Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 9 éve
Áh az semmi. A padláson megbontotta a gipszkartont és az álmennyezetbe kölkedzett. Ezt pedig csak abból vettük észre hogy egy belső folyosón kiscica nyávogást hallottunk. És miért? Mert az anya elfeküdt a padláson és oszlásnak indult. 2 napig kerestem a kis szarosokat. Úgyhogy szerintem nálam jobban kevesen utálják őket.Mocskosul rühellem a macskákat...Hát azokat én is...
Matthew99
OK, hogy megjelöli a kurva területét, de miért a lábtörlőn meg a bejárati ajtón? Miért nem a kert 4 sarkán, a kerítéslábazaton kívülről? Kilépek a kertbe, és a virág meg fű illata helyett kibaszott macska húgyszag fogad.
Ráadásul a szomszéd 2 kibaszott perzsája is ide jár....
Szeretem az állatokat, nem akarom bántani őket, de egyszer beruházok egy élve fogó csapdára Istenemre mondom, és az összes macskát elviszem a menhelyre, aztán akinek hiányzik, az ott megtalálja...
Lecsó

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
De az is alternatíva, hogy nem törli ki.elegem van hogy csak jobb kezes wc papirt arulnak a boltban. Aztan ugyeskedhetsz bal kezzel ha esetleg az vagy, hogy ne legyen tiszta maszat a tenyered......Az a szívás, ha a maszatos kezedet sem tudod rendesen megmosni, mert a szappan is jobbkezes.
ano92
Mondjuk van megoldás: kérj meg valakit! 😉
Atari
több mint 9 éve
Mocskosul rühellem a macskákat...Hát azokat én is...
Matthew99
OK, hogy megjelöli a kurva területét, de miért a lábtörlőn meg a bejárati ajtón? Miért nem a kert 4 sarkán, a kerítéslábazaton kívülről? Kilépek a kertbe, és a virág meg fű illata helyett kibaszott macska húgyszag fogad.
Ráadásul a szomszéd 2 kibaszott perzsája is ide jár....
Szeretem az állatokat, nem akarom bántani őket, de egyszer beruházok egy élve fogó csapdára Istenemre mondom, és az összes macskát elviszem a menhelyre, aztán akinek hiányzik, az ott megtalálja...
több mint 9 éve
elegem van hogy csak jobb kezes wc papirt arulnak a boltban. Aztan ugyeskedhetsz bal kezzel ha esetleg az vagy, hogy ne legyen tiszta maszat a tenyered......Az a szívás, ha a maszatos kezedet sem tudod rendesen megmosni, mert a szappan is jobbkezes.
ano92
Mondjuk van megoldás: kérj meg valakit! 😉
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
hát az az igazság, hogy okádék nagy szégyen, hogy nincs 2x2 sáv arra felé, de legalább minimum Szentlőrincig jó lenne megcsinálniSzóval:és itt nem volt elég hely az előzéshez? jó nagy forgalom lehetett 😛 (akkor ne menj a 6-os úton Szigetvár felé, mert agyérgörcsöt kapsz 😀)
Emberünk itt szórakozott előttem:
www.google.hu/maps/@46.0720696,18.2167224,3a,75y,355.42h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPvLi3YH0tUMSC4vgOSY5A!2e0!7i13312!8i6656
Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.NB2
slowmotion
túl sok a kereszt arra😕
több mint 9 éve
jobb kezes wc papir?az milyen?fejjel lefelé kell feltenni a tartóra
en balos vagyok, de a papirt a masikkal hasznalom erre a celra.tudok,erdekes.
ZoliMP
több mint 9 éve
Szóval:és itt nem volt elég hely az előzéshez? jó nagy forgalom lehetett 😛 (akkor ne menj a 6-os úton Szigetvár felé, mert agyérgörcsöt kapsz 😀)
Emberünk itt szórakozott előttem:
www.google.hu/maps/@46.0720696,18.2167224,3a,75y,355.42h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPvLi3YH0tUMSC4vgOSY5A!2e0!7i13312!8i6656
Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.NB2
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 509
jobb kezes wc papir?az milyen?en balos vagyok, de a papirt a masikkal hasznalom erre a celra.tudok,erdekes.
több mint 9 éve
elegem van hogy csak jobb kezes wc papirt arulnak a boltban. Aztan ugyeskedhetsz bal kezzel ha esetleg az vagy, hogy ne legyen tiszta maszat a tenyered......Bidé!
ano92
több mint 9 éve
Szóval:Emberünk itt szórakozott előttem:
Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.
