Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
pedig nem egy Dúró Dóra :/sztem nem csak a fiatalok 😉Megszólítja a fiatalokat. Szerintem 10-ből 8 fiatal szúrná. 😀Másképp nem hiszem hogy itt lenne 😁444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolsimán lehet már meg is történt
hogy baszná teherbe egy talicskányi apró majom
Borbinho
csebi
kapitnono
Heisman Trophy
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Hát én ha csak ránézek hidegrázást kapok. Rideg, törtető, de legalább csúnya és a szende szűz álarc mögé bújik.sztem nem csak a fiatalok 😉Megszólítja a fiatalokat. Szerintem 10-ből 8 fiatal szúrná. 😀Másképp nem hiszem hogy itt lenne 😁444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolsimán lehet már meg is történt
Borbinho
csebi
kapitnono
Heisman Trophy
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
sztem nem csak a fiatalok 😉Megszólítja a fiatalokat. Szerintem 10-ből 8 fiatal szúrná. 😀Másképp nem hiszem hogy itt lenne 😁444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolsimán lehet már meg is történt
Borbinho
csebi
kapitnono
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Megszólítja a fiatalokat. Szerintem 10-ből 8 fiatal szúrná. 😀Másképp nem hiszem hogy itt lenne 😁444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolsimán lehet már meg is történt
Borbinho
csebi
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Másképp nem hiszem hogy itt lenne 😁444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolsimán lehet már meg is történt
Borbinho
csebi

több mint 5 éve
444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolsimán lehet már meg is történt
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/05/mindig-szivesen-nyilatkozik-mondta-racz-zsofia-majd-elsetalt-az-rtl-kerdese-elolhogy baszná teherbe egy talicskányi apró majom
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/08/05/fakanallal_horgaszbottal_verte_fojtogatta_lanyait_egy_gyor-moson-sopron_megyei_ferfi/Nem találok szavakat. Mennyit kap majd, 1.5 év felfüggesztett?
Nemá
több mint 5 éve
www.simplyscuba.com/blogs/blog/scuba-diver-found-in-tree-myth-or-factigen mind láttuk ezt a csi résztBasszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Egy erdőtűz utáni vizsgálódáskor a szakértők egy összeégett búvár maradványait találták a fák között. Kiderült, hogy az x kilométerrel arrébb lévő tóból kerülhetett oda úgy, hogy az oltásban résztvevő repülőgép a víz begyűjtésekor a búvárt is magába szívta, majd a tartály ürítésekor a vízzel együtt az erdőtűzre dobta...
Jó régen olvastam egy esetről: valaki télen sétált az utcán, felnézett az égre, és úgy halt meg, hogy egy ereszről leeső jégcsap átszúrta a szemgödrét. (Senki ne várjon tőlem patológiai részleteket.) Nem hittem volna, hogy ebben a műfajban találkozom ennél is megrázóbb tragédiával.
nagylaza
peach
briareos
The Facts...
Even though this story has been told time and time again since the 1980's, there has never actually been any record of a diver in his scuba gear being accidentally dumped by a helicopter tanker on a forest fire.
Authorities have also pointed out that although water is often taken from lakes and the sea in an effort to put out forest fires quickly, the heli-tankers suck up water by hoses which only measure a couple of inches in diameter. So no one could be sucked in to such a small opening and pulled in to the tank.
de az elefántos se valós (szerencsére):
darwinawards.com/legends/legends1998-09.html
Mindkettőnél szerepel ez: The following stories are apocryphal. They are included on the Darwin Awards website because they are inspirational narratives of the astounding efforts of legendary Darwin Awards contenders.
Szerkesztette: Borbinho
több mint 5 éve
Erre úgy emlékszem, hogy a vákum beszippantotta szerencsétlent oda, ahova ember fia nem menne magától.Jaja, volt ilyen a tóvidéken a kanadai-amerikai határ környékén, ez volt abban az évben a "Darwin-díjas haláleset".Basszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Egy erdőtűz utáni vizsgálódáskor a szakértők egy összeégett búvár maradványait találták a fák között. Kiderült, hogy az x kilométerrel arrébb lévő tóból kerülhetett oda úgy, hogy az oltásban résztvevő repülőgép a víz begyűjtésekor a búvárt is magába szívta, majd a tartály ürítésekor a vízzel együtt az erdőtűzre dobta...
