Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
mielott felreertes lenne: nem magamnak vettem azt a cigit sem 😊elég sokan tették le a cigit amikor elérte az 1000etmar 2000 baszki????? utoljara akkor vettem arany marlbit mikor 580 volt talan.Lesz a faszt, ugyanúgy ki fogja fizetni mindenki.444.hu/2022/06/09/dragabb-lesz-a-sor-isnah emiatt viszont már lehet lázadás
empty taxi
Negritis
A bagót se tette le a kutya se, hiába majd' 2000 forint egy doboz.
warr_b
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
elég sokan tették le a cigit amikor elérte az 1000etmar 2000 baszki????? utoljara akkor vettem arany marlbit mikor 580 volt talan.Lesz a faszt, ugyanúgy ki fogja fizetni mindenki.444.hu/2022/06/09/dragabb-lesz-a-sor-isnah emiatt viszont már lehet lázadás
empty taxi
Negritis
warr_b
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mar 2000 baszki????? utoljara akkor vettem arany marlbit mikor 580 volt talan.Lesz a faszt, ugyanúgy ki fogja fizetni mindenki.444.hu/2022/06/09/dragabb-lesz-a-sor-isnah emiatt viszont már lehet lázadás
empty taxi
Negritis
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Lesz a faszt, ugyanúgy ki fogja fizetni mindenki.444.hu/2022/06/09/dragabb-lesz-a-sor-isnah emiatt viszont már lehet lázadás
empty taxi
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/09/dragabb-lesz-a-sor-isnah emiatt viszont már lehet lázadás
empty taxi
több mint 3 éve
444.hu/2022/06/09/dragabb-lesz-a-sor-is

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
baszki, hát már mindenki meghó, a Haumann is, meg a Depeche Mode-os csávó, meg a Bondzsovis basszer, meg Tipszmiksz Csabi...azért remélem Kiedisék kitartanak még legalább egy hetet
több mint 3 éve
Dehogy lesznek. Azért feljelentést tettem, de azzal is annyit értem el, hogy elvették a pénztárcákat bünjelnek. Majd valamikor októberben visszakapjuk 😀durva és örülhettek, hogy nem vert meg, anno a 2000 környkén volt egy ilyen banda, akik direkt akkor ment be amikor otthon voltak a tulajok és megkötözték megverték őket. Nálunk is így volt csak én épp koleszba voltam. Mondjuk jó a rosszban, hogy az hozta össze a családot, hogy együtt néztük a sidney-i olimpiát a női kézi és férfi döntőt, akkor még két tévén egyszerre 😛 az nagy élmény volt. Reméljük meglesznek!Faszom, egy besurranó kiapkolt minket fenyvesen. Kint aludtam a nappaliban, mellettem egy méterre a két pénztárca és simán bemert jönni. Csak a nagy címleteket vitte el, az aprót rendes módon meghagyta a reggeli kávéra 😀 remélem gyógyszerre költi ezt is, meg egy másik nyaralóból elvitt 300.000et is.Az durva....😮
peach
Elképesztő, milyen pofátlanok! Bár lehet, nem baj, hogy nem ébredtél fel, ki tudja, hogyan reagál.
csi77
dande
De tegnap este legalább végiggurultak a rendőrök jópárszor a környéken, hátha más így megússza
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
durva és örülhettek, hogy nem vert meg, anno a 2000 környkén volt egy ilyen banda, akik direkt akkor ment be amikor otthon voltak a tulajok és megkötözték megverték őket. Nálunk is így volt csak én épp koleszba voltam. Mondjuk jó a rosszban, hogy az hozta össze a családot, hogy együtt néztük a sidney-i olimpiát a női kézi és férfi döntőt, akkor még két tévén egyszerre 😛 az nagy élmény volt. Reméljük meglesznek!Faszom, egy besurranó kiapkolt minket fenyvesen. Kint aludtam a nappaliban, mellettem egy méterre a két pénztárca és simán bemert jönni. Csak a nagy címleteket vitte el, az aprót rendes módon meghagyta a reggeli kávéra 😀 remélem gyógyszerre költi ezt is, meg egy másik nyaralóból elvitt 300.000et is.Az durva....😮
peach
Elképesztő, milyen pofátlanok! Bár lehet, nem baj, hogy nem ébredtél fel, ki tudja, hogyan reagál.
