Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Ok, gabennek meg igaza is lehetne, ha teljes bizonyossaggal tudna, hogy ha leallnak az uldozessel a rendorok, szepen megy haza 90-el.Bocs, de te hülye vagy.Pontosan tudták kit üldöznek, hol él, kik a rokonai. Ez így szimpla közúti veszélyeztetés volt a rendőrtől.Például? Követik fél országon át a 200-al közlekedő agyhalottat, aki cikázott és veszélyeztette mások életét?A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
Remélem hosszú ideig a sitten for rohadni, ügyvédúr is mehetne vele egészen nyugodtan.
warr_b
Erről nagyon szívesen meghallgatnám, hogy egy 200-al száguldozó emberkét milyen törvényes módon óhajtott volna elfogni.
Beki
Most mindenki vállon veregeti a vadnyugati hősöket, mert nem halt meg senki.
Dzsokijuing
Beki
Ja és mindez vezetéstől eltiltás miatt. Kurva nagy hősök!
🤘 gaben 🤘
warr_b
Mi erre a garancia? Vagy arra, hogy nem eppen eletellenes buncselekmeny elkovetese utan probalja a felelossegrevonast megakadalyozni? Hogy eppen nem bujdokolni keszul?
Vagy mi a garancia arra, hogy nem drogozott es nem fog akkor is masokat veszelyeztetni, ha hagyjak futni? Vagy hogy nem dog mas buncselekmenyeket elkovetni?
Semmi.
Papiron igazad lehetne, ha tudnank, hogy uldozes hianyaban szepen haza vezet a Kresz szerint, se elotte es se utana nem kovetett vagy kovet el egyeb buncselekmenyt, de a valo eletben ilyen nincs.
Tegyuk fel, hogy hagyjak futni, az irge be van drogozva, fel ora mulva utkozik egy csaladdal, meghal 5 ember. Vagy eppen az ex-feleseghez tart indulattol vezerelve, hogy megolje?
Akkor mi van?
több mint 1 éve
Bocs, de te hülye vagy.Pontosan tudták kit üldöznek, hol él, kik a rokonai. Ez így szimpla közúti veszélyeztetés volt a rendőrtől.Például? Követik fél országon át a 200-al közlekedő agyhalottat, aki cikázott és veszélyeztette mások életét?A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
Remélem hosszú ideig a sitten for rohadni, ügyvédúr is mehetne vele egészen nyugodtan.
warr_b
Erről nagyon szívesen meghallgatnám, hogy egy 200-al száguldozó emberkét milyen törvényes módon óhajtott volna elfogni.
Beki
Dzsokijuing
Beki
🤘 gaben 🤘
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Pontosan tudták kit üldöznek, hol él, kik a rokonai. Ez így szimpla közúti veszélyeztetés volt a rendőrtől.Például? Követik fél országon át a 200-al közlekedő agyhalottat, aki cikázott és veszélyeztette mások életét?A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Dzsokijuing
Beki
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 905
youtu.be/6uikJTnmtgwfel a fejjel
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Elég egy csekket kiküldeni 30e-ről. Nem kéne molesztálgatni a zállampolgárokat.Ez most az az eset, mikor az a Ricsike becsapódott a buszmegállóba? Mert ott kifejezetten jól működött a rendszámtábla meg a digitalizáció...A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Dzsokijuing
Matthew99
több mint 1 éve
Ha jól láttam a videón, nem volt csúcs.Ha nem is rendészeti megoldás, de én a jó időzítésű levegő-föld rakétát preferálnám.
Útzárat összekalapálni valid megoldás, de várom a rendőrségi szakértők véleményét.
