Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Az aláírásos csajod is meglett már? 😮
adam8
Még nem.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Már csak valami poén kéne mellé...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Az aláírásos csajod is meglett már? 😮

több mint 10 éve
Meglett a memgenerator?
dugo93
Ja.
És ha már meglett, használom is. 😉

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
hagyján hogy reggel/este legalább 10 percet késik ez a kínai csoda, dehogy mostmár le is rohad az ember alatt azt már nem veszi be a gyomrom. Ezé fizessél havi 30 ropit. Retek volán bekaphatja.
eaglesmcnabb

Sobri Jóska
Meglett a memgenerator?

több mint 10 éve
hagyján hogy reggel/este legalább 10 percet késik ez a kínai csoda, dehogy mostmár le is rohad az ember alatt azt már nem veszi be a gyomrom. Ezé fizessél havi 30 ropit. Retek volán bekaphatja.
eaglesmcnabb

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Igaz a mondás, hogy "Rest ember kétszer fárad". Ugyanannyi energiával, mint amit rohangászással töltöttem a futárszolgálat hibája miatt, akár haza is tudtam volna cipelni a cuccom. Ráadásul, mikor kihozzák a ténylegesen jó terméket, akkor is cipekedhetek, mert nincs szívem egy 12 kilós csomagot egy 50 kg-os női futárral cipeltetni.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ó ez a csodás Telekom. Mobilszolgáltatót akartam váltani, majd szülők mondták, hogy ők náluk vannak egy elég jó kis flottás rendszerrel, nekem is tudnak sim kártyát szerválni. Mondom oké, legyen. Tegnap előtt ki is próbálom, majd fél órára rá jön az sms, hogy a napi 10 MB adatkeretet elhasználtam. Wut?? A tudtukra lett adva, hogy ugyanazzal a feltétellel kérem én is mint ősök, amiben benne van havi 1 GB mobilnet, erre beletették ezt napi 190 forintért. Azonnal hívjuk őket, hát call centeres hölgyemény csak annyit tudott csinálni, hogy ezt a kiegészítő csomagot kiveszi... Másnap felkerestük az illetékest aki intézte flottát, mondja rendben van, korrigálja a gondot, kis idő és vissza is kapom a mobilnetem. Ez volt tegnap reggel, akkor estig semmi, majd írunk neki, hogy mégis mire várjunk, azért illene már aktiválni. Jön is egyből a válasz sms, hogy kb. 24 óra az átfutási idő. Egy szaros aktiválásra??? Persze azóta sincs mobilnetem, jó másfél napja. Eddig sem voltam róluk jó véleménnyel, de ezek után még jobban próbálom elkerülni ezeket a rózsaszín szutykokat...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem mondtam, hogy helytelen a terhelt elnevezés, de nem szokás így nevezni, és elég furcsa is, nem véletlen van erre több név. 😉 Jughead
Nem jogi, hanem nyelvtani szempontból érdekes hozzáállás.
Ugyanezzel a logikával a 'szín' szó használata is furcsa, hiszen nem véletlenül van minden színnek saját neve?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
A terhelt gyűjtőfogalom, a következőket foglalja magába:
a nyomozás/vizsgálat során gyanúsított, a vádemelés után vádlott, jogerős ítélet után elítélt (ha bűnösnek találják).
Gogo
Nem mondtam, hogy helytelen a terhelt elnevezés, de nem szokás így nevezni, és elég furcsa is, nem véletlen van erre több név. 😉

Gondoltam megjegyzem, mert ami azt illeti valószínűleg minden Be. tanár a falnak megy, ha valamelyik diák terheltként hivatkozik a vádlottra. 😉 😊
Jughead
Rendszeresen terheltnek hívjuk, de még sem az anyagi, sem a be, sem a bv tanár nem szólt érte. 😊
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
a nyomozás/vizsgálat során gyanúsított, a vádemelés után vádlott, jogerős ítélet után elítélt (ha bűnösnek találják).
Gogo
Nem mondtam, hogy helytelen a terhelt elnevezés, de nem szokás így nevezni, és elég furcsa is, nem véletlen van erre több név. 😉

Gondoltam megjegyzem, mert ami azt illeti valószínűleg minden Be. tanár a falnak megy, ha valamelyik diák terheltként hivatkozik a vádlottra. 😉 😊
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
(mondjuk akkor lehet, hogy már nem tudott volna hozzászólni, vagy igen?)
slowmotion
Amennyiben a vádlott az elsőfokú döntéssel szemben él jogorvoslati lehetőségével, és az elsőfokú bíróság az ügydöntő határozata után, vagy a másodfokú bíróság az eljárása során nem rendel el előzetes letartóztatást akkor szabad lábon védekezhet a jogerős ítéletig, tehát simán írhatna a fórumba. 😉

