Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
jah csak hála az euró/dollár árfolymnak ma már egy középkategóriás mobilt sem kapsz 120ért, felsőt meg 200 alattrohadjon meg a samsung...Szerintem a mobiltelefonok élettartalma úgy van kitalálva, hogy a szerviz értelmét veszítette. Gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb újat venni, és a felhőből áttölteni az adatokat kb 2 perc. Sőt kb minden háztartási gépre ez igaz (tudom Miele), amit mi generáció X nem tudunk elfogadni, de a világ itt tart.
leadom múlt hétfőn a telefonomat kijelzőcserére, direkt rákérdezek, hogy nagyon fontos lenne, ha erre a hétvégére elkészülne, persze, biztosan meglesz
természetesen még az alkatrészt se sikerült mára beszerezni
r.baggio
vpi
azért én nem szívesen adok ki két évente 200e-t mobilra, bírja már ki 3-4 évig
több mint 3 éve
rohadjon meg a samsung...Szerintem a mobiltelefonok élettartalma úgy van kitalálva, hogy a szerviz értelmét veszítette. Gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb újat venni, és a felhőből áttölteni az adatokat kb 2 perc. Sőt kb minden háztartási gépre ez igaz (tudom Miele), amit mi generáció X nem tudunk elfogadni, de a világ itt tart.
leadom múlt hétfőn a telefonomat kijelzőcserére, direkt rákérdezek, hogy nagyon fontos lenne, ha erre a hétvégére elkészülne, persze, biztosan meglesz
r.baggio
több mint 3 éve
rohadjon meg a samsung...garis volt? az én telefonom annyira régi, hogy már utána kell keresni a kijelzőnek, garancia meg már a múlt homályába vész, úgyhogy annyival a maszek szerviz sem drágább.
r.baggio
viszont természetesen pont nagyszombaton délután tört el a kijelző, láthatatlanra, és az Allée-ban valami kijelzős boltban egy órára mondták a javítást még aznap. már nem fordultunk vissza Biáról, mert már így is késő volt, és mentünk még le vidékre - viszont kedden nulla idő alatt tényleg megvoltak vele.
több mint 3 éve
rohadjon meg a samsung...leadom múlt hétfőn a telefonomat kijelzőcserére, direkt rákérdezek, hogy nagyon fontos lenne, ha erre a hétvégére elkészülne, persze, biztosan meglesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nyilván az egész hely lehúzásra épül, ahol ha sokat okvetetlenkedik vlk akkor hirtelen “arra jár véletlenül” pár kigyúrt kopasz és a lányok védelmére kellcsak a mi itt a probléma kérdésre válaszoltamAz csak büntivel jár, a zárjegyes jövedéki termék buherálásánál azonnal lehet bezáratni.elvileg 2 árlista is vanA Vizezett pia boltbezárás lenne időszakosan. A többi az a vendégen múlik, mert az árak ki vannak írva. Részegek/turisták /pancserok becsalása nem bűn van ez sok más helyen is.de alapvetően mi itt a probléma? nagyjából belenéztem a videót, elvileg ezt a mennyiséget leitták. ha drága, akkor drága, ez van.www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
Azért azt ne mondja Nekem senki, hogy ezekkel nem lehetne mit kezdeni, hivatalosan is akár!
Bár Nekem, pl. lenne egy unortodox ötletem.
Kb. egy tucat angol(Millwall😉) vagy orosz "foci szurkolót" meghívni és megkérni Őket, hogy kutassák fel a cikkben említett hölgyeket, majd mulassanak Velük egy jót, utána jöhet a számla rendezése fakultatív programként, aztán angolos távozás, haza!
Másnap az intenzív osztályon meg lehetne gondolkodni a miérteken ezeknek a "vendéglátósoknak"!!!
nagir
nehéz mit kezdeni a dologgal, főleg hogy semmi motivációja nincs a hatóságoknak hogy ezeket elkapják
Negritis, a vajda
csebi
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
törvényileg nyilván a zárjegyes baszakodás a necces
morálisan iszont a 2 fajta árlista gányabb imo
Negritis, a vajda
Mert ‘fogdosni és tapogatni’ is kezdte a szemét vendége nem elég hogy még fizetni sem akar’ 😉
több mint 3 éve
csak a mi itt a probléma kérdésre válaszoltamAz csak büntivel jár, a zárjegyes jövedéki termék buherálásánál azonnal lehet bezáratni.elvileg 2 árlista is vanA Vizezett pia boltbezárás lenne időszakosan. A többi az a vendégen múlik, mert az árak ki vannak írva. Részegek/turisták /pancserok becsalása nem bűn van ez sok más helyen is.de alapvetően mi itt a probléma? nagyjából belenéztem a videót, elvileg ezt a mennyiséget leitták. ha drága, akkor drága, ez van.www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
Azért azt ne mondja Nekem senki, hogy ezekkel nem lehetne mit kezdeni, hivatalosan is akár!
