Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 9 éve
1+1 van rá (plusz még MM gari), de ettől még ugyan úgy tableten vagy okostelefon tudok csak meccset nézni...Én négy éve 186ért vettem a samsung 3d smart led tévémet és a gyári 1+1 gari mellé még 10 ezerért kaptam +3 év garanciát...
egyébként fasz kivan, hogy ha a lidl/aldi-ban veszek egy háztartási cikket 5 ezer forintért arra adnak 3 év garanciát erre meg max 2-t vállal a gyártó
ZERO_L
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
1+1 van rá (plusz még MM gari), de ettől még ugyan úgy tableten vagy okostelefon tudok csak meccset nézni...egyébként fasz kivan, hogy ha a lidl/aldi-ban veszek egy háztartási cikket 5 ezer forintért arra adnak 3 év garanciát erre meg max 2-t vállal a gyártó

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Attól függ. Most tán 1+1 év van, a második egy év regisztráció után érvényes csak.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 9 éve
Azon még kell lenni garinak.
több mint 9 éve
100ezer forintos Samsung Smart LED TV 1,5 évet bírt... naná, hogy az EB playoff idejére megy tönkre

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nekünk végül jó időnk volt szerencsére, csak egy-két zivatar volt meg 24-25 fok. A kaja ( az öreg marha lábszár pöri ) nem olyan volt mintha én csináltam volna, de ezt vhol leszartam 😊 a pálesz meg a sör fogyott rendesen, jó buli volt. Bár fingom sincs, hogy és mikor mentünk haza meg az uccsó kb egy óra is a feledés homályába merült... 😀
több mint 9 éve
Egész héten 100 fok volt. Egész jövőhéten 100 fok. Csak ma van borús esős szar idő persze, mikor a gyerek keresztelője apropóján 50 fős családi dínom-dánomot szerveztem.a lányom keresztelője is elég zűrösre sikerült pár hete! 😊
peach
szombaton bográcsban főztem meg a vasárnapi kaját !2x kellett esőszünetet tartani
mert leszakadt az ég a végén meg sikerült lekapatni a kaját ( agyam eldurrant rendesen) és este hétkor újra kezdeni az egészet !mondjuk akkor már nem vegyes pincepörköltet tettem oda ismét ,hanem egy rizlinges csirkét !mire elkészült már olyan szagom volt mint a legdurvább szénégetőknek, de legalább finom lett! 😊
több mint 9 éve
Engem a rohadék matek tanár 4. év végén megvágott matekból, hogy legyen egy kis pót érettségis teendőm. Azt hirtelen a naplóba 3 héttel évzárás előtt megjelent "pár" órai munka egyes, hogy jó legyen az átlagom. Kijártam a dirinél, hogy legalább írhassak egy dolgozatot a 4.-es második félévi anyagból. Mikor jött a dolgozat ideje bejött a helyettesítő tanár, közölte, hogy a matek tanár aznaptól szabin van az uccsó másfél hétre, ő pedig semmiféle dolgozat írásról nem tud 😀Haverom járt úgy bioszdogánál, h talált egy pontot, amit nem kapott meg egy ábrára, a tanár el is ismerte, viszont egy másik pipát lehúzott nehogy jobb jegyet kelljen adnia 😀Igaz, hogy ez még egy gimi eleji történet, de az egyik kedvencem ez volt az amúgy borzasztó buta angol tanáromtól:Kedvencem az volt amikor az én ésszerű levezetésemre h miért kell megadni azt a pontot amiért járt volna a jobb jegy úgy hárította el a kedves tanár hogy " Dávid, majd amikor évek múlva a kezében tartja a diplomáját milyen nevetve fog visszagondolni erre a pillanatra"....Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).
dankodavid
Tony
davemayer
-Tanár úr, de hát csak 1 pont kell a négyeshez, nem tudná megadni?
