Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlAszondja "véleményvezér", ezt tegyétek el valami humorosba. Mondjuk az is komoly ember lehet akinek egy Kulcsár Edina "véleményvezér".
gyűlölöm ezt a világot
arról a 462ezer emberről is megvan a véleményem.
(király volt Málta, jó idő volt)
braxa88
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Celebeket összekeverték a reklámokkal. Nincs ezzel gond ha valaki tudja értelmesen kezelni.www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlebben a szánalmas nem az hogy mennyit keres vele (sztem azt se tudja mennyi az átlag ember fizetése elvégre 47k-ból jól meg lehet élni)
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
hanem hogy ő "véleményvezér" bazmeg vélemény vezér!
milyen véleménye van?!
Negritis
Nem vele van a gond, hanem azokkal akik úgy vannak / voltak / lesznek nevelve, hogy ezekre áhítoznak és az ilyen embereket követik.
Régen is megvettek minden szar az emberek a reklámok alapján, most már ember társul hozzá.
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlÉn meg téged utállak, amiért rákattintottam. 😛
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlebben a szánalmas nem az hogy mennyit keres vele (sztem azt se tudja mennyi az átlag ember fizetése elvégre 47k-ból jól meg lehet élni)
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
hanem hogy ő "véleményvezér" bazmeg vélemény vezér!
milyen véleménye van?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
szerinted egy átlag vlog sokkal tovább tart mint egy ideálisan elkészített fénykép?ja csak amíg a youtube-on néha azért legalább (legtöbbször nincs) van valami tartalom, addig ez a csaj kb. minden képen ugyanúgy néz ki, max más a ruha.én 2 éve dolgozok egy olyan ügynökségnél, ahol intergrált influencer/youtuber kampányokat csinálunk 😀 😀mindkettő 😀www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlmi a bajod az influencerekkel? 😮
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
vagy csak Edina böki a csőrödet?
shawnka
zsebrevágnak egy havi kereset azért hogy kiraknak a picsájukról meg egy tescoskonzervről egy képet a gyönyörő instagramra... ne mond hogy ez szimpatikus 😀
Ez a töktehetségtelen, csúnyácska, nagyképű csaj meg különösen irritál
braxa88
mondjuk instával én nem foglalkozok, csak YT-val és nekem nagyon kevés rossz tapasztalatom van (mondjuk ami van az nagyon rossz), de szerintem 2k19-ben az, hogy létezik egy ilyen iparág, az teljesen oké. a pénzek meg azért ekkorák, mert az ügyfelek hajlandóak ennyire a zsebükbe nyúlni egy-egy arc miatt.
shawnka
Nyom egy tükörszelfit (nem is tudtam, hogy még mindig divat), majd aláírja hogy "izgalmas napon vagyok túl, nektek hogy telt a hétvégétek?" sok paraszt meg odaírja, hogy farhátot sütöttem rizsával (mintha elolvasná a kismillió kommentet 😀 )
Ne az legyen már a tartalom hogy valaki szépen veri vissza a fényt. (mondjuk ízlés kérdése, nekem se jön be)
eaglesmcnabb
sztem nem, max a feltöltés
és ahogy korábban is írtam, az mindig is tartalom volt hogy valaki visszaveri a fényt
csak most már az interneten sokkal pontosabban tudjuk ki mennyire jól veri vissza a fényt
több mint 6 éve
az insta celebekkel/influenszerekkel annyi jött be hogy most már nagyrészt nem modell ügynökségeken keresztül készülnek az adott reklámok hanem jóval közvetlenebbülennek köszönhetően annak a generációnak aki most nő fel ez a normális
annak pedig aki azon nőtt fel hogy lát egy reklámot amiben valaki danone-t eszik úgy gondolják hogy ez mennyivel őszintébb
ugyanarról van szó csak az eszközök változtak
ma nem a TV-ben megy a FA reklám ahol a csaj tusol, hanem tusolás után kirak egy képet hogy ezzel tusoltam