Kb. egy tucat angol(Millwall😉) vagy orosz "foci szurkolót" meghívni és megkérni Őket, hogy kutassák fel a cikkben említett hölgyeket, majd mulassanak Velük egy jót, utána jöhet a számla rendezése fakultatív programként, aztán angolos távozás, haza!
Másnap az intenzív osztályon meg lehetne gondolkodni a miérteken ezeknek a "vendéglátósoknak"!!!
nagir
nehéz mit kezdeni a dologgal, főleg hogy semmi motivációja nincs a hatóságoknak hogy ezeket elkapják
Negritis, a vajda
csebi
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
törvényileg nyilván a zárjegyes baszakodás a necces
morálisan iszont a 2 fajta árlista gányabb imo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az csak büntivel jár, a zárjegyes jövedéki termék buherálásánál azonnal lehet bezáratni.elvileg 2 árlista is vanA Vizezett pia boltbezárás lenne időszakosan. A többi az a vendégen múlik, mert az árak ki vannak írva. Részegek/turisták /pancserok becsalása nem bűn van ez sok más helyen is.de alapvetően mi itt a probléma? nagyjából belenéztem a videót, elvileg ezt a mennyiséget leitták. ha drága, akkor drága, ez van.www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
nagir
Negritis, a vajda
csebi
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
elvileg 2 árlista is vanA Vizezett pia boltbezárás lenne időszakosan. A többi az a vendégen múlik, mert az árak ki vannak írva. Részegek/turisták /pancserok becsalása nem bűn van ez sok más helyen is.de alapvetően mi itt a probléma? nagyjából belenéztem a videót, elvileg ezt a mennyiséget leitták. ha drága, akkor drága, ez van.www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
nagir
Negritis, a vajda
csebi
ozibozi
több mint 3 éve
Tanulni kell.www.youtube.com/watch?v=vdCqLKzniL4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Belegondolni is rossz, milyen elete lesz igy a sracnak. Plusz ugye a csaladja elete is 100%-os fordulatot vett.nagyon. sógorék lányának az osztálytársa volt, amíg át nem ment Patakra. havercsávó okos volt, szelfizni akart a vonat tetején, a 25kV alatt, az is csoda, hogy nem eleve tepsibe tették.figyelni kellet volna azon a rohadt fizika órán...Ez egy nagyon felkavaro tortenet.
www.blikk.hu/sport/olimpia2021/egyeni/15-eves-kenus-soma-nagyfeszultsegu-aramutes-megegett/jrc4k4w
NB2
undisputedly
hát ha valamire hasznos volt az az, hogy a gyerekeknek így kicsivel kézzelfoghatóbban lehetett elmagyarázni, hogy ha aközött kell választani, hogy valami veszélyes, értelmetlen baromságot csináljanak, vagy hogy ne, és emiatt ne legyenek "menők", akkor inkább az életet válasszák.
meg hogy a fizika az mindenkire érvényes, úgyhogy érdemes nagyon odafigyelni rá, különös tekintettel az elektromosság tulajdonságaira.
slowmotion
több mint 3 éve
A Vizezett pia boltbezárás lenne időszakosan. A többi az a vendégen múlik, mert az árak ki vannak írva. Részegek/turisták /pancserok becsalása nem bűn van ez sok más helyen is.de alapvetően mi itt a probléma? nagyjából belenéztem a videót, elvileg ezt a mennyiséget leitták. ha drága, akkor drága, ez van.www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
nagir
Negritis, a vajda
csebi
több mint 3 éve
nagyon. sógorék lányának az osztálytársa volt, amíg át nem ment Patakra. havercsávó okos volt, szelfizni akart a vonat tetején, a 25kV alatt, az is csoda, hogy nem eleve tepsibe tették.figyelni kellet volna azon a rohadt fizika órán...Ez egy nagyon felkavaro tortenet.