csi77
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Faszom, egy besurranó kiapkolt minket fenyvesen. Kint aludtam a nappaliban, mellettem egy méterre a két pénztárca és simán bemert jönni. Csak a nagy címleteket vitte el, az aprót rendes módon meghagyta a reggeli kávéra 😀 remélem gyógyszerre költi ezt is, meg egy másik nyaralóból elvitt 300.000et is.Az durva....😮
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Faszom, egy besurranó kiapkolt minket fenyvesen. Kint aludtam a nappaliban, mellettem egy méterre a két pénztárca és simán bemert jönni. Csak a nagy címleteket vitte el, az aprót rendes módon meghagyta a reggeli kávéra 😀 remélem gyógyszerre költi ezt is, meg egy másik nyaralóból elvitt 300.000et is.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Hajnali fél négykor óriási durranás meg lángok, a mellettünk levő tesco parkolóban felrobbant a grillcsirkés konyhája...na akkor nemsokára finom pereceket ehettek
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=C-iotlDzO9w
több mint 3 éve
Hajnali fél négykor óriási durranás meg lángok, a mellettünk levő tesco parkolóban felrobbant a grillcsirkés konyhája...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=Lv9H25HKtDw

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mondjuk én poenbol írtam 😀Amúgy meg mit instázik, gyászoljon!Hát tolni kell tovább a lájkkurválkodást, abból van a pénz, most hogy a gengszerzsírmalac eldobta a kanalat.
Toca
Hanni
több mint 3 éve
Mondjuk a ketto nincs osszefuggesben, szerintem Berki a szep tiszta ugyeibol rakott el annyit a gyereknek (meg gondolom a csaj szamara is), hogy nelkuloznie azert nem kellene instagram nelkul sem a familianak.Amúgy meg mit instázik, gyászoljon!Hát tolni kell tovább a lájkkurválkodást, abból van a pénz, most hogy a gengszerzsírmalac eldobta a kanalat.
Toca
Hanni
több mint 3 éve
Amúgy meg mit instázik, gyászoljon!Hát tolni kell tovább a lájkkurválkodást, abból van a pénz, most hogy a gengszerzsírmalac eldobta a kanalat.
Toca
több mint 3 éve
Mehetne Lölő hárembe, ahogy növekednek az ottani javak jutnak neki is!halkan jegyzem meg sokáig a fehér volt a gyász színeApolgathatod is, ha van hozza megfelelo mennyisegu osszeg a bankszamladon.
és Mazsit azért ápolgatnám 😊
NB2
Stez
több mint 3 éve
halkan jegyzem meg sokáig a fehér volt a gyász színeApolgathatod is, ha van hozza megfelelo mennyisegu osszeg a bankszamladon.
NB2
több mint 3 éve
halkan jegyzem meg sokáig a fehér volt a gyász színevan ahol most is az
NB2
sőt van ahol a család van fehérben és a vendégek feketében
több mint 3 éve
Amúgy meg mit instázik, gyászoljon!sőt, pózolós instaképetAz egy másik kérdés, de itt a téma onnan indult, hogy miért tett fel egy instaképet magáról az özvegy 😀Nincs itt mit összeállítani.Ha meghalna a párod, akivel éppen most született közös gyermeked, egyedül maradsz, összeomlik az életed, gyászolsz, akkor bizonyára a leginkább a pontos etikett szerinti dresscodeokkal és az illő ruhák összeválogatásával lennél elfoglalva, hogy a kommentelő agyhalottak ne szóljanak meg.Nezd, ha nem volt megadva h alkalomhoz illo ruhaban jojjon vagy celebeknel ez igy szokas, am legyen, csak ugye Mo-n nem ez az etikett.sztem mki másképpen gyászol. ebben külsőleg beleszólni nem biztos, hogy a legelegánsabb.A tisztességes, "hétköznapi" emberek nem így gyászolnak. A méltóság kifejezést ő sem ismeri még értelmező szótárból sem. Pózol miközben sajnáltatja magát.Celebéknél ilyen a fájdalom. Persze ha a gyerekszülést is képesek voltak monetizálni, akkor miért ne pózolna a gargantuai fájdalmához illő monokróm képen?Mindig rühelltem Berkit, a feleségének minden megnyilvánulása, ami eljutott hozzám, módfelett irritáló, visszataszító volt, de lehet öregszem, mert a linkre kattintva annyi benyomásom támadt, hogy egy szerencsétlen nő, aki elvesztette a férjét, ez meg elég szomorú. És ennyi.
