NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
egy emberre nem lehet főzőcskézni, de még kettőre se éri meg - hacsak nagyon-nagyon nem szereted a maradékot
viszont kisérletezni lehet, mindenféle meghivottakkal - specc az én oregánós zöldborsófőzelékemet máig emlegetik gyergyótól genfig :cool:sutianap
Na de hogy?! Ha jót akartok, kerüljétek a Balaton-felvidéket! 😊
Jesszusom, én annyira utálom a zöldborsófőzeléket! Még oreganóval sem tudom elképzelni, hogy megegyem.tomi-tomi
idesapám ez sacc 96 körül volt a regölyi búcsún, mindenkibe beleégettsutianap
Most már tényleg érdekel. Beleégett=elborzadtak, vagy mindenki elalélt a gyönyörtől?
"de mostmár ijenek vannak, hogy körmös-csülkös marhalábszár- röviden Velneszpörkölt velővel meg tojásosnokedlivel"
Jaj-jaj, ez már nagyon-nagyon csábítóan hangzik! A Nospa meg ott lapul a zsebedben a rászorulóknak. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
egy emberre nem lehet főzőcskézni, de még kettőre se éri meg - hacsak nagyon-nagyon nem szereted a maradékot
viszont kisérletezni lehet, mindenféle meghivottakkal - specc az én oregánós zöldborsófőzelékemet máig emlegetik gyergyótól genfig :cool:sutianap
Jesszusom, én annyira utálom a zöldborsófőzeléket! Még oreganóval sem tudom elképzelni, hogy megegyem.tomi-tomi
idesapám ez sacc 96 körül volt a regölyi búcsún, mindenkibe beleégett

de mostmár ijenek vannak, hogy körmös-csülkös marhalábszár- röviden Velneszpörkölt velővel meg tojásosnokedlivel 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Jesszusom, én annyira utálom a zöldborsófőzeléket! Még oreganóval sem tudom elképzelni, hogy megegyem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
és még mindig megtanulhatsz főzni, s nem kell mást basztatni, hogy szarul főz 😂sutianap
Miket meg nem tanulok itt tőletek. 😀Amadeus91
Itt délután kettőkor megkérdezed, hogy miért 600 egy kiló petrezselyem, és este 11-re komplett életvezetési programot dolgoznak ki Neked. Kilenc óra alatt begyűjtötted a következő húsz évedre szükséges tapasztalatot. Egyetemre már nem sok szükséged lesz ezután.

De azt azért vedd észre, hogy továbbra sem tudod, hogy miért olyan kurva drága a petrezselyem! 😀tomi-tomi
ÍGY VAN! Alig várom már az egyetemista éveket (ab. Szeptember)... mi vár még rám édes Istenem... 😀
több mint 14 éve
Ezt erősen cáfolom.
Manapság annyira sok Bp-en a kurva, hogy 3-4-5 ezrekért fullos programokat vállalnak be, ha heti 3 szor mész, az is csak havi 45-60, annyiból meg fix nőt sose kapsz, apeszos is megmondja. 😊Sobri Jóska
és még mindig megtanulhatsz főzni, s nem kell mást basztatni, hogy szarul főz 😂sutianap
Miket meg nem tanulok itt tőletek. 😀Amadeus91
Itt délután kettőkor megkérdezed, hogy miért 600 egy kiló petrezselyem, és este 11-re komplett életvezetési programot dolgoznak ki Neked. Kilenc óra alatt begyűjtötted a következő húsz évedre szükséges tapasztalatot. Egyetemre már nem sok szükséged lesz ezután.

De azt azért vedd észre, hogy továbbra sem tudod, hogy miért olyan kurva drága a petrezselyem! 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezt erősen cáfolom.
Manapság annyira sok Bp-en a kurva, hogy 3-4-5 ezrekért fullos programokat vállalnak be, ha heti 3 szor mész, az is csak havi 45-60, annyiból meg fix nőt sose kapsz, apeszos is megmondja. 😊Sobri Jóska
És már kanyarodhatunk is vissza a nem is oly régen volt értékarányos étkezéshez, KFC, meki, főzelékfaló, csirkecsibész vonalon. 😊Sobri Jóska
viszont kisérletezni lehet, mindenféle meghivottakkal - specc az én oregánós zöldborsófőzelékemet máig emlegetik gyergyótól genfig :cool:

több mint 14 éve
Ezt erősen cáfolom.
És már kanyarodhatunk is vissza a nem is oly régen volt értékarányos étkezéshez, KFC, meki, főzelékfaló, csirkecsibész vonalon. 😊Sobri Jóska
Moszkvában KFC-n éltem.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 142 — #NoStress
és olcsóbb mint kurvához járni. 😀Amadeus91
Ezt erősen cáfolom.
És már kanyarodhatunk is vissza a nem is oly régen volt értékarányos étkezéshez, KFC, meki, főzelékfaló, csirkecsibész vonalon. 😊

