Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 9 éve
Ártatlan embereknek miért kell meghalni????? Köcsög terroristák!Mindig az ártatlanok, a civilek szívják meg. Párizsban sem a politikusokat lőtték le, a WTC-ben sem kormányzati emberek dolgoztak, de visszamehetünk akár Hiroshimáig is, ott is a lakosság volt a célpont (bár az teljesen más téma, tudom jól, csak a példa kedvéért írtam).
NB2
Mindenesetre Párizs után Brüsszel. Ez egy elég kemény üzenet az EU-nak. Nem mellesleg reptér és metró Budapesten is van...Még ha nem is vagyunk jelentős célpont senkinek sem, "ezeknél" soha nem lehet tudni...
Ezek után respect azoknak, akik ki mernek menni a franciaországi EB-re...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ártatlan embereknek miért kell meghalni????? Köcsög terroristák!
több mint 9 éve
szerintem ugy kene tovabbadni, h elkuldte a kurva anyjaba, hatalmas story lesz belole mire legkozelebb visszahallod 😀Ilyeneket te is mesélj másnak. Egyszer majd körbeér. 😉csak ésszel , mert általában az ilyen alakok mesterei annak hogy még a végén Te viszed el a balhét, és a fejed (vagy az övét ) verheted a falba hogy nem gondolkodtál valami megoldáson még amikor lehetett volna! 😉különösen úgy, hogy protekcióval van itt. Én is így gondolom egyébként, csak ki kell várnom, hogy szépen megássa a saját sírját.
yooker
| kolléga mesélte, hogy a napokban a gyerek visszaszólt egyet a hírigazgatónak (!!!) is, szóval tényleg nem lesz itt hosszú ideig... |
bergerdani
Sobri Jóska
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Ilyeneket te is mesélj másnak. Egyszer majd körbeér. 😉csak ésszel , mert általában az ilyen alakok mesterei annak hogy még a végén Te viszed el a balhét, és a fejed (vagy az övét ) verheted a falba hogy nem gondolkodtál valami megoldáson még amikor lehetett volna! 😉különösen úgy, hogy protekcióval van itt. Én is így gondolom egyébként, csak ki kell várnom, hogy szépen megássa a saját sírját.
yooker
| kolléga mesélte, hogy a napokban a gyerek visszaszólt egyet a hírigazgatónak (!!!) is, szóval tényleg nem lesz itt hosszú ideig... |
bergerdani
több mint 9 éve
csak ésszel , mert általában az ilyen alakok mesterei annak hogy még a végén Te viszed el a balhét, és a fejed (vagy az övét ) verheted a falba hogy nem gondolkodtál valami megoldáson még amikor lehetett volna! 😉különösen úgy, hogy protekcióval van itt. Én is így gondolom egyébként, csak ki kell várnom, hogy szépen megássa a saját sírját.
yooker
Mindig jövőre
több mint 9 éve
csak ésszel , mert általában az ilyen alakok mesterei annak hogy még a végén Te viszed el a balhét, és a fejed (vagy az övét ) verheted a falba hogy nem gondolkodtál valami megoldáson még amikor lehetett volna! 😉nem tudom, hogy máshol ez hogy van (Sobrinál ezek szerint így), nálunk nemigen jellemző az ott-baszunk-ki-egymással-ahol-csak-tudunk nemes hagyománya, nekem tényleg csak azzal van bajom, hogy a pöcsfej miatt a munka, amit végzek, alaposan degradálódott az elmúlt majdnem három hónapban.Alapvetően nem értenék egyet azzal amit Sobri írt, de | sajnos | vannak olyan emberek, akik megérdemlikAkkor ne szóljatok, hanem ha ő a felelőss, akkor rá kell szépen vezetni a szarcsatorna végét. 😉ne csússzunk félre, én abszolút háttérmunkát végzek a tévében. Nem felsővezetőre kell most gondolni, hanem egy olyan háttérmunkásra, aki azt csinálja amit én. Csak éppen szarul, és ha szólunk, neki áll feljebb.Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Ilyen az, ha valaki a politikában tevékenykedik.
Hülyék mindenhol.
De próbálj arra gondolni, hogy abból, hogy ő hülye, és nem ért a dolgokhoz, neked milyen hasznod származik, te mit profitálsz belőle.