Dzsokijuing
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
ahogy Jessup mondaná: "you gotta ask nicely".telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jughead
5 213
A helyes és veszélytelen eljárás az útzár lett volna, mindkét oldalról.Irtó nagy szerencséje a rendőröknek, hogy nem okoztak tömegbalesetet azzal, hogy a szembejövő sávban is kiköthetett volna az üldözött kocsi.
több mint 1 éve
Ha jól láttam a videón, nem volt csúcs.Útzárat összekalapálni valid megoldás, de várom a rendőrségi szakértők véleményét.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Például? Követik fél országon át a 200-al közlekedő agyhalottat, aki cikázott és veszélyeztette mások életét?A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Ez most az az eset, mikor az a Ricsike becsapódott a buszmegállóba? Mert ott kifejezetten jól működött a rendszámtábla meg a digitalizáció...A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Dzsokijuing
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nem volt rajta rendszám 😊A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Dzsokijuing
De amúgy most őszintén hagyni kellett volna, hogy a fél országot átszelje, veszélyeztetve ezzel több száz embert??? Én ott lőttem volna fejbe, aztán meg van oldva az egész ügy.
több mint 1 éve
A rendszámtáblák és a digitalizáció világában azért akad más módszer is, hogy lekapcsoljanak egy ámokfutót.telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorok„A parancsnoki véleményt és megállapítást aggályosnak tartom, egyrészt azért, mert a rendőröknek egyéb számtalan törvényes lehetősége lett volna az általuk már beazonosított személy követésére, elfogására, az elfogás helyének és módjának a megválasztására”
Nah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
warr_b
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/08/15/autos-uldozes-m2-es-nem-hibaztak-a-rendorokNah, legalább.
Szegény, megijedt 😀😀
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/08/14/ittas-vezetes-ferihegyi-ut-mentok-kismamaMindenképp el kéne törölni azt az értelmetlen zéró toleranciát, hát milyen már hogy hétfőn reggel fél 9-kor nem kocsikázhat bebaszcsizva nyugodtan az ember...
több mint 1 éve
Lipóti, most a füstölt sajtos croissant komolyan az, hogy belebasztok egy szelet sajtot a croissant belsejébe, ami meg sem olvad rendesen?Füstölt sajt pipa
Anyátok picsája, komolyan mondom
zacknorb
Croissant pipa
Mi kell még? 😊
több mint 1 éve
Lipóti, most a füstölt sajtos croissant komolyan az, hogy belebasztok egy szelet sajtot a croissant belsejébe, ami meg sem olvad rendesen?Anyátok picsája, komolyan mondom
több mint 1 éve
mi, fiúk a papírzsepit köpőcsöveztük az osztályterem falára/plafonjára. még mondja valaki ezekután, hogy lányok korábban érnek...én röszkén a határon dolgoztam ilyen térenAdott egy teljesen felújított férfi wc, új mindennel. A porcelán két szélén egy pici kuka és kefe tartó, anyaguk fém. A tetejükön rozsdapöttyöknek tűnő foltok. Tézis: az éttermi higiéniát illetően szkeptikus bides poreszt ódzkodik ráplaccsantani nyamvadt seggét az ülökére, ehelyett gyenge lábai miatt instabil guggoló pozícióban szabadult meg a pezsgődugó jellegű parasztfosától. A pokolban a fostengerben fog kutyaúszni, a tenger pedig viharos lesz!az ilyet sose értettem. faszé nem rak rá az ülőkére pár réteg wc papírt és ül úgy rá a balett helyett?
gyeek
haverom mesélte aki amúgy wc-s bácsi volt egy ideig egy nyilvános, ámde kultúrált és tiszta budiban, hogy egy tag megcsinálta azt a bravúrt, hogy befosott a wc kagyló meg a fal közé, közvetlen a wc tartály alá úgy, hogy az ülőke egyáltalán nem lett olyan 😂 szóval még egész jól jártál...
peach
nekem azt magyarázza meg valaki hogy a nők a tampont miért csapják a falra?
