Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Ahhha!WI-SZI. Mint Szabó Bence Kesjár barátnőjét. Értek mindent, köszi
WI leánykori nevén SZI!
Mint egy brazil sorozat... 😊
zemanla
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ahhha!WI leánykori nevén SZI!
Mint egy brazil sorozat... 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Werner Imola volt Kesjár Csaba barátnője a balesetekor, aki aztán Szabó Bence első felesége lett.Ok.A kortársakat kell megkeresni a történetben'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
www.nepszava.hu/3139374_ez-nem-az-en-szegyenem
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
peach
slowmotion
SzB és KCS is 1962 .
Kell még valakit keresni a történetben, mert nem látom az összefüggést...
zemanla
több mint 4 éve
Ok.A kortársakat kell megkeresni a történetben'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
peach
slowmotion
SzB és KCS is 1962 .
Kell még valakit keresni a történetben, mert nem látom az összefüggést...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Erről amúgy az jutott eszembeAkkor a csaj nem Kesjáré volt.😀Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
Willie Parker
hogy van a Jóbarátokban az a rész, amikor arról vitatkoznak, hogy a csajokra szakítás után mennyivel szabad rámozdulni.
- Szerintem két hét.
- Kettő, de lehet három is... Joey?
- Fél óra.
több mint 4 éve
A kortársakat kell megkeresni a történetben'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
peach
több mint 4 éve
Miért, Csampa is dugványozhatta volna Kesjár csaját, igaz ő akkor még csak 14 éves volt, a csaj meg simán 20+...Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
több mint 4 éve
'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Egy bankigazgató mondta nekem egyszer, hogy csődbe mennének, ha nem lenne ennyi idióta.Én csak azt tudom, hogy amit látok, hogy az emberek olyan helyeken mint Lutz, mömax, Praktiker és hasonló boltokban milliókat hagynak ott.Egyrészt adom amit mondasz, most vasárnap Ikea tömve volt emberekkel, vittek mindent ami mozdítható.
NB2
Másrészt saját tapasztalat: használtautó vásárlás, emberünk onnan indul hogy van 2, max 2,5 millája az autóra, a végén vesz egy kocsit kicsit több mint 4 misiért jó 1,5 millás hitellel, majd amikor kiderül hogy még majd százezer lesz az átírás közli hogy arra csak a jövő havi fizuból lesz pénze, kérdem én miből fog biztosítást fizetni, tankolni, ne adj isten szervizelni a paripát?
másik hasonló eset: fiatal srác elmondás alapján csak melóba menni kell az autó pénz kb semmi, nem ám vesz egy régi swiftet 200-300ezerért, sokkal jobb választás egy félig széthullott lelakott ezeréves BMW közel 800ezerért /gondolom azzal lehet menőzni a haverok előtt/
ezzel csak azt akartam mondani hogy attól hogy valaki ész nélkül vásárol még nem biztos hogy pénze is van rá
Cuchulain82
több mint 4 éve
Én csak azt tudom, hogy amit látok, hogy az emberek olyan helyeken mint Lutz, mömax, Praktiker és hasonló boltokban milliókat hagynak ott.Egyrészt adom amit mondasz, most vasárnap Ikea tömve volt emberekkel, vittek mindent ami mozdítható.
NB2
Másrészt saját tapasztalat: használtautó vásárlás, emberünk onnan indul hogy van 2, max 2,5 millája az autóra, a végén vesz egy kocsit kicsit több mint 4 misiért jó 1,5 millás hitellel, majd amikor kiderül hogy még majd százezer lesz az átírás közli hogy arra csak a jövő havi fizuból lesz pénze, kérdem én miből fog biztosítást fizetni, tankolni, ne adj isten szervizelni a paripát?
másik hasonló eset: fiatal srác elmondás alapján csak melóba menni kell az autó pénz kb semmi, nem ám vesz egy régi swiftet 200-300ezerért, sokkal jobb választás egy félig széthullott lelakott ezeréves BMW közel 800ezerért /gondolom azzal lehet menőzni a haverok előtt/
ezzel csak azt akartam mondani hogy attól hogy valaki ész nélkül vásárol még nem biztos hogy pénze is van rá
több mint 4 éve
Akkor a csaj nem Kesjáré volt.😀Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
több mint 4 éve
Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77

