Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Most megfogtál...Még van egy megoldás, de ahogy a képet néztem Rólad ahhoz be kéne kenni korommal az arcukat.én egyik oldalnak sem vagyok a támogatója. sőt, semmilyen pártnak.Nem csak számodra. A politikus külön faj ebben az országban. Mostanában kijutott nekünk a 'jóból' az idióta Gyurcsánnyal, meg ezzel a hatalom mániás törpe diktátorral, meg a "mindegy mi a következmény, csak az az igaz amit én mondok, teszek, és az ellenkezője is ha én mondom, vagy teszem" sleppjével. Erős a gyanúm, hogy az unokám is nyomorogni fog (mondjuk az már nincs messze 😀) ha csak nem tanul meg profi módon adót csalni, lopni. Vagy nem megy el politikusnak.apeszos
amikor az mszp volt hatalmon, akkor is voltak kemény és komoly dolgok, amik szúrták az ember szemét, de ami most megy MO-n, az számomra vérlázító. kell azért a pofára bőr a "vezéreknek" és hol van még a vége?JC6
Márha érted. 😉Bazzani
több mint 13 éve
Még van egy megoldás, de ahogy a képet néztem Rólad ahhoz be kéne kenni korommal az arcukat.Nem csak számodra. A politikus külön faj ebben az országban. Mostanában kijutott nekünk a 'jóból' az idióta Gyurcsánnyal, meg ezzel a hatalom mániás törpe diktátorral, meg a "mindegy mi a következmény, csak az az igaz amit én mondok, teszek, és az ellenkezője is ha én mondom, vagy teszem" sleppjével. Erős a gyanúm, hogy az unokám is nyomorogni fog (mondjuk az már nincs messze 😀) ha csak nem tanul meg profi módon adót csalni, lopni. Vagy nem megy el politikusnak.apeszosannyira bírom, hogy mindig mindenért az aktuális a hibás... 😊fetomyén egyik oldalnak sem vagyok a támogatója. sőt, semmilyen pártnak.
amikor az mszp volt hatalmon, akkor is voltak kemény és komoly dolgok, amik szúrták az ember szemét, de ami most megy MO-n, az számomra vérlázító. kell azért a pofára bőr a "vezéreknek" és hol van még a vége?JC6
Márha érted. 😉
több mint 13 éve
Nem csak számodra. A politikus külön faj ebben az országban. Mostanában kijutott nekünk a 'jóból' az idióta Gyurcsánnyal, meg ezzel a hatalom mániás törpe diktátorral, meg a "mindegy mi a következmény, csak az az igaz amit én mondok, teszek, és az ellenkezője is ha én mondom, vagy teszem" sleppjével. Erős a gyanúm, hogy az unokám is nyomorogni fog (mondjuk az már nincs messze 😀) ha csak nem tanul meg profi módon adót csalni, lopni. Vagy nem megy el politikusnak.annyira bírom, hogy mindig mindenért az aktuális a hibás... 😊fetomyén egyik oldalnak sem vagyok a támogatója. sőt, semmilyen pártnak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
annyira bírom, hogy mindig mindenért az aktuális a hibás... 😊fetomyén egyik oldalnak sem vagyok a támogatója. sőt, semmilyen pártnak.
amikor az mszp volt hatalmon, akkor is voltak kemény és komoly dolgok, amik szúrták az ember szemét, de ami most megy MO-n, az számomra vérlázító. kell azért a pofára bőr a "vezéreknek" és hol van még a vége?
több mint 13 éve
hihihihaha jaj de vicces valaki 😛 😀utálom az anti focitJociSzerintem Antnak nem nagyon van focicsapata :/ de ahogy gondolod 😕fetomy
több mint 13 éve
annyira bírom, hogy mindig mindenért az aktuális a hibás... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, végre. Egy dolog miatt érdemes most az ország egyik legszarabb városában élni 😀 8 km-re van az olcsóbb cukor 😀 😀 😀szerk: hogy le ne maradjon! köcsög politika meg minden egyéb szarság, hogy a gázolaj - ami tudtommal a benzin "mellékterméke" - drágább mint maga a benzin.....
gyűlölök olyan helyen élni, ahol szembeköpik az embereket a magukat kiskirálynak hívő emberek... még egy bőrt a parasztról!
több mint 13 éve
Tudtam, hogy még csak véletlenül sem lett volna szabad bekapcsolva hagynom a Tel-aviv2 nevű szennycsatornát. Az Aktív című műsorban épp most sajnáltatták ezt a Matisz papa nevű még írni-olvasni sem tudó putriscigányt. Valami fát lopott, vagy vmi ilyesmi miatt, kapott pár ezer ft bírságot. Egyszerűen gusztustalan volt, persze a lánya azóta újabb purdékat ellett a világra, sebaj majd eltartja azokat is a magyarság. A jó édes kurva anyátok mocskos tv2, már csak az ilyen vérlázító riportjaitok miatt is be kellene tiltani titeket is meg a hasonszőrű retek klubot is.DubEz mind egytől-egyig provokálás. A magyarnak nagy a tűrőképessége, de ez már sok.
