Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Visszavonás amúgy egy hasznos opció szerintem, ha valamit pl rossz méretben vesz meg az ember, talál valami mást, rossz címre rendel meg valamit, stb. Undorító hogy kihasználják.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Persze, nem is a Wise hibája. Nem ők tehetnek róla, hogy páran az ő felületüket használják átverésre. Meg egyébként nagyon segítőkészek voltak, amikor felvettem velük a kapcsolatot. Kb meg is van az elkövető, csak nekem nem adják ki ugye, a rendőrségtől meg túl sokat nem várok, a szuper nyomozó alapján, aki felvette a vallomásomat. Hiába rágtam a szájába, mit kéne csinálniuk, biztos vagyok benne, hogy meghaladja a képességüket ez a bonyolult ügy. 😕Céges pénzt viszünk keresztül rajta (nem tárolgatjuk, persze), soha semmi gond nem volt velük.Ja, érdekes funkciói. Kar, hogy előtte ezt nem ismertem. Na de már ezt is tudom. Bár nem ezzel győztek meg, hogy legyek felhasználó. 😀Bocsi, hogy belerondítok a sörös témába, de az elmúlt 2 nap eseményei beleillenek ebbe a topicba.Azért azt a törléses funkciót kitörölhetnèk, igy eléggé az ilyen visszaélések melegágya. Sajnálom, az ilyen köcsögöket remélem tényleg elkapják.
Beruháztam egy új telefonra, ezért a régit meghirdettem facebook marketplacen. Azt tudni kell rólam, hogy alapvetően elég gyanakvó és bizalmatlan szoktam lenni, ami ilyen esetekben egészen kifizetődő tud lenni. Szóval jelentkezett is egy tök szimpi csaj, aki németben dolgozik és a tesójának venné meg a telefont, viszont ő kint dolgozik németben, ami kicsit gyanus volt, de gondoltam végülis mindegy, ha fizetnek.
A tali napján hoztam fel, h fizetni hogy terveznek, és a csaj mondta h utalással, transferwise-on keresztül, szóval azonnali utalás nem lesz, de átküldd minden szükséges doksit. Bankban dolgozom, szóval ezzel a résszel nem is tudott átverni, viszont a wise-nak azt a funkcióját nem ismertem, h úgy is lehet utalni, hogy nincs fedezet a számlán, hanem x nappal később pótolja és így nyilván vissza is lehet vonni azt.
Szóval megjött az utalásról minden, tesó el is vitte a telefont és utána valszeg visszavonta az utalást. Másnap már sejtettem, h vmi nem kerek, szóval elkezdtem utánajárni a dolgoknak. Mivel a tranzakciószám látszott a képen, fel is vettem a kapcsolatot a wise-al, akik ki is derítették, h a csaj/csávó tényleg kamuzott és szerintem már másokat is beszivatott, törölték is a profilt és közölték, h nagyon köszönik, h jeleztem, de forduljak a rendőrséghez, mert többet csak nekik mondhatnak. Szóval reggel irány a rendőrség és valszeg a kretén meg is lesz, mert ismerős dolgozik a wise-nál és állítólag nagyon jó az összhang a rendőrökkel ilyen esetekben. Persze én valszeg bukom a telefont, mert ha van esze már túladott rajta, de remélem legalább meglesz a mocsokja.
Szóval tanulság, egyszer vagyokjóhíszeműidióta, rögtön át is basznak. Nagyon morcos vagyok, amiért hagytam magam bepalizni, de legalább megvolt az újabb tanulópénz (mégha jó drága is volt 😀 ).
roberto23
davemayer
roberto23
Sajnálom, hogy átvertek, de ettől még a Wise egy jó szolgáltató 😊
Gyurma Pappa
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Céges pénzt viszünk keresztül rajta (nem tárolgatjuk, persze), soha semmi gond nem volt velük.Ja, érdekes funkciói. Kar, hogy előtte ezt nem ismertem. Na de már ezt is tudom. Bár nem ezzel győztek meg, hogy legyek felhasználó. 😀Bocsi, hogy belerondítok a sörös témába, de az elmúlt 2 nap eseményei beleillenek ebbe a topicba.Azért azt a törléses funkciót kitörölhetnèk, igy eléggé az ilyen visszaélések melegágya. Sajnálom, az ilyen köcsögöket remélem tényleg elkapják.
Beruháztam egy új telefonra, ezért a régit meghirdettem facebook marketplacen. Azt tudni kell rólam, hogy alapvetően elég gyanakvó és bizalmatlan szoktam lenni, ami ilyen esetekben egészen kifizetődő tud lenni. Szóval jelentkezett is egy tök szimpi csaj, aki németben dolgozik és a tesójának venné meg a telefont, viszont ő kint dolgozik németben, ami kicsit gyanus volt, de gondoltam végülis mindegy, ha fizetnek.