olcsóbb, gyorsabb az előállítás, hatékonyabb az üzenet és valszeg a marketing költség is kevesebb
több mint 6 éve
Az undorító kulcsáredinában sem az, hogy nincs tartalom, hiszen mindjárt jön sobri, és megmagyarázza (tulajdonképp helyesen), hogy minden relatív valakinek meg az amfocis dolgok nem érnek fabatkát se.A legalja ahogy a privát életét keveri a reklámokkal, egy gyerekéről szóló bejegyzést simán összekever egy órahirdetéssel... de hát van az a pénz, amennyiért az embernek korpásodik a haja, jól tudjuk már

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ja csak amíg a youtube-on néha azért legalább (legtöbbször nincs) van valami tartalom, addig ez a csaj kb. minden képen ugyanúgy néz ki, max más a ruha.én 2 éve dolgozok egy olyan ügynökségnél, ahol intergrált influencer/youtuber kampányokat csinálunk 😀 😀mindkettő 😀www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlmi a bajod az influencerekkel? 😮
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
shawnka
zsebrevágnak egy havi kereset azért hogy kiraknak a picsájukról meg egy tescoskonzervről egy képet a gyönyörő instagramra... ne mond hogy ez szimpatikus 😀
braxa88
mondjuk instával én nem foglalkozok, csak YT-val és nekem nagyon kevés rossz tapasztalatom van (mondjuk ami van az nagyon rossz), de szerintem 2k19-ben az, hogy létezik egy ilyen iparág, az teljesen oké. a pénzek meg azért ekkorák, mert az ügyfelek hajlandóak ennyire a zsebükbe nyúlni egy-egy arc miatt.
shawnka
Nyom egy tükörszelfit (nem is tudtam, hogy még mindig divat), majd aláírja hogy "izgalmas napon vagyok túl, nektek hogy telt a hétvégétek?" sok paraszt meg odaírja, hogy farhátot sütöttem rizsával (mintha elolvasná a kismillió kommentet 😀 )
Ne az legyen már a tartalom hogy valaki szépen veri vissza a fényt. (mondjuk ízlés kérdése, nekem se jön be)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
na ja, ilyen ez a 2k19én 2 éve dolgozok egy olyan ügynökségnél, ahol intergrált influencer/youtuber kampányokat csinálunk 😀 😀mindkettő 😀www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlmi a bajod az influencerekkel? 😮
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
shawnka
braxa88
shawnka
több mint 6 éve
én 2 éve dolgozok egy olyan ügynökségnél, ahol intergrált influencer/youtuber kampányokat csinálunk 😀 😀mindkettő 😀www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlmi a bajod az influencerekkel? 😮
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
shawnka
braxa88
több mint 6 éve
mindkettő 😀www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlmi a bajod az influencerekkel? 😮
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
shawnka
több mint 6 éve
www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlmi a bajod az influencerekkel? 😮
gyűlölöm ezt a világot
braxa88
több mint 6 éve
www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlgyűlölöm ezt a világot
több mint 6 éve
A Paceville-i éjszakát se hagynám ki. 😉Hát ajnlom h jó idő legyen basszameg :/Mikor május közepén kinn voltam az interjún mindennap esett. Konkrétan kijöttem az interjurol, rohadtul úgy éreztem h nem sikerült jól, és erre meg el is kezdett zuhogni. Szar kedvemnek meg jobban odatett. Én amúgy úgy látom h kellemes idő lesz. Merre szalltok meg? Programokat lefixaltatok? Párat tudok ajánlani ha kellene pl kajak túra, kék laguna stbVasárnap megyünk, pénteken jövünkjövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.Meddig lesztek? Mi jövő szombaton költözünk ki.
nyílván jövő hétre végig szar időt jósol.
braxa88
csebi
braxa88
csebi
Köszi megterveztünk mindent.
