Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
???? Nekünk kijönnek ès leolvassák a többi a leolvasó dolga 🤔☺️éves elszámoláshoz kellett diktálni ahol kell a fényképKezdem úgy érezni, hogy én megyek szembe az autópályán. 😀 Sosem kért még fényképet.beírod az appba és kész? 😀feltéve hogy az a hulladék beveszi amit beírtál és a fényképet amit csatoltál
dugo93
Negritis, a vajda
dugo93
mondjuk azt se tudom hogy honnan veszi az MVM hogy én magamtól diktálok, de telefonon nem tudom elérni őket
Negritis, a vajda
Most nyaralni vagyunk, remélem mire hazaèrek nem a visszaküldött számla vár, hanem az sms hogy utalták a pènzt a a gyülekezeti számlára a betáplált többletèrt, ami idèn durván jól fizet 😁
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
éves elszámoláshoz kellett diktálni ahol kell a fényképKezdem úgy érezni, hogy én megyek szembe az autópályán. 😀 Sosem kért még fényképet.beírod az appba és kész? 😀feltéve hogy az a hulladék beveszi amit beírtál és a fényképet amit csatoltál
dugo93
Negritis, a vajda
dugo93
mondjuk azt se tudom hogy honnan veszi az MVM hogy én magamtól diktálok, de telefonon nem tudom elérni őket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hülye voltam. Diktálásról álltunk át átalányra. Így jött ki a plusz.Kezdem úgy érezni, hogy én megyek szembe az autópályán. 😀 Sosem kért még fényképet.beírod az appba és kész? 😀feltéve hogy az a hulladék beveszi amit beírtál és a fényképet amit csatoltál
dugo93
Negritis, a vajda
dugo93
több mint 1 éve
dugo93
4 230
Kezdem úgy érezni, hogy én megyek szembe az autópályán. 😀 Sosem kért még fényképet.beírod az appba és kész? 😀feltéve hogy az a hulladék beveszi amit beírtál és a fényképet amit csatoltál
dugo93
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
beírod az appba és kész? 😀feltéve hogy az a hulladék beveszi amit beírtál és a fényképet amit csatoltál
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dugo93
4 230
De a diktálásnak nem az a lényege, hogy havonta 1x kimész a villanyórához, leolvasod, beírod az appba és kész? 😀Mi kiszamoltuk tavaly nagyjából mennyi lesz az éves fogyasztas és átálltunk diktalasra. -70 ezer lett az elszámolás úgyhogy fölé lőttünk.Tavaly ősszel kapott cimborám egy igencsak vaskos E-On áram számlát, ami egy felújított présház fogyasztásához képest igencsak vaskos volt, százezrekben kell érteni. Mivel nem Lölö, ezért többször is járt az irodájukban, de mivel nem Lölö, mondták hogy ez van, fizessen. Most kapott átalány elszámolást ismét. Mínusz kétszáz x ezer forint... Papírtologató balfaszok, kivéve aki kiszúrta a balfaszságot.Ezért (is) tartom sokkal jobb módszernek a diktálást. Ott azért fizetsz amit használsz és évente nem fog jönni meglepetés számla.
gyeek
dugo93
Nemes samu09
több mint 1 éve
Rohadjon meg az összeg Meteorológiai szolgáltatnál dolgozó ingyenélő! Eddig se nagyon néztem, ezután sosem fogom. Semmirekellő banda.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mi kiszamoltuk tavaly nagyjából mennyi lesz az éves fogyasztas és átálltunk diktalasra. -70 ezer lett az elszámolás úgyhogy fölé lőttünk.Tavaly ősszel kapott cimborám egy igencsak vaskos E-On áram számlát, ami egy felújított présház fogyasztásához képest igencsak vaskos volt, százezrekben kell érteni. Mivel nem Lölö, ezért többször is járt az irodájukban, de mivel nem Lölö, mondták hogy ez van, fizessen. Most kapott átalány elszámolást ismét. Mínusz kétszáz x ezer forint... Papírtologató balfaszok, kivéve aki kiszúrta a balfaszságot.Ezért (is) tartom sokkal jobb módszernek a diktálást. Ott azért fizetsz amit használsz és évente nem fog jönni meglepetés számla.
gyeek
dugo93
több mint 1 éve
dugo93
4 230
Tavaly ősszel kapott cimborám egy igencsak vaskos E-On áram számlát, ami egy felújított présház fogyasztásához képest igencsak vaskos volt, százezrekben kell érteni. Mivel nem Lölö, ezért többször is járt az irodájukban, de mivel nem Lölö, mondták hogy ez van, fizessen. Most kapott átalány elszámolást ismét. Mínusz kétszáz x ezer forint... Papírtologató balfaszok, kivéve aki kiszúrta a balfaszságot.Ezért (is) tartom sokkal jobb módszernek a diktálást. Ott azért fizetsz amit használsz és évente nem fog jönni meglepetés számla.