A tali napján hoztam fel, h fizetni hogy terveznek, és a csaj mondta h utalással, transferwise-on keresztül, szóval azonnali utalás nem lesz, de átküldd minden szükséges doksit. Bankban dolgozom, szóval ezzel a résszel nem is tudott átverni, viszont a wise-nak azt a funkcióját nem ismertem, h úgy is lehet utalni, hogy nincs fedezet a számlán, hanem x nappal később pótolja és így nyilván vissza is lehet vonni azt.
Szóval megjött az utalásról minden, tesó el is vitte a telefont és utána valszeg visszavonta az utalást. Másnap már sejtettem, h vmi nem kerek, szóval elkezdtem utánajárni a dolgoknak. Mivel a tranzakciószám látszott a képen, fel is vettem a kapcsolatot a wise-al, akik ki is derítették, h a csaj/csávó tényleg kamuzott és szerintem már másokat is beszivatott, törölték is a profilt és közölték, h nagyon köszönik, h jeleztem, de forduljak a rendőrséghez, mert többet csak nekik mondhatnak. Szóval reggel irány a rendőrség és valszeg a kretén meg is lesz, mert ismerős dolgozik a wise-nál és állítólag nagyon jó az összhang a rendőrökkel ilyen esetekben. Persze én valszeg bukom a telefont, mert ha van esze már túladott rajta, de remélem legalább meglesz a mocsokja.
Szóval tanulság, egyszer vagyokjóhíszeműidióta, rögtön át is basznak. Nagyon morcos vagyok, amiért hagytam magam bepalizni, de legalább megvolt az újabb tanulópénz (mégha jó drága is volt 😀 ).
roberto23
davemayer
roberto23
Sajnálom, hogy átvertek, de ettől még a Wise egy jó szolgáltató 😊

több mint 4 éve
Na jó, azért Colihoz sose a minőségért és a remek ár-érték miatt ment be az ember 😀Gyalázkodtok, de nem vettetek 300-ért dobozos Ászokot egerszalóki Coop-ban szilveszteri szpesölszeleksön részekéntén ittam szeged a garaboncziásban 600ért 4 deci szögedi ászokot nah az volt az alja 😀
Gergőbácsi
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Én egyszer sörpongoztam Rákóczival, ami magában is kellően szar, de ez legalább előtte meg is fagyott, így buborék nélkül kásásan ittuk... Régi szép gimis osztálykirándulások 😀sztem a fradi sör, szögedi ászok balatoni világos trióból még mindig az utóbbi a legszarabb pedig volt szerencsém midnhezA balatoni világossal I stand corrected 😊Gyalázkodtok, de nem vettetek 300-ért dobozos Ászokot egerszalóki Coop-ban szilveszteri szpesölszeleksön részekéntén ittam szeged a garaboncziásban 600ért 4 deci szögedi ászokot nah az volt az alja 😀
Gergőbácsi
Negritis
Gergőbácsi
Negritis
több mint 4 éve
Ja, érdekes funkciói. Kar, hogy előtte ezt nem ismertem. Na de már ezt is tudom. Bár nem ezzel győztek meg, hogy legyek felhasználó. 😀Bocsi, hogy belerondítok a sörös témába, de az elmúlt 2 nap eseményei beleillenek ebbe a topicba.Azért azt a törléses funkciót kitörölhetnèk, igy eléggé az ilyen visszaélések melegágya. Sajnálom, az ilyen köcsögöket remélem tényleg elkapják.
roberto23
davemayer
több mint 4 éve
Bocsi, hogy belerondítok a sörös témába, de az elmúlt 2 nap eseményei beleillenek ebbe a topicba.Azért azt a törléses funkciót kitörölhetnèk, igy eléggé az ilyen visszaélések melegágya. Sajnálom, az ilyen köcsögöket remélem tényleg elkapják.
roberto23
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
sztem a fradi sör, szögedi ászok balatoni világos trióból még mindig az utóbbi a legszarabb pedig volt szerencsém midnhezA balatoni világossal I stand corrected 😊Gyalázkodtok, de nem vettetek 300-ért dobozos Ászokot egerszalóki Coop-ban szilveszteri szpesölszeleksön részekéntén ittam szeged a garaboncziásban 600ért 4 deci szögedi ászokot nah az volt az alja 😀
Gergőbácsi
Negritis
Gergőbácsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bocsi, hogy belerondítok a sörös témába, de az elmúlt 2 nap eseményei beleillenek ebbe a topicba. Beruháztam egy új telefonra, ezért a régit meghirdettem facebook marketplacen. Azt tudni kell rólam, hogy alapvetően elég gyanakvó és bizalmatlan szoktam lenni, ami ilyen esetekben egészen kifizetődő tud lenni. Szóval jelentkezett is egy tök szimpi csaj, aki németben dolgozik és a tesójának venné meg a telefont, viszont ő kint dolgozik németben, ami kicsit gyanus volt, de gondoltam végülis mindegy, ha fizetnek.
