Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 464 — The Mathematician
heti 1x mék be az irodába, ki van írva moss kezet
de nincs szappan ....
Negritis
most gondold el, hogy mindenki ugyanazzal a szappannal mosna kezet.
ZoliMP
Folyékony szappan szóval 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
de nincs szappan ....
Negritis
valaki már hazavitte?

amúgy ugye van az ajánlás, hogy meleg víz + szappan + minimum 30 másodperc.
na most a mosdóban nincs meleg víz 😮

bár lehet, hogy ezzel akarják az embereket átszoktatni a konyhába, ahol a nem-mosogatós csapnál van forró víz is, meg fertőtlenítő gél is. különben is, ki akarna wc után alaposan kezet mosni?!
slowmotion
Elotte kell, ezt mindenki tudja 😀
rokaur
előtte is, utána is
több mint 5 éve
rokaur 876
de nincs szappan ....
Negritis
valaki már hazavitte?

bár lehet, hogy ezzel akarják az embereket átszoktatni a konyhába, ahol a nem-mosogatós csapnál van forró víz is, meg fertőtlenítő gél is. különben is, ki akarna wc után alaposan kezet mosni?!
slowmotion
Elotte kell, ezt mindenki tudja 😀
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
de nincs szappan ....
Negritis
valaki már hazavitte?

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 504
de nincs szappan ....
Negritis
most gondold el, hogy mindenki ugyanazzal a szappannal mosna kezet.
több mint 5 éve
de nincs szappan ....

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Nálunk ugyanez. Tartsd a 1,5 m távolságot (lehetetlen), moss gyakran kezet, de hol voltál már megint a mosdóban, ne menj ki gyakran, ha a tüneteid vannak maradj otthon, be ne gyere, persze kollégám köhög-tüsszög harmadik napja, és bejön, mert a termelésnek mennie kell, jólvanköszi.

Mondjuk a kedvencem az volt ma, hogy irodista kolléganőm tőlem fél m-re mondja reggel hogy teljesen kivan mert a gyereke hőemelkedéssel köhögve fekszik a koleszben, de nyugodt legyek hiszen egy hete nincs otthon a gyerek. Okéköszi és furán néz mikor arrébb gurultam a székkel...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
Céges köremail, vol1, zanzásítva.

Felesleges pánikhangulatot senki se keltsen, a dolgozók biztonságára és a cég zavartalan működésére figyeljünk, ezeket helyezzük előtérbe. Covid tünetes ember maradjon otthon, szóljon a hr-nek és csak akkor jöhet vissza, ha önköltségén elvégeztetett egy tesztet. Ezek után leírták, hogy lehetőleg mindenki az irodából dolgozzon, mert úgyis meg kell tanulni a vírussal együtt élni.

Aha.

media1.tenor.com/images/5cd9b83734e4a8ca86708b24f9fd7274/tenor.gif?itemid=8170095
dankodavid
Ez kb szebben megfogalmazva az hogy "a cég nem bír el még egy leállást úgyhogy ne is reméld hogy nem dolgozol"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 519
Céges köremail, vol1, zanzásítva.

Felesleges pánikhangulatot senki se keltsen, a dolgozók biztonságára és a cég zavartalan működésére figyeljünk, ezeket helyezzük előtérbe. Covid tünetes ember maradjon otthon, szóljon a hr-nek és csak akkor jöhet vissza, ha önköltségén elvégeztetett egy tesztet. Ezek után leírták, hogy lehetőleg mindenki az irodából dolgozzon, mert úgyis meg kell tanulni a vírussal együtt élni.

Aha.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Lementünk a partra focizni ahogy szoktunk, közel a tengerhez mert ott olyan a homok és lehet tengózni. Egy önkéntes nagyi - boomer Karen elkezdte magyarázni hogy ott nem lehet, ez a szabály. Ezelőtt ez senkit nem zavart, többször voltunk már így, sőt voltak akik nézték is a gyenge de vicces játékunkat. Mondott valamit spanyolul a Karen, a többiek próbáltak neki válaszolni, mire mondtam hogy leszarom és elküldtem magyarul a picsába 😀 Persze az idős hölgyön se maszk se semmi. Jött a férje is vagy valami családtag hallgatni a magyar nyelv gyönyörűségét, de arrébb mentünk hagy örüljön. Persze miután nem volt “lőtávon” belül le se szarta, ült büszkén a székében. Ez volt az első találkozások Karennel, gondoltam megosztom.
Heisman Trophy
bennem 1.5 hónapja tudatosult hogy anyám is Karen 😀
Negritis
Én kb. 40éve tudom, hogy az enyém is...😞
nagir
je suis Karen...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Lementünk a partra focizni ahogy szoktunk, közel a tengerhez mert ott olyan a homok és lehet tengózni. Egy önkéntes nagyi - boomer Karen elkezdte magyarázni hogy ott nem lehet, ez a szabály. Ezelőtt ez senkit nem zavart, többször voltunk már így, sőt voltak akik nézték is a gyenge de vicces játékunkat. Mondott valamit spanyolul a Karen, a többiek próbáltak neki válaszolni, mire mondtam hogy leszarom és elküldtem magyarul a picsába 😀 Persze az idős hölgyön se maszk se semmi. Jött a férje is vagy valami családtag hallgatni a magyar nyelv gyönyörűségét, de arrébb mentünk hagy örüljön. Persze miután nem volt “lőtávon” belül le se szarta, ült büszkén a székében. Ez volt az első találkozások Karennel, gondoltam megosztom.
Heisman Trophy
Negritis
Én kb. 40éve tudom, hogy az enyém is...😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Heisman Trophy

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
 index.hu/belfold/2020/09/02/messenger_borsodnadasd_gyilkossag_fordulat/
Csak egy órácskára hagynának egyedül a csávóval, megbánná, hogy megszületett...🤬
nagir
Nyugi, megteszi majd helyetted más, az ilyenek kapni szoktak

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
 index.hu/belfold/2020/09/02/messenger_borsodnadasd_gyilkossag_fordulat/
Csak egy órácskára hagynának egyedül a csávóval, megbánná, hogy megszületett...🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Árkádnál múltkor akkor durrant el az agyam, amikor kint a füvesített részen kajálgatott két tizenéves kiscsaj meg egy gyerek, amivel nincs is semmi baj...nade, amikor fél óra múlva kimentem, a mekis cuccok szétdobálva a füvön.

