Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Termeszetesen a wizz airnel logikus huzas a tegnap ota itt rekedt embereket a kesobbi eindhoveni geppel hazahozni, 24 vag 30 orat szopsz a repteren, az vegzlis mindegy. Senkit nem erdekel. De szerencswr ejjel 11-kor volt pofajuk azt mondani, MAJD kuldenek szallasinfot. Vilag kibaszott fergei.Madár ütközés volt felszállás közben. Aztán mikor visszagurult az állóhelyhez a tűzoltók lelocsolták a kerekeket mert a vészfékezéstől tulmelegedtek, így az egyik kerék ki is durrant. Helyi szerződött maintenance nélkül már az ütközés miatt se repült volna el aznap nem hogy a futómű hiba miatt. Amúgy a nem tájékoztatás és az utasok leszarasa ettől függetlenül gyökérség persze.
dankodavid
több mint 3 éve
amúgy 2 hónapja a wizzairnél feleségem gépe 5 órát késett, mikor ment ki Marosvásárhelyre, 250 Eurós kompenzációt kapott, amiből csak 50-et kért az ügyvéd, szóval jó órabér volt, neki így simán megérte 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Termeszetesen a wizz airnel logikus huzas a tegnap ota itt rekedt embereket a kesobbi eindhoveni geppel hazahozni, 24 vag 30 orat szopsz a repteren, az vegzlis mindegy. Senkit nem erdekel. De szerencswr ejjel 11-kor volt pofajuk azt mondani, MAJD kuldenek szallasinfot. Vilag kibaszott fergei.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Na igen! Ennyiből "jobb" volt a meki, mert ott nem zavarta Őket, ha egy fehér inges ott volt a közelben, akkor is beszóltak. Persze voltak remek kollégáim/kolléganőim, akik partnerek voltak ebben. Azóta a cégvezetése minden hozzám hasonló matuzsálemet elírtott, mert nem voltunk elég PCk!Gyönyörű, erre nincs jobb szó.50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...
- Őőőőőőőő, akkor egy BMet.
- Mondom nem vagy éhes, úgy hogy lehet menni elfele!
- De tényleg kérek egy BMet!
- Te, meg a haverok, ma itt nem fogtok enni semmit, amíg én itt vagyok, remélem megértettted!!! Na húzzatok kifelé.
- Akkor most nem kapok semmit?
- Na lárom, megértetted. Gyere máskor is!! (Hatalmas mosoly részemről)
Ez a csoport (és még egy pár akkoriban) soha többet nem szivatta a hülye poénjaival a dolgozóimat. Más kérdés, hogy a főnőkömnek ezt végig kellett hogy halgassa és nem is kapott szikrát...
Azóta eltel vagy 15év és a mai napig is van olyan meglepett páciens akivel köszönőviszonyban vagyok. Pont a múlt héten beszéltem is az egyik Sráccal, aki megjegyezte, hogy az ott akkor beléégett, de nagyon hálás érte, persze olyan is van aki azóta is inkább kikerül.😊
nagir
Az én keresztem, hogy ezek a csajozós kanos majmok sose a fülem hallatára nyomják a szánalmas műsorukat. Postán vagy bankban gondolom tudnak viselkedni, vagyis ennél picit jobban, utcán szintén nem engedik meg maguknak a gusztustalanodást mert csuklóból járna érte a pofon. Azt hiszik étteremben belefér. Rohadt gyorsan elönti az agyamat a fos ha ilyet meghallok, nem lesz szép jelenet (még ha verbális is marad) ha egyszer inflagrantin kapok egy ilyet.
gyeek
Elöntöttek, az emlékek: egyszer az egyik nem kis darab kolléganőm, gyakorló 3gyerekes anyukakaként észre vette, hogy egy kiscigánygyerek, éppen tömi a zsebeit az önkiszolgáló pultból (max. fél méterre volt a kasszasortól) cukorral, kv tejszínnel, sóval, borsal, keverőpálcával, amit ért. Villámgyorsan kihajolt a meglepett vendégek között, megmarkolta a kissrác hátán a kabátot, egy mozdulattal átrántotta a pulton, kirakatta a megszeppent gyerekkel a cuccot a zsebeiből, majd kétszer a valagára csapott és u.a. mozdulatal visszarakta a pulton kívülre! ... és ment tovább a kiszolgálás, mintha misem történt volna. Utána visszahallottuk, hogy a kiscsávó kiszaladt az Anyjához panaszkodni, az meg még két pofonnal jutalmazta a történéseket!
Régi szép idők...🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Gyönyörű, erre nincs jobb szó.50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...
- Te, meg a haverok, ma itt nem fogtok enni semmit, amíg én itt vagyok, remélem megértettted!!! Na húzzatok kifelé.