több mint 14 éve
Ezt erősen cáfolom.
Miket meg nem tanulok itt tőletek. 😀
több mint 14 éve
Az nem baj, amíg rájössz időben. Ha húsz év után jössz rá, na akkor van baj.... 😀 Az sem baj ha nem tud főzni, akkor mást tudjon, de azt nagyon. Pizzafutár meg mindíg akad....apeszos
Ezt erősen cáfolom.
és még mindig megtanulhatsz főzni, s nem kell mást basztatni, hogy szarul főz 😂

több mint 14 éve
Az nem baj, amíg rájössz időben. Ha húsz év után jössz rá, na akkor van baj.... 😀 Az sem baj ha nem tud főzni, akkor mást tudjon, de azt nagyon. Pizzafutár meg mindíg akad....apeszos
Ezt erősen cáfolom.
Túlkínálat van? (úristen megint ez a közgé...)
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 142 — #NoStress
Ezt erősen cáfolom.
Manapság annyira sok Bp-en a kurva, hogy 3-4-5 ezrekért fullos programokat vállalnak be, ha heti 3 szor mész, az is csak havi 45-60, annyiból meg fix nőt sose kapsz, apeszos is megmondja. 😊

több mint 14 éve
és olcsóbb mint kurvához járni. 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az nem baj, amíg rájössz időben. Ha húsz év után jössz rá, na akkor van baj.... 😀 Az sem baj ha nem tud főzni, akkor mást tudjon, de azt nagyon. Pizzafutár meg mindíg akad....
több mint 14 éve
Akkor inkább a kifőzde....apeszos
😀 nem volt még olyan bnőm aki tudott volna főzni.. van aki konzerv töltöttpaprikát evett a nagyanyjánál, mert az öreglány sem, meg senki más sem tudott főzni a családjában. Am mindig butákat fogok ki..és utólag jövök rá...
több mint 14 éve
Akkor inkább a kifőzde....
több mint 14 éve
Ezért kell sürgősen beszerezni asszonykát, oszt' csinálja ő... 😛apeszos
Az én pénzemből? Csődbe megyek 20 évesen. 😀Amadeus91
Jól kell választani... 😛 Nehogy úgy járj mint én. Szerelem házasság, aztán húzhatod az igát életed végéig. Petrezselyemért. Öreglány, sok pénz, korán hal.... 😀apeszos
Nem erényem a jól választás....
több mint 14 éve
Az én pénzemből? Csődbe megyek 20 évesen. 😀Amadeus91
Jól kell választani... 😛 Nehogy úgy járj mint én. Szerelem házasság, aztán húzhatod az igát életed végéig. Petrezselyemért. Öreglány, sok pénz, korán hal.... 😀
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Hát az biztos, hogy amikor az ember először kezd el gondoskodni magáról, akkor jön az igazi aztakurva-feeling.fetomy
hát igen, én egyedül lakom pl és jobban megéri menüket kajálnom, mint főzni magamra. sokkal jobban. most persze főtt ételről beszélek, így csak hétvégén szoktam főzni, aztán azt eszem hétfőig, de na már. arra is elmegy 2000 ft legjobb esetben, de inkább 3. durva árak vannak, emlékszem nekem az első nagy wtf momentumom a sajttal volt. egy 300 ft-os trappista (nemtom az hány deka, nem olyan sok) 2 adag melegszenyára elég, luxus.
több mint 14 éve
Az én pénzemből? Csődbe megyek 20 évesen. 😀
több mint 14 éve
Ezért kell sürgősen beszerezni asszonykát, oszt' csinálja ő... 😛
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát az biztos, hogy amikor az ember először kezd el gondoskodni magáról, akkor jön az igazi aztakurva-feeling.
több mint 14 éve
Nem az, csak mostanában, hogy felnőttem, pénz keresés, önfenntartás kezdete, nézegetem jobban a kilónkénti árakat, és azért mégiscsak kemény, hogy több a petrezselyem kilója mint a sertés májé. De 1 kiló krumpli is ott van 200 (nálunk, Békéscsaba), kurva drága minden. Az ember nem vesz mást csak paprikát, krumplit meg petrezselymet és már ott van 600 Ft-nál (kb). Szóval... nem is tudom. Most még jön a cukor adó, só adó...ha már adó, kajak, hogy lesz eb adó? (nem, nem akarok kutyát venni fogyasztásra)
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 274 — no es importante
na és mi van akkor, ha egy nagy közkonyha árubeszerzőjeként dolgozik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
sha pesto-t akar csinálni?