Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Mint környékbeli, és régebbi lakó állíthatom hogy Gödöllő kurvajó hely, csak drágább mint az átlag. Magyarország 2. legélhetőbb középvárosa (20-100 ezer fő) Szentendre után. Tömegközlekedés szempontjából szerintem nincs jobb, busz, HÉV, és vonat is van a fővárosba 😀 (Kb fél óra).
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=w6HEtrVWfM0Muszáj megosztanom ezt a klasszikust ha már felmerült Csobánka 😀 szerintem gimi óta 1x ha láttam ezt a videót
Tudom hogy alja "humor", de 12-14 évesen viccesnek tűnt, és a jó emlék megmaradt ahogy szakadtunk rajta a társaságban 😀
szerk: na igen, az első 1.5 perc nyugodtan átugorható, az tényleg minősíthetetlen 😀 de utána ahogy beindul a párbeszéd, az egész jó
"Há' nem minden csobánkai cigány!...csak ín!" 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Dödölle is jó teljesenAmelyeket ajánlottam azokon a településeken vagyok érdekelt, ha kocsival elkezded felfedezni őket, biztosan találsz több eladó lakást is, ami nincs hirdetve. Sok barátom szerzett így telket az említett településeken nagyon jó áron az elmúlt 2 évben.(Továbbá szeretnek is itt élni, illetve Pestre járnak dolgozni).Nekem lakik ismerős Szadán (Gödöllő fölött), maximálisan elégedett vele.
Padrinaggio
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Amelyeket ajánlottam azokon a településeken vagyok érdekelt, ha kocsival elkezded felfedezni őket, biztosan találsz több eladó lakást is, ami nincs hirdetve. Sok barátom szerzett így telket az említett településeken nagyon jó áron az elmúlt 2 évben.(Továbbá szeretnek is itt élni, illetve Pestre járnak dolgozni).Nekem lakik ismerős Szadán (Gödöllő fölött), maximálisan elégedett vele.
Padrinaggio
több mint 3 éve
Nem pont az agglomerációban van, de Gyermely-t is érdemes lehet megnéznetek.A görög apartmanárak egyébként nem is vészesek ha nem akarsz nagyon fancy üdülőparadicsomban vásárolni.
Nekem volt munkatársam építkezett ott a családjával + mellettük lévő telken a tesója és az ő családja 😀 (igaz ők alapból gyermelyiek, de volt hogy onnan járt kocsival az RTL-hez, azt mondta egyáltalán nem vészes).
tudom h faszság, de én kis üdülőbódékba/vityillókba tervezek majd befektetni (Air Sanyitól jött az ötlet 😀)
egyet a görög tengerparton, egyet a spanyoloknál, egyet horvátban, aztán idővel terjeszkedni más földrészekre 😀
áram + más közmű se kell bele, csak arra kellene, h legyen hova elmenni elvonulni a világtól (+ kiadni nyaralóknak).
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem pont az agglomerációban van, de Gyermely-t is érdemes lehet megnéznetek.Imádom Gyermelyt, pedig csak a horgásztavat ismerem igazán, de ellopta a szívemet. Viszont nagyon messze van a melóhely már sajnos járművel is.
Nekem volt munkatársam építkezett ott a családjával + mellettük lévő telken a tesója és az ő családja 😀 (igaz ők alapból gyermelyiek, de volt hogy onnan járt kocsival az RTL-hez, azt mondta egyáltalán nem vészes).
tudom h faszság, de én kis üdülőbódékba/vityillókba tervezek majd befektetni (Air Sanyitól jött az ötlet 😀)
egyet a görög tengerparton, egyet a spanyoloknál, egyet horvátban, aztán idővel terjeszkedni más földrészekre 😀
áram + más közmű se kell bele, csak arra kellene, h legyen hova elmenni elvonulni a világtól (+ kiadni nyaralóknak).