Ha így nézed, és nem vagy hülye, elöbb-utóbb találni fogsz ilyet. 😉
Sobri Jóska
bergerdani
Sobri Jóska
Borbinho
bergerdani
több mint 9 éve
mert a 120 yard az ugye zindex aloldal, ahogy a blog.hu zindexes felület volt, ahol annak idején indult az eredeti NST.kövér gázzal járassa a szopórollert, amire felült.OFF: :'D 120 yard szokott hasonlókat írni | ("rázárták a szopóbódé ajtaját") | , azokon is szakadok, de ezen is 😀
Tony
Borbinho
ott kezdték el ezeket a kifejezéseket beemelni a törzsszövegbe, meg kicsit kiszínezni. szopóroller, faszkorbács stb stb
több mint 9 éve
én is ezért szeretek itt fórumozni, mert néha ilyen irodalmi magasságokba lehet belefutni 😀
Mindig jövőre
több mint 9 éve
kövér gázzal járassa a szopórollert, amire felült.OFF: :'D 120 yard szokott hasonlókat írni | ("rázárták a szopóbódé ajtaját") | , azokon is szakadok, de ezen is 😀
Tony
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nem tudom, hogy máshol ez hogy van (Sobrinál ezek szerint így), nálunk nemigen jellemző az ott-baszunk-ki-egymással-ahol-csak-tudunk nemes hagyománya, nekem tényleg csak azzal van bajom, hogy a pöcsfej miatt a munka, amit végzek, alaposan degradálódott az elmúlt majdnem három hónapban.Azért az ott baszunk ki egymással ahol tudunk és a háborgó hülye megfingatása nem ugyanaz a kategória. Igazából nem basztok ki vele, csak hagyjátok, hogy tetteinek következménye legyen.
bergerdani
Segítőkész ember vagyok, de ha valaki miatt hónapokig a munkám minősége romlana és még ő verné a nyálát, akkor bizony hagynám neki, hogy kövér gázzal járassa a szopórollert, amire felült.
több mint 9 éve
Nem szokás máshol se. Csak azokat szokták mindenhol kicsinálni aki megérdemli. Márpedig amiket eddig írtál itt a jóemberről, ő átért erre az oldalra.nem tudom, hogy máshol ez hogy van (Sobrinál ezek szerint így), nálunk nemigen jellemző az ott-baszunk-ki-egymással-ahol-csak-tudunk nemes hagyománya, nekem tényleg csak azzal van bajom, hogy a pöcsfej miatt a munka, amit végzek, alaposan degradálódott az elmúlt majdnem három hónapban.Alapvetően nem értenék egyet azzal amit Sobri írt, de | sajnos | vannak olyan emberek, akik megérdemlikAkkor ne szóljatok, hanem ha ő a felelőss, akkor rá kell szépen vezetni a szarcsatorna végét. 😉ne csússzunk félre, én abszolút háttérmunkát végzek a tévében. Nem felsővezetőre kell most gondolni, hanem egy olyan háttérmunkásra, aki azt csinálja amit én. Csak éppen szarul, és ha szólunk, neki áll feljebb.Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Hülyék mindenhol.
De próbálj arra gondolni, hogy abból, hogy ő hülye, és nem ért a dolgokhoz, neked milyen hasznod származik, te mit profitálsz belőle.
Sobri Jóska
bergerdani
Sobri Jóska
Borbinho
bergerdani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
nem tudom, hogy máshol ez hogy van (Sobrinál ezek szerint így), nálunk nemigen jellemző az ott-baszunk-ki-egymással-ahol-csak-tudunk nemes hagyománya, nekem tényleg csak azzal van bajom, hogy a pöcsfej miatt a munka, amit végzek, alaposan degradálódott az elmúlt majdnem három hónapban.Alapvetően nem értenék egyet azzal amit Sobri írt, de | sajnos | vannak olyan emberek, akik megérdemlikAkkor ne szóljatok, hanem ha ő a felelőss, akkor rá kell szépen vezetni a szarcsatorna végét. 😉ne csússzunk félre, én abszolút háttérmunkát végzek a tévében. Nem felsővezetőre kell most gondolni, hanem egy olyan háttérmunkásra, aki azt csinálja amit én. Csak éppen szarul, és ha szólunk, neki áll feljebb.Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Hülyék mindenhol.
Sobri Jóska
bergerdani
Sobri Jóska
Borbinho
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Alapvetően nem értenék egyet azzal amit Sobri írt, de | sajnos | vannak olyan emberek, akik megérdemlikAkkor ne szóljatok, hanem ha ő a felelőss, akkor rá kell szépen vezetni a szarcsatorna végét. 😉ne csússzunk félre, én abszolút háttérmunkát végzek a tévében. Nem felsővezetőre kell most gondolni, hanem egy olyan háttérmunkásra, aki azt csinálja amit én. Csak éppen szarul, és ha szólunk, neki áll feljebb.Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Hülyék mindenhol.
Sobri Jóska
bergerdani
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Akkor ne szóljatok, hanem ha ő a felelőss, akkor rá kell szépen vezetni a szarcsatorna végét. 😉ne csússzunk félre, én abszolút háttérmunkát végzek a tévében. Nem felsővezetőre kell most gondolni, hanem egy olyan háttérmunkásra, aki azt csinálja amit én. Csak éppen szarul, és ha szólunk, neki áll feljebb.Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Hülyék mindenhol.
