NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
ozibozi
17 228
Akkor lett személyes tapasztalatom erről a melyik boltban mi van mennyiért, amikor nyugdíjas szüleim /magas jó nyugdíjuk van szerencsére/azért arra nem vetemedek, hogy három boltból vásároljam össze a dolgokat, hogy hol a legolcsóbb, mert annyit nem lehet vele spórolni, hogy a befektetett időt visszahozza. de bolton belül azért odafigyelek, hogy a lehető legolcsóbban hozzam ki a vásárlásokat.ossze kell egyeztetni:
én a szupersoppos izékra szoktam rámenni, gyakran van olyan, hogy tizenöt pontért kapsz ötszázas, vagy harmincért ezres kedvezménykupont, kicsivel jobban jársz, mintha 1:1-ben vásárolod el.
vagy pl tegnap mentem el vásárolni a mai nap helyett, mert tegnap még élt egy 10 százalékos végösszeges kuponom, úgyhogy rá lehet fogni, hogy mit kaptam meg ingyen (én a Fever Tree tonicot mondom, kell a gintonichoz 😀)
slowmotion
nekunk pl az aldi, lidl, penny pont egymas mellett van, kb osszernek tehat nem nagy kieses es ezek meg utba is esnek ha megyek haza, szoval pl tegnap is kirandulas aztan vasarlas es ilyenkor nem egy kifli, felvagott kombot veszek. ugy tenyleg nem lenne ertelme.
YoungZeeZee
egyszerre Covidosok lettek, és mi vásároltunk helyettük stb.
Szigorúan csütörtökön mehettünk csak és screenshot hegyeket kaptam pontos termék megjelenítéssel, bolt megjelöléssel melyik terméket hol kell megvenni.
Utána számoltunk, 10.000 Forintonként kb 1.500 forint a
különbség akcióktól függően mint ha 1 boltban vettünk volna meg mindent.
/mondjuk ha nem volt időnk akkor 1 boltban vettünk mindent és eldobtuk a
blokkot és
azt kamuztuk már elfogyott a saját márkás termék, de valóban lehet jelentős összeget megspórolni havi szinten ha ez szempont.
több mint 2 éve
Csak kérned kell! 😘a konzultacio is penz. ertem en, hogy tobb penz ha szerzodok is...vpi-nek okozzak oromet.Nyilván adja el az idejét ingyen Neked a munkaidejéből...
mas tema:
eddig egyedul konyveltem a dolgaimat. 1-2 honap utan siman ment minden. ha kerdese mvolt a nav ingyenes szamon kaptam segitseget,
de most mivel nem volt eddig konyvelom ugy el vannak havazva az ugyfeleikkel hogy egy nyomorult konzultaciot nem tudnak bepaszirozni vagy csak akkor ha leszerzodok 😀 persze a penz mindenek felett 😀
YoungZeeZee
empty taxi
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
a konzultacio is penz. ertem en, hogy tobb penz ha szerzodok is...vpi-nek okozzak oromet.Nyilván adja el az idejét ingyen Neked a munkaidejéből...
mas tema:
eddig egyedul konyveltem a dolgaimat. 1-2 honap utan siman ment minden. ha kerdese mvolt a nav ingyenes szamon kaptam segitseget,
de most mivel nem volt eddig konyvelom ugy el vannak havazva az ugyfeleikkel hogy egy nyomorult konzultaciot nem tudnak bepaszirozni vagy csak akkor ha leszerzodok 😀 persze a penz mindenek felett 😀
YoungZeeZee
empty taxi
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
dehogy megyek be, csak új felhasználói helyet akarok rögzíteni, hogy az áramot is diktáljam ezzel kapcsolatban lett volna fél perces kérdésem....remélem majd lenyugszik a rendszerük és akkor megtudom csinálni.online idpontfoglalas.Az MVM ügyfélszolgálat persze elèrhetelen az ügyfélszolgálati fiók ès app meg használhatatlan.....😡😡😡😡terheléses támadás....