www.borsonline.hu/celeb/2022/06/berki-krisztian-berki-mazsi-uj-fejezet
Szóval érzi a szíve dobbanását is. Döbbenetes! Eszembe jut a vicc, hogy a kuncsaft megáll az utcalány mellett és kérdi tízezerért mit vállal (régi vicc). Mire mondja a csaj, hogy tulajdonképpen mindent. Oké akkor szállj be, megyünk betonozni!
gyeek
Sobri Jóska
gyeek
csebi
Lehet itt trendet valtoztatni csak akkor ne csodalkozzanak rajta ha valakinek nem tetszik.
Ettol fuggetlenul, meg ha utcai ruhaban is mennek, akkor is valami elegansabbat vettem volna fel, nem ilyen szakadt farmer+dizajnos polo kombot, mint aki epp a boltba ugrik be.
Solymi
Lehet nem hiszem el.
Sobri Jóska
Mindenki tudja, hogy temetésre fekete öltöny, fehér ing, fekete nyakkendő illik.
Azon most lehet variálni, hogy valaki fekete inget vesz fel, de ez alap dolog.
Ezzel is megadod az elhunytnak a tiszteletet.
És nem, nem azért mert érdekelnek az agyhalott kommentelők.
De írtam, hogy ha nekik így dívik meg így tetszik, ám legyen.
Nekem azzal sincs semmi bajom, hogyha valaki full fehérben vagy piros cipőben jelenik meg, az is szép, hisz az életet igenli, lehet így is temetni, ezzel nincs bajom.
Én arra reflektáltam ahogy S. Norbi megjelent ott...
Solymi
Toca
briareos
több mint 3 éve
sőt, pózolós instaképetAz egy másik kérdés, de itt a téma onnan indult, hogy miért tett fel egy instaképet magáról az özvegy 😀Nincs itt mit összeállítani.Ha meghalna a párod, akivel éppen most született közös gyermeked, egyedül maradsz, összeomlik az életed, gyászolsz, akkor bizonyára a leginkább a pontos etikett szerinti dresscodeokkal és az illő ruhák összeválogatásával lennél elfoglalva, hogy a kommentelő agyhalottak ne szóljanak meg.Nezd, ha nem volt megadva h alkalomhoz illo ruhaban jojjon vagy celebeknel ez igy szokas, am legyen, csak ugye Mo-n nem ez az etikett.sztem mki másképpen gyászol. ebben külsőleg beleszólni nem biztos, hogy a legelegánsabb.A tisztességes, "hétköznapi" emberek nem így gyászolnak. A méltóság kifejezést ő sem ismeri még értelmező szótárból sem. Pózol miközben sajnáltatja magát.Celebéknél ilyen a fájdalom. Persze ha a gyerekszülést is képesek voltak monetizálni, akkor miért ne pózolna a gargantuai fájdalmához illő monokróm képen?Mindig rühelltem Berkit, a feleségének minden megnyilvánulása, ami eljutott hozzám, módfelett irritáló, visszataszító volt, de lehet öregszem, mert a linkre kattintva annyi benyomásom támadt, hogy egy szerencsétlen nő, aki elvesztette a férjét, ez meg elég szomorú. És ennyi.
Szóval érzi a szíve dobbanását is. Döbbenetes! Eszembe jut a vicc, hogy a kuncsaft megáll az utcalány mellett és kérdi tízezerért mit vállal (régi vicc). Mire mondja a csaj, hogy tulajdonképpen mindent. Oké akkor szállj be, megyünk betonozni!
gyeek
Sobri Jóska
gyeek
csebi
Lehet itt trendet valtoztatni csak akkor ne csodalkozzanak rajta ha valakinek nem tetszik.
