Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
Há' bazz, ha ilyen válogatós széplélek vagy, nem tudok segíteni 😀A végén még rádől a garázsra 😀Létra, vödör nátronlúg, fenyőfa tövébe önt.Nem.Hogy kerülne vérfertőzéses kapcsolatba a kedves szüleivel az összes kib@szott, retardált, szarrágó, követelőző szomszéd.Megint hajnali 3-kor értél csak rá fúrni? 😊
empty taxi
warr_b
Van egy fenyőfa a telkükön, ami úgy átlóg, hogy gyakorlatilag naponta kellene takarítani az udvart a lehulló tűlevelek és tobozok miatt. Nyilván ezen felül a kocsik kerekének is jót tesz amikor ezeken kell átgázolni. Kértük h vágassa le az átlógó ágat azt mindenféle kamu indokokkal próbál alóla kibújni.
Ugyanakkor meg sír a szája h a telekhatáron lévő sövényt az ő oldalukon is vágjuk vissza. Anyád.
empty taxi
warr_b
Sry, but no thx.
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A végén még rádől a garázsra 😀Létra, vödör nátronlúg, fenyőfa tövébe önt.Nem.Hogy kerülne vérfertőzéses kapcsolatba a kedves szüleivel az összes kib@szott, retardált, szarrágó, követelőző szomszéd.Megint hajnali 3-kor értél csak rá fúrni? 😊
empty taxi
warr_b
Van egy fenyőfa a telkükön, ami úgy átlóg, hogy gyakorlatilag naponta kellene takarítani az udvart a lehulló tűlevelek és tobozok miatt. Nyilván ezen felül a kocsik kerekének is jót tesz amikor ezeken kell átgázolni. Kértük h vágassa le az átlógó ágat azt mindenféle kamu indokokkal próbál alóla kibújni.
Ugyanakkor meg sír a szája h a telekhatáron lévő sövényt az ő oldalukon is vágjuk vissza. Anyád.
empty taxi
warr_b
Sry, but no thx.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Létra, vödör nátronlúg, fenyőfa tövébe önt.Nem.Hogy kerülne vérfertőzéses kapcsolatba a kedves szüleivel az összes kib@szott, retardált, szarrágó, követelőző szomszéd.Megint hajnali 3-kor értél csak rá fúrni? 😊
empty taxi
warr_b
empty taxi

több mint 5 éve
Nem.Hogy kerülne vérfertőzéses kapcsolatba a kedves szüleivel az összes kib@szott, retardált, szarrágó, követelőző szomszéd.Megint hajnali 3-kor értél csak rá fúrni? 😊
empty taxi
warr_b

Madden hates me.
több mint 5 éve
Hogy kerülne vérfertőzéses kapcsolatba a kedves szüleivel az összes kib@szott, retardált, szarrágó, követelőző szomszéd.Megint hajnali 3-kor értél csak rá fúrni? 😊
empty taxi

több mint 5 éve
Hogy kerülne vérfertőzéses kapcsolatba a kedves szüleivel az összes kib@szott, retardált, szarrágó, követelőző szomszéd.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Aha, "edzőkötél" az ágy felett, na persze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
lehet mondani hogy szivárvány meg a blm a baj most, de számomra ez sokkal rosszabb mint bármiSegítségnyújtás elmulasztása miatt felelhet az a férfi, akinek párja egy felfüggesztett edzőkötél szárába dugta a fejét, de ő nem szabadította ki azonnal. Előbb lefényképezte. Amikor kiemelte az eszméletlen nő fejét a kötélből, már késő volt... #rendőrség
— Magyar Rendőrség (@police_HU) September 10, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Eddig se igazán érdekelt az Oscar, ezután már főleg nem fog...Sikerült a legképmutatóbb díjjal megcsinálni a legképmutatóbb változtatást.
hvg.hu/elet/20200909_mellozott_kisebbsegiek_filmek_Oscar
NB2
Z S E N I Á L I S !
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nyilván.az olvastam, hogy azert nem kerultek be, mert csak ugy adtak volna, hogy mas digi scsatorna is a packban volt.A Digisport a Digi saját csatornája, nyilvánvalóan nem tud bekerülni a T-hez, Vodahoz.Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vannem tudjuk mi van a háttérben
ThundersNFL
én a digit sem szidtam amikor a digisport nem került be a többihez, egyszerűen bementem a digihez és előfizettem arra is
NB2
Az Arena4 egy külön, független szolgáltató csatornája.
Sobri Jóska
ZoliMP
több mint 5 éve
Szóval csak az álmaidat, vágyaidat kommunikálod tényszerűen. Akkor nem szóltam.Én sem és nem is akarom megtudni...Te könnyen mondod, de azért van, aki még nem baszott sose lovat. 😊Csak érzéssel kell mintha lovat basznál! 😂😂😂Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vanEz olyan eufémisztikusan udvarias, őszinte vallomás, hogy a make loveba is beillenne 😉 😛
ThundersNFL
dande
ThundersNFL
Sobri Jóska
ThundersNFL
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 504
az olvastam, hogy azert nem kerultek be, mert csak ugy adtak volna, hogy mas digi scsatorna is a packban volt.A Digisport a Digi saját csatornája, nyilvánvalóan nem tud bekerülni a T-hez, Vodahoz.Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vannem tudjuk mi van a háttérben
ThundersNFL
én a digit sem szidtam amikor a digisport nem került be a többihez, egyszerűen bementem a digihez és előfizettem arra is
NB2
Sobri Jóska
több mint 5 éve
csak aztán nehogy forduljon az a bizonyos kockaÉn sem és nem is akarom megtudni...Te könnyen mondod, de azért van, aki még nem baszott sose lovat. 😊Csak érzéssel kell mintha lovat basznál! 😂😂😂Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vanEz olyan eufémisztikusan udvarias, őszinte vallomás, hogy a make loveba is beillenne 😉 😛
ThundersNFL
dande
ThundersNFL
Sobri Jóska
ThundersNFL
www.reddit.com/r/WTF/comments/w5izm/police_officer_getting_raped_by_his_horse_nsfwl/
több mint 5 éve
Én sem és nem is akarom megtudni...Te könnyen mondod, de azért van, aki még nem baszott sose lovat. 😊Csak érzéssel kell mintha lovat basznál! 😂😂😂Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vanEz olyan eufémisztikusan udvarias, őszinte vallomás, hogy a make loveba is beillenne 😉 😛
ThundersNFL
dande
ThundersNFL
Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Te könnyen mondod, de azért van, aki még nem baszott sose lovat. 😊Csak érzéssel kell mintha lovat basznál! 😂😂😂Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vanEz olyan eufémisztikusan udvarias, őszinte vallomás, hogy a make loveba is beillenne 😉 😛
ThundersNFL
dande
ThundersNFL
több mint 5 éve
Csak érzéssel kell mintha lovat basznál! 😂😂😂Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vanEz olyan eufémisztikusan udvarias, őszinte vallomás, hogy a make loveba is beillenne 😉 😛
ThundersNFL
dande
Draft

