Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 9 éve
1. Miért kellett úgy felvenni, hogy végig mászkál? A videó fele ennyi hosszúságú lenne, ha nem minden 2. mp-cben a levegőért kapkodna😊2. Összeszedettebben is beszélhetne
3. 10 percig bírtam, addig igaza volt😊
több mint 9 éve
Talán, TALÁN ideillik, de igazából dunsztom sincs. Gondolom mindenkinek megvolt a veresegyházi asszonykórust megszégyenítő szülők hisztije a "szegény down-szindrómást kitíttyák a buzigyúrósok" sztori kapcsán, de bejött, hogy nem foglaltam egyből állást, sejtettem, ilyesmi lehet a háttérben és a szülők aljas módon kihasználják a söpredék sajnálatát és csordaszellemét.www.youtube.com/watch?v=g4YWd8FWWAw
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Most én is kiegyeznék a döntetlenben...Bokatörés..... 😕A fekete lovag sosem adja fel. 😉
csi77
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Bokatörés..... 😕A fekete lovag sosem adja fel. 😉
csi77
több mint 9 éve
Bokatörés..... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
+1. Viszont az fél Budapestet felbassza, ha a taxisok szarakodása miatt áll a körút/reptéri bevezető/stb.Most már a taxisok elhúzhatnának a picsába...frontembermegmondja.blogspot.hu/2016/01/nyilt-level-taxis-tuntetoknek-egy.html
Maguk alatt vágták a fát, most meg három naponta sztrájkolnak.
Lecsó
"1. A kutyát nem érdekli a problémátok. Sőt.
2. A kutyát nem érdeklitek ti magatok. Sőt.
3. A kutya sem reméli, hogy eléritek, amit akartok. Sőt."
Sobri Jóska
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Most már a taxisok elhúzhatnának a picsába...frontembermegmondja.blogspot.hu/2016/01/nyilt-level-taxis-tuntetoknek-egy.html
Maguk alatt vágták a fát, most meg három naponta sztrájkolnak.
Lecsó
"1. A kutyát nem érdekli a problémátok. Sőt.
2. A kutyát nem érdeklitek ti magatok. Sőt.
3. A kutya sem reméli, hogy eléritek, amit akartok. Sőt."
több mint 9 éve
Most már a taxisok elhúzhatnának a picsába...Maguk alatt vágták a fát, most meg három naponta sztrájkolnak.
több mint 9 éve
Száradna le a keze az ilyen nyomorultnak aki attól várja a kis péniszének a növekedését, hogy üresben kövér gázzal túráztatja a 180 LE okádék fos motorját, ezzel felköltve a teraszon szendergő 5 hónapos gyereket. Bezzeg a 3ik gázfröccs után mire kiértem a teraszra pont elhajtott, pedig el akartam neki mondani a véleményem arról, hogy mekkora csíra gyökér.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
magyarhirlap.hu/cikk/52624/Bun_es_bunhodes_1Zsóti lecsapott, esküszöm a Hícsárdás jobb volt 😊
több mint 9 éve
- Hol a bicikli fater?- Ellopták a kommunisták!
- Ne hülyüljön már, maga is az vót!
- Hát akkor még én is loptam...
több mint 9 éve
Jó tanács a jövőre nézve😊Keressetek közös pontot, vagy dolgot amit mind a 2-en utáltok és máris jobb lesz a hangulat😊
több mint 9 éve
-- de hát bátyám, ezek ellopják a fél országot!-- ugyan fiam, a zsidók meg a komenisták már ellopták az egészet... csak azok vissza ne gyűjjenek
-- már értem báttya'
több mint 9 éve
Hasonló, nálam is keresztapám az, aki ilyen, az otthagyomapicsába pillanatot akkor érte el, amikor rákezdett, hogy "a viktor nem lehetett ügynök, mert 89-ben is mert az oroszok ellen beszélni" 😀 😀Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.Sok évvel ezelőtt beszélgetés indítónak feltettem a kérdést: "és milyen volt az utatok?" A válasz: "szar, de már a kommunisták idejében is ilyen kátyúsok voltak ezek a rohadt utak, ők nem voltak képesek megcsinálni"
dankodavid
A következő öt percben még két hasonló megnyilvánulás, én szépen elköszöntem és ráhagytam apámékra a dolgot. Vicc, hogy a saját (egyébként szeretett és valamikor jó fej) keresztapámmal évek óta az évi négyszeri találkozás alatt 8 értelmes mondatot nem tudok váltani.