Sobri Jóska
bergerdani
több mint 9 éve
ne csússzunk félre, én abszolút háttérmunkát végzek a tévében. Nem felsővezetőre kell most gondolni, hanem egy olyan háttérmunkásra, aki azt csinálja amit én. Csak éppen szarul, és ha szólunk, neki áll feljebb.Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Hülyék mindenhol.
Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.És még hol van 2018... 😊
bergerdani
Hülyék mindenhol.
több mint 9 éve
Egy éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, és eddig egész jól megúsztam a hülyéket. De hogy a nyakunkra ültessenek egy akkora kretént, akire egy tesco-polcot nem bíznál rá jó szívvel, nemhogy televíziós műsorokat, az kicsit sok szerintem.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Szánalmasan szar lett a helyzet..Pedig nem akartam mostanában telefont venni.Istenem, hogy ez a blackberry, hogy tud lesüllyedni egy használhatatlan szarrá, az valami hihetetlen. Fél éve-éve még semmire nem cseréltem volna le. Most már ott tartunk, hogy nem integrálja magát a hubba egy fb alkalmazás (ami eddig is egy hulladék volt)..A fb alkalmazás azért nem integrálja magát, mert a facebook kivonul a platformról. Megy a WhatsApp is.
dugo93
Amadeus91
több mint 9 éve
Istenem, hogy ez a blackberry, hogy tud lesüllyedni egy használhatatlan szarrá, az valami hihetetlen. Fél éve-éve még semmire nem cseréltem volna le. Most már ott tartunk, hogy nem integrálja magát a hubba egy fb alkalmazás (ami eddig is egy hulladék volt)..A fb alkalmazás azért nem integrálja magát, mert a facebook kivonul a platformról. Megy a WhatsApp is.
dugo93
több mint 9 éve
Istenem, hogy ez a blackberry, hogy tud lesüllyedni egy használhatatlan szarrá, az valami hihetetlen. Fél éve-éve még semmire nem cseréltem volna le. Most már ott tartunk, hogy nem integrálja magát a hubba egy fb alkalmazás (ami eddig is egy hulladék volt)..
több mint 9 éve
Akkor ott még jó világ vanMHHol? (BM szerveknél tuti nem.)régen a sorkatonaság volt az egyik legnagyobb pool. Eltáv, meg sör-virsli kombo. Még én is kaptam annak idején sört is virslit is utána.Két szabadnap még mindig jár érte.
diverdoc
Gogo
zinedine5
Gogo
több mint 9 éve
MHHol? (BM szerveknél tuti nem.)régen a sorkatonaság volt az egyik legnagyobb pool. Eltáv, meg sör-virsli kombo. Még én is kaptam annak idején sört is virslit is utána.Két szabadnap még mindig jár érte.
diverdoc
Gogo
zinedine5
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Hol? (BM szerveknél tuti nem.)régen a sorkatonaság volt az egyik legnagyobb pool. Eltáv, meg sör-virsli kombo. Még én is kaptam annak idején sört is virslit is utána.Két szabadnap még mindig jár érte.
diverdoc
Gogo
több mint 9 éve
Politikusainknál már csak az ügyészség/bíróság/rendőrség idiótái tudnak felcseszni:Nem bántalmazás okozta a falusi kútban megtalált borotai asszony halálát – elképzelhető, hogy szomjan halhatott a kút mélyén. Korábbi támadói ellen a rendőrség vádemelést javasol.
A település széli dögkútban találtak rá tavaly júniusban egy 50 éves borotai nő holttestére – az áldozat két hónapig feküdt a mélységben, mire felfedezték. Mivel az asszonyt a halála előtti napokban két helyi férfi és egy nő is megverte egy borotai ingatlanban, a rendőrség testi sértés gyanújával eljárást indított ellenük. A későbbi orvosszakértői vélemény ugyanakkor kizárta, hogy az áldozat halálát a bántalmazás okozhatta – és természetes halálokot állapított meg. A támadók azonban így is felelősek lehetnek az asszony haláláért. a Bors úgy tudja, hogy a megvert nőt a gyanúsítottak kivitték a település határában lévő dögkúthoz, majd beledobták. Ha így történt, az asszony szomjan is halhatott a kút mélyén. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott büntetőeljárást a napokban befejezte, és vádemelési javaslatot tett a Bajai Járási Ügyészségnek.
Remélem módosítják ezt az egészet, mert a testi sértés enyhén vicces így ebben a formában!
több mint 9 éve
régen a sorkatonaság volt az egyik legnagyobb pool. Eltáv, meg sör-virsli kombo. Még én is kaptam annak idején sört is virslit is utána.Két szabadnap még mindig jár érte.
diverdoc
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."