több mint 5 éve
Nyerészkedni akartak és erre a magyar NFL tábor szívott a legnagyobbat...
Draft

több mint 5 éve
Csak azért fizessek elő Voda/UPC-re...Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vannem tudjuk mi van a háttérben
ThundersNFL
NB2
Alapból nem adtam volna oda olyannak akinek fingilingi a lefedettsége...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 5 éve
A Digisport a Digi saját csatornája, nyilvánvalóan nem tud bekerülni a T-hez, Vodahoz.Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vannem tudjuk mi van a háttérben
ThundersNFL
NB2
több mint 5 éve
Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vannem tudjuk mi van a háttérben
ThundersNFL
több mint 5 éve
Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol vanEz olyan eufémisztikusan udvarias, őszinte vallomás, hogy a make loveba is beillenne 😉 😛
ThundersNFL
több mint 5 éve
Arena4 komplett vezetősége megbaszódhat ott ahol van
Draft

több mint 5 éve
youtu.be/Zd8vzIRQLLMDehogynem.de ő nem volt melegAkkor mehet most a harc Sammy Davis Jr. életének megfilmesítéséért.egyszer csinálna valaki filmet egy meleg, izraelita fekáról, tutira megnyerné a díjatEddig se igazán érdekelt az Oscar, ezután már főleg nem fog...Ez eddig is így volt, max nem mondták ki 🤣
NB2
Amúgy hogy kell számítani a kisebbségi arányt? Csak Usa lakosságra? Vagy egész világ?
Csak mert a világ több mint fele ázsiai/indiai, a feketék meg nagyságrendileg ugyanannyian vannak, mint a fehérek.
Szóval az eszkimókon meg az indiánokon kívül nem tudom ki számít igazán kisebbségnek 😊
warr_b
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Még kamu feleségei is voltak.
Elég jó a sztorija.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Dehogynem.de ő nem volt melegAkkor mehet most a harc Sammy Davis Jr. életének megfilmesítéséért.egyszer csinálna valaki filmet egy meleg, izraelita fekáról, tutira megnyerné a díjatEddig se igazán érdekelt az Oscar, ezután már főleg nem fog...Ez eddig is így volt, max nem mondták ki 🤣
NB2
Amúgy hogy kell számítani a kisebbségi arányt? Csak Usa lakosságra? Vagy egész világ?
Csak mert a világ több mint fele ázsiai/indiai, a feketék meg nagyságrendileg ugyanannyian vannak, mint a fehérek.
Szóval az eszkimókon meg az indiánokon kívül nem tudom ki számít igazán kisebbségnek 😊
warr_b
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Még kamu feleségei is voltak.
Elég jó a sztorija.
több mint 5 éve
adaptációban az lesz 😀de ő nem volt melegAkkor mehet most a harc Sammy Davis Jr. életének megfilmesítéséért.egyszer csinálna valaki filmet egy meleg, izraelita fekáról, tutira megnyerné a díjatEddig se igazán érdekelt az Oscar, ezután már főleg nem fog...Ez eddig is így volt, max nem mondták ki 🤣
NB2
warr_b
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
ahogy freddi is bi volt de cső buzi kellett az oscar miatt 😀