NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
A cikkből kiderült, hogy az eredeti sorozatban nem is Samantha volt a neve, ha Sue-Elen. Ezt például miért kelett megváltoztatni a magyar szinkronban???GRAFIAz a sztori elvileg, hogy a szú elen könnyen hangozhat úgy, mintha azt jelentené, hogy Szovjetunió ellen. És érthető módon ezt nem nagyon akarták címnek. Egyébként a Dallas szinkronja egy külön sztorit is megérne, sok párbeszéd teljesen át lett írva a szinkronban, nehogy politikai áthallása legyen. Jah, és Jockey is J.R. az eredeti változatban.
több mint 14 éve
Bár sem igazán vagyok oda ezért a nagy Valentin naposdiért, de a leginkább a szokásos leegyszerűsített "magyarítása" taszító, hogy csak és kizárólag a szerelmesekre van kihegyezve. Ha már valami hülye kitalálta, hogy vegyük át, miért nem lehetett úgy, ahogy kint is van. Mi lesz a következő. Átvesszük a hállaadást, csak itt kesergésnapnak fogjuk hívni, és nem pulykát, hanem száraz kenyeret kell majd enni? 😛Más:Teljesen lényegtelen dolog, de a napokban olvastam egy cikkben Linda Gray-ről, a Dallas mindenki által ismert lelkiproblémás, alkoholista Samatha-járól. A cikkből kiderült, hogy az eredeti sorozatban nem is Samantha volt a neve, ha Sue-Elen. Ezt például miért kelett megváltoztatni a magyar szinkronban??? Hasonlóan érthetetlen számomra, amikor a Csőrik c. rajzfilm másik főhősét, Sylvester-t jópár részben Tomasnak hívnak. Teljesen érthetetlen számomra.
több mint 14 éve
Tanúsíthatom, hogy az, hogy valaki (sok) Avrilt hallgat, semmiben sem befolyásolja, mennyire érzelgős. 😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
azért idegesíted fel magad mert túl sok szerelmes izét hallgatsz 😛jó hát én ilyen vagyok 😛
Kevesebb Avril, több Jay-Z és mingyá másképp látod a dolgokat 😊haromt
Avrilből meg nem lesz kevesebb, és kész 😀 főleg nem, hogy mindjárt jelenik meg az album 😀
Amúgy nem annyira idegesség, inkább ilyen félig röhögök rajta dolog, mert annyira abszurd 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért idegesíted fel magad mert túl sok szerelmes izét hallgatsz 😛Kevesebb Avril, több Jay-Z és mingyá másképp látod a dolgokat 😊
több mint 14 éve
😂a valentín nap mióta ér bármit? kitalálta pár virágboltos hogy legyen, mert a február szar hónap volt nekik...haromtnekem számít,holnap jelenti be Clowney,hogy a Clemsonba megy 😛Newman
több mint 14 éve
Nem ezen van a hangsúly. Egyrészt én foglalkozok vele, ezért nem érdekel, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, számomra sosem lesz érthető, hogy miért akad ki az a férfi, aki képtelen egy szál virágot adni, hogy megsértődnek rá, de mint mondtam nem ez a lényeg. Hanem az, hogy nem pl. haromt mondta nekem, hanem olyan valaki, akinek számít, ezért érint kissé érdekesen...Azt leszarom, hogy nem kapok semmit, vagy ilyesmi, mert nem kezelem akkora ünnepként, csak azért abszurdnak érzem a szerelmesek ünnepén ezt a bejelentést függetlenül attól, hogy az ünnepnek van-e bármi értelme, vagy nincs.
több mint 14 éve
Köszöntelek a táborban 😀én bizony szemét érzéketlen vagyok. És még büszke is erreharomta valentín nap mióta ér bármit?haromtMióta csajok rácuppantak és egy szemét érzéketlen vagy ha nem adsz semmit.Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én bizony szemét érzéketlen vagyok. És még büszke is errea valentín nap mióta ér bármit?haromtMióta csajok rácuppantak és egy szemét érzéketlen vagy ha nem adsz semmit.Matthew99
több mint 14 éve
a valentín nap mióta ér bármit?haromtMióta csajok rácuppantak és egy szemét érzéketlen vagy ha nem adsz semmit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
a valentín nap mióta ér bármit? kitalálta pár virágboltos hogy legyen, mert a február szar hónap volt nekik...haromtnekem számít,holnap jelenti be Clowney,hogy a Clemsonba megy 😛
több mint 14 éve
Én azt sajnálom a legjobban, hogy egyáltalán beszédtéma ez a szarság.Nem itt a fórumon, hanem úgy általában nálunk, az országban.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a valentín nap mióta ér bármit? kitalálta pár virágboltos hogy legyen, mert a február szar hónap volt nekik...