www.blikk.hu/sport/olimpia2021/egyeni/15-eves-kenus-soma-nagyfeszultsegu-aramutes-megegett/jrc4k4w
NB2
undisputedly
hát ha valamire hasznos volt az az, hogy a gyerekeknek így kicsivel kézzelfoghatóbban lehetett elmagyarázni, hogy ha aközött kell választani, hogy valami veszélyes, értelmetlen baromságot csináljanak, vagy hogy ne, és emiatt ne legyenek "menők", akkor inkább az életet válasszák.
meg hogy a fizika az mindenkire érvényes, úgyhogy érdemes nagyon odafigyelni rá, különös tekintettel az elektromosság tulajdonságaira.
több mint 3 éve
figyelni kellet volna azon a rohadt fizika órán...Ez egy nagyon felkavaro tortenet.
NB2
több mint 3 éve
figyelni kellet volna azon a rohadt fizika órán...www.blikk.hu/sport/olimpia2021/egyeni/15-eves-kenus-soma-nagyfeszultsegu-aramutes-megegett/jrc4k4w
több mint 3 éve
de alapvetően mi itt a probléma? nagyjából belenéztem a videót, elvileg ezt a mennyiséget leitták. ha drága, akkor drága, ez van.www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
nagir
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229offtopoicba raktam a videót mikor random rátaláltam
nagir
több mint 3 éve
Az egyetlen szabálytalanság max az volt, hogy nem adott blokkot, 😊legalábbis nem látszik. Az italok ára ki volt írva,
Viccet félre tévé Mondjuk egy Ital és zárjegy ellenőrzésnél való fennakadás -vizezés-stb
akár azonnali időszakos bezárást is vonhat maga után, majd ezt megismételni gyakorta.
és problem Solved
több mint 3 éve
www.penzcentrum.hu/utazas/20220823/pofatlanul-megy-a-tulszamlazos-csalas-budapesten-ezt-a-helyet-messzire-keruld-el-kifosztanak-1128229Azért azt ne mondja Nekem senki, hogy ezekkel nem lehetne mit kezdeni, hivatalosan is akár!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Németbe Utazás Kft. - valós pécsi cég. Olyan cringe, hogy az ember hátán feláll a szőrnincs is jobb mikor prolik mennek olaszba meg spanyolba 😀Ezt szeretem ebbe a forumba, hogy tok mindegy a tema/problema mindig van egy forumtars aki az adott teruleten dolgozik, vagy legalabb van hiteles ralatasa, es jo ez a sokszinuseg.Fórumban.(bocs) 😀
Pari
Sokszínűség..... még!
zemanla
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
nincs is jobb mikor prolik mennek olaszba meg spanyolba 😀Ezt szeretem ebbe a forumba, hogy tok mindegy a tema/problema mindig van egy forumtars aki az adott teruleten dolgozik, vagy legalabb van hiteles ralatasa, es jo ez a sokszinuseg.Fórumban.(bocs) 😀
Pari
Sokszínűség..... még!
zemanla
több mint 3 éve
Ezt szeretem ebbe a forumba, hogy tok mindegy a tema/problema mindig van egy forumtars aki az adott teruleten dolgozik, vagy legalabb van hiteles ralatasa, es jo ez a sokszinuseg.Fórumban.(bocs) 😀
Pari
Sokszínűség..... még!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ezt szeretem ebbe a forumba, hogy tok mindegy a tema/problema mindig van egy forumtars aki az adott teruleten dolgozik, vagy legalabb van hiteles ralatasa, es jo ez a sokszinuseg.
több mint 3 éve
Ahol nincs a cégnek bázisgépe ott a szerelők rá se néznek. A wizznek van egy 6-12 fős szerelő gárdája Pesten, ők mennek javítani mindenhová, ahol lerohad a gép és nincs szerződött maintenance. Debrecenben pl az ACE karbantart, de EIN-ben nem hiszem hogy van partner.Ilyenkor mi lesz a géppel? Soron kívüli nagyjavítás, vagy csak alapos vizsgálat? Gondolom átrepülés máshová ilyenkor nem opció.Termeszetesen a wizz airnel logikus huzas a tegnap ota itt rekedt embereket a kesobbi eindhoveni geppel hazahozni, 24 vag 30 orat szopsz a repteren, az vegzlis mindegy. Senkit nem erdekel. De szerencswr ejjel 11-kor volt pofajuk azt mondani, MAJD kuldenek szallasinfot. Vilag kibaszott fergei.Madár ütközés volt felszállás közben. Aztán mikor visszagurult az állóhelyhez a tűzoltók lelocsolták a kerekeket mert a vészfékezéstől tulmelegedtek, így az egyik kerék ki is durrant. Helyi szerződött maintenance nélkül már az ütközés miatt se repült volna el aznap nem hogy a futómű hiba miatt. Amúgy a nem tájékoztatás és az utasok leszarasa ettől függetlenül gyökérség persze.