Ez a csoport (és még egy pár akkoriban) soha többet nem szivatta a hülye poénjaival a dolgozóimat. Más kérdés, hogy a főnőkömnek ezt végig kellett hogy halgassa és nem is kapott szikrát...
Azóta eltel vagy 15év és a mai napig is van olyan meglepett páciens akivel köszönőviszonyban vagyok. Pont a múlt héten beszéltem is az egyik Sráccal, aki megjegyezte, hogy az ott akkor beléégett, de nagyon hálás érte, persze olyan is van aki azóta is inkább kikerül.😊
nagir
Az én keresztem, hogy ezek a csajozós kanos majmok sose a fülem hallatára nyomják a szánalmas műsorukat. Postán vagy bankban gondolom tudnak viselkedni, vagyis ennél picit jobban, utcán szintén nem engedik meg maguknak a gusztustalanodást mert csuklóból járna érte a pofon. Azt hiszik étteremben belefér. Rohadt gyorsan elönti az agyamat a fos ha ilyet meghallok, nem lesz szép jelenet (még ha verbális is marad) ha egyszer inflagrantin kapok egy ilyet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Persze, Asszony már 20év a Mekiben nyomja ugyanezen az életúton, ugyhogy van mivel etetnie, csak Ő sokkal kevésbé szociopata, mint Én...Remélem azóta már rendesen eszel és megnőttél 😊😉50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Majdnem, 100 | magas |Mert most már 180 kg és 180 cm vagy?😜😀😝50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...
nagir
Willie Parker

több mint 3 éve
Remélem azóta már rendesen eszel és megnőttél 😊😉50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mert most már 180 kg és 180 cm vagy?😜😀😝50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...
nagir
több mint 3 éve
50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...Elmesélem Neked miért nem volt hosszú a karrirem a McD-nál, mint étteremvezető... Győri nyár nyitón egèsz nap hömpölygött a tömeg a sétáló utcában lévő étteremben. Ugye az alapvetés, hogy a Mekist meg is alázthatod, mert úgy sem szól vissza. Voltam kb. 30 éves, 90kg, 180cm és kopasz. Erre este tíz előtt odacsámpázik a 20+os takony a haverokkal meg az utánfutókkal, 10-15en. Aszomgya a kis gyökér:
gyeek
- Paprikás krumpi van?
Mire én:
- Nem is vagy Te éhes...

több mint 3 éve
50 körüli alkony-playboy viccelődik a 69es rendelésének a számával a 16 éves nyári munkás munkatársnőnél. Törött bordával is annyi, de annyi féle képpen tudnám bántani a humoros pofáját...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
A sok konteo hívő már régen megfejtette, hogy tulajdonképpen ezt direkt így találták ki a háttérben összejátszva. Dupla lóvé fele táncika.Persze, jogilag simán igaza van,/lesz nem a kérdés ez. Bele is fér ekkora önkorinál.a hős az Curtis lett, ahogy néztem a kommenteket 😀
A lényeg hogy a polgi lesz a jófej aki megoldotta ‘mert ezek a rohadtak’ leszarták a fejünket és kitaláltak mindenféle kifogásokat, és ellopták a 8 milkónkat A szerződés szerint,
A közönségben kb ez marad meg.
Ők a választók. A polgi meg a hős lesz -mert szólt a mikrofon- mégha az ő emberei /vagy vlsz a haverjai/ cseszték is el. A 8 milkót értik a 8 milliárdokat meg a szerződést azt nem. Máshol sem mint látjuk.
ozibozi
eaglesmcnabb
😊
És Mindenki jól járt 😉
több mint 3 éve
Persze, jogilag simán igaza van,/lesz nem a kérdés ez. Bele is fér ekkora önkorinál.a hős az Curtis lett, ahogy néztem a kommenteket 😀
A lényeg hogy a polgi lesz a jófej aki megoldotta ‘mert ezek a rohadtak’ leszarták a fejünket és kitaláltak mindenféle kifogásokat, és ellopták a 8 milkónkat A szerződés szerint,
Ők a választók. A polgi meg a hős lesz -mert szólt a mikrofon- mégha az ő emberei /vagy vlsz a haverjai/ cseszték is el. A 8 milkót értik a 8 milliárdokat meg a szerződést azt nem. Máshol sem mint látjuk.