Borbinho
Feleségemmel mi ketten vagyunk igazán bejárósak (heti 1-2HO), többiek főként HO. Ő dél pesten, én észak-kelet pesten ha melós lokációt nézzük. Ezért is fontos, hogy valami olyan opció legyen, ahonnan én elérek autóval, ő tömegközivel, vagy ki tudom valahova dobni bkv-hoz. Mert nem látom reálisnak, hogy agglomerációból mindketten be tudunk menni tömegközlekedéssel 1 órás utazással max. (Lokáció alapján kitalslható, hogy nekünk az észak-keleti-dél jöhet szóba leginkább. Szóval még megy a fejtörés a csoportban mi legyen a végső.
több mint 3 éve
Nem pont az agglomerációban van, de Gyermely-t is érdemes lehet megnéznetek. Nekem volt munkatársam építkezett ott a családjával + mellettük lévő telken a tesója és az ő családja 😀 (igaz ők alapból gyermelyiek, de volt hogy onnan járt kocsival az RTL-hez, azt mondta egyáltalán nem vészes).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Padrinaggio
222
Amelyeket ajánlottam azokon a településeken vagyok érdekelt, ha kocsival elkezded felfedezni őket, biztosan találsz több eladó lakást is, ami nincs hirdetve. Sok barátom szerzett így telket az említett településeken nagyon jó áron az elmúlt 2 évben.(Továbbá szeretnek is itt élni, illetve Pestre járnak dolgozni).
több mint 3 éve
Gödöllőn nagyon gondolkodunk, csak a 3 pár egyike nem preferálja olyannyira a keleti részt. Pedig szerintem rendben van. Ahogy Maglód is.Köszi mindenkinek egyébként, nagy segítségek vagytok.
Még Haraszti-Taksony merült fel, mint lehetőség. Nekem nagyon tetszene.
Viszont kérdés. Látni jó pár telket neten, de szerintem ennél sokkal több lehet elhagyatott, eladó stb. Ezeket csak ha járkálunk körbe akkor tudjuk meg, vagy tényleg csak ennyi eladó van?
több mint 3 éve
Padrinaggio
222
Csömör, Mogyoród,Veres, Gödöllő, (Vecsés, Maglód), ezeket ajánlanám.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Kollégám most építkezett Solymáron. Karácsonyra költöznek. Neki bejött (3 gyerekkel)Ha mariahalom akkor Sarisap es kornyeke sem annyira rossz
Lányom barátja Máriahalmon. Egész jó helynek tűnik. Kocsival Piliscsaba (P+R), onnan vonat.
zemanla
több mint 3 éve
Bárkinek személyes tapasztalat Pomáz-Csobánka-Pilisvöri-Solymár szentnzgyességről? Milyen az élet, hova érdemes hova nem költözni, élni menni? 3 pár, barátok mennénk építkezni egymás mellé, de kérdéses, hogy hova. Cigány társainkról nem hallottam jókat Csobánka felé sem, de friss infóra lenne szükség. 😊 Bárki esetleg?Pomázon haverjaim építkeztek... nehéz volt mert folyton ellopták az anyagokat.
kristóf17
Pomázra ne költözzetek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kollégám most építkezett Solymáron. Karácsonyra költöznek. Neki bejött (3 gyerekkel)Lányom barátja Máriahalmon. Egész jó helynek tűnik. Kocsival Piliscsaba (P+R), onnan vonat.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Már írtam, ha tetszik ha nem közlekedés/bejárás szempontjából messze a DK-i régió a legjobb. Még úgy is, hogy a 100s vonal rengeteget szrkodik. De például az új négyesen nagyon jól lehet közlekedni s ha kiakarod kerülni a ferihegyi gyorsforgalmis dugót M0s át az M5 sre, s ott is viszonylag gyorsan beljebb lehet jutni. Felsőpakony Péteri Alsónémedi Ecser Monor ezek teljesen jók ha Gyált Vecsést Üllőt már sűrűnek találja az ember.
több mint 3 éve
mondjuk a duna másik oldala is rémálom autóval ha az S70es vonalát nézed (Dunakeszi-Göd-Vác)de az S70es vonat egész korrekt
az S71es mondjuk katasztrófa, ráadásul az autó ott is szar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Valóban nem egy nyerő környék.igaz, szantot bele sem irtam,a legjobb hely az emlitettek kozul, de ott pl nincs vonat es vmi nagy trafo "lerakaton" veszekedtek, veszekednek. kovetni sem tudom.
Pilisszántó is szép hely, nem is drága, de autóval bejönni onnan is halál, mint minden agglomerációból.
Csepel-szigetről is, 5-ös felől is, északról is, mindenhonnan.
Sobri Jóska
leanyvar jaszfalu utan meg korrekt..aztan tovabb nem is megyek, mert dorog otvar a gyogyszergyar miatt, tolja ki a budoset es a szemetegeto sem rossz ott 😀
több mint 3 éve
Valóban nem egy nyerő környék.Pilisszántó is szép hely, nem is drága, de autóval bejönni onnan is halál, mint minden agglomerációból.
