Jégkorong

22 feliratkozó

22 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
Kadri visszajött
Nem olcsón de kell a kupához meg a pp játékhoz

1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 918 — Deion Sanders for president!
Szép Ducks győzelem. Remélem beelőzzük a Vegas-t jövő héten.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mekkora meccs volt a Sharks ellen mèg ha vègül bukta is lett a vège....2-5ről jöttünk vissza az utolsó harmadban de aztán sajna az egy pont sem lett meg...sebaj nagyot küzdöttünk
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 857
Kings-Avalanche meccsen a 3. gólt az A-nek amit nem adtak meg Necasnak, miért nem adták meg?
Azt ítélték hogy a kapus megfogta és kidobta a korongot bulira?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
Volán 34 másodpercel a vége előtt ütötte be a powerplay gólt a Fradi ellen, ezzel ők lesznek a 10.ek és mennek prePO, nem a Fradi.
zacknorb
Imádtam hogy összetörtük a pici szívüket. Persze hozta utána a zöld tábor a szintet. Na mindegy ennél több kell majd.

6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 827 — Kinek mit intézett a kormánya
Volán 34 másodpercel a vége előtt ütötte be a powerplay gólt a Fradi ellen, ezzel ők lesznek a 10.ek és mennek prePO, nem a Fradi.

Poloska vagyok.
7 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Végre egy Sharks meccs magyarul!😊
11 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 134
Az UTE 2-0-ról 2 szoros meccsel 2-2, majd ma sima vereséggel kiesett az OB1 elődöntőben a BJAHC ellen.
zacknorb
Nincs Golod, nincs Dansereau, és így már nincs értelmezhető támadójáték sem.
Na majd az Erste Liga rájátszásában, úgyis az a lényeg.

Schlekmann nem ma lett az újpestiek kedvence.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 827 — Kinek mit intézett a kormánya
Az UTE 2-0-ról 2 szoros meccsel 2-2, majd ma sima vereséggel kiesett az OB1 elődöntőben a BJAHC ellen.

Poloska vagyok.
13 napja

Poloska vagyok.
15 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor most már legyen egy USA-Kanada és jónapot.
KeyG
Lesz

15 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 857
Akkor most már legyen egy USA-Kanada és jónapot.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
16 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 490 — Bla, bla, bla
Sidnek out az olimpia
dande2
Hol irnak diagnozist?
Stez
Diagnózist nem láttam, csak hogy out, aztán azóta nem találom a hírt
De most jut eszembe, az is lehet a konkrèt meccsre vonatkozott ès nem az egèsz tornára 😏
dande2
A meccsre irtak, de diagnozist, meg hogy mennyit hagy ki, sehol sem csak ezert kerdeztem, van-e hivatalos. De egyebkent ket hitet kapott, az elsonel maga ala fordult szemlatomast a terde, es azt irjak, lower body injury, ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..
Stez
Az egy oldalsó térdszalag sérülés, tippem torn MCL, de igazából majdnem mindegy, hogy szakadt, vagy sem, mert ha csak rándult és még nincs elszakadva, a gyulladásra ráterhelve az a következő lépés. Ezen a szinten meg korizni így kb. felesleges fél lábbal, mert csak a baj lesz.
kishaszi
A női döntőben azt mondta az ES kommentátor, hogy nem kizárt a játéka az elődöntőben.😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
16 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Sidnek out az olimpia
dande2
Hol irnak diagnozist?
Stez
Diagnózist nem láttam, csak hogy out, aztán azóta nem találom a hírt
De most jut eszembe, az is lehet a konkrèt meccsre vonatkozott ès nem az egèsz tornára 😏
dande2
A meccsre irtak, de diagnozist, meg hogy mennyit hagy ki, sehol sem csak ezert kerdeztem, van-e hivatalos. De egyebkent ket hitet kapott, az elsonel maga ala fordult szemlatomast a terde, es azt irjak, lower body injury, ugyhogy persze siman lehet, hogy ennyi volt neki akar az olimpia, ha meg szakadt valami, akkor a Penguins foleg boldog lehet..
Stez
Az egy oldalsó térdszalag sérülés, tippem torn MCL, de igazából majdnem mindegy, hogy szakadt, vagy sem, mert ha csak rándult és még nincs elszakadva, a gyulladásra ráterhelve az a következő lépés. Ezen a szinten meg korizni így kb. felesleges fél lábbal, mert csak a baj lesz.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
16 napja
Ja, és még ott van a másik kérdés, hogy a hoki foglalja a legtöbb helyet az olimpiai faluban, mondjuk se itt nem lett volna probléma a hellyel, se a kövi 3 helyen nem lenne szerintem.

Poloska vagyok.
16 napja
Azta mindenit, Szlovákia ment tovább a legsimábban!
Viszont tényleg bővíthetnének a mezőnyön mert ez nagyon hamar véget ér így.
🤘 gaben 🤘
Putyin tudna rajta bővíteni, de... szóval a szlovákok mentek tovább a legsimábban az érdekes dolog, mert a nyolcas mezőny két leggyengébb csapata egymás ellen játszott. de ha itt lennének az oroszok, akkor instant a második legesélyesebb csapat lennének, ha nem az első.

ami a hosszt illeti, nyilván a két és fél hétbe bele kell férni a női meccsekkel együtt, de a két megoldási lehetőség a 16 csapat négy négyes csapatban 12 helyett (24 csoportmeccs a 18 helyett) és onnan a továbbjutás (annyi meccs, ahány továbbjutó van, ez 8-12 meccs), vagy ugyanúgy 12 csapat, de két hatos csoportban (30 csoportmeccs a 18 helyett, plusz 8-12 a kieséses szakaszban).