dande2
zeman zemanla
es bemesz.nekem siman mukodott
YoungZeeZee
több mint 2 éve
vpi-nek okozzak oromet.Nyilván adja el az idejét ingyen Neked a munkaidejéből...
mas tema:
YoungZeeZee
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
vpi-nek okozzak oromet.mas tema:
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
online idpontfoglalas.Az MVM ügyfélszolgálat persze elèrhetelen az ügyfélszolgálati fiók ès app meg használhatatlan.....😡😡😡😡terheléses támadás....
dande2
zeman zemanla
es bemesz.nekem siman mukodott
több mint 2 éve
Az MVM ügyfélszolgálat persze elèrhetelen az ügyfélszolgálati fiók ès app meg használhatatlan.....😡😡😡😡terheléses támadás....
dande2
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
azért arra nem vetemedek, hogy három boltból vásároljam össze a dolgokat, hogy hol a legolcsóbb, mert annyit nem lehet vele spórolni, hogy a befektetett időt visszahozza. de bolton belül azért odafigyelek, hogy a lehető legolcsóbban hozzam ki a vásárlásokat.ossze kell egyeztetni:
én a szupersoppos izékra szoktam rámenni, gyakran van olyan, hogy tizenöt pontért kapsz ötszázas, vagy harmincért ezres kedvezménykupont, kicsivel jobban jársz, mintha 1:1-ben vásárolod el.
vagy pl tegnap mentem el vásárolni a mai nap helyett, mert tegnap még élt egy 10 százalékos végösszeges kuponom, úgyhogy rá lehet fogni, hogy mit kaptam meg ingyen (én a Fever Tree tonicot mondom, kell a gintonichoz 😀)
slowmotion
nekunk pl az aldi, lidl, penny pont egymas mellett van, kb osszernek tehat nem nagy kieses es ezek meg utba is esnek ha megyek haza, szoval pl tegnap is kirandulas aztan vasarlas es ilyenkor nem egy kifli, felvagott kombot veszek. ugy tenyleg nem lenne ertelme.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Kivéve, ha elfogyott, mert a pénztárosok már felélték maguk között.Semmi köze az újsághoz amit írtam. Bemész a boltba és ott adják a pénztárnál a kupont mikor vásárolsz a 3 megadott napban.itt semmilyen ujsag nem jon mar 😀Előző hónapig bedobálós volt és vadászni kellett valóban, de mostantól úgy van hogy 3 napig most bármit veszel, akkor pénztárnál ad 4 db-ot és csüttől meg egy hétig felhasználhatod. Ez így követhetőbb most sokkal. Ha veszel 5x egy 100 forintos tételt, akkor 5x4 db kupont kell adnia szerdáig így hó elején, csak szólni kell, mert "véletlen" igyekeznek elfelejteni.Néha a boltban osztogatják, de annyi kivétel van, hogy az ember örül, ha valamire fel is lehet használniez teny, de manapsag mi nem kapunk kupont. regen volt egy csavo aki dobta be a reklamokat..manapsag mar nem..Viszont Sparnal elég régóta vannak havonta mindig a 20%-os kuponnapok, én mindig akkor veszem a drágább, vagy amit éppen ráérek akkor megvenni dolgokat. Elég sokat lehet fogni tervezhetően havonta ezekkel.A Spar oltari lehuzo es ott mindig melle utnek a kasszanal.Egermester utca?Piroska szörp 1200 Ft boooooviszont nálunk még mindig csak a spar ilyen rák, az összes többi üzletben (tesco/coop/random kisbolt) 600-800 körül van.
ThundersNFL a Jobbágy
de a sparban a máshol 400 forintos monster is 779 már, akkor voltam bent utoljára, mikor este be kellett ugranom valamiért, és csak az volt nyitva, és a kasszánál csak 630 forintos szatyrot tudtak adni, mert nem volt más 😊
kaszo
Kúrfürst briareos
kaszo
Aldi is kurva draga es onnan mindig hivnak vissza vmit.foleg fagyasztott cucc
Nalunk penny lidl jatszik.olcsobbak mint a tobbi, de mindket bolt sajna masban jo.neha tesco.