Csepel-szigetről is, 5-ös felől is, északról is, mindenhonnan.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Bárkinek személyes tapasztalat Pomáz-Csobánka-Pilisvöri-Solymár szentnzgyességről? Milyen az élet, hova érdemes hova nem költözni, élni menni? 3 pár, barátok mennénk építkezni egymás mellé, de kérdéses, hogy hova. Cigány társainkról nem hallottam jókat Csobánka felé sem, de friss infóra lenne szükség. 😊 Bárki esetleg?En csak ilyet tudok prezentalni
kristóf17
Solymar a legjobb de a kozlekedes halal onnan is autoval de bkv-vel sem kutya.
Vorivar.a 10 es ut egy parkolo inkabb.kiszamithatatlan.pestre be, pestrol ki is ert mar meglepetes.kukasok dolgoztak.
Van vmi cement gyar ott.az is tolja ki a dzsuvat.
Onnan mav,nincs olyan sok keses mar.
Pomaz csobanka:sokat jartam arra de en sem hallottam jokat szomszedokrol.
+info
PIlisszentivan sem rossz, de volgyben van szoval telen jol beall a smog.autoval halal..mas lehetoseg nagyon nincs
Piliscsaba vonat feloli reszet jonak mondanam.
Utana jon pilisjaszfalu ami amugy kellemes nyugodt hely de az onkormanyzat csodben volt 1-2 eve es talqn most is meg. Epul(t)egy szemetfeldolgozo.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Bárkinek személyes tapasztalat Pomáz-Csobánka-Pilisvöri-Solymár szentnzgyességről? Milyen az élet, hova érdemes hova nem költözni, élni menni? 3 pár, barátok mennénk építkezni egymás mellé, de kérdéses, hogy hova. Cigány társainkról nem hallottam jókat Csobánka felé sem, de friss infóra lenne szükség. 😊 Bárki esetleg?
több mint 3 éve
az asszony egyet használ, két éve pont sehun nem leltem, berendeltem az voltvalahogy nem akarom elhinni, hogy ha egy márka honlapján 100 euró feletti összegért árusított parfümöt megveszek több mint tíz ezer forinttal olcsóbbért, akkor az eredeti lesz. amúgy a notinótól rendeltem parfümmintákat anno, nyilván a mintáktól sokat nem lehet várni, de szerintem még azok is higítva voltak. az internetes véleményeket olvasva sokaknak van hasonló tapasztalata velük, csak ők nem mintákat rendeltek. amit akarok venni a Müllerben és a Douglasban nem kapható, így kénytelen vagyok rendelni, de magyar oldalról nem nagyon mernék. a hamis / higított parfümmel való átverés kurva nagy biznisz most, láttam videót arról, hogy a NAV lefoglalt ilyen kamu parfümökkel teli raktárt. külsőre teljesen úgy néztek ki, mint az eredeti, simán át lehet velük vágni a gyanútlan embert.tudtok olyan megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes parfümöt rendelni? lehetőleg EU-n belüli oldalról, hogy áfa- és vámmentes legyen.notino már nem jó?
deyell
sutianap
deyell
külömbe meg minden parfüm higított, montam neki két telefonból hozatok esszenciát, rendes virágból, egy jóorrú szír 3 perc alatt összerak egy egyedit, aztán 20 mili 100 évig elég
fölkensz egy fekete lótuszt azt 50 méteres körzetbe megbolydul mindenki
több mint 3 éve
Fene se tudja, lehet mi jól jártunk, mert amit az asszony magára fúj 6:25-kor, azt még este kilenckor is érzem rajta.És akkor még arról nem is tudsz, hogy pl. ezeket a kamu hamisítványokat (higítottakat) az "ügyesebbek" megvették 7-800 forintért a Józsefvárosin, nyitás előtt egy douglases kiscsajjal mondjuk 5 rugóért felárcimkéztették, és "most hoztuk ki" dumával árulták, mondjuk a Nyugati aluljáróban.valahogy nem akarom elhinni, hogy ha egy márka honlapján 100 euró feletti összegért árusított parfümöt megveszek több mint tíz ezer forinttal olcsóbbért, akkor az eredeti lesz. amúgy a notinótól rendeltem parfümmintákat anno, nyilván a mintáktól sokat nem lehet várni, de szerintem még azok is higítva voltak. az internetes véleményeket olvasva sokaknak van hasonló tapasztalata velük, csak ők nem mintákat rendeltek. amit akarok venni a Müllerben és a Douglasban nem kapható, így kénytelen vagyok rendelni, de magyar oldalról nem nagyon mernék. a hamis / higított parfümmel való átverés kurva nagy biznisz most, láttam videót arról, hogy a NAV lefoglalt ilyen kamu parfümökkel teli raktárt. külsőre teljesen úgy néztek ki, mint az eredeti, simán át lehet velük vágni a gyanútlan embert.tudtok olyan megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes parfümöt rendelni? lehetőleg EU-n belüli oldalról, hogy áfa- és vámmentes legyen.notino már nem jó?
