Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 9 éve
Van még az az őszhajú csákó, az veri mindet. (Megnéztem guglin, gajdics testvér néven fut)Nem gyűlölködés, inkább megdöbbenés:pedig a Bencsik-Bayer-Lovas szentháromság már nem kis ideje ontja az elmeroggyant nézeteit.
mivel itthon dolgozok, gyakran hallgatok a neten tv műsorokat. Most fedeztem fel magamnak Bencsik Andrást a hírtv főszerkesztők klubja című műsorban, és egyből a kedvencem lett.
Ez az ember megdöbbentően buta. Szerintem ha tudná hogy forog a Föld, kapaszkodna.
Lecsó
petey
több mint 9 éve
antoneutron.tumblr.com/post/141539401931/martonbede-antoneutron-ngygabr-komolyanoperatív törzs, nesze. mind meghalunk
több mint 9 éve
Nem gyűlölködés, inkább megdöbbenés:pedig a Bencsik-Bayer-Lovas szentháromság már nem kis ideje ontja az elmeroggyant nézeteit.
mivel itthon dolgozok, gyakran hallgatok a neten tv műsorokat. Most fedeztem fel magamnak Bencsik Andrást a hírtv főszerkesztők klubja című műsorban, és egyből a kedvencem lett.
Ez az ember megdöbbentően buta. Szerintem ha tudná hogy forog a Föld, kapaszkodna.
Lecsó
több mint 9 éve
Hát nem akarom felsorolni a sok sületlenséget, de ha van időd, nézz meg egy két műsort. Tényleg szórakoztató.Még Borókai sem győzi néha opponálni, pedig neki a másik két főszerkesztőt kellene 😊
több mint 9 éve
Nem gyűlölködés, inkább megdöbbenés:Mit mondott?
Lecsó
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Nem gyűlölködés, inkább megdöbbenés:mivel itthon dolgozok, gyakran hallgatok a neten tv műsorokat. Most fedeztem fel magamnak Bencsik Andrást a hírtv főszerkesztők klubja című műsorban, és egyből a kedvencem lett.
több mint 9 éve
Nem minthogy ha egy terrorista odalép hozzájuk megkérdezni az időt és utána megmutatja nekik, hogy az ő robbanóövén éppen éjfél van akkor bármit is tudnának csinálni...Ne bagatellizálj, megszámoltam összesen 8-an jelenTEK meg a Kossuth téren.Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
Borbinho
csebi
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ne bagatellizálj, megszámoltam összesen 8-an jelenTEK meg a Kossuth téren.Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
Borbinho
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
rajkodás. ha ez megy ki tuti nem robban bombaa két BTR-80-astól se feledkezzünk el a reptér előtt!Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
Borbinho
csebi
bár hogy azzal pontosan mit is akartak, azt nem tudom...
slowmotion
több mint 9 éve
a két BTR-80-astól se feledkezzünk el a reptér előtt!Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
Borbinho
csebi
bár hogy azzal pontosan mit is akartak, azt nem tudom...
több mint 9 éve
Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Borbinhoutóbbi pedig önmagában is szokott spontán füstölni, pár helyen pedig már így is életveszélyes
több mint 9 éve
Azért csak van lejjebb még nálunk is,'rezsibiztosostól kdnpéig'... Az ukránja azt mondja, hogy Brüsszelben Putyin segítségével robbantottak... Gratulálok...Ezeknek semmi se számít...
több mint 9 éve
index.hu/kulfold/2016/03/22/kegyetlen_seruleseket_okoztak_a_brusszeli_szoges_bombak/remélem az elfogott csávót részesítik egy kis szeretetben. ha az oroszoknál lett volna ez ott már kiköhögte volna az összes társát, aztán tarkón lövi magát. férgek.
több mint 9 éve
dawyd728
4 115
több mint 9 éve
Egészen brutális, hogy a terror elért egy olyan helyet, ami évekig az életem része volt. Hiába, hogy "nem olyan súlyos" mint a párizsi merénylet, emiatt sokkal jobban megérint a dolog. Mindkét helyen rengeteget jártam, és ismerem őket. Fel sem tudom fogni, milyen lenne ezt itthon megélni. Rettentő dühös vagyok, hogy teljesen tehetetlen mindenki ez ellen az újfajta háború ellen.
több mint 9 éve
És ez a töketlenkedés amit európa csinál évek óta csak a malmukra hajtja a vizet...Igazad van, de én nem tudom mit lehetne tenni amúgy...