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Persze, jogilag simán igaza van,/lesz nem a kérdés ez. Bele is fér ekkora önkorinál.A lényeg hogy a polgi lesz a jófej aki megoldotta ‘mert ezek a rohadtak’ leszarták a fejünket és kitaláltak mindenféle kifogásokat, és ellopták a 8 milkónkat A szerződés szerint,
több mint 3 éve
Szerződés? Tényleg?Egyébént de, így működik. Nem a koncert milyensége a lényeg - falunap, városnap stb. - hanem hogy ki lép fel. Tapasztalataim szerint az 500 ezer forint felett kérő fellépők már mind szerződésesek, teljesen tök mindegy, hogy jászkarafaszajenői falunap vagy Arèna. Az 500k alattiak, jellemzően a dj-k, x-faktor haknisok, mulatósok ilyesmi ők valóban nem kérnek szerződést, fele számla fele kess, vagy ha a szervező meg tudja oldani akkor full kess számla nuku. De ez egyre kevesebb. A csúcs (majka, halott pénz, Tankcsapda, Ákos, welhello - kategória) szóba se áll veled egy két körös egyeztetés, szerződés, meg 10 levélváltás nélkül 😊 aztán jöhet előre a pénz, aztán ha minden ok, a fellépés. Ez így működik.
Na ezért lesz 2/3 négy ötöd.
Ezek a telefonban -félrészegen- egyszerűen összeugattak,
Ennyi történt, a többi duma.
Fehérgyarmat meg a falunap
Most meg a jogászkodás.
Voltál már Naményban ahová vagy ami felé visz az út???
Mert ők ott voltak ott tegnap is kocsikkal, buszokkal, a koncertre is mentek.
Ma meg Jogászkodik a marhája. Milyen szerződés meg faszom. Ez nem így működik.
Falunap-fehérgyarmati augusztusi csillaghullás, pesti racsodálkozás.
3/3. -ad lesz ha még ezt sem sikerül megérteni.
Kit érdekel kinek van igaza?
Vidéken nem megyünk el, főleg nem szaladgáltunk csak úgy
8 millióval sem , max ha kergetnek,
Persze 8 milliárddal azonnal, mert azt úgy sem értik..
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Szerződés? Tényleg?2/3 meg 4/5 pont azért lesz, mert azt tanulja a falusi paraszt, hogy jó neki a sz*r is, nem kell, hogy elvárásai legyenek egy bármilyen produkció, szolgáltatás, teljesítmény kapcsán, érje be azzal, ami jut neki. Legyen falunap, olcsó Borsodi, tűzijáték, egyébként meg fogja be a pofáját és köszönje meg a földesúrnak, hogy ilyen jó élete van.
Na ezért lesz 2/3 négy ötöd.
Most meg a jogászkodás.
ozibozi
Azt nem tudtam, hogy Te ott voltál, és innen tudod, hogy félrészegen összeugattak a telefonban. Én inkább úgy tudom elképzelni, hogy Majka stábja lent volt a helyszínen, kérdezték a helyieket, hogy hol az ígért technika, aztán sehol se volt. De persze én nem sok koncertet rendeztem, alig 100-120-at, külföldit, magyart egyaránt, szóval simán lehet, hogy neked van igazad.
több mint 3 éve
Csak a szokásos.A tehetség mindig utat tör magának előbb-utóbb. Nála kicsit előbb, de sebaj.
444.hu/2022/08/16/parizsban-lesz-konzul-deutsch-tamas-unokaoccse
empty taxi
több mint 3 éve
Csak a szokásos.444.hu/2022/08/16/parizsban-lesz-konzul-deutsch-tamas-unokaoccse

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szerződés? Tényleg? Na ezért lesz 2/3 négy ötöd.
Most meg a jogászkodás.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Ő teljesített volna, leküldte a stábot, úton volt, rászánta idejét ahogy a szerződés szerint illik. Aznap felléphetett volna máshol, elvállalhatott volna mást, de nem lépett, nem vállalt, így egyértelmű az anyagi kár is. Érted, máshol betartották volna a szerződést ő meg tudott volna dolgozni.Én is alapvetően a te álláspontodon vagyok. Viszont az, hogy pénz nem jár vissza nehezen tudom megérteni. Vegye el Majka ami a költségekre ment (stáb akit előr le küldött, telefonálás...) a többi meg utalható a polginak hiszen ő se teljesített semmit.Nem arról van szó szerintem, hogy egy fehérgyarmati polgi hülye vagy nem, nyilván megvannak a korlátai, de itt a közönség leszarása a lényegesebb. Egy bivalybasznádi falunapról beszélünk nem egy koncertről. Annak idején valódi zenészek lepukkant kultúrházakban letolták a koncertet ha beszart a cájg, ha már eljöttek a gyerekek a koncertre, max visszajöttek máskor egy működővel is.Akkor meg nem kell Majka koncertet csinálni a bivalybasznadi falunapon, hanem mehet Kozso meg az UFÓ együttes playbackrol. Majka fair volt, le volt írva, hogy mit ker, a közönséget a polgi szarta le, mert olyannal hitegette őket, amit nem tudott/akart megcsinalni.
Ez meg itt szól egy sima farokméregetésről, csak a közönség van leszarva magasról.