Megjegyzem ma is volt egy okoska, aki mivel neki piros volt már 100 méterre a kereszteződéstől 30-40 között csorgott a lámpa felé, mi meg 2-en mögötte éppen balra kanyarodtunk volna ahol zöld volt. Nem kell ecsetelnem sárgán sikerült a barom miatt...
több mint 9 éve
Nyilván azért hajtott tovább mert kisgyerek volt előtte...vagy előtte is ilyen lassan mentek, ki tudja
Asbee
több mint 9 éve
elegem van hogy csak jobb kezes wc papirt arulnak a boltban. Aztan ugyeskedhetsz bal kezzel ha esetleg az vagy, hogy ne legyen tiszta maszat a tenyered......
több mint 9 éve
Nyilván azért hajtott tovább mert kisgyerek volt előtte...
több mint 9 éve
Vagy előtte van kisgyerek és nem akarja elütni. Bármi lehet.Tényleg nem fogom megérteni azokat a buzikat akik a zöld lámpa felé 40-nel mennek és még a lámpához közelítve sem gyorsítanának. Persze a buzija átmegy a zöldön, nekem meg átvált már sárgára aztán a saját rizikómra átmegyek vagy nem. Nyilván reggel mikor siet az ember még jobban felkúrja az agyamat, de ugyanezt csinálja mindig valami barom még hétvégén is, éjjel is, nappal is, télen is, nyáron is. Aztán múltkor meg a helyi lapban egy okos buxa azon hisztizett, hogy a 70-es táblánál 50-nel ment és a vizsgabiztos megbuktatta Kresz vizsgán. Persze a hülye azt picsogta, hogy biztos a lehúzás miatt, aztán 1-2 ember elmagyarázta neki a dörgést.akkor előzd meg. vagy indulj el korábban.
NB2
soha nem tudhatod, miért megy lassan. az is lehet, hogy kisgyerek van a kocsiban, és nem akar nagyon döcögni.
slowmotion
több mint 9 éve
Tényleg nem fogom megérteni azokat a buzikat akik a zöld lámpa felé 40-nel mennek és még a lámpához közelítve sem gyorsítanának. Persze a buzija átmegy a zöldön, nekem meg átvált már sárgára aztán a saját rizikómra átmegyek vagy nem. Nyilván reggel mikor siet az ember még jobban felkúrja az agyamat, de ugyanezt csinálja mindig valami barom még hétvégén is, éjjel is, nappal is, télen is, nyáron is. Aztán múltkor meg a helyi lapban egy okos buxa azon hisztizett, hogy a 70-es táblánál 50-nel ment és a vizsgabiztos megbuktatta Kresz vizsgán. Persze a hülye azt picsogta, hogy biztos a lehúzás miatt, aztán 1-2 ember elmagyarázta neki a dörgést.akkor előzd meg. vagy indulj el korábban.
NB2
soha nem tudhatod, miért megy lassan. az is lehet, hogy kisgyerek van a kocsiban, és nem akar nagyon döcögni.
több mint 9 éve
Tényleg nem fogom megérteni azokat a buzikat akik a zöld lámpa felé 40-nel mennek és még a lámpához közelítve sem gyorsítanának. Persze a buzija átmegy a zöldön, nekem meg átvált már sárgára aztán a saját rizikómra átmegyek vagy nem. Nyilván reggel mikor siet az ember még jobban felkúrja az agyamat, de ugyanezt csinálja mindig valami barom még hétvégén is, éjjel is, nappal is, télen is, nyáron is. Aztán múltkor meg a helyi lapban egy okos buxa azon hisztizett, hogy a 70-es táblánál 50-nel ment és a vizsgabiztos megbuktatta Kresz vizsgán. Persze a hülye azt picsogta, hogy biztos a lehúzás miatt, aztán 1-2 ember elmagyarázta neki a dörgést.
több mint 9 éve
Más is javasolta már, utánanézek,A rohadt reggeli villámlás most a monitoromat nyírta ki, amely be se volt kapcsolva..(Tanulmányozd az otthon-biztosításod, ha van. Talán fizet a biztosító.)
