Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
igenMelyik? A Besúgó?belsős infó, hogy az új magyar sorozat a Max-szal együtt jön ki, nekik utoljára májust mondtak. aztán a WB eldönti New Yorkban. de tavasszal bármikor kijöhetAz a céldátum.én március 8-at olvastam napokban junkien, de ha május az is mindjárt itt vanMájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
Heisman
briareos
warr_b
Heisman
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Melyik? A Besúgó?belsős infó, hogy az új magyar sorozat a Max-szal együtt jön ki, nekik utoljára májust mondtak. aztán a WB eldönti New Yorkban. de tavasszal bármikor kijöhetAz a céldátum.én március 8-at olvastam napokban junkien, de ha május az is mindjárt itt vanMájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
Heisman
briareos
warr_b
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csak max leszKöszi köszi
media1.hu/2022/01/21/kiderult-pontosan-mikor-valtja-fel-az-hbo-go-szolgaltatast-az-hbo-max-magyarorszagon-es-a-regio-tobbi-orszagaban/
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
csak max leszmedia1.hu/2022/01/21/kiderult-pontosan-mikor-valtja-fel-az-hbo-go-szolgaltatast-az-hbo-max-magyarorszagon-es-a-regio-tobbi-orszagaban/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nekem az nem tiszta - köszi ha megvilágítod - hogy most lesz a go és a max is, vagy csak max? Köszi!belsős infó, hogy az új magyar sorozat a Max-szal együtt jön ki, nekik utoljára májust mondtak. aztán a WB eldönti New Yorkban. de tavasszal bármikor kijöhetAz a céldátum.én március 8-at olvastam napokban junkien, de ha május az is mindjárt itt vanMájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
Heisman
briareos
warr_b
Heisman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
belsős infó, hogy az új magyar sorozat a Max-szal együtt jön ki, nekik utoljára májust mondtak. aztán a WB eldönti New Yorkban. de tavasszal bármikor kijöhetAz a céldátum.én március 8-at olvastam napokban junkien, de ha május az is mindjárt itt vanMájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
Heisman
briareos
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Az a céldátum.én március 8-at olvastam napokban junkien, de ha május az is mindjárt itt vanMájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
Heisman
briareos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
én március 8-at olvastam napokban junkien, de ha május az is mindjárt itt vanMájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
Heisman
több mint 4 éve
MájustólKurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
több mint 4 éve
Tudom. De akkor is mérhetetlen baromság az egész.telex.hu/kulfold/2022/01/22/british-airways-kai-forsyth-egyeduli-utas-szellemjaratokEnnek nagyon egyszerű oka van azon kívül hogy a slotokat elég nehéz megszerezni: drágább egy gépet a földön tartani mint a levegőben.
"A hónap elején a német Lufthansa légitársaság nyilvánosságra hozta, hogy ezen a télen 18 000 olyan járatot üzemeltetett, amelyet egyébként utashiány miatt töröltek volna."
Igazából nem tudom hova illene legjobban, talán ide. Jön a demagóg duma: megérdemli az emberiség, hogy kipusztuljon.
Mikey
samu09
Az ilyenekkel kellene foglalkozni, és nem azzal hogy én 50 helyett 30-cal menjek városban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2022/01/22/british-airways-kai-forsyth-egyeduli-utas-szellemjaratokEnnek nagyon egyszerű oka van azon kívül hogy a slotokat elég nehéz megszerezni: drágább egy gépet a földön tartani mint a levegőben.
"A hónap elején a német Lufthansa légitársaság nyilvánosságra hozta, hogy ezen a télen 18 000 olyan járatot üzemeltetett, amelyet egyébként utashiány miatt töröltek volna."
Igazából nem tudom hova illene legjobban, talán ide. Jön a demagóg duma: megérdemli az emberiség, hogy kipusztuljon.
Mikey
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2022/01/22/british-airways-kai-forsyth-egyeduli-utas-szellemjaratok"A hónap elején a német Lufthansa légitársaság nyilvánosságra hozta, hogy ezen a télen 18 000 olyan járatot üzemeltetett, amelyet egyébként utashiány miatt töröltek volna."