Jó régen olvastam egy esetről: valaki télen sétált az utcán, felnézett az égre, és úgy halt meg, hogy egy ereszről leeső jégcsap átszúrta a szemgödrét. (Senki ne várjon tőlem patológiai részleteket.) Nem hittem volna, hogy ebben a műfajban találkozom ennél is megrázóbb tragédiával.
nagylaza
peach
A másik "kedvencem" ezek közül annak az állatorvosnak a története, akit kihívott az állatkert mondván h székrekedése van az elefántnak, adott neki hashajtót, de nem történt semmi. Gondolta h akkor manuálisan is rásegít, nos akkor viszont úgy beindult a biznisz h szerencsétlen doki szó szerint belefulladt az elefántfosba.
empty taxi
Bria, sose láttam csit, az empty által említett darwin díjas eset maradt meg sok évvel ezelőttről 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
igen mind láttuk ezt a csi résztBasszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Egy erdőtűz utáni vizsgálódáskor a szakértők egy összeégett búvár maradványait találták a fák között. Kiderült, hogy az x kilométerrel arrébb lévő tóból kerülhetett oda úgy, hogy az oltásban résztvevő repülőgép a víz begyűjtésekor a búvárt is magába szívta, majd a tartály ürítésekor a vízzel együtt az erdőtűzre dobta...
nagylaza
peach
több mint 5 éve
Nekem van saját "halálos szinkronicitás" sztorim. :/Basszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Egy erdőtűz utáni vizsgálódáskor a szakértők egy összeégett búvár maradványait találták a fák között. Kiderült, hogy az x kilométerrel arrébb lévő tóból kerülhetett oda úgy, hogy az oltásban résztvevő repülőgép a víz begyűjtésekor a búvárt is magába szívta, majd a tartály ürítésekor a vízzel együtt az erdőtűzre dobta...
nagylaza
peach
Egy pesterzsébeti ikerpárral voltam katona, mindig együtt mentek haza eltávra.
Egyikőjüknek volt csaja, a másiknak nem, így a szombat esti programra egyikőjük korábban elindult motorral, beugrott elötte a csajához. Amikor ott végzett, akkor onnan ment a pizzázóba, és egy kereszteződésbe amikor behajtott elcsapta egy autó és szörnyethalt. Amit az ikertesója vezetett, aki két órával később indult el otthonról.
Nekem ez a legdurvább, legmegrázóbb ebben a témában.
több mint 5 éve
Jaja, volt ilyen a tóvidéken a kanadai-amerikai határ környékén, ez volt abban az évben a "Darwin-díjas haláleset".Basszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Egy erdőtűz utáni vizsgálódáskor a szakértők egy összeégett búvár maradványait találták a fák között. Kiderült, hogy az x kilométerrel arrébb lévő tóból kerülhetett oda úgy, hogy az oltásban résztvevő repülőgép a víz begyűjtésekor a búvárt is magába szívta, majd a tartály ürítésekor a vízzel együtt az erdőtűzre dobta...
nagylaza
peach
A másik "kedvencem" ezek közül annak az állatorvosnak a története, akit kihívott az állatkert mondván h székrekedése van az elefántnak, adott neki hashajtót, de nem történt semmi. Gondolta h akkor manuálisan is rásegít, nos akkor viszont úgy beindult a biznisz h szerencsétlen doki szó szerint belefulladt az elefántfosba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Basszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Egy erdőtűz utáni vizsgálódáskor a szakértők egy összeégett búvár maradványait találták a fák között. Kiderült, hogy az x kilométerrel arrébb lévő tóból kerülhetett oda úgy, hogy az oltásban résztvevő repülőgép a víz begyűjtésekor a búvárt is magába szívta, majd a tartály ürítésekor a vízzel együtt az erdőtűzre dobta...