Amugy meg piac.mondjuk ezek nem uj szokasok.....
YoungZeeZee
zavi27
YoungZeeZee
slowmotion
zavi27
YoungZeeZee
zavi27
több mint 2 éve
Azt megkérdezhetem, hogy egy Lidl Plus app-nak vajon mi szüksége van egy csomó személyes adatomra, ahhoz hogy használjam?18 év felettieknek adnak csak pl. alkohol kupont.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Jó, hát ezért nem regeltem be.Azt megkérdezhetem, hogy egy Lidl Plus app-nak vajon mi szüksége van egy csomó személyes adatomra, ahhoz hogy használjam?$$$$$$$$$$$$
Willie Parker
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Azt megkérdezhetem, hogy egy Lidl Plus app-nak vajon mi szüksége van egy csomó személyes adatomra, ahhoz hogy használjam?$$$$$$$$$$$$
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
tudtam ertelmezni , csak altalanossagban jegyeztem meg h cut-oltak mindent 😊Semmi köze az újsághoz amit írtam. Bemész a boltba és ott adják a pénztárnál a kupont mikor vásárolsz a 3 megadott napban.itt semmilyen ujsag nem jon mar 😀Előző hónapig bedobálós volt és vadászni kellett valóban, de mostantól úgy van hogy 3 napig most bármit veszel, akkor pénztárnál ad 4 db-ot és csüttől meg egy hétig felhasználhatod. Ez így követhetőbb most sokkal. Ha veszel 5x egy 100 forintos tételt, akkor 5x4 db kupont kell adnia szerdáig így hó elején, csak szólni kell, mert "véletlen" igyekeznek elfelejteni.Néha a boltban osztogatják, de annyi kivétel van, hogy az ember örül, ha valamire fel is lehet használniez teny, de manapsag mi nem kapunk kupont. regen volt egy csavo aki dobta be a reklamokat..manapsag mar nem..Viszont Sparnal elég régóta vannak havonta mindig a 20%-os kuponnapok, én mindig akkor veszem a drágább, vagy amit éppen ráérek akkor megvenni dolgokat. Elég sokat lehet fogni tervezhetően havonta ezekkel.A Spar oltari lehuzo es ott mindig melle utnek a kasszanal.Egermester utca?Piroska szörp 1200 Ft boooooviszont nálunk még mindig csak a spar ilyen rák, az összes többi üzletben (tesco/coop/random kisbolt) 600-800 körül van.
ThundersNFL a Jobbágy
de a sparban a máshol 400 forintos monster is 779 már, akkor voltam bent utoljára, mikor este be kellett ugranom valamiért, és csak az volt nyitva, és a kasszánál csak 630 forintos szatyrot tudtak adni, mert nem volt más 😊
kaszo
Kúrfürst briareos
kaszo
Nalunk penny lidl jatszik.olcsobbak mint a tobbi, de mindket bolt sajna masban jo.neha tesco.
YoungZeeZee
zavi27
YoungZeeZee
slowmotion
zavi27
YoungZeeZee
zavi27
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Azt megkérdezhetem, hogy egy Lidl Plus app-nak vajon mi szüksége van egy csomó személyes adatomra, ahhoz hogy használjam?