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Én ugyan hallottam (magam nem jártam ilyen szinten), hogy x testnedv két stabil ojjektum közé kerül ahol nincs lefolyó, de az én és te sztoridban csak a jobbágy gént látom. Ezért mondom mindig; olyan világban élünk (legalábbis itthol), ahol sok a pofa és kevés a pofon.Adott egy teljesen felújított férfi wc, új mindennel. A porcelán két szélén egy pici kuka és kefe tartó, anyaguk fém. A tetejükön rozsdapöttyöknek tűnő foltok. Tézis: az éttermi higiéniát illetően szkeptikus bides poreszt ódzkodik ráplaccsantani nyamvadt seggét az ülökére, ehelyett gyenge lábai miatt instabil guggoló pozícióban szabadult meg a pezsgődugó jellegű parasztfosától. A pokolban a fostengerben fog kutyaúszni, a tenger pedig viharos lesz!az ilyet sose értettem. faszé nem rak rá az ülőkére pár réteg wc papírt és ül úgy rá a balett helyett?
gyeek
haverom mesélte aki amúgy wc-s bácsi volt egy ideig egy nyilvános, ámde kultúrált és tiszta budiban, hogy egy tag megcsinálta azt a bravúrt, hogy befosott a wc kagyló meg a fal közé, közvetlen a wc tartály alá úgy, hogy az ülőke egyáltalán nem lett olyan 😂 szóval még egész jól jártál...
peach
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
deyell
11 702
| van aki szokott vele a falra rajzolgatni is |én röszkén a határon dolgoztam ilyen térenAdott egy teljesen felújított férfi wc, új mindennel. A porcelán két szélén egy pici kuka és kefe tartó, anyaguk fém. A tetejükön rozsdapöttyöknek tűnő foltok. Tézis: az éttermi higiéniát illetően szkeptikus bides poreszt ódzkodik ráplaccsantani nyamvadt seggét az ülökére, ehelyett gyenge lábai miatt instabil guggoló pozícióban szabadult meg a pezsgődugó jellegű parasztfosától. A pokolban a fostengerben fog kutyaúszni, a tenger pedig viharos lesz!az ilyet sose értettem. faszé nem rak rá az ülőkére pár réteg wc papírt és ül úgy rá a balett helyett?
gyeek
peach
Negritis, a vajda
choose life
több mint 1 éve
én röszkén a határon dolgoztam ilyen térenAdott egy teljesen felújított férfi wc, új mindennel. A porcelán két szélén egy pici kuka és kefe tartó, anyaguk fém. A tetejükön rozsdapöttyöknek tűnő foltok. Tézis: az éttermi higiéniát illetően szkeptikus bides poreszt ódzkodik ráplaccsantani nyamvadt seggét az ülökére, ehelyett gyenge lábai miatt instabil guggoló pozícióban szabadult meg a pezsgődugó jellegű parasztfosától. A pokolban a fostengerben fog kutyaúszni, a tenger pedig viharos lesz!az ilyet sose értettem. faszé nem rak rá az ülőkére pár réteg wc papírt és ül úgy rá a balett helyett?
gyeek
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Adott egy teljesen felújított férfi wc, új mindennel. A porcelán két szélén egy pici kuka és kefe tartó, anyaguk fém. A tetejükön rozsdapöttyöknek tűnő foltok. Tézis: az éttermi higiéniát illetően szkeptikus bides poreszt ódzkodik ráplaccsantani nyamvadt seggét az ülökére, ehelyett gyenge lábai miatt instabil guggoló pozícióban szabadult meg a pezsgődugó jellegű parasztfosától. A pokolban a fostengerben fog kutyaúszni, a tenger pedig viharos lesz!az ilyet sose értettem. faszé nem rak rá az ülőkére pár réteg wc papírt és ül úgy rá a balett helyett?
gyeek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Levétel ok, de nem tudok úgy inni hogy ne idegesítene a fityegő kupak.nemtom, nekem részegen sincs bajom vele túlságosanezt a hisztit én se értemÉn nekem nem sikerül 😀 folyton mellé megy és nekem kocsiban valahogy nagyon nem all rá a kezem inkább old-schoolban létépen.
nyilván mikor inni kell belőle macerás kicsit, de szokható
mikor önteni kell akkor teljesen jó
Negritis, a vajda
Mondjuk már nem idegesít mint az elején megszoktam.
Toca
ráadásul vezetés közbe még jobb is kéne hogy legyen, nem?
mer fogod és egy kézzel letekered meg vissza anélkül hogy elgurulna
Negritis, a vajda