Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Dícséretes dolog hogy modern esztétikus távolsági buszokkal lehet ma már közlekedni amin még fűtés is van de ezt a 30+ fokot amit éppen nyomatnak itt azt túlzásnak érzem.Örök téma. Sofőr 1 szál rövidujjú ingben csapat -5 fokban, leszáll berakni a csomagokat és így sem fázik: tudhatod, hogy a buszon 33 fok minimum uralkodik.
empty taxi
több mint 10 éve
Dícséretes dolog hogy modern esztétikus távolsági buszokkal lehet ma már közlekedni amin még fűtés is van de ezt a 30+ fokot amit éppen nyomatnak itt azt túlzásnak érzem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Csak a kreszt kell újra leraknod. Legalábbis nekem csak az volt mikor lejárt a 2 évem
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Az amerikai kalandjaim meg a suli miatt úgy jött ki a jogsiszerzés, hogy csak most ősszel fért bele a vezetés része. Az elméleti vizsgám megvolt már 2013 decemberében, viszont az első forgalmira idén novemberben került sor. Akkor a visszaúton megszopattak egy kereszteződésnél, ma a gyorsforgalmira menet túl sokáig voltam a tömeg miatt a buszsávban. A határidő miatt újabb lehetőséget nem adnak, kezdhetem az elejéről az egész szart.Majd valamikor 12 év múlva.
több mint 10 éve
Rohadjon meg az, aki egy NBA-s cikk alá Star Wars spoilert ír a hozzászólásokban...Akit érdekel a film az legyen nagyon óvatos. Talán az a legjobb megoldás, hogy amíg nem jut el a moziba addig kerüli az internetet, mert bárhonnan jöhet egy ilyen. 😉
Szerkesztette: Jughead
több mint 10 éve
Nem vettem a lelkemre, jót derültem rajta. 😉 😊Az mondjuk tényleg szörnyű volt, ám nekem eszem ágában sem volt gúnyolódni, rajtad végképp nem. Elnézést, ha úgy jött le, dolgoznom kell a fogalmazáson.... Az Apeh/Nav vagy mi a f@sz morális helyzetére céloztamAmilyen szörnyű éjszakád lehetett elnézem Neked a gúnyolódó megnyilvánulást. 😀 😛Épp javasolni akartam, inkább valami igazgatói posztot célozzon meg, oda kell a legkevesebb tudás, és ott keres a legtöbbet... 😀 😛tolmács az csak az igazgatóságba kell.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
Be kellene állni a navhoz...
kittli
apeszos
mezei ellenőrnek célszerű nyelveket beszélni, felvételi feltétel vagy mi.
slowmotion
apeszos
kittli
apeszos
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Az mondjuk tényleg szörnyű volt, ám nekem eszem ágában sem volt gúnyolódni, rajtad végképp nem. Elnézést, ha úgy jött le, dolgoznom kell a fogalmazáson.... Az Apeh/Nav vagy mi a f@sz morális helyzetére céloztamAmilyen szörnyű éjszakád lehetett elnézem Neked a gúnyolódó megnyilvánulást. 😀 😛Épp javasolni akartam, inkább valami igazgatói posztot célozzon meg, oda kell a legkevesebb tudás, és ott keres a legtöbbet... 😀 😛tolmács az csak az igazgatóságba kell.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
kittli
apeszos
slowmotion
apeszos
kittli
több mint 10 éve
Amilyen szörnyű éjszakád lehetett elnézem Neked a gúnyolódó megnyilvánulást. 😀 😛Épp javasolni akartam, inkább valami igazgatói posztot célozzon meg, oda kell a legkevesebb tudás, és ott keres a legtöbbet... 😀 😛tolmács az csak az igazgatóságba kell.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
kittli
apeszos
slowmotion
apeszos
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Épp javasolni akartam, inkább valami igazgatói posztot célozzon meg, oda kell a legkevesebb tudás, és ott keres a legtöbbet... 😀 😛tolmács az csak az igazgatóságba kell.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
kittli
apeszos
slowmotion
több mint 10 éve
Nem túlképzett.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
kittli
apeszos
Túlsúlyos. 😊
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
tolmács az csak az igazgatóságba kell.Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
kittli
apeszos
több mint 10 éve
Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
kittli
több mint 10 éve
Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba. Be kellene állni a navhoz...
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Értem én, persze vállalkozói kártya kellett vóna ehhez a nagy vállalkozáshoz, és az néki nincsen, de a módszer....mindegy, csak ehhez tényleg gyomor kell.
több mint 10 éve
persze oldalakat vitázhatnánk egy be nem vallott 10e forint és ellopott milliárdok közötti különbségeken😊dehogy vitázhatnánk, szerintem egyetértés lenne
NB2
több mint 10 éve
A NAV is rájött arra (már kb 5 éve), hogy bizony a szolgáltatói szektorban sokan nem adnak számlát. Sőt, a boltosok voltak kiakadva, hogy őket mindig cseszegetik (mert ugye megtalálhatóak), de a szolgáltatók meg halomra csalják magukat.Sajnos hibázott, nem adott számlát, persze oldalakat vitázhatnánk egy be nem vallott 10e forint és ellopott milliárdok közötti különbségeken😊
több mint 10 éve
milyen lelkű emberek akik ezt a munkát végzik......dandetényleg elképesztően férgek tudnak lenni, nekem az egyik kedvenc kávézómat büntették meg: hónapokon keresztül, napi szinten jártak be, kérték a szokásos lattéjukat, fél órát ültek, beszélgetés és hasonlók, mindig szépen jattoltak, a blokkot nem nagyon vették el, de kaptak törzsvásárlói kártyát is meg minden jóságot, aztán egy szép napon repült a csekk amikor az új pincér már eltette a pénzt de még nem vitte ki a számlát...
több mint 10 éve
hogy az a jó édes.....index.hu/gazdasag/2015/12/06/nav-osok_csapdaba_csaltak_a_mikulast/
milyen lelkű emberek akik ezt a munkát végzik......
több mint 10 éve
én azt hittem, hogy ilyen csak hülyékkel történik de sajnos nem 😕miután már lenyugodtam a felrobbanás közeli állapotból, dühöngés helyett tanácsolnám, hogy mindenki üljön le szépen az idős szüleivel, vagy nagyszüleivel és beszélje meg vele, hogy ha bárki telefonál a nevében, hogy bármilyen bajba keveredett és pénzt kér, akkor legyen egy jelszó vagy egy menetrend, hogy miként ellenőrzi a probléma/személy valódiságát.
hiába írnak erről folyamatosan az újságok, szólnak erről a hírek, és nekünk egyértelmű és egybites átverésnek tűnik, idős emberek számára akiknek a gyereke és unokája az egyetlen szeme fénye, akin bármilyen körülmények között segíteni akar, abban a pillanatban mikor rossz hírt kap, nem fogja kétszer átgondolni a helyzetet, ezért nyomatékosítani kell.
annak aki meg 85 éves embereket basz át, és húz le sok évi megtakarításával, annak azt kívánom, hogy remélem koszorúra költöd te mocskos féreg!!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Biztosnak nem biztos, lehet BJ.Biztos nem ACL? 😊És okos.de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
deyell
A Harvardon végzett mcl. 😉
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 10 éve
Biztos nem ACL? 😊És okos.de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
deyell
Sobri Jóska
több mint 10 éve
És okos.de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
deyell
több mint 10 éve
de nagy segge van! az a lényeg.Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska
adam8
chemicals keep me under control
több mint 10 éve
Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.Az aláírásos csajod is meglett már? 😮Még nem.
adam8
Sobri Jóska