Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 998
Jo ez a motoros fesztivál már ketten meghaltak…
Toca
Egyik sem a saját hibájából...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 503 — Patriot
De ilyenkor miért nem mennek ki becsekkezni a kibaszott kávédarálókat, dörgőmasinákat?
A parasztot, aki a veteményt/gyümölcsöt védi hangágyúval 2 hónapon át, egy-egy durr, azt bezzeg naponta többen feljelentik
Gergőbácsi
Hasonlo velemennyel vagyok. A varosban/belvarosban is kellene valami csendrendelet szeruseg: dugig vannak tuningolt autokkal, motorosok is huzatjak a bajcsin az ejszaka kozepen.
Ventura
Vidéken meg hangosak a kakasok és a harangok, de ki lehet próbálni. Engem a Sziget sem zavar egy hétig, pedig eléggé hallom, ha Dua Lipa lovingolja Budapestet.
több mint 2 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 648 — 🏈🐬🐂🤘🏽
De ilyenkor miért nem mennek ki becsekkezni a kibaszott kávédarálókat, dörgőmasinákat?
A parasztot, aki a veteményt/gyümölcsöt védi hangágyúval 2 hónapon át, egy-egy durr, azt bezzeg naponta többen feljelentik
Gergőbácsi
Hasonlo velemennyel vagyok. A varosban/belvarosban is kellene valami csendrendelet szeruseg: dugig vannak tuningolt autokkal, motorosok is huzatjak a bajcsin az ejszaka kozepen.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 387
Így végződik a Telex cikke: A nemzetközi Harley-találkozó betiltása ostobaság volna, tenni ellene nem lehet, aki utálja, az elkerülheti, akit érdekel, az megnézheti.
 telex.hu/belfold/2023/06/24/harley-davidson-budapest-felvonulas-talalkozo
Faszom. Ez teljesen meghülyült? Hogy a picsába kerüljem el? A saját lakásomban nem tudok nyugodtan lenni, és bárhova megyek, motoros bandák grasszálnak.
nagylaza, főpohárnok
Nagyon egyszerűen el lehet kerülni: agglomeráció, vidék. Feltűnt hogy Budapest egy európai világváros? 😊 ott bizony alkalmanként vannak több 10 ezres focimeccsek, koncertek, motorostalálkozók, autós felvonulások, zenés felvonulások stb. Ilyen egy nagyváros. Komolyan olyan vagy most mint valami háklis vénember 😊

Ps: voltunk kinn a gyerekekkel, baromira élvezték, a motorosok is jó arcok voltak (nem motorozok, kíváncsiak voltunk a programra).

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 053 — Chiefs GM
Így végződik a Telex cikke: A nemzetközi Harley-találkozó betiltása ostobaság volna, tenni ellene nem lehet, aki utálja, az elkerülheti, akit érdekel, az megnézheti.
Faszom. Ez teljesen meghülyült? Hogy a picsába kerüljem el? A saját lakásomban nem tudok nyugodtan lenni, és bárhova megyek, motoros bandák grasszálnak.
nagylaza, főpohárnok
Tekints rá úgy, hogy egy nagy szervdonor kampány zajlik éppen, egy csomó rászoruló betegnek sokkal jobb lesz az élete attól, hogy te pár napig elviseled oket 😊