-Tudja mit? Mégiscsak mikulás van...maradjon inkább a hármas. 😀😀😀DDD
| Nem tudok rá haragudni 😀😀 |
dugo93
empty taxi
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy jogosan hajtatta meg velem a szopó rollert...
több mint 9 éve
Haverom járt úgy bioszdogánál, h talált egy pontot, amit nem kapott meg egy ábrára, a tanár el is ismerte, viszont egy másik pipát lehúzott nehogy jobb jegyet kelljen adnia 😀Igaz, hogy ez még egy gimi eleji történet, de az egyik kedvencem ez volt az amúgy borzasztó buta angol tanáromtól:Kedvencem az volt amikor az én ésszerű levezetésemre h miért kell megadni azt a pontot amiért járt volna a jobb jegy úgy hárította el a kedves tanár hogy " Dávid, majd amikor évek múlva a kezében tartja a diplomáját milyen nevetve fog visszagondolni erre a pillanatra"....Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).
dankodavid
Tony
davemayer
dugo93

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Igaz, hogy ez még egy gimi eleji történet, de az egyik kedvencem ez volt az amúgy borzasztó buta angol tanáromtól:Kedvencem az volt amikor az én ésszerű levezetésemre h miért kell megadni azt a pontot amiért járt volna a jobb jegy úgy hárította el a kedves tanár hogy " Dávid, majd amikor évek múlva a kezében tartja a diplomáját milyen nevetve fog visszagondolni erre a pillanatra"....Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).
dankodavid
Tony
davemayer
több mint 9 éve
Kedvencem az volt amikor az én ésszerű levezetésemre h miért kell megadni azt a pontot amiért járt volna a jobb jegy úgy hárította el a kedves tanár hogy " Dávid, majd amikor évek múlva a kezében tartja a diplomáját milyen nevetve fog visszagondolni erre a pillanatra"....Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).
dankodavid
Tony
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Tony
885
885
Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.Ez manapság meglepő egy felsőoktatási intézményben? 7 éve még totál természetes volt, hogy szopatnak minket lépten-nyomon... (Ha meg bele mertünk nézni a javításba, akkor még inkább búgathattuk a szopórollert 😀 ).
dankodavid
mondjuk eleve ha megvan a vizsga minek tekinted meg?eaglesmcnabb+1 😀
Bár lehet az ösztöndíj miatt kell a jobb tanulmányi átlag.
Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
Egész héten 100 fok volt. Egész jövőhéten 100 fok. Csak ma van borús esős szar idő persze, mikor a gyerek keresztelője apropóján 50 fős családi dínom-dánomot szerveztem.Dettó...
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Egész héten 100 fok volt. Egész jövőhéten 100 fok. Csak ma van borús esős szar idő persze, mikor a gyerek keresztelője apropóján 50 fős családi dínom-dánomot szerveztem.
több mint 9 éve
UberBemutatnam a magyar Gilderoy Lockhartot, az elte egyik kiemelkedo alakjat, az egyetemi tanarok lelkiismetetesebbjet, aki random, olvasas nrlkul osztalyoz, igy en ket jeggyel rosszabbat kaptam, mont a csoporttarsam, es a betekintest a vizsga napjara teszi, majd a vizsgakiirashoz annyit ir ki, hogy aznap delutan, a szobajara meg, hogy 14:00, igy az egykor meglatott osztalyzatom -mert en troger edzettem meg edzest tartottam- ellenere nem tudtam reklamalni, hiszen a 17ker legszele-astoria busszal nem igazan jarhato meg egy ora alatt.Taxi?
dankodavid
Sobri Jóska
több mint 9 éve
mondjuk eleve ha megvan a vizsga minek tekinted meg? :d(más kérdés ha 3-ast vársz és 1-es, de a szövegkörnyezetben nem utaltál arra hogy bukó.)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nem tudtam, hogy 2-ig van, thatsthewholepoint. Neptunban annyit volt képes kiírni, megtekintés a megírás délutánján, a 14:00 csak a szobájára volt egy fecnin kitűzve. Meg amúgy is, azért az nem kis távolság taxival, nem szívesen adtam volna ki rá ennyit, és mivel mindenki rühelli ezt a faszfejt, így intézeti képviseletnél van már az ügy. Azért totál irritáló, mert a legszopatósabb vizsgámra készülés helyett egy ilyen tróger miatt mással kell foglalkoznom.Bemutatnam a magyar Gilderoy Lockhartot, az elte egyik kiemelkedo alakjat, az egyetemi tanarok lelkiismetetesebbjet, aki random, olvasas nrlkul osztalyoz, igy en ket jeggyel rosszabbat kaptam, mont a csoporttarsam, es a betekintest a vizsga napjara teszi, majd a vizsgakiirashoz annyit ir ki, hogy aznap delutan, a szobajara meg, hogy 14:00, igy az egykor meglatott osztalyzatom -mert en troger edzettem meg edzest tartottam- ellenere nem tudtam reklamalni, hiszen a 17ker legszele-astoria busszal nem igazan jarhato meg egy ora alatt.Taxi?