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nekem négy és fel éve van nyolcas és semmi problémám nincs vele.Szemét mindegyik, lásd Apple. Belassítják 2-3 év után a király telefonom hogy vegyek újat 😂jaja, hesteg yolo meg magasélet. 😀 azért baz nehogy már 5 évente vegyek mikor ez is 4k-s és hibátlan a képe. 😕 na de tudom ez a fogyaztói társadalom, vedd meg mindenből a legújabbat..Új tv kell. Problem solved.szkeptikus vagyok.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
de az, hogy a legújabb webOS 6.0 az enyémre meg csak 2.2.3 maradt wtf
kapja be az LG is.
petey
Amúgy is jól keresel 😃
#JC6
petey
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
igen, ezt nem értemHBO GO kontentwut?Annyira nem nagy érvágás, mert pl. Netflixhez képest óvodás az egész magyar tartalom. Csak ha már fizetek érte(igaz akciósan csomgban) azért dühítő, hogy nem nézhetem a 49-es tévén.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.Anyuéknál pár hete állítottam be, hogy tudják nézni, nemrég szólt, hogy nem jó, nem akartam elhinni
petey
A képernyőtükrözést tudom ajánlani, bár a samsung tv - samsung mobil kombónál könnyebb dolga van az embernek, a smartthings applikáció kell hozzá
r.baggio
petey
Negritis
petey
ha szinkronos magyar nyelvű kontentről beszélünk legalább szinten van az hbo go, ha nincs előtte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
HBO GO kontentwut?Annyira nem nagy érvágás, mert pl. Netflixhez képest óvodás az egész magyar tartalom. Csak ha már fizetek érte(igaz akciósan csomgban) azért dühítő, hogy nem nézhetem a 49-es tévén.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.Anyuéknál pár hete állítottam be, hogy tudják nézni, nemrég szólt, hogy nem jó, nem akartam elhinni
petey
A képernyőtükrözést tudom ajánlani, bár a samsung tv - samsung mobil kombónál könnyebb dolga van az embernek, a smartthings applikáció kell hozzá
r.baggio
petey
Negritis
több mint 4 éve
wut?Annyira nem nagy érvágás, mert pl. Netflixhez képest óvodás az egész magyar tartalom. Csak ha már fizetek érte(igaz akciósan csomgban) azért dühítő, hogy nem nézhetem a 49-es tévén.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.Anyuéknál pár hete állítottam be, hogy tudják nézni, nemrég szólt, hogy nem jó, nem akartam elhinni
petey
r.baggio
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
még a tévéje is 49-es 😀Annyira nem nagy érvágás, mert pl. Netflixhez képest óvodás az egész magyar tartalom. Csak ha már fizetek érte(igaz akciósan csomgban) azért dühítő, hogy nem nézhetem a 49-es tévén.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.Anyuéknál pár hete állítottam be, hogy tudják nézni, nemrég szólt, hogy nem jó, nem akartam elhinni
petey
r.baggio
petey
több mint 4 éve
Annyira nem nagy érvágás, mert pl. Netflixhez képest óvodás az egész magyar tartalom. Csak ha már fizetek érte(igaz akciósan csomgban) azért dühítő, hogy nem nézhetem a 49-es tévén.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.Anyuéknál pár hete állítottam be, hogy tudják nézni, nemrég szólt, hogy nem jó, nem akartam elhinni
petey
r.baggio
több mint 4 éve
Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.Anyuéknál pár hete állítottam be, hogy tudják nézni, nemrég szólt, hogy nem jó, nem akartam elhinni
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szemét mindegyik, lásd Apple. Belassítják 2-3 év után a király telefonom hogy vegyek újat 😂jaja, hesteg yolo meg magasélet. 😀 azért baz nehogy már 5 évente vegyek mikor ez is 4k-s és hibátlan a képe. 😕 na de tudom ez a fogyaztói társadalom, vedd meg mindenből a legújabbat..Új tv kell. Problem solved.szkeptikus vagyok.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
kapja be az LG is.
petey
Amúgy is jól keresel 😃
#JC6
petey
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
jaja, hesteg yolo meg magasélet. 😀 azért baz nehogy már 5 évente vegyek mikor ez is 4k-s és hibátlan a képe. 😕 na de tudom ez a fogyaztói társadalom, vedd meg mindenből a legújabbat..Új tv kell. Problem solved.szkeptikus vagyok.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
kapja be az LG is.
petey
Amúgy is jól keresel 😃
#JC6
több mint 4 éve
Új tv kell. Problem solved.szkeptikus vagyok.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
kapja be az LG is.
petey
Amúgy is jól keresel 😃
több mint 4 éve
szkeptikus vagyok.Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey
briareos
kapja be az LG is.
több mint 4 éve
Kurva anyját az HBO-nak. Benyögték, hogy nem támogatott az HBO GO csomó rendszeren 01.19-től, persze az én 5 éves LG tévémen is. Kapják be a buzik.majd a max márciustól
petey