deyell
sutianap
deyell
Ugyanaz az illat, mint az eredeti, csak 5 percig, nem fél napig.
Na ezeket a 7-800-as szarokat végülis Notinoról is meg lehet rendelni 15-20-ért.
(Egy volt kolleganőm egyszer megrészegült, rendelt 5 üveggel onnan, mind hamisítvány volt.)
Sobri Jóska
több mint 3 éve
És akkor még arról nem is tudsz, hogy pl. ezeket a kamu hamisítványokat (higítottakat) az "ügyesebbek" megvették 7-800 forintért a Józsefvárosin, nyitás előtt egy douglases kiscsajjal mondjuk 5 rugóért felárcimkéztették, és "most hoztuk ki" dumával árulták, mondjuk a Nyugati aluljáróban.valahogy nem akarom elhinni, hogy ha egy márka honlapján 100 euró feletti összegért árusított parfümöt megveszek több mint tíz ezer forinttal olcsóbbért, akkor az eredeti lesz. amúgy a notinótól rendeltem parfümmintákat anno, nyilván a mintáktól sokat nem lehet várni, de szerintem még azok is higítva voltak. az internetes véleményeket olvasva sokaknak van hasonló tapasztalata velük, csak ők nem mintákat rendeltek. amit akarok venni a Müllerben és a Douglasban nem kapható, így kénytelen vagyok rendelni, de magyar oldalról nem nagyon mernék. a hamis / higított parfümmel való átverés kurva nagy biznisz most, láttam videót arról, hogy a NAV lefoglalt ilyen kamu parfümökkel teli raktárt. külsőre teljesen úgy néztek ki, mint az eredeti, simán át lehet velük vágni a gyanútlan embert.tudtok olyan megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes parfümöt rendelni? lehetőleg EU-n belüli oldalról, hogy áfa- és vámmentes legyen.notino már nem jó?
deyell
sutianap
deyell
Ugyanaz az illat, mint az eredeti, csak 5 percig, nem fél napig.
Na ezeket a 7-800-as szarokat végülis Notinoról is meg lehet rendelni 15-20-ért.
(Egy volt kolleganőm egyszer megrészegült, rendelt 5 üveggel onnan, mind hamisítvány volt.)
több mint 3 éve
deyell
11 702
valahogy nem akarom elhinni, hogy ha egy márka honlapján 100 euró feletti összegért árusított parfümöt megveszek több mint tíz ezer forinttal olcsóbbért, akkor az eredeti lesz. amúgy a notinótól rendeltem parfümmintákat anno, nyilván a mintáktól sokat nem lehet várni, de szerintem még azok is higítva voltak. az internetes véleményeket olvasva sokaknak van hasonló tapasztalata velük, csak ők nem mintákat rendeltek. amit akarok venni a Müllerben és a Douglasban nem kapható, így kénytelen vagyok rendelni, de magyar oldalról nem nagyon mernék. a hamis / higított parfümmel való átverés kurva nagy biznisz most, láttam videót arról, hogy a NAV lefoglalt ilyen kamu parfümökkel teli raktárt. külsőre teljesen úgy néztek ki, mint az eredeti, simán át lehet velük vágni a gyanútlan embert.tudtok olyan megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes parfümöt rendelni? lehetőleg EU-n belüli oldalról, hogy áfa- és vámmentes legyen.notino már nem jó?
deyell
sutianap
choose life
több mint 3 éve
tudtok olyan megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes parfümöt rendelni? lehetőleg EU-n belüli oldalról, hogy áfa- és vámmentes legyen.notino már nem jó?
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 702
tudtok olyan megbízható külföldi oldalt ahonnan érdemes parfümöt rendelni? lehetőleg EU-n belüli oldalról, hogy áfa- és vámmentes legyen.
choose life