Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
 444.hu/2015/08/09/ilyen-futurisztikus-csodametrok-jarnak-majd-az-m3-vonalan/

Kurva anyját valakinek.....Amadeus91
mi a baj fasza ez.

áldom az eget h akkora már nem fogok metróznibriareos
Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91
olyan lesz mint mostbriareos
Pont ez a bajom. Csak úgy, hogy tudod, hogy jön a felújítás kibírod napi szinten, de ez így lehangoló. Irány Buda, aztán 1-es, 19-es Vili + 2-es és 4-es metró elég lesz az élethez. Kurvára unom a retek hármast már.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

mi a baj fasza ez.

Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....Amadeus91
olyan lesz mint most, most sincs légkondi. Sőt elvileg pár fokkal hűvösebb lesz, mert a "modernebb" rendszer kevesebb hőt fog termelni induláskor és lassításkor

több mint 10 éve

mi a baj fasza ez.

Légkondi híján fasza lesz ez 40 fokban. Remélem addigra sikerül átköltöznöm Budára....
több mint 10 éve

mi a baj fasza ez.

áldom az eget h akkora már nem fogok metrózni

több mint 10 éve

Kurva anyját valakinek.....
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Hogy baszná szájba magát a rohadt mlsz szurkolói kártyástúl mert úgy könnyi jegyet venni... lenne, ha a retkes szar oldaluk működne normálisaan:#peach
5 órája harcolunk a mátrixal eredménytelenül...peach
Én a Bálnában megvettem kb 1,5 óra alatt, remélem azért végül neked is sikerült.Shilkor
😉 köszi (Y)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 148 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Hogy baszná szájba magát a rohadt mlsz szurkolói kártyástúl mert úgy könnyi jegyet venni... lenne, ha a retkes szar oldaluk működne normálisaan:#peach
5 órája harcolunk a mátrixal eredménytelenül...peach
Én a Bálnában megvettem kb 1,5 óra alatt, remélem azért végül neked is sikerült.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 168 — Csodabogár
Én szombaton jöttem haza nyaralásból, az a három sáv alig jelent valamit, mivel alig húzódik ki valaki, középen nyomja a tömeg 100-120 között. Aztán persze, hogy bedugul a belső sáv, mert kicsit nagyobb forgalomban már senki sem akar kimenni, nehogy beragadjon a lassú sávba. És akkor még ott vannak a türelmetlenebbek, akik kimennek jobbról előzni a legkülső sávba, hogy aztán éles húzással visszatérjenek a legbelsőbe... 😊 Tényleg igaz, hogy amíg emberek vezetnek, nem lesz normális a közlekedés.Jakehomer
mondjuk én néha úgy vagyok vele, hogy a középső sávos 110-esek talán jó helyen is vannak, mert a legtöbbje vagy középkorú vagy attól öregebb nő, vagy zoknis-szandálos lakótelepi apuka. pont nem nézem ki belőlük, hogy ha kihúzódnának jobbra, akkor nem pont úgy kezdenének előzésbe egyszer csak, hogy egy éppen őket előznő szekér elé vágjanak ki. mert oké, hogy van ilyenkor egy "tartalék" sáv, csak ha ott éppen jön egy 180-200-as státusszimbólum, akkor abból nagyon csúnya csatt tud kerekedni.

viszont kétsávoson azok is ki tudnak akasztani, akik kb Te plusz öttel jönnek egy sávval beljebb, látják, hogy utolérsz egy lassabb járművet, de pont basznak bármit is csinálni. se gyorsítás, se kis gázelvét, hogy kiférj, ha viszont mégis kimész eléjük, akkor elkezdenek anyázni.

ennyire nehéz intuitívan vezetni?slowmotion
nem nehéz, csak mindenki leszarja, mert ugye nekik a középső sáv jár. hasonló mint a zipzáraknál, inkább beállok az egyenesen menő sávba, de a kurva anyját aki balról elmegy és be mert pofátlankodni. fun fact: ezér van baze

több mint 10 éve
5 órája harcolunk a mátrixal eredménytelenül...