Volt már rá precedens, hogy a terhelt kiballagott a teremből az ítélethirdetés során.
Amadeus91
A terheltet a büntető eljárásban vádlottnak nevezzük. 😉
több mint 10 éve
ne legyél buta/troll
 index.hu/belfold/2015/11/11/fagyallos_gazda_itelet/
markny
Ha véletlenül nem megy ma reggel a tévé és nem látom benne min akadt ki, akkor én is azt hittem volna, hogy fórumtárs kapta.
Tony
slowmotion
Volt már rá precedens, hogy a terhelt kiballagott a teremből az ítélethirdetés során.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Mit ki nem néztek belőlem?😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
ne legyél buta/troll
markny
Ha véletlenül nem megy ma reggel a tévé és nem látom benne min akadt ki, akkor én is azt hittem volna, hogy fórumtárs kapta.
Tony
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ne legyél buta/troll
markny
több mint 10 éve
7 év! Gratulálok az egész rohadt igazságszolgáltatásnak, meg a rendőrségnek. Kívánnám, hogy egyszer ők kerüljenek ilyen helyzetbe! Okádék országban élünk! Remélem a másodfok minimum harmadolja a 7 évet!
NB2
Mit vétettél?
Amadeus91
ne legyél buta/troll
markny
Komolyan azt hittem, hogy ő kapta

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
7 év! Gratulálok az egész rohadt igazságszolgáltatásnak, meg a rendőrségnek. Kívánnám, hogy egyszer ők kerüljenek ilyen helyzetbe! Okádék országban élünk! Remélem a másodfok minimum harmadolja a 7 évet!
NB2
Mit vétettél?
Amadeus91
ne legyél buta/troll

több mint 10 éve
NB2
Mit vétettél?
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Nekem mostanában az erőszakos, egyszerű gondolkodású, vastag vádlival megáldott, afektáló "én fogom a gyeplőt, majd én jobban tudom, de amúgy semmihez nem értek" karakterű nőkkel van ki a faszom. Elképesztő, hogy elég egy ilyet egy jól müködő csapat felé odatenni főnöknek és 1 hónap alatt szét is veri azt.
Amadeus91
Talán azt kéne csinálni amit mond, és úgy, ahogy mondja.
Ha valaki alulról azt gondolja, hogy jobban tudja, az mindig egy "jól működő csapat" széteséséhez fog vezetni. Aminek nem a kinevezett főnök fogja kárát látni.
Sobri Jóska
Az a baj, hogy nem ért ahhoz, amit mond, és faszakalap stílusban kezeli az embereket, aminek következménye, hogy azt sem csinálja meg az egyszeri alárendelt, amit jól mondana. Egyébként meg a főfőnök felelőssége, ő tette a nyakunkba, és most ő parázik, hogy szétestünk.
Amadeus91
Hát ha a főnök felelőssége akkor ez úgy is marad. Ritka az olyan főnök (ember) aki még időben belátja hogy hibázott.
Öröm az ürömben, hogy ha esetleg mégis belátja, még többet fogtok szopni, hogy záros határidőn belül megint minden rendben működjön.
És ugye elbaszarintani mindig könnyebb a dolgokat mint megjavítani. 😉

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Nekem mostanában az erőszakos, egyszerű gondolkodású, vastag vádlival megáldott, afektáló "én fogom a gyeplőt, majd én jobban tudom, de amúgy semmihez nem értek" karakterű nőkkel van ki a faszom. Elképesztő, hogy elég egy ilyet egy jól müködő csapat felé odatenni főnöknek és 1 hónap alatt szét is veri azt.
Amadeus91
Ha valaki alulról azt gondolja, hogy jobban tudja, az mindig egy "jól működő csapat" széteséséhez fog vezetni. Aminek nem a kinevezett főnök fogja kárát látni.
Sobri Jóska
Az a baj, hogy nem ért ahhoz, amit mond, és faszakalap stílusban kezeli az embereket, aminek következménye, hogy azt sem csinálja meg az egyszeri alárendelt, amit jól mondana. Egyébként meg a főfőnök felelőssége, ő tette a nyakunkba, és most ő parázik, hogy szétestünk.
több mint 10 éve
Amadeus91