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 263 — beers & Packers
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 260 — balazs.t85@gmail.com
Akkor már tudom miért volt ilyen kurva nagy motorozás a Szentendrei úton tegnap, amikor nincs is hétvége. Bezzeg most az esőben nem hallani őket 😀
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 263 — beers & Packers
Mi az isten fasza van itt a belvarosan, motoros találkozó? Tegnap este ota dugig motorossal. Nyomják neki a gazt. Ejszaka 1-kor is, aludni sem lehet, visszhangzik az egesz, hogy borulnanak fel.
Ventura
 444.hu/2023/06/21/tobb-ezer-motoros-arasztja-el-a-napokban-budapestet-es-kornyeket
Hanni
Tegnap már káromkodtam, elképesztő, mi van a városban. Ma ezt csak megerősíteni tudom. Az V.-VI.-VII. kerület legalábbis elesett. A szememben az, aki egy helyben állva csak bőgeti és bőgeti a motorját, nem több egy pondrónál. Fossanak véreset azok, akik engedték Bp-en megrendezni ezt a szart.
több mint 2 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 648 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Toca
ien, kosyonom, ay iment lattam, hogy linkeltetek. am az, hogy a szell kallman teren is hullara volt love egy halom olasz motoros banda, s mozgolepcson meg is buktak, ezzel veszelyeztetve masok testi epseget. nos, ki tudja meg mi lesz itt akkor a kovetkezo napokban.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 234 — Vikings fan
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Igazad van én tudom, hogy le kell nyugodni, kár hogy feszíti a fejemet, tuti agyturkász kéne nekem...
Eazzy
Cselekedj a nickneved szerint
Willie Parker
mondani könnyű, és még igaz is 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Igazad van én tudom, hogy le kell nyugodni, kár hogy feszíti a fejemet, tuti agyturkász kéne nekem...
Eazzy
Cselekedj a nickneved szerint
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 969 — #NoStress
Nem hiszem, hogy lenne egy egzakt, ideális, megfogalmazható, mindenki számára vonzó nő, tetsző könyv, vagy optimális közlekedési mód.
Lehet persze általánosítani, de csak az allapítható meg általánosan, hogy ahány ember annyi egyedi igény, specifikáció, szempont, és ezekben a szükség vagy a kényelem még nem is feltétlenül szerepel.
Nincs ultimate megoldás, mert minden út, utazás megvalósulásához rengeteg egyszeri szempont is előkerül, ugyanazt az utat van, hogy lesétálja az ember egy szép tavaszi délután, ha siet vagy hideg van, akkor autózik, ha épp csóró, és üres a tank, akkor meg mehet villamossal, ha fiatal, ha öreg, ha egészséges, ha beteg, ha jó lelkiállapotban van, ha rosszban, és így tovább, nem lehet általános közlekedési szempontrendszert megfogalmazni.
Talán annyit, hogy mindenki el tudja dönteni magának, hogy ő mit választ, és amíg nem a járdán százzal motorozik, vagy a sztráda belső sávban sétál, addig tegyen belátása, kedve, akarata szerint.

több mint 2 éve
amúgy mi a 60-70 ezer? nekem ilyen van:  enkertem.hu/Eco-Logic-6-BELTERI-HUNTER-VEZERLO
6 mágnesszelepet (kört) tud vezérelni, tud két programot, mindkettőt tudod külön beállítani mikor és mennyit menjen, sőt programon belül, hogy melyik kör mennyit menjen. szerintem ennél nem kell több. a kpe cucc az filléres téma. szóval veszel egy megfelelő méretű osztót, ráraksz egy szelepet ami az agyáshoz kell, a többit meg ledugózod. egy mágnes szelep kb 6000, a vezérlő 17000, egy jumbo box ( ha a földben lesz az osztó ) meg kb 10.000 ( hat kör szűkösen, de belefér ). tokkal-vonóval 35.000ből megvagy egyelőre szerintem 😊
peach
Yardian Pro-t akarok, mert má minden automatizációm telos téma, és ezt is oda integrálnám be...szóval megintcsak oda jutottunk hogy én igényem van túltolva. 😀
Eazzy
persze, értem, de mit kell ezen telefonon keresztül vezérelni? mert azon kívül, hogy tudja nem látom értelmét 😊
peach
Ezek netes adatokból, előrejelzésekből szenzorok nélkül tudják ha nem kell pl locsolni, vagy talajtípus szerint pontosítani, hogy mennyi víz kell az adott zónának, ilyesmi.

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
amúgy mi a 60-70 ezer? nekem ilyen van:  enkertem.hu/Eco-Logic-6-BELTERI-HUNTER-VEZERLO
6 mágnesszelepet (kört) tud vezérelni, tud két programot, mindkettőt tudod külön beállítani mikor és mennyit menjen, sőt programon belül, hogy melyik kör mennyit menjen. szerintem ennél nem kell több. a kpe cucc az filléres téma. szóval veszel egy megfelelő méretű osztót, ráraksz egy szelepet ami az agyáshoz kell, a többit meg ledugózod. egy mágnes szelep kb 6000, a vezérlő 17000, egy jumbo box ( ha a földben lesz az osztó ) meg kb 10.000 ( hat kör szűkösen, de belefér ). tokkal-vonóval 35.000ből megvagy egyelőre szerintem 😊
peach
Yardian Pro-t akarok, mert má minden automatizációm telos téma, és ezt is oda integrálnám be...szóval megintcsak oda jutottunk hogy én igényem van túltolva. 😀
Eazzy
persze, értem, de mit kell ezen telefonon keresztül vezérelni? mert azon kívül, hogy tudja nem látom értelmét 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
peach

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 998
Ez a mentalitás és attitűd is annyira jellemző manapság az emberek 99%-ára 😊

Csak az én véleményem a helyes, az az igazi, ahogy én gondolom, én tudom egyedül a tutit, mindenki más hülye. Nem tudom miért érzi óhatatlanul szükségét az emberek túlnyomó többsége, hogy véleményezze a másik életét, dolgokhoz való hozzáállását, jobban tudja helyette hogy mikor mit hogy kéne csinálnia.
Tolerancia, elfogadás, empátia zéró.