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Én szombaton jöttem haza nyaralásból, az a három sáv alig jelent valamit, mivel alig húzódik ki valaki, középen nyomja a tömeg 100-120 között. Aztán persze, hogy bedugul a belső sáv, mert kicsit nagyobb forgalomban már senki sem akar kimenni, nehogy beragadjon a lassú sávba. És akkor még ott vannak a türelmetlenebbek, akik kimennek jobbról előzni a legkülső sávba, hogy aztán éles húzással visszatérjenek a legbelsőbe... 😊 Tényleg igaz, hogy amíg emberek vezetnek, nem lesz normális a közlekedés.Jakehomer
mondjuk én néha úgy vagyok vele, hogy a középső sávos 110-esek talán jó helyen is vannak, mert a legtöbbje vagy középkorú vagy attól öregebb nő, vagy zoknis-szandálos lakótelepi apuka. pont nem nézem ki belőlük, hogy ha kihúzódnának jobbra, akkor nem pont úgy kezdenének előzésbe egyszer csak, hogy egy éppen őket előznő szekér elé vágjanak ki. mert oké, hogy van ilyenkor egy "tartalék" sáv, csak ha ott éppen jön egy 180-200-as státusszimbólum, akkor abból nagyon csúnya csatt tud kerekedni.

viszont kétsávoson azok is ki tudnak akasztani, akik kb Te plusz öttel jönnek egy sávval beljebb, látják, hogy utolérsz egy lassabb járművet, de pont basznak bármit is csinálni. se gyorsítás, se kis gázelvét, hogy kiférj, ha viszont mégis kimész eléjük, akkor elkezdenek anyázni.

ennyire nehéz intuitívan vezetni?
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Én már annó is azt tanultam, hogy ha nem legszélen megyek városban, akkor szigorú 50! Nem 40. Autópályán ilyen tempóknál kifejezetten súlyos, hogy kened 140-el és az egyébként klírli nem siető 100-as tempóval bevág pont eléd, mert annyi esze van mint egy marék szárított lepkének, és képtelen felmérni, hogy jövök. Na az a zavaró. Nyilván aki 90-el megy azt is meg kell előznie a 100-as tempósnak, nem ezzel van a baj. Hanem hogy nem tudják felmérni, hogy mikor kellene kijönni. (Van kivétel, amikor valamikor már tényleg muszáj kijönni mert nagy a forgalom.)

Viszont egyben a fordítottjáról se feletkezzünk el. Amikor megyek 140-el a sor mellett, és jön a suttyó 160-180-al, beleáll a seggembe (kicsit se veszélyes, és biztosan rövidebb a reakcióideje ha valami miatt erőset kell fékeznem, mint a köztünk lávő távolság minusz a fékút....) Majd elvárja, hogy én lassítsak le, soroljak ki előle, hogy mehessen, én meg szenvedjek még mire ujra ki tudok menni haladni a tempómban. Patt helyzet számomra, mert nem is szeretném, hogy hátulról megtosszon ha baj van, de kimenni se akarok, hogy tempót veszítsek, időt veszítsek, és benzint veszítsek. Na az ilyen is rohadjon meg. Hol vannak ilyenkor a jó német interceptoroknak megfelelő magyar rendőrök hogy kiszedjék az ilyet és análisan megszexuálják, hogy ne legyen kedve többet életveszélyesen viselkedni?Eazzy
Én szombaton jöttem haza nyaralásból, az a három sáv alig jelent valamit, mivel alig húzódik ki valaki, középen nyomja a tömeg 100-120 között. Aztán persze, hogy bedugul a belső sáv, mert kicsit nagyobb forgalomban már senki sem akar kimenni, nehogy beragadjon a lassú sávba. És akkor még ott vannak a türelmetlenebbek, akik kimennek jobbról előzni a legkülső sávba, hogy aztán éles húzással visszatérjenek a legbelsőbe... 😊 Tényleg igaz, hogy amíg emberek vezetnek, nem lesz normális a közlekedés.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ilyen nagy a család? 😀Matthew99
Durva mi? 😀Hanni
Szívás lesz lagzinál. Egy egész stadiont ki kell bérelni 😉Matthew99
Szerencsére van belőlük bőven 😊

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 259 — Invisible man
Durva mi? 😀Hanni
Szívás lesz lagzinál. Egy egész stadiont ki kell bérelni 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Durva mi? 😀
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 259 — Invisible man
Legalább neked megvan az esélyed. Mi kis naivak családostól terveztünk kimenni életünk első válogatott meccsére, amíg nem olvastam, hogy 500 azaz ötszáz jegyet kapnak azok akiknek nincs kártyájuk...Hanni
Ilyen nagy a család? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Legalább neked megvan az esélyed. Mi kis naivak családostól terveztünk kimenni életünk első válogatott meccsére, amíg nem olvastam, hogy 500 azaz ötszáz jegyet kapnak azok akiknek nincs kártyájuk...
több mint 10 éve
Hogy baszná szájba magát a rohadt mlsz szurkolói kártyástúl mert úgy könnyi jegyet venni... lenne, ha a retkes szar oldaluk működne normálisaan:#

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Én már annó is azt tanultam, hogy ha nem legszélen megyek városban, akkor szigorú 50! Nem 40. Autópályán ilyen tempóknál kifejezetten súlyos, hogy kened 140-el és az egyébként klírli nem siető 100-as tempóval bevág pont eléd, mert annyi esze van mint egy marék szárított lepkének, és képtelen felmérni, hogy jövök. Na az a zavaró. Nyilván aki 90-el megy azt is meg kell előznie a 100-as tempósnak, nem ezzel van a baj. Hanem hogy nem tudják felmérni, hogy mikor kellene kijönni. (Van kivétel, amikor valamikor már tényleg muszáj kijönni mert nagy a forgalom.)