kittli
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.Sok évvel ezelőtt beszélgetés indítónak feltettem a kérdést: "és milyen volt az utatok?" A válasz: "szar, de már a kommunisták idejében is ilyen kátyúsok voltak ezek a rohadt utak, ők nem voltak képesek megcsinálni"
dankodavid
A következő öt percben még két hasonló megnyilvánulás, én szépen elköszöntem és ráhagytam apámékra a dolgot. Vicc, hogy a saját (egyébként szeretett és valamikor jó fej) keresztapámmal évek óta az évi négyszeri találkozás alatt 8 értelmes mondatot nem tudok váltani.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Én voltam😊Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.éppen múltkor a politika rovatban hiányolta valaki, hogy nincs kivel vitázni...hát tessék 😀
dankodavid
Klaci79
több mint 9 éve
Ezen van mit hiányolni, tényleg. Mintha egy majomnak próbálnád elmagyarázni, miért ne fetrengjen a sárba; ő válaszul megdobál aprólékos munkával tökéletes golyóformájúra gyúrt szargalacsinnal, te nyakig szaros leszel, ő meg kurvára élvezi.Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.éppen múltkor a politika rovatban hiányolta valaki, hogy nincs kivel vitázni...hát tessék 😀
dankodavid
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.éppen múltkor a politika rovatban hiányolta valaki, hogy nincs kivel vitázni...hát tessék 😀
dankodavid
több mint 9 éve
Azért a vérfideszes vidéki rokonok látogatása azt hiszem, a pokol hetedik bugyra lehet, csak tudnám, mit követtem el. Egy alapvetően nagyon békés embernek tartom magam, de ha valaki, akkor ők mindig ki tudják hozni belőlem a vágyat régi viking szokások felelevenítésére.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Mert a Siemens pont arról híres hogy soha nem fizet senkinek...jaLehet igazságod, mert jobban átolvasva rájöttem, belemagyarázós a cikk.
ozibozi
A bolgárokat rendesen szivatja a Siemens. Ott 7 millió egy szerelvény, nekünk (mármint a pesti embernek) kijön 6-ból. Minden más info csak a púder.
Amúgy meg fizet mindenki mindenkinek, kinek többet, kinek kevesebbet. Partner cégtől időnként én is szoktam kapni egy üveg pálinkát. 😊
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Mert a Siemens pont arról híres hogy soha nem fizet senkinek...ja
több mint 9 éve
Legalja.Ott senki nem akart meggazdagodni a beszerzésen?
hvg.hu/gazdasag/20160326_szofia_metrokocsi_felujitas_tarlos_3as_metro_metrowagonmash_siemens
empty taxi
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Legalja.hvg.hu/gazdasag/20160326_szofia_metrokocsi_felujitas_tarlos_3as_metro_metrowagonmash_siemens
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Köszi
több mint 9 éve
Tessék. Ajándék neked:Van még az az őszhajú csákó, az veri mindet. (Megnéztem guglin, gajdics testvér néven fut)Nem gyűlölködés, inkább megdöbbenés:pedig a Bencsik-Bayer-Lovas szentháromság már nem kis ideje ontja az elmeroggyant nézeteit.
mivel itthon dolgozok, gyakran hallgatok a neten tv műsorokat. Most fedeztem fel magamnak Bencsik Andrást a hírtv főszerkesztők klubja című műsorban, és egyből a kedvencem lett.
Ez az ember megdöbbentően buta. Szerintem ha tudná hogy forog a Föld, kapaszkodna.
Lecsó
petey
ozibozi
kepfeltoltes.hu/160324/GAJDICS1_www.kepfeltoltes.hu_.png