több mint 2 éve
Semmi köze az újsághoz amit írtam. Bemész a boltba és ott adják a pénztárnál a kupont mikor vásárolsz a 3 megadott napban.itt semmilyen ujsag nem jon mar 😀Előző hónapig bedobálós volt és vadászni kellett valóban, de mostantól úgy van hogy 3 napig most bármit veszel, akkor pénztárnál ad 4 db-ot és csüttől meg egy hétig felhasználhatod. Ez így követhetőbb most sokkal. Ha veszel 5x egy 100 forintos tételt, akkor 5x4 db kupont kell adnia szerdáig így hó elején, csak szólni kell, mert "véletlen" igyekeznek elfelejteni.Néha a boltban osztogatják, de annyi kivétel van, hogy az ember örül, ha valamire fel is lehet használniez teny, de manapsag mi nem kapunk kupont. regen volt egy csavo aki dobta be a reklamokat..manapsag mar nem..Viszont Sparnal elég régóta vannak havonta mindig a 20%-os kuponnapok, én mindig akkor veszem a drágább, vagy amit éppen ráérek akkor megvenni dolgokat. Elég sokat lehet fogni tervezhetően havonta ezekkel.A Spar oltari lehuzo es ott mindig melle utnek a kasszanal.Egermester utca?Piroska szörp 1200 Ft boooooviszont nálunk még mindig csak a spar ilyen rák, az összes többi üzletben (tesco/coop/random kisbolt) 600-800 körül van.
ThundersNFL a Jobbágy
kaszo
Kúrfürst briareos
kaszo
YoungZeeZee
zavi27
YoungZeeZee
slowmotion
zavi27
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ne is csodálkozzatok, amennyire drága manapság a papír. nem csoda, hogy az összes multinál próbálják hangsúlyozni, hogy ne is várják az emberek a papír alapú akciós újságot, töltsék le az appot és ott is ott vannak a kedvezmények, sőt. én némileg szkeptikus - meg főleg lusta - voltam, de a Tesco Clubcard pl. tényleg jól működik.itt semmilyen ujsag nem jon mar 😀Előző hónapig bedobálós volt és vadászni kellett valóban, de mostantól úgy van hogy 3 napig most bármit veszel, akkor pénztárnál ad 4 db-ot és csüttől meg egy hétig felhasználhatod. Ez így követhetőbb most sokkal. Ha veszel 5x egy 100 forintos tételt, akkor 5x4 db kupont kell adnia szerdáig így hó elején, csak szólni kell, mert "véletlen" igyekeznek elfelejteni.Néha a boltban osztogatják, de annyi kivétel van, hogy az ember örül, ha valamire fel is lehet használniViszont Sparnal elég régóta vannak havonta mindig a 20%-os kuponnapok, én mindig akkor veszem a drágább, vagy amit éppen ráérek akkor megvenni dolgokat. Elég sokat lehet fogni tervezhetően havonta ezekkel.ez teny, de manapsag mi nem kapunk kupont. regen volt egy csavo aki dobta be a reklamokat..manapsag mar nem..
zavi27
YoungZeeZee
slowmotion
zavi27
YoungZeeZee
több mint 2 éve
azért arra nem vetemedek, hogy három boltból vásároljam össze a dolgokat, hogy hol a legolcsóbb, mert annyit nem lehet vele spórolni, hogy a befektetett időt visszahozza. de bolton belül azért odafigyelek, hogy a lehető legolcsóbban hozzam ki a vásárlásokat.én a szupersoppos izékra szoktam rámenni, gyakran van olyan, hogy tizenöt pontért kapsz ötszázas, vagy harmincért ezres kedvezménykupont, kicsivel jobban jársz, mintha 1:1-ben vásárolod el.
több mint 2 éve
Kicsit kapcsolódik, az USA-ban a Rolls Royce használati utasításban bele van írva, hogy a bőr nem ehető, illetve, hogy ne kortyolj bele az akkumlátor folyadékba 😀Ne vegyél konyhabútort, ha nincs pénzed kajára. Ugyanitt ne konyhabútort és kerti budit csináltass állami támogatásból, hanem szigetelj, nyílászárót cserélj. Csókoltatlak! 😛Ehető konyhabútort és / vagy szigetelést csináltass. Ha megszorulsz vagy jön a jobb idő edd meg. Win-Win
Nemzetes és vitézlő csebi
bobi0092
több mint 2 éve
bobi0092
4 356
Ne vegyél konyhabútort, ha nincs pénzed kajára. Ugyanitt ne konyhabútort és kerti budit csináltass állami támogatásból, hanem szigetelj, nyílászárót cserélj. Csókoltatlak! 😛Ehető konyhabútort és / vagy szigetelést csináltass. Ha megszorulsz vagy jön a jobb idő edd meg. Win-Win
Nemzetes és vitézlő csebi
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
made my dayNe vegyél konyhabútort, ha nincs pénzed kajára. Ugyanitt ne konyhabútort és kerti budit csináltass állami támogatásból, hanem szigetelj, nyílászárót cserélj. Csókoltatlak! 😛Nem lehetne átnevezni ezt a topic-t?mar csak szokol kene ide aki azt mondana h ne konyhabutort vegyel mert akkor tudsz sporolni kajara
Banyatankom van és nem szégyellem
Akcióvadászok
Lélekben nyugdíjasok
Régen minden jobb volt
vagy valami ilyesmire.
