste a heelség fortélyait, van ez így

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 952
Száradjon le a keze annak aki kitalálta a kettősen csatlakozó, kettősen tájékozott sokszögvonal számítást...
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
az nem roadblock volt a szokatlan IP-cím miatt?JSanyo
nekem nem roadblock volt, hanem a saját fotóimon kellett tesztszerűen felismernem az embereket 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
az nem roadblock volt a szokatlan IP-cím miatt?

több mint 14 éve
És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?

több mint 14 éve
Asszem ma bemértek a 6-os úton. 😕

Szokásos módon korrektek voltak, beálltak a széptölgyesi emelkedő aljához, ahol általában mindenki rúg egy nagy gázt, hogy lendületből tudjon felmenni az emelkedőn.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530

ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 864 — no es importante

neki írj: http://www.facebook.com/zuck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianap
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?Schleck
3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉sutianap
Okés, nagyon köszi a segítséget. Sajna 96 éves vagyok, szóval kettő lesz ebből. 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!Schleck
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianap
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?Schleck
3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
valami tömény csak van otthon?sutianap
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!Schleck
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.

több mint 14 éve
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianap
Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!

több mint 14 éve
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianap
valami tömény csak van otthon?

több mint 14 éve
Már minden praktikámat bevetettem.
Hideg víz a fogra, fogmosás ínyvérzésig, Flector por, vatta a fülbe.
Most jó,de éjszaka visszatér.Bazzani
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.

több mint 14 éve
Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.

több mint 14 éve
A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.
Nem sokat aludtam. :mad:Bazzani
Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.