Blue lagoon, mdina, st peters pool,valletta, blue grotto stb.
braxa88
több mint 6 éve
Két nap? Még haza se értem 😀Jah, ez alap nálam is.Csak a gyerekek miatt megyek autómosóba, ők élvezik, a kocsi két nap múlva ugyanolyan szutykos 😊Kiviszem a kocsit és lemosom. Az büdöskurvaélet, hogy legkésőbb 36 órán belül esni fog. Ez a rekordom.jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.viszont ha visztek magatokkal csapadékot, akkor jó eséllyel szentté avatnak
braxa88
slowmotion
kishaszi
warr_b
több mint 6 éve
Jah, ez alap nálam is.Csak a gyerekek miatt megyek autómosóba, ők élvezik, a kocsi két nap múlva ugyanolyan szutykos 😊Kiviszem a kocsit és lemosom. Az büdöskurvaélet, hogy legkésőbb 36 órán belül esni fog. Ez a rekordom.jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.viszont ha visztek magatokkal csapadékot, akkor jó eséllyel szentté avatnak
braxa88
slowmotion
kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Hát ajnlom h jó idő legyen basszameg :/Mikor május közepén kinn voltam az interjún mindennap esett. Konkrétan kijöttem az interjurol, rohadtul úgy éreztem h nem sikerült jól, és erre meg el is kezdett zuhogni. Szar kedvemnek meg jobban odatett. Én amúgy úgy látom h kellemes idő lesz. Merre szalltok meg? Programokat lefixaltatok? Párat tudok ajánlani ha kellene pl kajak túra, kék laguna stbVasárnap megyünk, pénteken jövünkjövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.Meddig lesztek? Mi jövő szombaton költözünk ki.
braxa88
csebi
braxa88
csebi
Köszi megterveztünk mindent.
Blue lagoon, mdina, st peters pool,valletta, blue grotto stb.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Kiviszem a kocsit és lemosom. Az büdöskurvaélet, hogy legkésőbb 36 órán belül esni fog. Ez a rekordom.jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.viszont ha visztek magatokkal csapadékot, akkor jó eséllyel szentté avatnak
braxa88
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mikor május közepén kinn voltam az interjún mindennap esett. Konkrétan kijöttem az interjurol, rohadtul úgy éreztem h nem sikerült jól, és erre meg el is kezdett zuhogni. Szar kedvemnek meg jobban odatett. Én amúgy úgy látom h kellemes idő lesz. Merre szalltok meg? Programokat lefixaltatok? Párat tudok ajánlani ha kellene pl kajak túra, kék laguna stbVasárnap megyünk, pénteken jövünkjövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.Meddig lesztek? Mi jövő szombaton költözünk ki.
braxa88
csebi
braxa88
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Vasárnap megyünk, pénteken jövünkjövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.Meddig lesztek? Mi jövő szombaton költözünk ki.
braxa88
csebi
több mint 6 éve
jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.Meddig lesztek? Mi jövő szombaton költözünk ki.
braxa88
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.viszont ha visztek magatokkal csapadékot, akkor jó eséllyel szentté avatnak
braxa88
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/kajak_kenu/kajak-kenu-vb-kiss-peter-kl1-ben-vilagbajnok-es-kvotat-szerzett-2717895"Egy jobb hajó és egy autó"..
Ilyenkor miért nem áll oda valamelyik MOB-tag vagy képviselő vagy bárki, és mondja azt, "fiam, dicsőséget hoztál a nemzetnek, nemcsak EB-t, hanem VB-t is nyertél, nehogy már órákat kelljen a BKV-ra várnod, itt egy autó a családnak, meg neked egy új hajó, hogy még jobb légy?!"
Olyan nehéz, vagy mi a szar? Miért nem lehet ilyen embereket, ügyeket támogatni? A jövőjükbe belefektetni?
Iszonyat idegesítő és elkeserítő... a MOB-tagok meg 10-20 milliós, céges autóval járnak, amihez sofőr dukál meg költségtérítés..
több mint 6 éve
ez nem hiba, csak nézőpont kérdése 😊A hitetlen - The Believer8. utas a halál 😕 viszont pl. a Cool-túra (Road trip) elég jó cím.Ki a faszagyerek? - The Man
Atari
Végjáték - Ender's Game
www.szeretlekmagyarorszag.hu/zsager-balazs-a-civilizaciora-mar-csak-egy-elveszett-torzskent-tekintek/
Negritis
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal