NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Én szegedi vok igaz, de óvakodj attól, hogy egy olyan iskolába iratkozz be amivel a szembe sarkon bevásárló központ fog épülni.... mert ha felépül az autós isi garantáltan a legdrágábbá válik a városban 😀 és mivel már két éve beiratkoztál csak volt másfél év kényszerpause mit tenni se nagyon tudsz....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Fontolgatom, hogy elkövetek egy bűnt az emberiség ellen és megpróbálom megszerezni a jogsit. Tapasztalatok érdekelnének bp-i autósiskolákról pro és kontra. Van olyan, ami különösen ajánlott? És olyan, amitől óvakodjak, mint a tűztől?Köszönöm a segítséget előre is! 😊
több mint 11 éve
Alföldinek biztos.
több mint 11 éve
Van akinek tetszett, az "új" István a király???beltazorvalószínűleg van olyan.
több mint 11 éve
Van akinek tetszett, az "új" István a király???
több mint 11 éve
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBoneTúl sok ausztrál focit nézel😊
több mint 11 éve
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBoneha játék közben valaki belebikázna a labdába, akkor az nem pontot, hanem sárga zászlót eredményezne, illegal kick büntetés, NFL-ben 15 yard
az alapfogalmak tisztázására ajánlom szótárunkat, a fejléc alatt találod az alapok részen belül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBonenem.
a dropkick eleve csak 1 pont.
írd be a youtube keresőbe és látod hogy működik
több mint 11 éve
TBone
60
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊
több mint 11 éve
Írd be a keresés után, h "-madden"pl:
NFL Detroit Lions -madden
szerk: úgy általában a keresési feltétel úgy néz ki, h a "-" utáni szó nem lehet benne. Ha többet is ki akarsz szűrni, akkor:
feltétel -kivétel1 -kivétel2 -kivétel3
Ha azt akarod, h valamit mindenképp tartalmazzon, azt tedd "idézőjelbe"
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Van olyan a szűrők között, hogy madden?Én nem találtam.
több mint 11 éve
Youtube-on keresgéltem Lions/Pistons video-kat, de a tököm tele van már a sok faszom felrakott madden meccsvideo-val."-madden" ?
Van valami tippetek melyik szűrőt alkalmazzam, hogy ezeket kivegye a listából?
Természetesen a levesszűrő és hasonló vicces válaszok most nem játszanak. 😊Bazzani
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Youtube-on keresgéltem Lions/Pistons video-kat, de a tököm tele van már a sok faszom felrakott madden meccsvideo-val.Van valami tippetek melyik szűrőt alkalmazzam, hogy ezeket kivegye a listából?
Természetesen a levesszűrő és hasonló vicces válaszok most nem játszanak. 😊
több mint 11 éve
Az miért van, hogy FB-n egy személynek nem tudok üzenetet küldeni?Nem, nem tiltott le, mert kb. 45 perce még tudtam neki üzenetet küldeni (amit még nem olvasott el), s azóta küldtem volna neki mást is, amit már nem tudott elküldeni... De mindenki másnak tudok, csak egy valakinek nem. Miért?
több mint 11 éve
Nemzeti Közszolgálati Egyetemen van valakinek ismerőse ? 😮Írjál PM-t nyugodtan. 😀
Elsősorban valami magasabb beosztásban, de hallgatókhoz is lenne kérdésem.süti
több mint 11 éve
Nemzeti Közszolgálati Egyetemen van valakinek ismerőse ? 😮Elsősorban valami magasabb beosztásban, de hallgatókhoz is lenne kérdésem.
több mint 11 éve
Nekem is csányi junior volt, és psotán küldték maguktól az ujjat. Bár asszem másért voltam bent és mondták h le fog járni de küldik az ùjjat.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
OTP-nél is, csak az információs sztárdájuk hol működik, hol nem😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
MKB-nál is. Küldik a kártyát is és külön levélben az új PIN-t is.ma kaptam a paypal-tól egy üzenetet emailben, hogy lejár a bankkártyám és frissítsem (otp junior, 2010 július vagy augusztusában nyitottam - első kártyám). azért csodálkozok rajta, mert az otp nekem sem az interneten, sem sms-ben, sem levélben nem értesített ilyenről.nemtom, otépénél hogy van, de a rajfejzennél meg a zerszte banknál kiküldik postán az újat.slowmotion
a kártya első oldalán a "valid thru"-nál 08/13 van (tehát 2013 augusztus)
gondolom be kéne menni a bankba, hogy adjanak új kártyát?
Ventura
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
ma kaptam a paypal-tól egy üzenetet emailben, hogy lejár a bankkártyám és frissítsem (otp junior, 2010 július vagy augusztusában nyitottam - első kártyám). azért csodálkozok rajta, mert az otp nekem sem az interneten, sem sms-ben, sem levélben nem értesített ilyenről.nemtom, otépénél hogy van, de a rajfejzennél meg a zerszte banknál kiküldik postán az újat.
a kártya első oldalán a "valid thru"-nál 08/13 van (tehát 2013 augusztus)
Ventura
több mint 11 éve
ma kaptam a paypal-tól egy üzenetet emailben, hogy lejár a bankkártyám és frissítsem (otp junior, 2010 július vagy augusztusában nyitottam - első kártyám). azért csodálkozok rajta, mert az otp nekem sem az interneten, sem sms-ben, sem levélben nem értesített ilyenről.a kártya első oldalán a "valid thru"-nál 08/13 van (tehát 2013 augusztus)
több mint 11 éve
DaddyBear
888
Kerestem már,de nem találtam. Köszönöm szépen!Sziasztok! Game Pass-szel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Egyszerre csak egy IP-rő lehet használni? Hány meccset lehet egyszerre nyomon követni rajta? Akinek van esetleg milyen tapasztalatai vannak?SüsüVan külön topicja is a témának, érdemes visszaolvasni a megválaszolt kérdések között
bowl.hu/forum/amerikai_futball/az_espn_america_alternativai_game_pass_espn_player_stbjjncaa
több mint 11 éve
Sziasztok! Game Pass-szel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Egyszerre csak egy IP-rő lehet használni? Hány meccset lehet egyszerre nyomon követni rajta? Akinek van esetleg milyen tapasztalatai vannak?SüsüVan külön topicja is a témának, érdemes visszaolvasni a megválaszolt kérdések között
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
DaddyBear
888
Sziasztok! Game Pass-szel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Egyszerre csak egy IP-rő lehet használni? Hány meccset lehet egyszerre nyomon követni rajta? Akinek van esetleg milyen tapasztalatai vannak?