Szóval tanulság, egyszer vagyok
több mint 4 éve
A balatoni világossal I stand corrected 😊Gyalázkodtok, de nem vettetek 300-ért dobozos Ászokot egerszalóki Coop-ban szilveszteri szpesölszeleksön részekéntén ittam szeged a garaboncziásban 600ért 4 deci szögedi ászokot nah az volt az alja 😀
Gergőbácsi
Negritis
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Gyalázkodtok, de nem vettetek 300-ért dobozos Ászokot egerszalóki Coop-ban szilveszteri szpesölszeleksön részekéntén ittam szeged a garaboncziásban 600ért 4 deci szögedi ászokot nah az volt az alja 😀
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Gyalázkodtok, de nem vettetek 300-ért dobozos Ászokot egerszalóki Coop-ban szilveszteri szpesölszeleksön részeként
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Cisk egy jó sör, ha nem vmi különlegeset kívánok akkor azt veszek itt mindig.Nekem a Cisk ízlett mikor nyaraltunk Máltán, mondjuk 40 fokban nem feltétlen igényeltem a minőséget (fontosabb volt, hogy valami folyadék jöjjön), szóval lehet itthon már annyira nem jönne be.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
Sparban alig van víz és az is drága 😊 Sehol a Visegrádi vagy a Balfi ásványvíz!
Miniszterelnőkúr intézkedjen 😊
NB2
Löfli
Amúgy miért Spar? Rendes bolt nincs a környéken? 😀
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az itt kaőható Kozel szerintem szar, kint nem rossz.Én rendszeresen veszek Kozelt vagy belga söröket egyikben se csalódtam meg. Kruso is volt múltkor.😀Faxe bazzeg, a név sem volt gyanús!?!?🥴😭Fuhh, én egyszer vettem aldiban vagy lidliben Faxe-t, ilyen egy literes fémdobozost.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi
Az egy dolog, hogy szar íze volt, de kb a kétharmadát ittam meg (nem ittam előtte semmi mást) és mentem hányni 😀
warr_b
nagir
Nem b+, valami viking grafika volt rajta, gondoltam biztos jó 😀
warr_b
Staropraman meg mindig van, de majdnem olyan szar mint az argus 😀
Toca
De a Gösser, HB, hasonlók is kábé ihatatlanok lettek, pedig 8-10 évvel ezelőtt teljesen jók voltak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Én rendszeresen veszek Kozelt vagy belga söröket egyikben se csalódtam meg. Kruso is volt múltkor.😀Faxe bazzeg, a név sem volt gyanús!?!?🥴😭Fuhh, én egyszer vettem aldiban vagy lidliben Faxe-t, ilyen egy literes fémdobozost.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi
Az egy dolog, hogy szar íze volt, de kb a kétharmadát ittam meg (nem ittam előtte semmi mást) és mentem hányni 😀
warr_b
nagir
warr_b
Staropraman meg mindig van, de majdnem olyan szar mint az argus 😀
több mint 4 éve
😀Faxe bazzeg, a név sem volt gyanús!?!?🥴😭Fuhh, én egyszer vettem aldiban vagy lidliben Faxe-t, ilyen egy literes fémdobozost.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi
warr_b
nagir

több mint 4 éve
Faxe bazzeg, a név sem volt gyanús!?!?🥴😭Fuhh, én egyszer vettem aldiban vagy lidliben Faxe-t, ilyen egy literes fémdobozost.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ha már sörök.Különleges Sörök Boltjában (13. ker. Hegedűs Gyula utca) érdeklődj, ha nincs lehet tudnak neked rendelni.
Dobozos Zywiec-t kaphatok valahol Pesten szerintetek?
#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha már sörök.Dobozos Zywiec-t kaphatok valahol Pesten szerintetek?
több mint 4 éve
Nekem a Cisk ízlett mikor nyaraltunk Máltán, mondjuk 40 fokban nem feltétlen igényeltem a minőséget (fontosabb volt, hogy valami folyadék jöjjön), szóval lehet itthon már annyira nem jönne be.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi
több mint 4 éve
Fuhh, én egyszer vettem aldiban vagy lidliben Faxe-t, ilyen egy literes fémdobozost.Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Itt ami nagyon megy Máltán az a skol. De már a doboza alapján ihatatlan 😊Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jó, hát nem az ilyen Argus meg hasonló szarokat kell venni, szoktak lenni mindig normális belga sörök meg pl Straropramen is. Időnként Krusovice is.Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b
empty taxi

több mint 4 éve
de csak ha sárgahó4!!Teát csak olvadt hóból szabad tudtommal. Drága jó miniszter elnök úr intézzen havat!vagy ha nem tetszik teátMivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
Negritis
vpi
több mint 4 éve
Van pl. Lidl is, nah az ottani söröket még az ellenségemnek sem kívanom 😀Sört.Mivel múltkor bevált, szóval akkor megint jelentkezem 😊Sobri leszek: igyál csapvizet
NB2
Löfli
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...