Bár jó látni, hogy más is így vélekedik erről, mint én. 😛 😊
több mint 13 éve
utálom az anti focit
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Holnap kell befeküdnöm a kórházba és csak hétfőn jövők haza. 😐
több mint 13 éve
És azok is bekaphatják akik privatizálták.csak erre egy gondolatig, sajnos ez nem egy egyszerű szituáció volt, nagyon sokak szerint ez volt az egyetlen megoldás, és nagyon sokak szerint pl. a cukort nagyon nagy hiba volt privatizálni. sajnos mindkettőben van igazság 😕 😕
Bazzani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Az EU a hunyó, csináltak a túltermelés miatt egy "reformot": a magyar termelés 5 év alatt az ötödére esett, anyagilag is támogatták a cukor lecserélését.Öt hónapja nem voltak privatizálva a cukorgyárak?Szlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.váó, ebből hogy jött ki a Viktor-vektor??
Ejj Viktor.Bazzani
nem is tudom kik privatizálták a cukorgyárakat Mo-n. ok-okozat.sapka
És azok is bekaphatják akik privatizálták.
Bazzani
Aztán a 7 működő cukorgyárból így egy kivételével mind bezárt, ezzel támogatta az EU a régi tagállamok piacvásárlását.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Tudtam, hogy még csak véletlenül sem lett volna szabad bekapcsolva hagynom a Tel-aviv2 nevű szennycsatornát. Az Aktív című műsorban épp most sajnáltatták ezt a Matisz papa nevű még írni-olvasni sem tudó putriscigányt. Valami fát lopott, vagy vmi ilyesmi miatt, kapott pár ezer ft bírságot. Egyszerűen gusztustalan volt, persze a lánya azóta újabb purdékat ellett a világra, sebaj majd eltartja azokat is a magyarság. A jó édes kurva anyátok mocskos tv2, már csak az ilyen vérlázító riportjaitok miatt is be kellene tiltani titeket is meg a hasonszőrű retek klubot is.
több mint 13 éve
és nem kérdezted meg mennyi egy kiló cukor?Höhö vele találkoztam annó egy split-i strandon 😛JayBSzlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.a horvát adatra lennék kíváncsi, ott mégiscsak van egy Davor Suker, aki a legjobb reklámarc a témábanHöri
Ejj Viktor.Bazzani
amateur
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Höhö vele találkoztam annó egy split-i strandon 😛Szlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.a horvát adatra lennék kíváncsi, ott mégiscsak van egy Davor Suker, aki a legjobb reklámarc a témábanHöri
Ejj Viktor.Bazzani
több mint 13 éve
Szlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.a horvát adatra lennék kíváncsi, ott mégiscsak van egy Davor Suker, aki a legjobb reklámarc a témában
Ejj Viktor.Bazzani
több mint 13 éve
Öt hónapja nem voltak privatizálva a cukorgyárak?Szlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.váó, ebből hogy jött ki a Viktor-vektor??
Ejj Viktor.Bazzani
nem is tudom kik privatizálták a cukorgyárakat Mo-n. ok-okozat.sapka
És azok is bekaphatják akik privatizálták.
De hamár Viktor.
Amikor az MSZP volt kormányon és emelkedett a benzinár, narancsosék marhára verték a mellüket, hogy "Úrjézusrohadtkomcsikmármegintemelnekbezzeghamilennénk". Most meg kuss van. Nagy kuss.
több mint 13 éve
Evidens, hogy ilyen dolgokban az a mérvadó, hogy pont te milyenszájú vagy. 😊Örülök, nem vagyok édes-szájú.gyeekCsak nem retek klub híradó?gyeekAz egész ország területén, nem csak a híradóban.Sobri Jóska
Így akkor máris nincs semmi gond ezzel se. Probléma megoldva. Következő?
több mint 13 éve
Örülök, nem vagyok édes-szájú.Az egész ország területén, nem csak a híradóban.Sobri JóskaSzlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.Csak nem retek klub híradó?gyeek
Ejj Viktor.Bazzani
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az lenyegtelen. inkabb legyen mindenert a kibaszott orban a hibas minthogy gondolkodni kelljen :rolleyes:
több mint 13 éve
Szlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.váó, ebből hogy jött ki a Viktor-vektor??
Ejj Viktor.Bazzani
nem is tudom kik privatizálták a cukorgyárakat Mo-n. ok-okozat.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Az egész ország területén, nem csak a híradóban.Szlovákiában 190Ft a cukor, nálunk 330.Csak nem retek klub híradó?gyeek
Ejj Viktor.Bazzani