iktriad
Atari
Most már tényleg ez lesz az 1. dörgésre.A rohadt reggeli villámlás most a monitoromat nyírta ki, amely be se volt kapcsolva..Ki kellett volna húzni a konnektorból #captainhindsight
iktriad
Löfli
több mint 9 éve
Mocskosul rühellem a macskákat...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Már miért lenne hiteltelen ettől? Kevésbé ért az edzéstechnikákhoz, kevésbé ért az étrendtervezéshez? Mert ezek és a cigizés semmilyen kapcsolatban nincsenek egymással, ha tudnád, a testépítők hány százaléka cigizik, lennének kikúrt nagy meglepetések. Sajnos, teszem hozzá, megvan nekem is erről a véleményem, de ez nem befolyásolja a tárgyi tudását.Cigizni aerob közben? 😀 Nem is értem miért kellett az közben, nem túl jó reklám. Én legalábbis tuti nem mennék cigiző személyi edzőhöz, hiteltelen. 😉1. Miért kellett úgy felvenni, hogy végig mászkál? A videó fele ennyi hosszúságú lenne, ha nem minden 2. mp-cben a levegőért kapkodna😊Testépítő, ez nekem a tempóból és a környezetből ítélve egy sima, mezei aerob edzés, esélyesen így volt ideje egyhuzamban és megszakítás nélkül beszélni a témáról fél órát + kevésbé volt unalmas, aerobnál unalmasabb tevékenység kevés van.
NB2
dankodavid
Jughead
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Cigizni aerob közben? 😀 Nem is értem miért kellett az közben, nem túl jó reklám. Én legalábbis tuti nem mennék cigiző személyi edzőhöz, hiteltelen. 😉1. Miért kellett úgy felvenni, hogy végig mászkál? A videó fele ennyi hosszúságú lenne, ha nem minden 2. mp-cben a levegőért kapkodna😊Testépítő, ez nekem a tempóból és a környezetből ítélve egy sima, mezei aerob edzés, esélyesen így volt ideje egyhuzamban és megszakítás nélkül beszélni a témáról fél órát + kevésbé volt unalmas, aerobnál unalmasabb tevékenység kevés van.
NB2
dankodavid
több mint 9 éve
1. Miért kellett úgy felvenni, hogy végig mászkál? A videó fele ennyi hosszúságú lenne, ha nem minden 2. mp-cben a levegőért kapkodna😊Testépítő, ez nekem a tempóból és a környezetből ítélve egy sima, mezei aerob edzés, esélyesen így volt ideje egyhuzamban és megszakítás nélkül beszélni a témáról fél órát + kevésbé volt unalmas, aerobnál unalmasabb tevékenység kevés van.
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
A rohadt reggeli villámlás most a monitoromat nyírta ki, amely be se volt kapcsolva..(Tanulmányozd az otthon-biztosításod, ha van. Talán fizet a biztosító.)
iktriad
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
A rohadt reggeli villámlás most a monitoromat nyírta ki, amely be se volt kapcsolva..Ki kellett volna húzni a konnektorból #captainhindsight
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
A rohadt reggeli villámlás most a monitoromat nyírta ki, amely be se volt kapcsolva..
több mint 9 éve
Háát, megmondom, korrekt arcnak tűnik a tulaj és sztem olyan 2/3:1/3 arányban az ő sztorijához közelíthet a dolog, de ezt így nagyon nehéz megmondani. Nyilvánvaló, hogy Down-syndromás és Down-syndromás között is 1000 különbség van, ahogy az is, hogy bár az én álláspontom a tulajéhoz áll közelebb, de a szülők, ha ennyire törődnek a sráccal, akkor ezer meg egy esetben kaptak negatív és diszkriminatív visszajelzést. Emiatt nem tudok teljes joggal azonosulni az őket bántókkal, mert biztosan érzékenyítve lettek az eddigi ~20 év alatt és ezért is ugranak így ilyesmikre is. Igazából a testvér szerepe zavar legjobban, mert a szülők szerintem simán elmentek volna másik terembe, megkérdezni, hogy oda mehet-e, és senkit nem ér nagyobb megrázkódtatás. Aki egy eseménysorozatot elindít, annak látnia kell legalább a második lépését a dolognak, ami itt az edző súlyos hitelrontása volt. Bár szerintem is fel kell hívni a figyelmet a diszkrimináció elleni tudatosságra, de ez biztos, hogy messze volt az ideális módtól.Szerk.: Nézd 1,5x-esen úgy teljesen emberinek tűnik a beszéd. 😀
Szerkesztette: hétszilvafás adam8