Ettol fuggetlenul, meg ha utcai ruhaban is mennek, akkor is valami elegansabbat vettem volna fel, nem ilyen szakadt farmer+dizajnos polo kombot, mint aki epp a boltba ugrik be.
Solymi
Lehet nem hiszem el.
Sobri Jóska
Mindenki tudja, hogy temetésre fekete öltöny, fehér ing, fekete nyakkendő illik.
Nekem azzal sincs semmi bajom, hogyha valaki full fehérben vagy piros cipőben jelenik meg, az is szép, hisz az életet igenli, lehet így is temetni, ezzel nincs bajom.
Solymi
Toca
több mint 3 éve
halkan jegyzem meg sokáig a fehér volt a gyász színeés Mazsit azért ápolgatnám 😊
több mint 3 éve
Az egy másik kérdés, de itt a téma onnan indult, hogy miért tett fel egy instaképet magáról az özvegy 😀Nincs itt mit összeállítani.Ha meghalna a párod, akivel éppen most született közös gyermeked, egyedül maradsz, összeomlik az életed, gyászolsz, akkor bizonyára a leginkább a pontos etikett szerinti dresscodeokkal és az illő ruhák összeválogatásával lennél elfoglalva, hogy a kommentelő agyhalottak ne szóljanak meg.Nezd, ha nem volt megadva h alkalomhoz illo ruhaban jojjon vagy celebeknel ez igy szokas, am legyen, csak ugye Mo-n nem ez az etikett.sztem mki másképpen gyászol. ebben külsőleg beleszólni nem biztos, hogy a legelegánsabb.A tisztességes, "hétköznapi" emberek nem így gyászolnak. A méltóság kifejezést ő sem ismeri még értelmező szótárból sem. Pózol miközben sajnáltatja magát.Celebéknél ilyen a fájdalom. Persze ha a gyerekszülést is képesek voltak monetizálni, akkor miért ne pózolna a gargantuai fájdalmához illő monokróm képen?Mindig rühelltem Berkit, a feleségének minden megnyilvánulása, ami eljutott hozzám, módfelett irritáló, visszataszító volt, de lehet öregszem, mert a linkre kattintva annyi benyomásom támadt, hogy egy szerencsétlen nő, aki elvesztette a férjét, ez meg elég szomorú. És ennyi.
gyeek
Sobri Jóska
gyeek
csebi
Solymi
Lehet nem hiszem el.
Sobri Jóska
Solymi
több mint 3 éve
Nincs itt mit összeállítani.Ha meghalna a párod, akivel éppen most született közös gyermeked, egyedül maradsz, összeomlik az életed, gyászolsz, akkor bizonyára a leginkább a pontos etikett szerinti dresscodeokkal és az illő ruhák összeválogatásával lennél elfoglalva, hogy a kommentelő agyhalottak ne szóljanak meg.Nezd, ha nem volt megadva h alkalomhoz illo ruhaban jojjon vagy celebeknel ez igy szokas, am legyen, csak ugye Mo-n nem ez az etikett.sztem mki másképpen gyászol. ebben külsőleg beleszólni nem biztos, hogy a legelegánsabb.A tisztességes, "hétköznapi" emberek nem így gyászolnak. A méltóság kifejezést ő sem ismeri még értelmező szótárból sem. Pózol miközben sajnáltatja magát.Celebéknél ilyen a fájdalom. Persze ha a gyerekszülést is képesek voltak monetizálni, akkor miért ne pózolna a gargantuai fájdalmához illő monokróm képen?Mindig rühelltem Berkit, a feleségének minden megnyilvánulása, ami eljutott hozzám, módfelett irritáló, visszataszító volt, de lehet öregszem, mert a linkre kattintva annyi benyomásom támadt, hogy egy szerencsétlen nő, aki elvesztette a férjét, ez meg elég szomorú. És ennyi.
gyeek
Sobri Jóska
gyeek
csebi
Solymi
Lehet nem hiszem el.
Sobri Jóska