őszintén szólva azt nem látom, miért kellene emelni a résztvevők számán, a franciák és az olaszok így is rettenetesen kilógtak lefelé, azért annyira nem kéne higítani a mezőnyt.
slowmotion
Négy csapat még beleférne. Főleg hogyha megszüntetnék a csajok bohóckodását.
🤘 gaben 🤘
Oké, egy osztrák csapat talán még be is férne, de egy norvég/kazah/magyar/szlovén valszeg ugyanúgy csak a kiütések számát növelné.
És a lebonyolítás is olyan, hogy csoportkör eleje-közepén nem fognak komolyat hozni a nagyok, kivéve ha csoportkörből csak top4 megy tovább.
Plusz erről még nem volt szó, de nem lesz többet közvetítve a hoki, ha több meccs lesz sem.
Ja, és ugye 80%ban egy csarnokban akarják lebonyolítani, tehát a meccs/nap szám is erősen felülről korlátos.

Poloska vagyok.
16 napja
🤘 gaben 🤘
Putyin tudna rajta bővíteni, de... szóval a szlovákok mentek tovább a legsimábban az érdekes dolog, mert a nyolcas mezőny két leggyengébb csapata egymás ellen játszott. de ha itt lennének az oroszok, akkor instant a második legesélyesebb csapat lennének, ha nem az első.

ami a hosszt illeti, nyilván a két és fél hétbe bele kell férni a női meccsekkel együtt, de a két megoldási lehetőség a 16 csapat négy négyes csapatban 12 helyett (24 csoportmeccs a 18 helyett) és onnan a továbbjutás (annyi meccs, ahány továbbjutó van, ez 8-12 meccs), vagy ugyanúgy 12 csapat, de két hatos csoportban (30 csoportmeccs a 18 helyett, plusz 8-12 a kieséses szakaszban).

őszintén szólva azt nem látom, miért kellene emelni a résztvevők számán, a franciák és az olaszok így is rettenetesen kilógtak lefelé, azért annyira nem kéne higítani a mezőnyt.
slowmotion
Négy csapat még beleférne. Főleg hogyha megszüntetnék a csajok bohóckodását.

16 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
🤘 gaben 🤘
nekem a problemam igazabol az, hogy 3on3 OT van.
ez igy annyira gaz. mar NHLben is sokan szidjak, de legalabb az 5 percig tart es nem dont el PO parharcot.
csebi
akkor csináljanak 4v4-et, de szerintem ez így jobb volt pl a meccs végénél - ezeknél a csapatoknál 5v5-ben szinte nem lehet mozdulni, mert túl jól védekeznek a támadások ellen. meg ha 5v5 OT lenne rendes játékidővel, akkor kellene előtte plusz pihenő, tovább nyúlik a meccs, stb stb.

most az "ilyenen múlik a meccs" az szerintem teljesen felesleges - ha Zibanejad egy hüvelykkel téved bármelyik irányba, akkor egy 1:0-ás meccsről beszélünk jó eséllyel.
slowmotion
4 v4 jobban hangzik, de ez a 3on3 rohej.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
 www.jegkorongszovetseg.hu/uj-vb-formatum?fbclid=IwdGRjcAQDys5jbGNrBAPKymV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHlnI0Xe6EBJSw0Ol8O_MI8_sHkgOEWvi2pfnRUiUWhzcjYPNzHRuabDqq0As_aem_TFV1-nV2obEEFmZGzrXwcQ

Ennél vajon mire gondolt az IIHF, hogy így egy Mongólia-Hongkong meccset helyszínen 100 helyett 110-120 fő fog megtekinteni?

Poloska vagyok.
16 napja
🤘 gaben 🤘

slowmotion
Én konkrétan csökkenteni akartam volna 10re, aztán rájöttem hogy vannak oroszok, és velük együtt a 12 már pont ideális.

Poloska vagyok.
16 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
🤘 gaben 🤘
ez igy annyira gaz. mar NHLben is sokan szidjak, de legalabb az 5 percig tart es nem dont el PO parharcot.
csebi
akkor csináljanak 4v4-et, de szerintem ez így jobb volt pl a meccs végénél - ezeknél a csapatoknál 5v5-ben szinte nem lehet mozdulni, mert túl jól védekeznek a támadások ellen. meg ha 5v5 OT lenne rendes játékidővel, akkor kellene előtte plusz pihenő, tovább nyúlik a meccs, stb stb.

most az "ilyenen múlik a meccs" az szerintem teljesen felesleges - ha Zibanejad egy hüvelykkel téved bármelyik irányba, akkor egy 1:0-ás meccsről beszélünk jó eséllyel.
16 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
🤘 gaben 🤘
csebi
ez nekem is eszembe jutott, ez így túl lutri befejezés nekem ekkora téthez.
16 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
🤘 gaben 🤘

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
🤘 gaben 🤘

17 napja