dankodavid
Sobri Jóska
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Bemutatnam a magyar Gilderoy Lockhartot, az elte egyik kiemelkedo alakjat, az egyetemi tanarok lelkiismetetesebbjet, aki random, olvasas nrlkul osztalyoz, igy en ket jeggyel rosszabbat kaptam, mont a csoporttarsam, es a betekintest a vizsga napjara teszi, majd a vizsgakiirashoz annyit ir ki, hogy aznap delutan, a szobajara meg, hogy 14:00, igy az egykor meglatott osztalyzatom -mert en troger edzettem meg edzest tartottam- ellenere nem tudtam reklamalni, hiszen a 17ker legszele-astoria busszal nem igazan jarhato meg egy ora alatt.Taxi?
dankodavid
több mint 9 éve
Bemutatnam a magyar Gilderoy Lockhartot, az elte egyik kiemelkedo alakjat, az egyetemi tanarok lelkiismetetesebbjet, aki random, olvasas nrlkul osztalyoz, igy en ket jeggyel rosszabbat kaptam, mont a csoporttarsam, es a betekintest a vizsga napjara teszi, majd a vizsgakiirashoz annyit ir ki, hogy aznap delutan, a szobajara meg, hogy 14:00, igy az egykor meglatott osztalyzatom -mert en troger edzettem meg edzest tartottam- ellenere nem tudtam reklamalni, hiszen a 17ker legszele-astoria busszal nem igazan jarhato meg egy ora alatt.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
a mocskos primitív büdös parasztok. lelövi a baglyot, mert idegesítette hogy ott fészkel a házán. természetesen védett kuvik volt, fiókákkal. mi van itt hogy mészárolják le az állatokat hetente...
több mint 9 éve
Mikor úgy jössz ki a moziból, hogy elloptak egy egész korrekt kis összeget a bankkártyádról az egészen remek érzés.
több mint 9 éve
Reggel 8-kor szombaton távfűtés leolvasás! SZOMBATON!!! A k... anyjukat!!!
több mint 9 éve
ráadásul nemcsak a kereszt sok, hanem az olyan munkagép is, ami nem tud hatvannal menni. (meg az olyan vontató, ami nyolcvannal hasít a száztízes főúton.)hát az az igazság, hogy okádék nagy szégyen, hogy nincs 2x2 sáv arra felé, de legalább minimum Szentlőrincig jó lenne megcsinálniSzóval:és itt nem volt elég hely az előzéshez? jó nagy forgalom lehetett 😛 (akkor ne menj a 6-os úton Szigetvár felé, mert agyérgörcsöt kapsz 😀)
Emberünk itt szórakozott előttem:
www.google.hu/maps/@46.0720696,18.2167224,3a,75y,355.42h,91.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPvLi3YH0tUMSC4vgOSY5A!2e0!7i13312!8i6656
Semmi akadályozó tényező nem volt előtte, jobbra, balra. Plusz ugye ez a főút a jobbra-balra utcákhoz képest. Az út sima, szóval semmi gond, egyszerűen köcsög volt. A gyerekes témát meg nem értem, láttam már autópályán gyerekkel 140-nel autót, szóval az nem akadály😊 És mint mondottam ez nemcsak reggel fordul elő, hanem nagyon sokszor még hétvégén is.NB2
slowmotion
túl sok a kereszt arra😕
NB2