Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez az év gólja nálam, 100%.amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727ozibozi
Ha C.R. lövi is ritka szép, de egy kapustól, pontot mentve - egyszerűen zseniális.
több mint 10 éve
remélem nem várod hogy erre bármilyen nyomdafestéket tűrő dolgot reagáljakamikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmegdavemayerwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-ilyen-gol-csak-a-meseben-van-puskas-dijat-a-kapusnak-2431727
több mint 10 éve
amikor egy 95. percben szerzett kapusgól miatt nem nyersz egy zsák pénzt... gratulálok psv bazdmeg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Szerintem zsenialis, igy egy csomo dalt lehet majd jatszani a hangosban.. meg odamehet a kabalakutya tortat vagni a nevnapos/ szulinapos ember kepebe!Ugymint..
- Azok a BOLDOG szep napok
- BOLDOGsag, gyere haza
- BOLDOG vagyok
- BOLDOG angyalok
- Itt egy BOLDOG lany
....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
BOL-DOG (N)peachJavaslom a h legyen a vb dala Halász (tehát van köze a vízhez) Judit Boldog születésnapot című örök klasszikusa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Valószínű így van, csak itt kóbor jános ihlette az alkotókat szvsz...BOL-DOG (N)peachszerintem rokona lehet a Fradi féle sas-kabarénak...Shilkor
Szerk. Am az is sokat elárul a kreatívról, hogy magyarországon rendezett sporteseménynek 4. alkalommal a puli a kabala figurája. ( mégha ez úgy puli, ahogy a fradié sas )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Amadeus91Azt mondták halk lesz. Ehhez képest este nyitott ablaknál én is hallom. Zuglóban...
több mint 10 éve
Már sokba kerül! Ez egy kontroll nélkül működő, gátlástalan szervezet,amely műszakilag teljesen megalapozatlanul is elviselhetetlen magas kiadásokra kényszeríti az embereket. A legutóbbi ellenőrzés során társasházunkban egységesen, minden vizsgálatot mellőzve kötelező kéménybélelést írtak elő. Indoklás: "Ezt az utasítást kaptuk!" Tudni illik, hogy manapság egy kéménybélelés ára elérheti a 300.000-500.000 tehát a fél milliót, a járulékos beruházásokról nem is beszélve. Nem ritka egy lakásban a három kémény. Ma már kéményseprő szakvélemény nélkül szinte a gázcsapot sem nyithatom ki. A szakvélemény ára néhány év alatt 5000 Ft-ról 40000 Ft-ra emelkedett. Messze nem 1500-2000 Ft itt a tét. Épp ideje lenne már, az embereket annyira védő, rezsicsökkentő kormánypolitikusok, akár az őket ostorozó ellenzék az állampolgárok valós, 'húsbavágó' problémáit ismerné fel és nem ködösítene tovább a gumicsontokkal. fn.hir24.hu/gazdasag/2015/06/19/sokba-fog-kerulni-nekunk-hogy-olcsobb-legyen-a-kemenysepres/?fb_action_ids=721175904671446&fb_action_types=og.comments
több mint 10 éve
Túltolod, nem erről van szó. Csak nem tudok így aludni a holnapi melóhoz, amúgy semmi gond a bulival, fesztivállal, én is szoktam.Köcsög fiatalok.tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Amadeus91Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91Én meg a b*zi hőséget, ez már tényleg kiakasztó, dolgozni se tudok..JC6
Bezzeg a te idődben...Sobri Jóska
több mint 10 éve
Köcsög fiatalok.tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Amadeus91Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91Én meg a b*zi hőséget, ez már tényleg kiakasztó, dolgozni se tudok..JC6
Bezzeg a te idődben...
több mint 10 éve
tetejében a sok köcsög most zendített rá a szigeten, én meg a Duna mellett lakom a pesti oldalon. Faszkivan.Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91Én meg a b*zi hőséget, ez már tényleg kiakasztó, dolgozni se tudok..JC6
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91Én meg a b*zi hőséget, ez már tényleg kiakasztó, dolgozni se tudok..
több mint 10 éve
BOL-DOG (N)peachszerintem rokona lehet a Fradi féle sas-kabarénak...
több mint 10 éve
Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91pont ma délután jöttem haza, olyan jó volt látni a külföldi turisták arcát, ahogy reszkettek a 3as metrón 😀
több mint 10 éve
BOL-DOG (N)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
sobrisztánba... akar mindenki besobrulniNe általánosítsunk kérem....😛apeszosMindenki Sobri akar lenniAmadeus91Te Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
Kurva anyját valakinek.....Amadeus91
áldom az eget h akkora már nem fogok metróznibriareos
Budán lakom, és kocsival járok. :pSobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ne általánosítsunk kérem....😛Mindenki Sobri akar lenniAmadeus91Te Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
több mint 10 éve
Mindenki Sobri akar lenniTe Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
több mint 10 éve
Yoda te vagy az? 😀Véletlenül?!Ilyen (nick)névvel remélem vannak lovak is a kocsi előtt. 😀😀 😀😀 Így tavasszal-nyáron rendszeresen szoktam hallani lovaskocsit elhaladni a Kolosy tér környékén, mikor épp ott tevékenykedem, az nem te vagy véletlenül? 😀😀iktriadTe Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
Vagy direkt, vagy sehogy!Sobri Jóska
több mint 10 éve
Véletlenül?!Ilyen (nick)névvel remélem vannak lovak is a kocsi előtt. 😀😀 😀😀 Így tavasszal-nyáron rendszeresen szoktam hallani lovaskocsit elhaladni a Kolosy tér környékén, mikor épp ott tevékenykedem, az nem te vagy véletlenül? 😀😀iktriadTe Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
Vagy direkt, vagy sehogy!
több mint 10 éve
Ilyen (nick)névvel remélem vannak lovak is a kocsi előtt. 😀😀 😀😀 Így tavasszal-nyáron rendszeresen szoktam hallani lovaskocsit elhaladni a Kolosy tér környékén, mikor épp ott tevékenykedem, az nem te vagy véletlenül? 😀😀Te Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
több mint 10 éve
Te Sobri akarsz lenni.Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
Budán lakom, és kocsival járok. :p
több mint 10 éve
hálisten csak 1 megállót kell mennem úgyhogy inkább gyalogolok a klinikák és acorvin közöttPont ez a bajom. Csak úgy, hogy tudod, hogy jön a felújítás kibírod napi szinten, de ez így lehangoló. Irány Buda, aztán 1-es, 19-es Vili + 2-es és 4-es metró elég lesz az élethez. Kurvára unom a retek hármast már.Amadeus91olyan lesz mint mostbriareosLégkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/mi a baj fasza ez.
de a faszom kivan a 40 fokkal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
De miért csodálkozol ezen Amádé? Meg sem lepődtem, hogy a drágább és orosz verzió nyert, de hogy ennyire látványosan csinálni, hihetetlen... 66 milliárdért felújítás, az milyen lesz? Max az első kocsit cserélik ki, vagy azon az ablakokat, a többit meg átfestik... Szánalom.