peach
több mint 9 éve
És ez a töketlenkedés amit európa csinál évek óta csak a malmukra hajtja a vizet...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szerintem meg te érted félre a terrorizmust.Nincsenek célszemélyek, nem embereket támadnak, hanem az életformát. A szabadságot, a félelem mentes világot. Azt akarják, hogy félj attól, hogy te is bármikor sorra kerülhetsz. Ha politikusokat támadnának, nyugodt lehetnél, mert te nem vagy az... Ezért nincsenek célszemélyek, mert mindenki az.
több mint 9 éve
Nem, de legalább rá lehetett volna fogni, hogy célszemélyeket iktattak ki. Nem teljesen random embereket akik pusztán olyan szerencsétlenek voltak, hogy a rossz helyen voltak rossz időben. Ha politikusok vagy katonai célpontok ellen követnének el merényletet, akkor még azt lehetne mondani, hogy megértem, ugyebár a kígyó fejét próbálják lecsapni.Miért? Ők megérdemelték volna???Ártatlan embereknek miért kell meghalni????? Köcsög terroristák!Mindig az ártatlanok, a civilek szívják meg. Párizsban sem a politikusokat lőtték le, a WTC-ben sem kormányzati emberek dolgoztak...
NB2
Borbinho
Lecsó
Félreértetted a mondandóm lényegét. Minden szinten elítélem ezeket a tetteket.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Miért? Ők megérdemelték volna???Ártatlan embereknek miért kell meghalni????? Köcsög terroristák!Mindig az ártatlanok, a civilek szívják meg. Párizsban sem a politikusokat lőtték le, a WTC-ben sem kormányzati emberek dolgoztak...
NB2
Borbinho
több mint 9 éve
Mert ez a legkönnyebb, rohadék tetvek! Laktanyában robbantani, vagy egy katonai menetoszlopot, azt, ne ártatlan szerencsétlen embereket! Főnököm lány pont kint él, igaz nem Brüsszelben, de azért nem volt kellemes délelőttje😕Ártatlan embereknek miért kell meghalni????? Köcsög terroristák!Mindig az ártatlanok, a civilek szívják meg. Párizsban sem a politikusokat lőtték le, a WTC-ben sem kormányzati emberek dolgoztak, de visszamehetünk akár Hiroshimáig is, ott is a lakosság volt a célpont (bár az teljesen más téma, tudom jól, csak a példa kedvéért írtam).
NB2
Mindenesetre Párizs után Brüsszel. Ez egy elég kemény üzenet az EU-nak. Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...
Ezek után respect azoknak, akik ki mernek menni a franciaországi EB-re...
Borbinho
több mint 9 éve
Még egy kicsit elhúzzák a terrorhelyzetet kis hazánkban és a választásokat is el lehet majd törölni a terrorveszély miatt. A választások is elvérzik a rezsicsökkentés oltárán.Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
Borbinho
csebi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Ha mar gyujtogetunk, az analfuresz se maradjon ki, illetve az nst-klasszikus, amikor a bayern blogon mocsing az addig sem letezo szinvonalat tovabb zullesztette a wc-kefe tartojaban osszegyulo fosle metaforaval. 😀 (nem emlekszem pontosan, mi volt a teljes bejegyzes temaja sajnos)mert a 120 yard az ugye zindex aloldal, ahogy a blog.hu zindexes felület volt, ahol annak idején indult az eredeti NST.kövér gázzal járassa a szopórollert, amire felült.OFF: :'D 120 yard szokott hasonlókat írni | ("rázárták a szopóbódé ajtaját") | , azokon is szakadok, de ezen is 😀
Tony
Borbinho
ott kezdték el ezeket a kifejezéseket beemelni a törzsszövegbe, meg kicsit kiszínezni. szopóroller, faszkorbács stb stb
slowmotion
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...nyugi, otthon már megtették a szükséges lépéseket. 3 TEK-es kiment a Kossuth téri metróhoz.
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
nincs is akkora arab kisebbség, mint ott.Ártatlan embereknek miért kell meghalni????? Köcsög terroristák!Mindig az ártatlanok, a civilek szívják meg. Párizsban sem a politikusokat lőtték le, a WTC-ben sem kormányzati emberek dolgoztak, de visszamehetünk akár Hiroshimáig is, ott is a lakosság volt a célpont (bár az teljesen más téma, tudom jól, csak a példa kedvéért írtam).
NB2
Mindenesetre Párizs után Brüsszel. Ez egy elég kemény üzenet az EU-nak. Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...
Ezek után respect azoknak, akik ki mernek menni a franciaországi EB-re...
Borbinho
bár persze nem kell százezres nagyságrendű tömeg ahhoz, hogy valamit megszervezz...