Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunahold
meghalt valaki? 😐kristof
Igen.
Valakinek az agya.

több mint 14 éve
Élő Mónika show.Bazzani
Kérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:

Nem gondoltam hogy képes regiszrátálni és visszaolvasni 7 kib@szott oldalt 😂nDRo
Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunahold
Nyihhhháááá!
Még-még-még.
Mindent tudni akarunk.
Jobb ez mint az egyenes út!

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593

Nem gondoltam hogy képes regiszrátálni és visszaolvasni 7 kib@szott oldalt 😂nDRo
Csak 4 oldal 😀shawnka
mégse kapsz sört 😀
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek

Csak 4 oldal 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meghalt valaki? 😐
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Élő Mónika show.Bazzani

dugunk ?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Élő Mónika show.Bazzani

Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.
több mint 14 éve
Élő Mónika show.Bazzani

Nem gondoltam hogy képes regiszrátálni és visszaolvasni 7 kib@szott oldalt 😂
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
De nekünk nDRoval megvannak a fogaink 😀
több mint 14 éve
Élő Mónika show.

több mint 14 éve
nem tudok mást mondani, mint Bria. 99...az ilyen típussal meg nem kell foglalkozni ezek után, de még annyira se.shawnka
hát legalább megutáltatta magát velem...könnyebb ígynDRo
Hát a csajt minimum szájba rugdosni kellene. Egy utolsó köcsög. De remélem túlléptél rajta és van valaki más, akit szerethetsz.

____________________________________________________________________________________________
Do you love me? Do you hate me? Do you wanna believe me?lunahold

bazmeeeg ez beszarás... 😂
több mint 14 éve
Aztán lehet én nem látom át, de túl sok a furcsa egybeesés 😀
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Fordulópont a történetben 😀 Intrika, ármány, mi lesz még itt?
több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Ez jobb, mint a Való Világ! 😀
több mint 14 éve
Jól látod.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
komolyan regelt ide a csaj akit jol szajbakene rugdosni ? 😀
hanni bogozd ki a historiat legyszives.
több mint 14 éve
Lilla menjél el innen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát a csajt minimum szájba rugdosni kellene. Egy utolsó köcsög. De remélem túlléptél rajta és van valaki más, akit szerethetsz.

____________________________________________________________________________________________
Nem semmi első hsz 😀
Ez a Do You love me-s dolgot meg inkább rakd be aláírásba, ne írd oda a levél végére 😀tenorx
😉 Jegyezve! =)
több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
nem tudok mást mondani, mint Bria. 99...az ilyen típussal meg nem kell foglalkozni ezek után, de még annyira se.shawnka

Nem semmi első hsz 😀
Ez a Do You love me-s dolgot meg inkább rakd be aláírásba, ne írd oda a levél végére 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szóval Zsombor neked külön a figyelmedbe ajánlom.
Csajjal szombat este szünetet beszélünk meg apám bekavart. Majd szerdán összejön az exével akit szombatra helyettem hívott moziba, és ezt ma este közli. Kiss Ádám után szabadon: akurvafaszba így egybe... :mad: :mad:
Edzésre akarok menni.

Szerk: A kurva anyját, hogy a ragya csipkézné ki a pofáját.nDRo

Do you love me? Do you hate me? Do you wanna believe me?
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
a breakdown jó, egyébként editoroztam, de az adott két csapathoz pont egyáltalán nem is nyúltam.. köszi, de igazából megoldottam egy új rosterrel 😀
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
csodálatos ez a geci madden, hogy nem lehet szimulálni a hét egyik meccsét, és annyit nem képes kiírni, hogy mi a fasz baja van... Már túllépek az összeragadt derekakon, és akkor ilyen jön elő... minek vettem elő újra....fetomy
gondolom lesérült a mind2(3) QB-ja, de a cap miatt nem tud FA-t igazolni
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
csodálatos ez a geci madden, hogy nem lehet szimulálni a hét egyik meccsét, és annyit nem képes kiírni, hogy mi a fasz baja van... Már túllépek az összeragadt derekakon, és akkor ilyen jön elő... minek vettem elő újra....fetomy
Ilyen általában akkor fordul elő ha megpiszkáltál valamit madden editorral.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
csodálatos ez a geci madden, hogy nem lehet szimulálni a hét egyik meccsét, és annyit nem képes kiírni, hogy mi a fasz baja van... Már túllépek az összeragadt derekakon, és akkor ilyen jön elő... minek vettem elő újra....
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nekem eddig lekopogom de semmi baja a upcnek amióta fent vagyok.tenorx
nekem cirka 7 éve van UPC(akkor még ugye Chello volt), de nagyon minimális probléma volt vele(kopkop)...lehet azért mert a szomszédba van a UPC, és környéken leginkább nyugdíjasok laknak. 😊

ettől függetlenül simán átváltanék Digi Kábelnetre, de sajnos a belvárosba nem húzták be, persze városszélét bekábelezték. 😀

|