Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
 comment.blog.hu/2016/02/05/o_j_simpson_o_biztos_nem_volt_kepes_ra?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_05&utm_campaign=index
2.komment... bár ilyen nicknévvel mit vár az ember.
braxa88
" Mivel az amerikaifutballistak kivetel nelkul, drogokon elo szellemileg leepult, agressziv elmebetegek. "

azért az ilyet pofonbasznám, drog és szellemi leépülés nélkül is 😀

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 comment.blog.hu/2016/02/05/o_j_simpson_o_biztos_nem_volt_kepes_ra?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_05&utm_campaign=index
2.komment... bár ilyen nicknévvel mit vár az ember.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Kb a harmadik kérdezte meg egymás után, hogy akkor mikor lehet költözni...tisztán le van írva, hogy márc 1, nem azonnal. Nem hiszem h engem akartak tesztelni ezzel a kérdéssel😀
Asbee
Így már világos, akkor a hozzászólásom utolsó része érvényes : D
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Kb a harmadik kérdezte meg egymás után, hogy akkor mikor lehet költözni...tisztán le van írva, hogy márc 1, nem azonnal. Nem hiszem h engem akartak tesztelni ezzel a kérdéssel😀
Asbee
Melyik év? 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Lakótársamat áthelyezik vidékre márc 1-től, újat kell keresnem, az ember fel is adja a hirdetést és 5-ből 4 olyat kérdez ami benne van a szövegben. Nem tudom hogyan mentek át szövegértésből anno...
Asbee
Ezek azok az emberek akik pl egy sima telefontesztes cikk alá odakommentelik facebookon, hogy "osztva, lájkolva" 😀
több mint 10 éve
Lakótársamat áthelyezik vidékre márc 1-től, újat kell keresnem, az ember fel is adja a hirdetést és 5-ből 4 olyat kérdez ami benne van a szövegben. Nem tudom hogyan mentek át szövegértésből anno...
Asbee
Nem akarom védeni őket így ismeretlenül, azt sem tudom, hogy konkrétan mikre kérdeztek rá, de én is csináltam ilyet anno és direkt. Volt is rá példa, hogy sikerült vele összezavarni a hirdetőt annyira, hogy kibújjon a szög a zsákból. Aztán persze lehet, hogy a te esetedben tényleg agyhalottak a csávók.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 259 — Invisible man
Vannak gondok a fejekben:
hvg.hu/vilag/20160121_kolni_tamadasok_imam_nok
Matthew99
Rosszul látod. Ő egy integrálodott német állampolgár. És igenis burka, abaya, csador minden nőre! Akinek meg nem tetszik az iszlám: El lehet menni Európából
diverdoc
Ja jó. Még jó hogy kultúránkból adódóan nem verjük meg az idegeneket. Pedig pár okod is ad rá.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Matthew99
Rosszul látod. Ő egy integrálodott német állampolgár. És igenis burka, abaya, csador minden nőre! Akinek meg nem tetszik az iszlám: El lehet menni Európából

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Azért a tiedet nem überelem. 😊

több mint 10 éve
Kellemes, hogy akármikor kelek (5:15-től 14:30-ig), teljesen mindegy mert úgyis hajnali4-fél5 között alszom el...ha esetleg túl sok esélyem lenne a vizsgákhoz.. 😊
adam8
ehhez a poszthoz keresve se találnál jobban hozzáillő profilképet

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Kellemes, hogy akármikor kelek (5:15-től 14:30-ig), teljesen mindegy mert úgyis hajnali4-fél5 között alszom el...ha esetleg túl sok esélyem lenne a vizsgákhoz.. 😊

több mint 10 éve
A legalja verziójú 99.
Hanni
 www.youtube.com/watch?v=OEHSRgwvbcI

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
A legalja verziójú 99.
Hanni
😕

Fejtsd ki, lehet tudlak überelni. 😀 😉
Vrij6
https://afit.co/res/afitco/i/afit-cover.png
Keep Calm and Carry On
On closing the Keep Calm-o-Matic.

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 069 — Слава Україні! Героям слава!
A legalja verziójú 99.
Hanni
😕

Fejtsd ki, lehet tudlak überelni. 😀 😉

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
A legalja verziójú 99.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Ha már fűtés.
Reggel 6-kor 5,1 C volt az irodámban. A klímának hála már 16,1 C.
A fűtő szerint az ünnepekkor csak temperálni kell...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Dícséretes dolog hogy modern esztétikus távolsági buszokkal lehet ma már közlekedni amin még fűtés is van de ezt a 30+ fokot amit éppen nyomatnak itt azt túlzásnak érzem.
empty taxi
a 31én reggel fél nyolckor induló Pécs-Veszprém járaton nem volt, kellemes volt 3 és fél órát ülni a fagyos hidegben 😀

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...

peach
van azért ellenpélda is, kollégáim ma úgy forgattak a Képviselői Irodaházban, hogy 10 fok volt a teremben.
bergerdani
Jó, hát ha jönnek a Lali emberei, persze, hogy lehúzzák a fűtést. 😉
Sobri Jóska
na de ott van a köztévé is, már őket is...?

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...

peach
van azért ellenpélda is, kollégáim ma úgy forgattak a Képviselői Irodaházban, hogy 10 fok volt a teremben.
bergerdani
Jó, hát ha jönnek a Lali emberei, persze, hogy lehúzzák a fűtést. 😉

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

peach

Szerkesztette: bergerdani

Mindig jövőre
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
peach
Én is rövid ingben szoktam üldögélni a legnagyobb minuszban is az irodában.
Matthew99
Nem az a baj, csak belegondolhatnának, hogy beesik a paraszt pulcsiban meg nagykabátban az utcáról mondjuk egy gyerekkel, annak kurva nehézkes pólóra vetkőznie utána meg fogni az összes cuccot meg még ügyintézni is. Ha nem vetkőzik megrohad, ruhatár meg nincs természetesen...utálom!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
peach
Én is rövid ingben szoktam üldögélni a legnagyobb minuszban is az irodában.