több mint 4 éve
Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
több mint 4 éve
Talán ide..Nem láttam jönni a hírt

több mint 4 éve
És basszus, azóta sem képesek felfogni...Ha már gyűlölködjünk.
De jó, hogy csináltatok még egy politika topicot.
Hanni
több mint 4 éve
Én csak azt tudom, hogy amit látok, hogy az emberek olyan helyeken mint Lutz, mömax, Praktiker és hasonló boltokban milliókat hagynak ott.Csányi Sándor likeolja ezt a magatartást.
Én nem azt mondom, hogy nincs egy masszív réteg akinek alig van pénze (családban is van ilyen), de nem elhanyagolható azoknak a száma, akiknek van pénzük.
Bár én szívesen látnék olyat, hogy akiknek van pénzük, azok mire költenek? Járnak-e étterembe, járatnak-e 5-6 újságot, olvasnak-e könyveket, vesznek-e zenéket, költenek-e olyan szórakozásokra, kikapcsolódásokra, amik havi viszonylatban azért a 100e-t is elérhetik. Nálam ez az igazi értékmérő, hogy valaki gazdag-e. Nem az, hogy havonta keres 400e-t, de abból elmegy bevásárol, vesz néha ruhát, de a pénzét egy esetleg két dologra költi el. Pl lakásfelújítás vagy 2 hetes nyaralás jobb helyen.
NB2
Persze, hogy van sok. 2,9 millió ember a felső 3 decilisben. Az sok ám. Mivel te sem közmunkás vagy, az ismerőseid sem azok lesznek.
Ez a személyes érzékelés korlátjának problémája, illetve szokták még jelenlét problémájaként is leírni. A lényege, hogy te csak arról tudsz érdemben információt szerezni, amit látsz, amikor ott vagy, mit megtapasztalsz. Ezt pontosan tudja a politikai kommunikáció is, és erre játszik rá, amikor általánosít.

több mint 4 éve
Én csak azt tudom, hogy amit látok, hogy az emberek olyan helyeken mint Lutz, mömax, Praktiker és hasonló boltokban milliókat hagynak ott.Én nem azt mondom, hogy nincs egy masszív réteg akinek alig van pénze (családban is van ilyen), de nem elhanyagolható azoknak a száma, akiknek van pénzük.
Bár én szívesen látnék olyat, hogy akiknek van pénzük, azok mire költenek? Járnak-e étterembe, járatnak-e 5-6 újságot, olvasnak-e könyveket, vesznek-e zenéket, költenek-e olyan szórakozásokra, kikapcsolódásokra, amik havi viszonylatban azért a 100e-t is elérhetik. Nálam ez az igazi értékmérő, hogy valaki gazdag-e. Nem az, hogy havonta keres 400e-t, de abból elmegy bevásárol, vesz néha ruhát, de a pénzét egy esetleg két dologra költi el. Pl lakásfelújítás vagy 2 hetes nyaralás jobb helyen.
több mint 4 éve
rokaur
876
Sokan a valóságban többet keresnek, mert csak papíron vannak minimálbéren+ Sokan a valóságban kevesebbet keresnek, mert csak papíron vannak minimálbéren
NB2
több mint 4 éve
Sokan a valóságban többet keresnek, mert csak papíron vannak minimálbérenEzek hivatalos jövedelmek. Elővehetném a fogyasztási adatokat is, de a decilisek között nincs különbség, megnéztem. Az alacsonyabb jövedelműek továbbra sem keresnek szignifikánsan többet "feketén"
NB2