gyeek
több mint 1 éve
Tavaly ősszel kapott cimborám egy igencsak vaskos E-On áram számlát, ami egy felújított présház fogyasztásához képest igencsak vaskos volt, százezrekben kell érteni. Mivel nem Lölö, ezért többször is járt az irodájukban, de mivel nem Lölö, mondták hogy ez van, fizessen. Most kapott átalány elszámolást ismét. Mínusz kétszáz x ezer forint... Papírtologató balfaszok, kivéve aki kiszúrta a balfaszságot.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Ó hogy szopjon lovat aki kitalálta ezeket a kurva letekerhetetlen kupakokat bazmeg a tejesdobozokra is!A tejes– / üdítős-doboz nem a papír, hanem a műanyag szelektívbe való. Tehát ne is operáld le, hanem egyben dobd a műanyagba. (A levehetetlen kupakot is azért találták ki, hogy ne dobd el, hanem maradjon az eredeti csomagoláson.
Felnőtt ember meg se tudja fogni, mert fél centi vastag az egész kis szar, és kinyitni se lehet, késsel kell feszegetni...
De legalább a szelektívbe se lehet külön rakni a papírdoboztól, iszonyatosan hatalmas ötlet, péklapáttal szívesen agyonverném akinek az okos kis fejecskéjéből kipattant ez a kiváló ötlet.
warr_b
Szerkesztette: vpi
több mint 1 éve
Ó hogy szopjon lovat aki kitalálta ezeket a kurva letekerhetetlen kupakokat bazmeg a tejesdobozokra is! Felnőtt ember meg se tudja fogni, mert fél centi vastag az egész kis szar, és kinyitni se lehet, késsel kell feszegetni...
De legalább a szelektívbe se lehet külön rakni a papírdoboztól, iszonyatosan hatalmas ötlet, péklapáttal szívesen agyonverném akinek az okos kis fejecskéjéből kipattant ez a kiváló ötlet.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
😃Vagy a Pringles. 😊Debrecen. De lehet már lejárt az akció.hol?😊 direkt ma elmentem az itteni Müllerbe 1295 😕Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megy2023. 08. 06.:
r.baggio
1590 a Pringles, a Red Bull 590
r.baggio
NB2
Nemes samu09
NB2
Nemes samu09
somoskovig
Ha lejárt akkor is megeszem mert Pringles.
több mint 1 éve
Vagy a Pringles. 😊Debrecen. De lehet már lejárt az akció.hol?😊 direkt ma elmentem az itteni Müllerbe 1295 😕Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
A tescoban már 1150 ft egy pringles, a sparban 470 a red bull, nekem valamiért mindig is ezek voltak a tényleges fokmérők. Őrület ami megy2023. 08. 06.:
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
NB2
Nemes samu09
több mint 1 éve
Debrecen. De lehet már lejárt az akció.hol?😊 direkt ma elmentem az itteni Müllerbe 1295 😕Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
NB2
több mint 1 éve
hol?😊 direkt ma elmentem az itteni Müllerbe 1295 😕Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
Az egyik zloven lidlnel angolul ki van rakva h az applikacioban valtsal szlovenre es jonnek az olcsob termekek.a kommersz piaknal eleg gyakori ...2022. 05. 15.Nem azért mondom, de a Perrin pincészet Château de Beaucastel Rouge 2020 Châteauneuf-du-Pape - borának az ára meg csökkent mióta legutóbb vettem….
r.baggio
r.baggio
MC12
csebi
Egy masik szloven boltnal csak szloven lakcimmel kaphatnal baszott jo akcios kartyat.hat nem. Magyar lakcim is ok a kartyat atveheted a boltban.
több mint 1 éve
MC12A cinizmus mindig segít
youtu.be/tadn4Lab6OI
r.baggio
444.hu/kepek/2023/08/07/meszaros-lorinccel-a-fedelzeten-lefotoztuk-a-ner-szolgalataba-allt-legujabb-szuperjachtot
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
MC12A cinizmus mindig segít
youtu.be/tadn4Lab6OI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
a kommersz piaknal eleg gyakori ...2022. 05. 15.Nem azért mondom, de a Perrin pincészet Château de Beaucastel Rouge 2020 Châteauneuf-du-Pape - borának az ára meg csökkent mióta legutóbb vettem….
r.baggio
r.baggio
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az teljesen jó ár.Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
Most nézem, Prágában online akciós ár 880 Ft (16 ft-os árfolyammal számolva az 55czk-t)
több mint 1 éve
185a 165-ös?Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
NB2
több mint 1 éve
187-es185ösa 165-ös?Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
NB2
Gróf de sutianap
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
185ösa 165-ös?Müller Pringles 790. Vettem is hatot.2022. 05. 15.chips-ropi-ragcsalnivalo.arukereso.hu/pringles/original-chips-165-g-p336654000/
r.baggio
r.baggio
NB2
Nemes samu09
NB2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak