Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Mikor az ember lakótársának (elvben) költöznie kell kifelé és arra próbálnak utasítani, hogy akkor költözzek ki azzal a lendülettel én is...Csodás napok elé nézek
Asbee
Tele lett a töke a főbérlőnek, hogy van egy nem fizető albérlője, és röpül mindenki?
Amadeus91
Nem, lakótárs anyja hívott tegnap előtt, hogy kedves fiának ő fizeti a lakhatását és most megelégelte, szóval hétvégén kiköltözteti. Vagy odaadok neki azonnal 130 ezer ft-ot vagy költözhetek ki én is, mert ő már talált ám a helyünkre egy családot akik azonnal kifizetnék 180 ezer kauciót (tőlem 50 ezret kértek beköktözéskor ami mint kiderült nem is főbérlőhöz jutott hanem hozzájuk)...Csak hát főbérlő erről nem tudott. Végül sikerült lemeccselni h keresek én lakót magam mellé, így visszakapják a befizetett kauciót (ami nem is 130 ezer lesz csak 100, mert köcsöggyerek után lehet ki kell festeni szobát). Fel is adtam a hirdetést, ma meg is nézik hárman, remélem egyik ki is veszi, mert hétköznaponként most vidéken vagyok egy ideig és csak ezért kell odautaznom... Lakótárs egyébként nagyon szemét alak, remélem nem lesz ott mikor bemutatom lakást, mert mindent megtenne azért, hogy ne találjak új lakót. Persze ezt jeleztem is anyjának, dehát sose tudni egy ilyen primitív alaknál...
Asbee
és hol a főbérlő ilyenkor? Ex-főbérlőként eleg kupisnak tűnik az az albi.
nagyon tudnám értékelni, ha kedves női kolléga nem kezdene el csapkodni és átkozódni, mikor megkérem, hogy ezt a fél perces melót légyszi csinálja már meg. Pláne úgy, hogy éppen annyira nem volt dolga, hogy candy crush-ozott.
bergerdani
Nekem mostanában az erőszakos, egyszerű gondolkodású, vastag vádlival megáldott, afektáló "én fogom a gyeplőt, majd én jobban tudom, de amúgy semmihez nem értek" karakterű nőkkel van ki a faszom. Elképesztő, hogy elég egy ilyet egy jól müködő csapat felé odatenni főnöknek és 1 hónap alatt szét is veri azt.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 259 — Invisible man
nagyon tudnám értékelni, ha kedves női kolléga nem kezdene el csapkodni és átkozódni, mikor megkérem, hogy ezt a fél perces melót légyszi csinálja már meg. Pláne úgy, hogy éppen annyira nem volt dolga, hogy candy crush-ozott.
bergerdani
menj át az államigazgatásba, és akkor ilyen nem fog történni Veled.
ott még mindig a pasziánsz megy.
slowmotion
Ne általánosíts. Én a Madden Mobilet nyomom 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
bergerdani
menj át az államigazgatásba, és akkor ilyen nem fog történni Veled.
ott még mindig a pasziánsz megy.
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992
bergerdani
Általában valahogy mindig az ilyenek vergődnek a legjobban, ha csinálni kell valamit.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mikor az ember lakótársának (elvben) költöznie kell kifelé és arra próbálnak utasítani, hogy akkor költözzek ki azzal a lendülettel én is...Csodás napok elé nézek
Asbee
Tele lett a töke a főbérlőnek, hogy van egy nem fizető albérlője, és röpül mindenki?
Amadeus91
Nem, lakótárs anyja hívott tegnap előtt, hogy kedves fiának ő fizeti a lakhatását és most megelégelte, szóval hétvégén kiköltözteti. Vagy odaadok neki azonnal 130 ezer ft-ot vagy költözhetek ki én is, mert ő már talált ám a helyünkre egy családot akik azonnal kifizetnék 180 ezer kauciót (tőlem 50 ezret kértek beköktözéskor ami mint kiderült nem is főbérlőhöz jutott hanem hozzájuk)...Csak hát főbérlő erről nem tudott. Végül sikerült lemeccselni h keresek én lakót magam mellé, így visszakapják a befizetett kauciót (ami nem is 130 ezer lesz csak 100, mert köcsöggyerek után lehet ki kell festeni szobát). Fel is adtam a hirdetést, ma meg is nézik hárman, remélem egyik ki is veszi, mert hétköznaponként most vidéken vagyok egy ideig és csak ezért kell odautaznom... Lakótárs egyébként nagyon szemét alak, remélem nem lesz ott mikor bemutatom lakást, mert mindent megtenne azért, hogy ne találjak új lakót. Persze ezt jeleztem is anyjának, dehát sose tudni egy ilyen primitív alaknál...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 365
JC6 előad egy sztorit, ami szerint az arabok és a zsidók "meccselnek" otthon, Kis-Ázsaiában.
Erre jön Dub aki kifejezi az óhaját, hogy de jó lenne, ha otthon meccselnének.
Csak szóltam neki, hogy otthon meccselnek.
Ennyi.

Ui.:
Azért kösz a szövegértelmezést...

Szerkesztette: Lecsó
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
De jó lenne, ha csak akkor oltanátok le a másikat, amikor igazatok van!
("Ki kéne mindkét népséget söpörni a kontinensünkről, aztán meccseljék le otthon egymással...":
Ki kéne az arabokat és a zsidókat söpörni Európából, aztán meccseljék le nem Európában egymással...)
Vagy csak ne a földrajz miatt.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Szoval izrael foldrajzilag europahoz tartozik? Jo tudni 😊

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Free palestine..

Anyátok.
JC6
erről az a kedvenc sztorim, amikor elmentek dokumentumfilmesek (szőke fehér emberek) palesztin területekre forgatni izraeli engedéllyel, megkülönböztetett ruhákban, kamerákkal, majd 2 hét múlva igazoltatás közben hazafelé menet egy izraeli őrjárat lelőtte őket
sapka
Primitív, barbár népség mindkettő (nem hiába távoli, sémi rokonok), igazából megérdemlik egymást. Ki kéne mindkét népséget söpörni a kontinensünkről, aztán meccseljék le otthon egymással, mi meg csak egy kávét kérünk.
Dub
Nyugi, az egy másik kontinens, nem a te fehér Európád...
Földrajz megvolt áltiban? Vagy majd csak most jön?
Lecsó
Fogalmazzunk úgy, te jársz akkor csukott szemmel a világban 😊
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 365
Free palestine..

Anyátok.
JC6
erről az a kedvenc sztorim, amikor elmentek dokumentumfilmesek (szőke fehér emberek) palesztin területekre forgatni izraeli engedéllyel, megkülönböztetett ruhákban, kamerákkal, majd 2 hét múlva igazoltatás közben hazafelé menet egy izraeli őrjárat lelőtte őket
sapka
Primitív, barbár népség mindkettő (nem hiába távoli, sémi rokonok), igazából megérdemlik egymást. Ki kéne mindkét népséget söpörni a kontinensünkről, aztán meccseljék le otthon egymással, mi meg csak egy kávét kérünk.
Dub
Nyugi, az egy másik kontinens, nem a te fehér Európád...
Földrajz megvolt áltiban? Vagy majd csak most jön?
több mint 10 éve
Asbee
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Fizetős youtube.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Free palestine..

Anyátok.
JC6
sapka

Szerkesztette: Dub
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Free palestine..

Anyátok.
JC6

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
" Hebron közelében egy izraeli autóst megdobáltak kövekkel az út széléről, majd amikor megállt és kiszállt autójából, egy teherautó elgázolta. A furgon palesztin vezetője megállás nélkül továbbhajtott, és a közeli palesztin rendőrőrsre menekült, ahol közölte, vétlen baleset történt. Az áldozat az 54 éves Avraham Aser Haszno, egy hétgyermekes apa volt. A gázolásos terror az ország más részein is folytatódik, néhány órán belül Jeruzsálemben és Szamariában is hasonló támadások történtek."

Free palestine..

Anyátok.
több mint 10 éve
Az az érzés, mikor kicsúszik a szőnyeg alólad egy gyorsabb lépés után és az esés csillapítására az egész testsúlyoddal a jobb nagyujjadra érkezel, felbecsülhetetlen.
Beki
elmondom, mi az igazán király érzés.
mész felfelé a (kő)lépcsőn papucsban. megbotlasz, elkezdesz előredőlni. megpróbálsz rálépni a lépcsőre, hogy ne az orrod legyen a lökhárító - de nincs már elég hely, és telibe rúgod nagylábujjal a lépcső szélét.

na attól garantáltan lesz pár napod gondolkozni a dolgon, mert ha úgy igazán eltalálod a lépcsőt, akkor még egy hét múlva is eszedbe jut járás közben az eset.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Az az érzés, mikor kicsúszik a szőnyeg alólad egy gyorsabb lépés után és az esés csillapítására az egész testsúlyoddal a jobb nagyujjadra érkezel, felbecsülhetetlen.
Beki
Bal térdre jobb? 😊

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 943
Mikor romoljon ez az a k...a UPC box??? Persze, hogy hétvégén! Rajta egy csomófelvétellel...
Szerelő mikor jön? KEDDEN!!! Én elhiszem, hogy kemény dolog hétvégén dolgozni, de azért egy rohadt boxcserét le lehet zavarni 10 perc alatt is, és nőne az elégedettségi mutató is!
NB2
én bementem a múltkor személyesen, anno még vasárnap fél 7-kor este is megoldható volt
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Mikor romoljon ez az a k...a UPC box??? Persze, hogy hétvégén! Rajta egy csomófelvétellel...
Szerelő mikor jön? KEDDEN!!! Én elhiszem, hogy kemény dolog hétvégén dolgozni, de azért egy rohadt boxcserét le lehet zavarni 10 perc alatt is, és nőne az elégedettségi mutató is!
több mint 10 éve
TimTebow87 Philadelphia Eagles Marshall Thundering Herd 9
Most erre mi szükség volt? Ártatlan civilek..
 index.hu/kulfold/2015/10/14/elkepesztoen_brutalis_utcai_tamadas_jeruzsalemben/

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Amikor azzal szembesül az ember, hogy a mi és a merőleges utcában 10+ autónak törték le(vagy próbálták) a tükrét, meg ötnek késsel kiszúrták egy-két kerekét az elgondolkodtató. Aztán mikor a lakótelep FB csoportjában postolják a károkat és kocsikat, és akkor veszed észre, hogy a tied is köztük van. Nah az már felbassza az embert. Még szerencse, hogy "csak" a 20+ éves retkes munkás autónk tükrét fordították ki, és kár sem keletkezett, de ennyi erővel simán betámadhatta volna a 10 méterre álló Focust is...

Extra adalék, hogy a rendőrök el is vitték a kényszergyógykezelt drogos taigetoszérett hulladékot, de mivel úgyse tudnak mit kezdeni vele, pár nap múlva megint itt fog járkálni és tarhálni.
több mint 10 éve
hogy a kölkeim bevonzzák az összes kis köcsög előembert bölcsiben meg oviban... néha nagyon nem értem. de egyszer vége lesz a pacifista nevelésnek.