több mint 4 éve
Sokan a valóságban többet keresnek, mert csak papíron vannak minimálbéren
több mint 4 éve
Ha valaha megkérdezik tőlem, hogy miért kudarc a Fidesz családpolitikája, akkor csak következő 3 diagramot mutatnám meg. Ugye az egyes oszlop decilisek, tehát nagyjából ugyanannyi ember van benne egyes katógriákban. Az oszlopok nettó jövedelmet jelenetek ft-ban. Az adatok 2020-asokHát, napi szinten találkozok vele sajnos, nem csak Budapesten, vidéken is. Elkeserítő állapotok uralkodnak, vannak olyan családok, ahol 150 ezret visz haza a 2 szülö együtt. De tudok olyanokról is, akik 80-90 ezer forintot kapnak és semmi mást... siralmas.Ezt nem tudom miből szűrted le.A kedvezmények nélkül számított hazai átlagkereset cirka nettó 290e.Bullshit.
Nem tudom, hogy azon baxam é fel magam, hogy még mindig csak 10% fizeti nálunk az óvodai/iskolai ellátást, azon hogy mennyire torzítja ezt a számot a humbuk és a KATA, vagy azon hogy a 15 éve pályán lévő pedagógus feleségem még ez a lecsalt adat mellett is csak 180at hoz haza 😮
clbass
125 ezer ft az átlagkereset ma Magyarországon.
#JC6
Ha levesszük az extrém magas keresetűeket akkor az átlag pont kb 180-200 körül lehet szvsz. Azért a 125ös átlag azt jelentené h vki 100 alatt keres, ezt azért ma már nem hiszem, pláne majd a 200e-s bruttó minimálbérrel.
davemayer
#JC6
(Szarul látszik, de a szürke vonal, a háztartások létszámai (NEM GYEREKSZÁMOK!) így alakulnak:
2,9
3,0
3,0
2,6
2,4
2,3
2,0
2,1
1,9
1,8)
1. Az összes jövedelmet hoztam elsőre. Ebben benne vannak a segélyek, a családi pótlék és minden egyéb.

2. Az összes munkajövedelmet tartalmazó tábla, ebben benne vannak a vállalkozói jövedelmek is (a KATA jövedelmet úgy számolja a NAV és a KSH, hogy az éves bevétel 2/3-da lesz itt bent)

3. Az összes munkabért tartalmazó tábla:

Összefoglalva: a lakosság 70% épp hogy átlagjövedelmet keres. Nem látszik a családbarát kormány eredménye, a középosztály gyerekvállalási kedve szinte semmit nem változott 2010 óta. Az idősoros adatokat nézve szépen mutat, hogy milyen sokat nőtt a jövedelem szint, de közben a régióban legalábbis messze Mo-n volt a legmagasabb az infláció az elmúlt 10 évben.
A lakosság 70%-nak jövedelme csak úgy közelít az átlagos jövedelemhez, ha hozzávesszük az állami hozzájárulásokat is - konkrétan semmit nem mozdult a magyar társadalom nagy része 10 év alatt.
Források:
Jövedelem decilisek:
www.ksh.hu/stadat_files/jov/hu/jov0005.html
Háztartások száma:
www.ksh.hu/stadat_files/jov/hu/jov0002.html
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
De ők mit dolgozhatnak hogy ennyit kapnak? Ez a mostani minimalbér alatt van nem? Teljes állàsban kapnak ennyit?Hát, napi szinten találkozok vele sajnos, nem csak Budapesten, vidéken is. Elkeserítő állapotok uralkodnak, vannak olyan családok, ahol 150 ezret visz haza a 2 szülö együtt. De tudok olyanokról is, akik 80-90 ezer forintot kapnak és semmi mást... siralmas.Ezt nem tudom miből szűrted le.A kedvezmények nélkül számított hazai átlagkereset cirka nettó 290e.Bullshit.
Nem tudom, hogy azon baxam é fel magam, hogy még mindig csak 10% fizeti nálunk az óvodai/iskolai ellátást, azon hogy mennyire torzítja ezt a számot a humbuk és a KATA, vagy azon hogy a 15 éve pályán lévő pedagógus feleségem még ez a lecsalt adat mellett is csak 180at hoz haza 😮
clbass
#JC6
Ha levesszük az extrém magas keresetűeket akkor az átlag pont kb 180-200 körül lehet szvsz. Azért a 125ös átlag azt jelentené h vki 100 alatt keres, ezt azért ma már nem hiszem, pláne majd a 200e-s bruttó minimálbérrel.
davemayer
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
inkább mediant kéne nézni mint átlagotHát, napi szinten találkozok vele sajnos, nem csak Budapesten, vidéken is. Elkeserítő állapotok uralkodnak, vannak olyan családok, ahol 150 ezret visz haza a 2 szülö együtt. De tudok olyanokról is, akik 80-90 ezer forintot kapnak és semmi mást... siralmas.Ezt nem tudom miből szűrted le.A kedvezmények nélkül számított hazai átlagkereset cirka nettó 290e.Bullshit.
clbass
#JC6
davemayer
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!