több mint 14 éve
Azért nem szar valentinnap idején közölni az emberrel, hogy talán kiszerettek belőle....fetomyÜdv a klubban....
több mint 14 éve
Azért nem szar valentinnap idején közölni az emberrel, hogy talán kiszerettek belőle....
több mint 14 éve
De utálom, ha olyan ember kezd el okoskodva beugatni a dolgomba, akinek kb. semmi köze nincs hozzá, ráadásul nem tud semmi előzményről....szabaEzt nagyon adom. Az ilyenek mindig "megtalálnak".
De amíg ember lesz a Földön, ez sajna így lesz.
több mint 14 éve
Semmit, de gondoltam ebbe a topikba beírhatok egy kis gyűlölködést. :rolleyes:De utálom, ha olyan ember kezd el okoskodva beugatni a dolgomba, akinek kb. semmi köze nincs hozzá, ráadásul nem tud semmi előzményről....szabaakkor most mi ezzel mit tudunk kezdeni? 😛Hurka
több mint 14 éve
De utálom, ha olyan ember kezd el okoskodva beugatni a dolgomba, akinek kb. semmi köze nincs hozzá, ráadásul nem tud semmi előzményről....szabaakkor most mi ezzel mit tudunk kezdeni? 😛
több mint 14 éve
De utálom, ha olyan ember kezd el okoskodva beugatni a dolgomba, akinek kb. semmi köze nincs hozzá, ráadásul nem tud semmi előzményről....
több mint 14 éve
Strike to pre-empt. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
teszem hozza a nagy budos felreertes csak azert van mert sobribol kinezem h mar mindenkinek utanasztalkerkodott a taj szamanak is nemhogy a keresztneverol beszeljunk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
joisten bazmeg.
több mint 14 éve
höhöOFFvol1 nemlehet.
Tényleg minden szarakodás és kötözködés nélkül,nem lehetne valahogy megoldani hogy használj ékezeteket? A "körömágy szélét" kifejezés felfogásához kb egy fél óra kellett mire összeraktam hogy nem koromagy szelet.Cowboykarcsi
vol2 szarugy. nem tudlak korrepetalni sajnos.
vol3 sobri te meg ne sztalkerkodjal 😛
ha mar tudod a nevem es szet is kurtolod szaba jelleggel akkor igazan bemutatkozhatnal te is 😊
de orulok h ekkora erdeklodest valtottam ki beloled 😀Fake
Sóbri nem neked mondta, hogy Ákos, hanem Cowboykarcsinak mert kicserélte a zenész Ákos sigjét a francia csajra. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OFFvol1 nemlehet.
Tényleg minden szarakodás és kötözködés nélkül,nem lehetne valahogy megoldani hogy használj ékezeteket? A "körömágy szélét" kifejezés felfogásához kb egy fél óra kellett mire összeraktam hogy nem koromagy szelet.Cowboykarcsi
vol2 szarugy. nem tudlak korrepetalni sajnos.
vol3 sobri te meg ne sztalkerkodjal 😛
ha mar tudod a nevem es szet is kurtolod szaba jelleggel akkor igazan bemutatkozhatnal te is 😊
de orulok h ekkora erdeklodest valtottam ki beloled 😀
több mint 14 éve
Vágom, de már -vizuálisan is egyértelműen- a másik testrészedé a leader szerep. 😊OFFA rang és a aláírás szöveg még mindig jelzi hogy zeneileg kihez húz a szívem. Alizée pedig azt jelzi hogy egy másik testrészem hova húz 😛Cowboykarcsi
ő úgyis fake, jó ez így 😊
és Ákost lecserélni egy túlkoros francia tinire... heheSobri Jóska