vpi
YoungZeeZee
Szokol
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
itt semmilyen ujsag nem jon mar 😀Előző hónapig bedobálós volt és vadászni kellett valóban, de mostantól úgy van hogy 3 napig most bármit veszel, akkor pénztárnál ad 4 db-ot és csüttől meg egy hétig felhasználhatod. Ez így követhetőbb most sokkal. Ha veszel 5x egy 100 forintos tételt, akkor 5x4 db kupont kell adnia szerdáig így hó elején, csak szólni kell, mert "véletlen" igyekeznek elfelejteni.Néha a boltban osztogatják, de annyi kivétel van, hogy az ember örül, ha valamire fel is lehet használniez teny, de manapsag mi nem kapunk kupont. regen volt egy csavo aki dobta be a reklamokat..manapsag mar nem..Viszont Sparnal elég régóta vannak havonta mindig a 20%-os kuponnapok, én mindig akkor veszem a drágább, vagy amit éppen ráérek akkor megvenni dolgokat. Elég sokat lehet fogni tervezhetően havonta ezekkel.A Spar oltari lehuzo es ott mindig melle utnek a kasszanal.Egermester utca?Piroska szörp 1200 Ft boooooviszont nálunk még mindig csak a spar ilyen rák, az összes többi üzletben (tesco/coop/random kisbolt) 600-800 körül van.
ThundersNFL a Jobbágy
kaszo
Kúrfürst briareos
kaszo
YoungZeeZee
zavi27
YoungZeeZee
slowmotion
zavi27
több mint 2 éve
Ne vegyél konyhabútort, ha nincs pénzed kajára. Ugyanitt ne konyhabútort és kerti budit csináltass állami támogatásból, hanem szigetelj, nyílászárót cserélj. Csókoltatlak! 😛Nem lehetne átnevezni ezt a topic-t?mar csak szokol kene ide aki azt mondana h ne konyhabutort vegyel mert akkor tudsz sporolni kajara
Akcióvadászok
Lélekben nyugdíjasok
Régen minden jobb volt
vagy valami ilyesmire.
vpi
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
alapjaraton az ember probal tudatos lenne es ha meg tud fogni penzt tegye, mert igy boven jut masra.mint azok akik vesznek iphonet de eheznek az utolso hetekben.true story.Nem lehetne átnevezni ezt a topic-t?Büszkén vállalom mindet, minden 100 Ft megtakarításnak nagyon tudok örülni a mai napig. Simán megveszem a ma lejáró húst -30%-ért és elrakom a fagyasztóba. Ez van, ha volt olyan időszak az ember életében, mikor az anyja helyett fizette be a nyári diákmunkából a rezsit.. És anyám sem vakarta, feketézett főállás mellett, egyszerűen kifolyik a kezéből a pénz. Ha ettől lélekben nyugdíjas vagyok, akkor legyek.
Akcióvadászok
Lélekben nyugdíjasok
Régen minden jobb volt
vagy valami ilyesmire.
vpi
dancogo
nem mind1 h 1000 vagy 660 vmi. de van aki kidobja a kajat egy kanal utan mert nem annyira jo. o dolga