Hú, ha akkor ott lettem volna, amikor ezt csinálják...igénytelen kis senkiházi suttyók, 10 métert nem tudott megtenni a kukáig... aztán ezek verik a mellüket, de mire fel...
büdös kis parasztok...
Solymi
Én pont tegnap rántottam fel magam sokadjára a moziban, két patkányon, akik a nachosos, popcornos, kólás szarjaikat hagyták ott. Letörném a kezét az ilyen kis buziknak.
Hanni
még feburárban volt egy tarkó nélküli kigyúrt paraszt aki nem ette meg mind a 2 nagy adag popcornját
és bizots ami biztos a földre döntötte a maradok 2/3 adagot ...
Negritis
én meg évente kb max egyszer megyek moziba, de legutóbb a majd teltházas film előtt kb az érkezésem előtt 5 mp-cel öntötte le a baromja nachos szósszal az ülésemet, várok pár percet hogy akkor hív takarítót, erre megérkezik még egy adag nachos-szal és szósszal. Hát a jó édes...
ülhettem be a baromja miatt a 2. sorba, mert kb csak ott volt hely

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Árkádnál múltkor akkor durrant el az agyam, amikor kint a füvesített részen kajálgatott két tizenéves kiscsaj meg egy gyerek, amivel nincs is semmi baj...nade, amikor fél óra múlva kimentem, a mekis cuccok szétdobálva a füvön.

Hú, ha akkor ott lettem volna, amikor ezt csinálják...igénytelen kis senkiházi suttyók, 10 métert nem tudott megtenni a kukáig... aztán ezek verik a mellüket, de mire fel...
büdös kis parasztok...
Solymi
Én pont tegnap rántottam fel magam sokadjára a moziban, két patkányon, akik a nachosos, popcornos, kólás szarjaikat hagyták ott. Letörném a kezét az ilyen kis buziknak.
Hanni
még feburárban volt egy tarkó nélküli kigyúrt paraszt aki nem ette meg mind a 2 nagy adag popcornját
és bizots ami biztos a földre döntötte a maradok 2/3 adagot ...

több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed

büdös kis parasztok...
Solymi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Milyen nyomorult dolog már, hogy az Árkádban fizetőssé tették a retyókat... sehol máshol nem láttam még plázában ilyen szánalmat.
warr_b
pedig csak a kereszteződés túloldaláig kellett volna menni, a Sugárban is fizetős 😀
kristof
Jól van, úgy látszik csak én járok túl keveset/ritkán plázába, nekem ez új volt 😀
Amúgy igazából maximum a Westendbe szoktam néha bemenni.
warr_b
Ha majd legközelebb a legalsó szinten bemész a Meki melletti wc-be, akkor demonstrálva lesz, hogy miért jársz jobban ha fizetni kell a klotyóért.
Pár éve meg az aluljáros kurvákat is oda vitték be szopatni. De láttam a mosdóban “fürdő” csövit is.
Sobri Jóska
Annak ellenére, hogy az Árkádban fizetni kell a WC-ért, még így is retkes sokszor, igaz, ez nem feltétlenül a takarítókon múlik, hanem a sok igénytelen emberen.

Amúgy én inkább fizetek 100Ft-ot azért, hogy tartsák tisztán.

Itt Prágában nem kell fizetni érte, tiszta minden szerencsére, bár nem tudom, hogy ez a népeknek köszönhető-e, de kétlem.

büdös kis parasztok...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Milyen nyomorult dolog már, hogy az Árkádban fizetőssé tették a retyókat... sehol máshol nem láttam még plázában ilyen szánalmat.
warr_b
pedig csak a kereszteződés túloldaláig kellett volna menni, a Sugárban is fizetős 😀
kristof
Jól van, úgy látszik csak én járok túl keveset/ritkán plázába, nekem ez új volt 😀
warr_b
Ha majd legközelebb a legalsó szinten bemész a Meki melletti wc-be, akkor demonstrálva lesz, hogy miért jársz jobban ha fizetni kell a klotyóért.
Pár éve meg az aluljáros kurvákat is oda vitték be szopatni. De láttam a mosdóban “fürdő” csövit is.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
warr_b
több mint 5 éve
warr_b
A szegedi árkádban mióta megnyitott fizetős a dolog. Ok, igazából becsületkassza, biztos van olyan türhő aki baszik bedobni azt az értékes kétszázast de sztem a legtöbben nem így tesznek.
peach
A győri Árkád is becsület kasszás, 50Ft,-!!! de így is alig valaki fizet...😕

több mint 5 éve
warr_b
Corvin plázában már rég az
r.baggio
Abban még az életben nem jártam, azt se tudtam hogy van ilyen 😀
warr_b
Nem sokat vesztettél vele, szvsz! Én a PÁV vizsga után tértem be oda ebédelni anno és ekkor láttam először élőben Sankót is... Belém égett mindkettő!

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Corvin plázában már rég az
r.baggio
Abban még az életben nem jártam, azt se tudtam hogy van ilyen 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"