Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
comment.blog.hu/2016/02/05/o_j_simpson_o_biztos_nem_volt_kepes_ra?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_05&utm_campaign=index" Mivel az amerikaifutballistak kivetel nelkul, drogokon elo szellemileg leepult, agressziv elmebetegek. "
2.komment... bár ilyen nicknévvel mit vár az ember.
braxa88
azért az ilyet pofonbasznám, drog és szellemi leépülés nélkül is 😀
több mint 10 éve
comment.blog.hu/2016/02/05/o_j_simpson_o_biztos_nem_volt_kepes_ra?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_05&utm_campaign=index2.komment... bár ilyen nicknévvel mit vár az ember.
több mint 10 éve
Kb a harmadik kérdezte meg egymás után, hogy akkor mikor lehet költözni...tisztán le van írva, hogy márc 1, nem azonnal. Nem hiszem h engem akartak tesztelni ezzel a kérdéssel😀Így már világos, akkor a hozzászólásom utolsó része érvényes : D
Asbee
több mint 10 éve
Kb a harmadik kérdezte meg egymás után, hogy akkor mikor lehet költözni...tisztán le van írva, hogy márc 1, nem azonnal. Nem hiszem h engem akartak tesztelni ezzel a kérdéssel😀Melyik év? 😊
Asbee
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Kb a harmadik kérdezte meg egymás után, hogy akkor mikor lehet költözni...tisztán le van írva, hogy márc 1, nem azonnal. Nem hiszem h engem akartak tesztelni ezzel a kérdéssel😀
több mint 10 éve
Lakótársamat áthelyezik vidékre márc 1-től, újat kell keresnem, az ember fel is adja a hirdetést és 5-ből 4 olyat kérdez ami benne van a szövegben. Nem tudom hogyan mentek át szövegértésből anno...Ezek azok az emberek akik pl egy sima telefontesztes cikk alá odakommentelik facebookon, hogy "osztva, lájkolva" 😀
Asbee
több mint 10 éve
Lakótársamat áthelyezik vidékre márc 1-től, újat kell keresnem, az ember fel is adja a hirdetést és 5-ből 4 olyat kérdez ami benne van a szövegben. Nem tudom hogyan mentek át szövegértésből anno...Nem akarom védeni őket így ismeretlenül, azt sem tudom, hogy konkrétan mikre kérdeztek rá, de én is csináltam ilyet anno és direkt. Volt is rá példa, hogy sikerült vele összezavarni a hirdetőt annyira, hogy kibújjon a szög a zsákból. Aztán persze lehet, hogy a te esetedben tényleg agyhalottak a csávók.
Asbee
több mint 10 éve
Lakótársamat áthelyezik vidékre márc 1-től, újat kell keresnem, az ember fel is adja a hirdetést és 5-ből 4 olyat kérdez ami benne van a szövegben. Nem tudom hogyan mentek át szövegértésből anno...
több mint 10 éve
Ja jó. Még jó hogy kultúránkból adódóan nem verjük meg az idegeneket. Pedig pár okod is ad rá.Vannak gondok a fejekben:Rosszul látod. Ő egy integrálodott német állampolgár. És igenis burka, abaya, csador minden nőre! Akinek meg nem tetszik az iszlám: El lehet menni Európából
hvg.hu/vilag/20160121_kolni_tamadasok_imam_nok
Matthew99
diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Vannak gondok a fejekben:Rosszul látod. Ő egy integrálodott német állampolgár. És igenis burka, abaya, csador minden nőre! Akinek meg nem tetszik az iszlám: El lehet menni Európából
hvg.hu/vilag/20160121_kolni_tamadasok_imam_nok
Matthew99

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Vannak gondok a fejekben:hvg.hu/vilag/20160121_kolni_tamadasok_imam_nok

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Kellemes, hogy akármikor kelek (5:15-től 14:30-ig), teljesen mindegy mert úgyis hajnali4-fél5 között alszom el...ha esetleg túl sok esélyem lenne a vizsgákhoz.. 😊ehhez a poszthoz keresve se találnál jobban hozzáillő profilképet
adam8
több mint 10 éve
Kellemes, hogy akármikor kelek (5:15-től 14:30-ig), teljesen mindegy mert úgyis hajnali4-fél5 között alszom el...ha esetleg túl sok esélyem lenne a vizsgákhoz.. 😊
több mint 10 éve
A legalja verziójú 99.😕
Hanni
Fejtsd ki, lehet tudlak überelni. 😀 😉
Vrij6
több mint 10 éve
A legalja verziójú 99.😕
Hanni
Fejtsd ki, lehet tudlak überelni. 😀 😉
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
A legalja verziójú 99.
több mint 10 éve
Ha már fűtés.Reggel 6-kor 5,1 C volt az irodámban. A klímának hála már 16,1 C.
A fűtő szerint az ünnepekkor csak temperálni kell...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Dícséretes dolog hogy modern esztétikus távolsági buszokkal lehet ma már közlekedni amin még fűtés is van de ezt a 30+ fokot amit éppen nyomatnak itt azt túlzásnak érzem.a 31én reggel fél nyolckor induló Pécs-Veszprém járaton nem volt, kellemes volt 3 és fél órát ülni a fagyos hidegben 😀
empty taxi
több mint 10 éve
na de ott van a köztévé is, már őket is...?Jó, hát ha jönnek a Lali emberei, persze, hogy lehúzzák a fűtést. 😉Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...van azért ellenpélda is, kollégáim ma úgy forgattak a Képviselői Irodaházban, hogy 10 fok volt a teremben.
peach
bergerdani
Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Jó, hát ha jönnek a Lali emberei, persze, hogy lehúzzák a fűtést. 😉Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...van azért ellenpélda is, kollégáim ma úgy forgattak a Képviselői Irodaházban, hogy 10 fok volt a teremben.
peach
bergerdani
több mint 10 éve
Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...van azért ellenpélda is, kollégáim ma úgy forgattak a Képviselői Irodaházban, hogy 10 fok volt a teremben.
peach
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem az a baj, csak belegondolhatnának, hogy beesik a paraszt pulcsiban meg nagykabátban az utcáról mondjuk egy gyerekkel, annak kurva nehézkes pólóra vetkőznie utána meg fogni az összes cuccot meg még ügyintézni is. Ha nem vetkőzik megrohad, ruhatár meg nincs természetesen...utálom!Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...Én is rövid ingben szoktam üldögélni a legnagyobb minuszban is az irodában.
peach
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Illetve csak tegye be bárki a lábát egy közintézetbe, legyen az megyeháza, sztk, kormányiroda vagy rendőrség stb... 30 fok a minimum. Állatok...Én is rövid ingben szoktam üldögélni a legnagyobb minuszban is az irodában.
peach