Mondjuk ha fainak lennének akkor lemennének mondjuk a szüreti bálra és le van tudva a dolog.
Max vesznek addig pár aggregátort, hogy legyen világosság.
ozibozi
Annak idején meg Bach játszott csúcsminőségű zongorán az Eszterházy kastélyban, az is pont ennyire releváns, mint a te párhuzamod a 80-90-es évek underground koncertjeirol.
somoskovig
Matthew99
Másrészt ez is benne van a szerződésben, ha nem miatta hiúsul meg a koncert - nem jár vissza semmi. Teljesen jogosan.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Én is alapvetően a te álláspontodon vagyok. Viszont az, hogy pénz nem jár vissza nehezen tudom megérteni. Vegye el Majka ami a költségekre ment (stáb akit előr le küldött, telefonálás...) a többi meg utalható a polginak hiszen ő se teljesített semmit.Nem arról van szó szerintem, hogy egy fehérgyarmati polgi hülye vagy nem, nyilván megvannak a korlátai, de itt a közönség leszarása a lényegesebb. Egy bivalybasznádi falunapról beszélünk nem egy koncertről. Annak idején valódi zenészek lepukkant kultúrházakban letolták a koncertet ha beszart a cájg, ha már eljöttek a gyerekek a koncertre, max visszajöttek máskor egy működővel is.Akkor meg nem kell Majka koncertet csinálni a bivalybasznadi falunapon, hanem mehet Kozso meg az UFÓ együttes playbackrol. Majka fair volt, le volt írva, hogy mit ker, a közönséget a polgi szarta le, mert olyannal hitegette őket, amit nem tudott/akart megcsinalni.
Ez meg itt szól egy sima farokméregetésről, csak a közönség van leszarva magasról.
Mondjuk ha fainak lennének akkor lemennének mondjuk a szüreti bálra és le van tudva a dolog.
ozibozi
Annak idején meg Bach játszott csúcsminőségű zongorán az Eszterházy kastélyban, az is pont ennyire releváns, mint a te párhuzamod a 80-90-es évek underground koncertjeirol.
somoskovig

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Mi a faszom az, hogy az Eventim 4400-at le akar rólam húzni, hogy kihozzák a 8000 forintos bérletemet.Tudod céges kocsinak nem 480 a benzin
Ennyiből 2-szer oda-vissza lemegyek érte Fehérvárra.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mi a faszom az, hogy az Eventim 4400-at le akar rólam húzni, hogy kihozzák a 8000 forintos bérletemet.Ennyiből 2-szer oda-vissza lemegyek érte Fehérvárra.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem arról van szó szerintem, hogy egy fehérgyarmati polgi hülye vagy nem, nyilván megvannak a korlátai, de itt a közönség leszarása a lényegesebb. Egy bivalybasznádi falunapról beszélünk nem egy koncertről. Annak idején valódi zenészek lepukkant kultúrházakban letolták a koncertet ha beszart a cájg, ha már eljöttek a gyerekek a koncertre, max visszajöttek máskor egy működővel is.Akkor meg nem kell Majka koncertet csinálni a bivalybasznadi falunapon, hanem mehet Kozso meg az UFÓ együttes playbackrol. Majka fair volt, le volt írva, hogy mit ker, a közönséget a polgi szarta le, mert olyannal hitegette őket, amit nem tudott/akart megcsinalni.
ozibozi
több mint 3 éve
Én egy gigantikus Tesco tetejét látom, ha kinézek az ablakon itt, de akkor lehet te lettél a győztes "A nap panorámája" címre 😀Én a Blaha + Somogyi Béla utca felújítástól szenvedek már egy ideje, a munkahelyem bejáratával szemben van a Corvin Árúház, ma is úgy tolta kint az ütvefúró, hogy remegett alattam a födém...A hónaljmankós tarkabundás jeti zsiráf kurva apja faszát annak, aki kitalálta, hogy ma egész nap a fejünk felett kell fúrni meg ütni azt a kibaszott falat. Tegnap is egész nap fúrtak, de az elviselhetőbb volt, ez mintha egy építkezésen ülnék. Mer amúgy nincs elég bajom, kurvajó hogy bejöttem az irodába a home office helyett, hogy haladjak azzal a kurva tervezéssel.Csak nem a Madarász irodaházban ülsz a 13-ban ? 😀 Itt szoktak erősen beleszarni abba, hogy hétköznap napközben 8-17 között fixen fúrjanak 10+ működő bérlő mellett... úgy hogy egy megbeszélést lehetetlen tartani a saját kollégáiddal...
Csak tudnám hogy mi a lófaszt fúrnak ezek ennyi ideig, az ötös metrót?
eaglesmcnabb
bobi0092
empty taxi