Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Már minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Nem sokat aludtam. :mad:Bazzani
Hideg víz a fogra, fogmosás ínyvérzésig, Flector por, vatta a fülbe.
Most jó,de éjszaka visszatér.Bazzani
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.
több mint 14 éve
Fogfájás veszélyes dolog: http://velvet.hu/sztori/2012/02/19/fogfajasa_miatt_lett_ongyilkos_az_egykori_modell/DenyInkább kihúzattam volna az összes fogam,minthogy öngyilkos legyek miatta.
több mint 14 éve
Fogfájás veszélyes dolog: http://velvet.hu/sztori/2012/02/19/fogfajasa_miatt_lett_ongyilkos_az_egykori_modell/
több mint 14 éve
Jól néztem volna ki ha éjfél körül elkezdek otthon "istenesen berúgni" 😀nekem múltkor begyulladt a tömött a fogamUgyanez nálam is. Kurva szar. :mad:SchleckMár minden praktikámat bevetettem.
az fáj rendesen, de este nem törődve semmivel, istenesen berúgtam és tökéletesen jót aludtam. Remek fájdalomcsillapító a pálinka 😀 Másnap reggel pedig tudtam menni fogorvoshoz 😀Habi
több mint 14 éve
nekem múltkor begyulladt a tömött a fogamMár minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
az fáj rendesen, de este nem törődve semmivel, istenesen berúgtam és tökéletesen jót aludtam. Remek fájdalomcsillapító a pálinka 😀 Másnap reggel pedig tudtam menni fogorvoshoz 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Már minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Most jó,de éjszaka visszatér.
több mint 14 éve
A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:
több mint 14 éve
Alattunk lakik egy rohadék cigány család. Egy k.rva a két fattyával és ribanc tisztelt élettársa bebaszta a lépcsőház ablakát!Te most azt állítod,hogy azért verte be az ablakot mert cigány?
Tehetetlen vagyok, mert több kárt tud okozni nekem, mint én neki! A javíttatás gondolom természetesen közös költségből fog menni!
Szétkúr az ideg!catattack
😀
több mint 14 éve
lesz ez még így se... 😀nem tudom mi, de tegnap/ma nem volt kegyelmes.Hall Of GreenAz alkohol a barátod!catattackAz alkohol egy ribanc!Cowboykarcsi
|
több mint 14 éve
lokálrasszista 😊 nem vagy rasszista, csak ha konfrontálódsz 😊rasszista vagy...DivatIgen.
Amúgy nem.catattack
több mint 14 éve
A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Nem sokat aludtam. :mad:
több mint 14 éve
nem tudom mi, de tegnap/ma nem volt kegyelmes.Az alkohol egy ribanc!Cowboykarcsiaz a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of GreenAz alkohol a barátod!catattack
több mint 14 éve
Az alkohol egy ribanc!az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of GreenAz alkohol a barátod!catattack
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
catattack
3 520
az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of GreenAz alkohol a barátod!
több mint 14 éve
az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/
több mint 14 éve
catattack
3 520
Alattunk lakik egy rohadék cigány család. Egy k.rva a két fattyával és ribanc tisztelt élettársa bebaszta a lépcsőház ablakát! Tehetetlen vagyok, mert több kárt tud okozni nekem, mint én neki! A javíttatás gondolom természetesen közös költségből fog menni!
Szétkúr az ideg!
több mint 14 éve
Ez érdekes, sztem pont hogy átlátható... Semmi xtra, 1 nap alatt átálltam.február 25-én vált át mindenkinek a facebook profilja az idővonalra...JJÉn utálom az idővonalat. Egy átláthatatlan szar...Sebii
több mint 14 éve
Húha, tényleg komoly gondnak tűnik ez srácok!Szerintem is, elején kicsit furcsa volt, de gyorsan meg lehetett szokni.xrace77Én utálom az idővonalat. Egy átláthatatlan szar...SebiiTeljesen jó, és átlátható szerintem, én már rég váltottampc_x

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Szerintem is, elején kicsit furcsa volt, de gyorsan meg lehetett szokni.Teljesen jó, és átlátható szerintem, én már rég váltottampc_xfebruár 25-én vált át mindenkinek a facebook profilja az idővonalra...JJÉn utálom az idővonalat. Egy átláthatatlan szar...Sebii
több mint 14 éve
Teljesen jó, és átlátható szerintem, én már rég váltottamfebruár 25-én vált át mindenkinek a facebook profilja az idővonalra...JJÉn utálom az idővonalat. Egy átláthatatlan szar...Sebii

több mint 14 éve
február 25-én vált át mindenkinek a facebook profilja az idővonalra...JJÉn utálom az idővonalat. Egy átláthatatlan szar...
több mint 14 éve
február 25-én vált át mindenkinek a facebook profilja az idővonalra...JJhttp://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/people/Robert-Horvath/100001482723634február 25-én vált át mindenkinek a facebook profilja az idővonalra...JJAz mi?Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal