Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Kösz szépen de nem kell, pénteken megint megyek arra, majd lefigyelem. Van ott pár lakóház az út egyik oldalán, azért gondolom hogy valami tábla is lehet... de ha mégsem, akkor annál jobb!Én nem emlékszem ott semmilyen korlátozásra. De jövő héten megyek arra ha gondolod megnézem vagy megkérdezem a kakasdi ismerősöm.Matthew99És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?Matthew99Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?Jan
De ettől függetlenül sunyi helyre álltak be mérni. Máskor ott már rendesen szoktam tolni, hogy a belső sávban tudjak felmenni. Meg szerintem mindenki.
több mint 14 éve
Én nem emlékszem ott semmilyen korlátozásra. De jövő héten megyek arra ha gondolod megnézem vagy megkérdezem a kakasdi ismerősöm.És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?Matthew99Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?Jan

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?Matthew99Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?
több mint 14 éve
igazából annyira nem húzott fel, mert előfordult már többször is, de miért csinálják azt a tanárok, hogy 1 órával később kezdik a gyakot, majd amikor megérkeznek közlik, hogy írtak neptunon. megnéztem, a fél5-kor kezdődő óra csúszásával kapcsolatban 16:10-kor írt 😀 túléltem, meg semmi dolgom nem volt, de a tanszéken sem tudták megmondani, hogy mikor érkezik, így nem tudunk kocsmába se beülni...
több mint 14 éve
Simán csak leszállt a rózsaszín köd. Majd ha már jó pár hónapja együtt vannak és még mindig nem keres, akkor kezdj aggódni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.lehet arra várt, h te vallj neki színt, és hát csalódnia kellett, így inkább hanyagol... 😊
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.shawnka
|
több mint 14 éve
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.elleste a heelség fortélyait, van ez így
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.shawnka
több mint 14 éve
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.
több mint 14 éve
Száradjon le a keze annak aki kitalálta a kettősen csatlakozó, kettősen tájékozott sokszögvonal számítást...
több mint 14 éve
nekem nem roadblock volt, hanem a saját fotóimon kellett tesztszerűen felismernem az embereket 😀az nem roadblock volt a szokatlan IP-cím miatt?JSanyoIstenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
az nem roadblock volt a szokatlan IP-cím miatt?Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
több mint 14 éve
És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?

több mint 14 éve
Asszem ma bemértek a 6-os úton. 😕 Szokásos módon korrektek voltak, beálltak a széptölgyesi emelkedő aljához, ahol általában mindenki rúg egy nagy gázt, hogy lendületből tudjon felmenni az emelkedőn.
több mint 14 éve
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...neki írj: http://www.facebook.com/zuck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?
több mint 14 éve
Okés, nagyon köszi a segítséget. Sajna 96 éves vagyok, szóval kettő lesz ebből. 😀3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉sutianapA fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianapJó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?Schleck
több mint 14 éve
3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?SchleckGin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!SchleckA fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianapvalami tömény csak van otthon?sutianapGin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!Schleck
több mint 14 éve
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!SchleckAz a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉valami tömény csak van otthon?sutianap
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck

több mint 14 éve
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!valami tömény csak van otthon?sutianapPhlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianapAz a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
több mint 14 éve
valami tömény csak van otthon?Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianap
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck

több mint 14 éve
Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianapMár minden praktikámat bevetettem.Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!
Hideg víz a fogra, fogmosás ínyvérzésig, Flector por, vatta a fülbe.
Most jó,de éjszaka visszatér.Bazzani
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.
több mint 14 éve
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:SchleckMár minden praktikámat bevetettem.

több mint 14 éve
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Már minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Nem sokat aludtam. :mad:Bazzani
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.