Viszont egyben a fordítottjáról se feletkezzünk el. Amikor megyek 140-el a sor mellett, és jön a suttyó 160-180-al, beleáll a seggembe (kicsit se veszélyes, és biztosan rövidebb a reakcióideje ha valami miatt erőset kell fékeznem, mint a köztünk lávő távolság minusz a fékút....) Majd elvárja, hogy én lassítsak le, soroljak ki előle, hogy mehessen, én meg szenvedjek még mire ujra ki tudok menni haladni a tempómban. Patt helyzet számomra, mert nem is szeretném, hogy hátulról megtosszon ha baj van, de kimenni se akarok, hogy tempót veszítsek, időt veszítsek, és benzint veszítsek. Na az ilyen is rohadjon meg. Hol vannak ilyenkor a jó német interceptoroknak megfelelő magyar rendőrök hogy kiszedjék az ilyet és análisan megszexuálják, hogy ne legyen kedve többet életveszélyesen viselkedni?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Most szigorúbban fogják nézni állítólag a 3 sávos autópályán a jobbra sorolást...
De én pl büntetnék a lassúság miatt is, de ezt valahogy a rendőrök cseszik nézni. Azt már csak halkan kérdezem pályán minek 90-nel megy???NB2
ha a pályán önerőből meg tudja futni egy szekér tartósan a hatvanat, akkor mehet. ez van a kreszbe', ezt kell elfogadni.
több mint 10 éve
Most szigorúbban fogják nézni állítólag a 3 sávos autópályán a jobbra sorolást...
De én pl büntetnék a lassúság miatt is, de ezt valahogy a rendőrök cseszik nézni. Azt már csak halkan kérdezem pályán minek 90-nel megy???NB2
jobb helyeken büntetnek is érte

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
De én pl büntetnék a lassúság miatt is, de ezt valahogy a rendőrök cseszik nézni. Azt már csak halkan kérdezem pályán minek 90-nel megy???
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hű de régen írtak ide, micsoda béke boldogság van ebben az országban 😀

Szóval én nem csak azt szabályoznám, hogy mennyi a maximális sebesség határ autópályán, hanem hogy az előző sávban minimum 130-l lehessen kimenni előzni, mert akkor talán nem lenne dugóóóóóóóóóóóó vagy annak esélye. Hihetetlen, amikor valaki 100-l előzi a 90-l mellette haladót és mivel még vagy 3 90-l haladó jön, hogy azokat is már csak 95-l előzi meg véletlenül sem húzódik le, nehogy haladni lehessen....................

Nem szólhatok egy szót se mert még a csúcs előtt elindultunk és nagyjából egy óra alatt fent voltunk a Balatonról Pesten, de néhány esetnél azért fel-fel merült hasonló pillanat még Szfehérvától is amikor már 3 sáv van.

Nem vagyok a száguldás híve,140 egyébként a menettempóm... de azért na ha vki 100-110-l megy előző sávban és nem képes lehúzódni azért morcos tudok lenni.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
 m.delmagyar.hu/szeged_hirek/ii_danos_kickbox_mester_a_timeat_brutalisan_helyben_hagyo_exbortonor/2438927/

Nahát. A Dojo-eskü és a Budo útja már szart ér?! (...)Amadeus91
De bevándorlóval volt, nem érted?!

több mint 10 éve
 m.delmagyar.hu/szeged_hirek/ii_danos_kickbox_mester_a_timeat_brutalisan_helyben_hagyo_exbortonor/2438927/

Nahát. A Dojo-eskü és a Budo útja már szart ér?! (...)
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
ma majdnem sikerült meghalni
bringával jöttem hazafelé az egyik park melletti részen, amikor a fejem előtt kb fél-1 méterre elhúzott egy kvadrokopter, kicsit gyorsabban megyek, akkor lehet kampec... annyira lefagytam, hogy bár megálltam, jött a tulaj, az hadovált valamit lengyelül de kurvára nem fogtam fel miket mond.. egy szó nélkül jöttem tovább, kb itthon esett le hogy egy kibaszott közel voltJSanyo
Anno a nyugatinál voltam majdnem rossz helyen, egy kocsi nekiment a híd aljának, kivitt az mindent, és majdnem én is kaptam belőle egy adaggal, mellettem húzott el a közlekedési tábla, autóalkatrész, stb, kibaszott közel...