Nem tudom, engem mondjuk pont nem érdekel hogy ki mit és hogy csinál (természetesen amíg azzal engem és a családomat nem veszélyezteti), mit szeret, mi jó neki... csinál mindenki amit akar, kit érdekel, csak engem is hagyjanak békén szépen.

Az egészben amúgy az a legszörnyűbb, hogy egyet kell értenem Sobrival valamiben 😀
warr_b
Hát erre neveli a pórnépet a propaganda. Mert mindenki más hülye és csak én vagyok helikopter!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 616
Majd jön kutyára úthenger, amikor mondjuk 30 év múlva, minden autó be lesz kötve kötelezően hálózatba, és instant terheli a birságot a bankszámládra, vagy social creditedre. 😀
Hanni
amugy nem az fog jonni mostantol, hogy minden uj autoba par ev mulva kotelezo lesz a tabla felismero automatika es nem is enged tullepni a sebesseget?
csebi
Ótópályán ritka a tábla 😀
warr_b
de van tabla, ami jelzi, hogy autopalya innentol, es az automatika egybol tudja, hogy akkor 130 a max.
csebi
Az ilyennél mindig az jut eszembe, hogy mi van ha előzés közben kéne neked hirtelen még 10km/h hogy biztonságosan beférj, mert valamit benéztél vagy rosszul mértél fel, de a kocsi nem reagál a gázadásra, mert ott a limit. Most ez olyan eset is lehet, hogy 90es táblánál valaki 85 megy előtted. Ne előzd meg 200km-en keresztül, mert túl kicsi sebességkülönbséget tudsz előidézni?
dugo93
allitolag olyan a rendszer h hirtelen gazadasra engedi, hogy hatar fele menj, csak nem huzamosabb ideig.
csebi
volt egy cikk, ami szerint a legújabb autókban már benne van a korlátozó rendszer, de még kikapcsolható. aztán 2025-26 után nem lesz az.
na a mostani felülírható úgy néz ki, hogy padlógázat kell nyomni, majd az autó 1-1,5 másodperc múlva veszi a lapot, hogy a limit fölé mennél. ez azért nem tud megmenteni egy necces szituban.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 590 — Lucas Scott
Majd jön kutyára úthenger, amikor mondjuk 30 év múlva, minden autó be lesz kötve kötelezően hálózatba, és instant terheli a birságot a bankszámládra, vagy social creditedre. 😀
Hanni
amugy nem az fog jonni mostantol, hogy minden uj autoba par ev mulva kotelezo lesz a tabla felismero automatika es nem is enged tullepni a sebesseget?
csebi
warr_b
de van tabla, ami jelzi, hogy autopalya innentol, es az automatika egybol tudja, hogy akkor 130 a max.
csebi
Az ilyennél mindig az jut eszembe, hogy mi van ha előzés közben kéne neked hirtelen még 10km/h hogy biztonságosan beférj, mert valamit benéztél vagy rosszul mértél fel, de a kocsi nem reagál a gázadásra, mert ott a limit. Most ez olyan eset is lehet, hogy 90es táblánál valaki 85 megy előtted. Ne előzd meg 200km-en keresztül, mert túl kicsi sebességkülönbséget tudsz előidézni?
dugo93
allitolag olyan a rendszer h hirtelen gazadasra engedi, hogy hatar fele menj, csak nem huzamosabb ideig.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 028 — nabege2@yahoo.com
@peach fix off topik please 😀
Negritis, a vajda
jah, peach nagyot megy benne 😊
de már a fórummotor se bírta 😊
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 375 — The Mathematician
@peach fix off topik please 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
Hanni
csebi
warr_b
csebi

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
Mi az isten fasza van itt a belvarosan, motoros találkozó? Tegnap este ota dugig motorossal. Nyomják neki a gazt. Ejszaka 1-kor is, aludni sem lehet, visszhangzik az egesz, hogy borulnanak fel.
Ventura
 444.hu/2023/06/21/tobb-ezer-motoros-arasztja-el-a-napokban-budapestet-es-kornyeket
Hanni
de egyébként a Harley-találkozókat nem ALsóörsön szokták tartani? vagy az már régóta nincs, és csak én éltem egy kő alatt?
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 630 — Poloska confirmed
Ventura