dankodavid
Nemes samu09
Sérülhetett máshol is? Mármint ha a féken kívül a környéke is átforrósodott, arra meg ráküldték a hideg vizet, strukturális sérülés, repedés, ilyesmi?
Mi a protokoll ilyenkor?
warr_b
Debrecenben év elején jöttek oktatni wizz pilótákat és az egyik felszállásnál elcsaptak egy csapat sirályt. kb 24 madarat talált el, nem tudjuk pontosan, mert volt amelyiknek csak a szárnyát találtuk meg. Ott nem szállt le a gép, hanem mivel nem érzékeltek semmi rendelleneset visszamentek Pestre, de azért 3000 lábon repültek végig.
A futóműhöz nem tudok hozzászólni. Van egy műszer a kabinban ami mutatja éppen hány fokos a fék, illetve ilyen esetekben hőkamerával megnézik a tűzoltók ténylegesen hány fokos. Gondolom úgy ítélték meg, jobb lefújni mielőtt robban. Egyébként először mindig a ventillátorokat veszik elő ilyenkor. Ha a szerkezet nem sérült, csak a gumi lyukadt ki az nem olyan nagy probléma.
több mint 3 éve
Ilyenkor mi lesz a géppel? Soron kívüli nagyjavítás, vagy csak alapos vizsgálat? Gondolom átrepülés máshová ilyenkor nem opció.Termeszetesen a wizz airnel logikus huzas a tegnap ota itt rekedt embereket a kesobbi eindhoveni geppel hazahozni, 24 vag 30 orat szopsz a repteren, az vegzlis mindegy. Senkit nem erdekel. De szerencswr ejjel 11-kor volt pofajuk azt mondani, MAJD kuldenek szallasinfot. Vilag kibaszott fergei.Madár ütközés volt felszállás közben. Aztán mikor visszagurult az állóhelyhez a tűzoltók lelocsolták a kerekeket mert a vészfékezéstől tulmelegedtek, így az egyik kerék ki is durrant. Helyi szerződött maintenance nélkül már az ütközés miatt se repült volna el aznap nem hogy a futómű hiba miatt. Amúgy a nem tájékoztatás és az utasok leszarasa ettől függetlenül gyökérség persze.
dankodavid
Nemes samu09
Sérülhetett máshol is? Mármint ha a féken kívül a környéke is átforrósodott, arra meg ráküldték a hideg vizet, strukturális sérülés, repedés, ilyesmi?
Mi a protokoll ilyenkor?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Koszi, nem tudtam, mi tortent, nem mondtak be abban az egy oraban, amit az esetet kovetoen a kifutopalyan toltottunk az erintett gepben. Oh wait. Ahogy azt se m vagom, hogy a telex es a 24.hu cikkei a sztorirol 100%-ig szemenszedett hazugsagok, de szerencsere a fuggetlen sajtoban nincsenek corporate payrollon levo pocsok.Termeszetesen a wizz airnel logikus huzas a tegnap ota itt rekedt embereket a kesobbi eindhoveni geppel hazahozni, 24 vag 30 orat szopsz a repteren, az vegzlis mindegy. Senkit nem erdekel. De szerencswr ejjel 11-kor volt pofajuk azt mondani, MAJD kuldenek szallasinfot. Vilag kibaszott fergei.Madár ütközés volt felszállás közben. Aztán mikor visszagurult az állóhelyhez a tűzoltók lelocsolták a kerekeket mert a vészfékezéstől tulmelegedtek, így az egyik kerék ki is durrant. Helyi szerződött maintenance nélkül már az ütközés miatt se repült volna el aznap nem hogy a futómű hiba miatt. Amúgy a nem tájékoztatás és az utasok leszarasa ettől függetlenül gyökérség persze.
dankodavid
Nemes samu09
Pulvis et umbra sumus.