nagylaza
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0cMondanám hogy asszonynak volt véve, de minek 🤣Mondjuk aki előre bekevert üveges mojitot képes vásárolni, az ennél sokkal csúnyább büntetést is megérdemel a sorstól... 😀Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡jajjjj egy kisbaba ilyenkor mindig felsír 😕
warr_b
csebi
somoskovig
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mondanám hogy asszonynak volt véve, de minek 🤣Mondjuk aki előre bekevert üveges mojitot képes vásárolni, az ennél sokkal csúnyább büntetést is megérdemel a sorstól... 😀Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡jajjjj egy kisbaba ilyenkor mindig felsír 😕
warr_b
csebi
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡emész vösző rumot, limeot, mentát addig főzök szirupot mire möggyüssz hozzánk, ha vezetni akarsz fölvedelem magam
warr_b

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Koktélt keverd be és idd meg.Mondjuk aki előre bekevert üveges mojitot képes vásárolni, az ennél sokkal csúnyább büntetést is megérdemel a sorstól... 😀Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡jajjjj egy kisbaba ilyenkor mindig felsír 😕
warr_b
csebi
somoskovig
Ennél többet nem tudok elmondani.. 😀
több mint 5 éve
Mondjuk aki előre bekevert üveges mojitot képes vásárolni, az ennél sokkal csúnyább büntetést is megérdemel a sorstól... 😀Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡jajjjj egy kisbaba ilyenkor mindig felsír 😕
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡jajjjj egy kisbaba ilyenkor mindig felsír 😕
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kinyitottam a hűtőt, erre az ajtó aljából kidőlt minden, és egy bontatlan üveg mojito széttört, szétfolyt az egész üveg. 😤😡

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/08/02/szigliget_lemondott_poglarmestere_balassa_balazs_vallalkozok_befektetok_vedtelenek/Pénzéhes Ge.ci.k!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
index.hu/tudomany/til/2015/02/06/felrobbant_lezuhant_tulelte_aztan_ragyujtott/"Vesna azóta is tartja az ejtőernyő nélküli ugrás világrekordját: 33 330 láb (10 kilométer) magasról zuhant le, és túlélte. Rajta kívül másnak ez nem sikerült."
NB2
Mert amúgy ez olyasmi, amivel szoktak próbálkozni? Hajrá, előbb-utóbb minden rekord megdől.
több mint 5 éve
Basszus, számomra az RTL híradójából derült ki, hogy a szerencsétlen édesanya ugyanabból a házból lépett ki, ahonnan az öngyilkos férfi (valószínűleg "szerelmi bánatból") leugrott. Könnyen lehet, hogy még ismerték is egymást.Jó régen olvastam egy esetről: valaki télen sétált az utcán, felnézett az égre, és úgy halt meg, hogy egy ereszről leeső jégcsap átszúrta a szemgödrét. (Senki ne várjon tőlem patológiai részleteket.) Nem hittem volna, hogy ebben a műfajban találkozom ennél is megrázóbb tragédiával.
több mint 5 éve
uh vazze... felületesen olvastam...Ot irta eredetileg warr_b, gondoltam csak feltunik elobb utobb😊hülye 😀Ha volt rajta ejtőernyő nem nagy kunszt 😛sőt én hallottam olyat, hogy valaki repülőből esett ki és túlélteA betonnak vmivel nagyobb a surusege es kemenysege mint a tobb meternyi honak (+ a fak is csokkentettek a sebesseget). De igy is csoda termeszetesen.Vesna Vulovicnak akkor elfelejtett szólni a fizika. 😆nem tesszük fel. a tizennegyedikről kiugorva nem tud úgy esni a betonon álló nőre, hogy túlélje.Tegyük fel, ennél a mostani kiugrós esetnél valahogy túléli a fickó, a nő viszont meghal, esetleg a fél éves gyereke lebénul. Nem lett volna semmi felelőssége, mert eljutott az öngyilkosságig?Viszont legalább annyira abszurd, mint egy öngyilkosságig eljutó emberen számonkérni azt h miért nincs tekintettel a környezetére.A vakokat esetleg nincs kedvetek kérdőre vonni, hogy hogy van pofájuk nem látni?Abból senkinek nem származik kellemetlensége, hogy egy vak nem lát, a halála meg főleg nem.
empty taxi
warr_b
empty taxi
Ahogy írtam is az elején, értem, hogy beszűkült tudatállapot, de azért ne csináljunk már úgy, mintha ezzel el lenne intézve és minden rendben volna. Megölt egy embert és megnyomorított egy családot, csak mert neki valami problémája volt.
Hát szerintem meg ez kurvára nem oké. Csinálja ki magát, ha annyira halni akar, de vegyen be egy marék altatót vagy vágja fel az ereit egy kád vízben, attól nem lesz másoknak baja.
warr_b
ha nem tévedek fizikából, akkor m*g*h = 1/2m*v^2, vagyis v=(2*g*h)^0.5 lesz, nagyon baráti számítások szerint is majdnem 28m/s, ami 100km/h-nak felel meg. onnan ha nem a trauma öli meg, akkor a lassulás.
slowmotion
warr_b
De esett mar ki ember 8.adikrol is amit tulelt, mert bokorra esett. Szerencse kerdese.
De betonnal eselytelen,foleg h semmi se lassitotta.
Borbinho
NB2
empty taxi
index.hu/tudomany/til/2015/02/06/felrobbant_lezuhant_tulelte_aztan_ragyujtott/
NB2
Borbinho
mondjuk példát akartam keresni, de én inkább valami olyasmire emlékeztem amit bria írt, hogy valami sűrű fás helyre zuhant valaki