Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 257
Dícséretes dolog hogy modern esztétikus távolsági buszokkal lehet ma már közlekedni amin még fűtés is van de ezt a 30+ fokot amit éppen nyomatnak itt azt túlzásnak érzem.
empty taxi
Örök téma. Sofőr 1 szál rövidujjú ingben csapat -5 fokban, leszáll berakni a csomagokat és így sem fázik: tudhatod, hogy a buszon 33 fok minimum uralkodik.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Dícséretes dolog hogy modern esztétikus távolsági buszokkal lehet ma már közlekedni amin még fűtés is van de ezt a 30+ fokot amit éppen nyomatnak itt azt túlzásnak érzem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Csak a kreszt kell újra leraknod. Legalábbis nekem csak az volt mikor lejárt a 2 évem

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Az amerikai kalandjaim meg a suli miatt úgy jött ki a jogsiszerzés, hogy csak most ősszel fért bele a vezetés része. Az elméleti vizsgám megvolt már 2013 decemberében, viszont az első forgalmira idén novemberben került sor. Akkor a visszaúton megszopattak egy kereszteződésnél, ma a gyorsforgalmira menet túl sokáig voltam a tömeg miatt a buszsávban. A határidő miatt újabb lehetőséget nem adnak, kezdhetem az elejéről az egész szart.

Majd valamikor 12 év múlva.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Rohadjon meg az, aki egy NBA-s cikk alá Star Wars spoilert ír a hozzászólásokban...

Akit érdekel a film az legyen nagyon óvatos. Talán az a legjobb megoldás, hogy amíg nem jut el a moziba addig kerüli az internetet, mert bárhonnan jöhet egy ilyen. 😉

Szerkesztette: Jughead
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.
Be kellene állni a navhoz...
kittli
Aztán tolmácsod van-e? Még a végén túlképzett vagy....
apeszos
tolmács az csak az igazgatóságba kell.
mezei ellenőrnek célszerű nyelveket beszélni, felvételi feltétel vagy mi.
slowmotion
Épp javasolni akartam, inkább valami igazgatói posztot célozzon meg, oda kell a legkevesebb tudás, és ott keres a legtöbbet... 😀 😛
apeszos
Amilyen szörnyű éjszakád lehetett elnézem Neked a gúnyolódó megnyilvánulást. 😀 😛
kittli
Az mondjuk tényleg szörnyű volt, ám nekem eszem ágában sem volt gúnyolódni, rajtad végképp nem. Elnézést, ha úgy jött le, dolgoznom kell a fogalmazáson.... Az Apeh/Nav vagy mi a f@sz morális helyzetére céloztam
apeszos
Nem vettem a lelkemre, jót derültem rajta. 😉 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Már gondolkodtam a zsírleszíváson, ill. egykét korona no meg egy híd sem ártana az arcomba.
kittli
apeszos
slowmotion
Épp javasolni akartam, inkább valami igazgatói posztot célozzon meg, oda kell a legkevesebb tudás, és ott keres a legtöbbet... 😀 😛
apeszos
Amilyen szörnyű éjszakád lehetett elnézem Neked a gúnyolódó megnyilvánulást. 😀 😛
kittli
Az mondjuk tényleg szörnyű volt, ám nekem eszem ágában sem volt gúnyolódni, rajtad végképp nem. Elnézést, ha úgy jött le, dolgoznom kell a fogalmazáson.... Az Apeh/Nav vagy mi a f@sz morális helyzetére céloztam
több mint 10 éve
kittli
apeszos
slowmotion
apeszos

Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
kittli
apeszos
slowmotion
több mint 10 éve
kittli
apeszos
Nem túlképzett.
Túlsúlyos. 😊

Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
kittli
apeszos
több mint 10 éve
kittli
több mint 10 éve

Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Értem én, persze vállalkozói kártya kellett vóna ehhez a nagy vállalkozáshoz, és az néki nincsen, de a módszer....

mindegy, csak ehhez tényleg gyomor kell.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
persze oldalakat vitázhatnánk egy be nem vallott 10e forint és ellopott milliárdok közötti különbségeken😊
NB2
dehogy vitázhatnánk, szerintem egyetértés lenne
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
A NAV is rájött arra (már kb 5 éve), hogy bizony a szolgáltatói szektorban sokan nem adnak számlát. Sőt, a boltosok voltak kiakadva, hogy őket mindig cseszegetik (mert ugye megtalálhatóak), de a szolgáltatók meg halomra csalják magukat.
Sajnos hibázott, nem adott számlát, persze oldalakat vitázhatnánk egy be nem vallott 10e forint és ellopott milliárdok közötti különbségeken😊
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
milyen lelkű emberek akik ezt a munkát végzik......dande
tényleg elképesztően férgek tudnak lenni, nekem az egyik kedvenc kávézómat büntették meg: hónapokon keresztül, napi szinten jártak be, kérték a szokásos lattéjukat, fél órát ültek, beszélgetés és hasonlók, mindig szépen jattoltak, a blokkot nem nagyon vették el, de kaptak törzsvásárlói kártyát is meg minden jóságot, aztán egy szép napon repült a csekk amikor az új pincér már eltette a pénzt de még nem vitte ki a számlát...

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
hogy az a jó édes.....

index.hu/gazdasag/2015/12/06/nav-osok_csapdaba_csaltak_a_mikulast/

milyen lelkű emberek akik ezt a munkát végzik......
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én azt hittem, hogy ilyen csak hülyékkel történik de sajnos nem 😕

miután már lenyugodtam a felrobbanás közeli állapotból, dühöngés helyett tanácsolnám, hogy mindenki üljön le szépen az idős szüleivel, vagy nagyszüleivel és beszélje meg vele, hogy ha bárki telefonál a nevében, hogy bármilyen bajba keveredett és pénzt kér, akkor legyen egy jelszó vagy egy menetrend, hogy miként ellenőrzi a probléma/személy valódiságát.

hiába írnak erről folyamatosan az újságok, szólnak erről a hírek, és nekünk egyértelmű és egybites átverésnek tűnik, idős emberek számára akiknek a gyereke és unokája az egyetlen szeme fénye, akin bármilyen körülmények között segíteni akar, abban a pillanatban mikor rossz hírt kap, nem fogja kétszer átgondolni a helyzetet, ezért nyomatékosítani kell.

annak aki meg 85 éves embereket basz át, és húz le sok évi megtakarításával, annak azt kívánom, hogy remélem koszorúra költöd te mocskos féreg!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Az aláírásos csajod is meglett már? 😮
adam8
Még nem.
Sobri Jóska
Én nem is ajánlanám, nem egy szép teremtés.
adam8
de nagy segge van! az a lényeg.
deyell
És okos.
A Harvardon végzett mcl. 😉
Sobri Jóska
Biztos nem ACL? 😊
somoskovig
Biztosnak nem biztos, lehet BJ.

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 161 — Chiefs GM
adam8
Még nem.
Sobri Jóska
adam8
deyell
És okos.
Sobri Jóska
Biztos nem ACL? 😊

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
adam8
Még nem.
Sobri Jóska
adam8
deyell
És okos.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 335 — Sworn to the Dark
adam8
Még nem.
Sobri Jóska
adam8

chemicals keep me under control

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
adam8
Még nem.
Sobri Jóska