NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Én szegedi vok igaz, de óvakodj attól, hogy egy olyan iskolába iratkozz be amivel a szembe sarkon bevásárló központ fog épülni.... mert ha felépül az autós isi garantáltan a legdrágábbá válik a városban 😀 és mivel már két éve beiratkoztál csak volt másfél év kényszerpause mit tenni se nagyon tudsz....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 912 — Illegális gyakorló
Fontolgatom, hogy elkövetek egy bűnt az emberiség ellen és megpróbálom megszerezni a jogsit. Tapasztalatok érdekelnének bp-i autósiskolákról pro és kontra. Van olyan, ami különösen ajánlott? És olyan, amitől óvakodjak, mint a tűztől?
Köszönöm a segítséget előre is! 😊

több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Alföldinek biztos.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Van akinek tetszett, az "új" István a király???beltazor
valószínűleg van olyan.

több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Van akinek tetszett, az "új" István a király???

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBone
Túl sok ausztrál focit nézel😊
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBone
ha játék közben valaki belebikázna a labdába, akkor az nem pontot, hanem sárga zászlót eredményezne, illegal kick büntetés, NFL-ben 15 yard

az alapfogalmak tisztázására ajánlom szótárunkat, a fejléc alatt találod az alapok részen belül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem.
a dropkick eleve csak 1 pont.
írd be a youtube keresőbe és látod hogy működik

több mint 11 éve
TBone San Francisco 49ers 60
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Istenek vagytok, sikerült megértenem.
Köszönöm!

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Írd be a keresés után, h "-madden"
pl:
NFL Detroit Lions -madden

szerk: úgy általában a keresési feltétel úgy néz ki, h a "-" utáni szó nem lehet benne. Ha többet is ki akarsz szűrni, akkor:
feltétel -kivétel1 -kivétel2 -kivétel3

Ha azt akarod, h valamit mindenképp tartalmazzon, azt tedd "idézőjelbe"

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Van olyan a szűrők között, hogy madden?
Én nem találtam.

több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Youtube-on keresgéltem Lions/Pistons video-kat, de a tököm tele van már a sok faszom felrakott madden meccsvideo-val.
Van valami tippetek melyik szűrőt alkalmazzam, hogy ezeket kivegye a listából?
Természetesen a levesszűrő és hasonló vicces válaszok most nem játszanak. 😊Bazzani
"-madden" ?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Youtube-on keresgéltem Lions/Pistons video-kat, de a tököm tele van már a sok faszom felrakott madden meccsvideo-val.
Van valami tippetek melyik szűrőt alkalmazzam, hogy ezeket kivegye a listából?
Természetesen a levesszűrő és hasonló vicces válaszok most nem játszanak. 😊

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az miért van, hogy FB-n egy személynek nem tudok üzenetet küldeni?

Nem, nem tiltott le, mert kb. 45 perce még tudtam neki üzenetet küldeni (amit még nem olvasott el), s azóta küldtem volna neki mást is, amit már nem tudott elküldeni... De mindenki másnak tudok, csak egy valakinek nem. Miért?
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nemzeti Közszolgálati Egyetemen van valakinek ismerőse ? 😮
Elsősorban valami magasabb beosztásban, de hallgatókhoz is lenne kérdésem.süti
Írjál PM-t nyugodtan. 😀
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nemzeti Közszolgálati Egyetemen van valakinek ismerőse ? 😮
Elsősorban valami magasabb beosztásban, de hallgatókhoz is lenne kérdésem.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Nekem is csányi junior volt, és psotán küldték maguktól az ujjat. Bár asszem másért voltam bent és mondták h le fog járni de küldik az ùjjat.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
OTP-nél is, csak az információs sztárdájuk hol működik, hol nem😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
ma kaptam a paypal-tól egy üzenetet emailben, hogy lejár a bankkártyám és frissítsem (otp junior, 2010 július vagy augusztusában nyitottam - első kártyám). azért csodálkozok rajta, mert az otp nekem sem az interneten, sem sms-ben, sem levélben nem értesített ilyenről.
a kártya első oldalán a "valid thru"-nál 08/13 van (tehát 2013 augusztus)
gondolom be kéne menni a bankba, hogy adjanak új kártyát?

Ventura
nemtom, otépénél hogy van, de a rajfejzennél meg a zerszte banknál kiküldik postán az újat.slowmotion
MKB-nál is. Küldik a kártyát is és külön levélben az új PIN-t is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
ma kaptam a paypal-tól egy üzenetet emailben, hogy lejár a bankkártyám és frissítsem (otp junior, 2010 július vagy augusztusában nyitottam - első kártyám). azért csodálkozok rajta, mert az otp nekem sem az interneten, sem sms-ben, sem levélben nem értesített ilyenről.

Ventura
nemtom, otépénél hogy van, de a rajfejzennél meg a zerszte banknál kiküldik postán az újat.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 134 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 11 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Sziasztok! Game Pass-szel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Egyszerre csak egy IP-rő lehet használni? Hány meccset lehet egyszerre nyomon követni rajta? Akinek van esetleg milyen tapasztalatai vannak?Süsü
Van külön topicja is a témának, érdemes visszaolvasni a megválaszolt kérdések között

bowl.hu/forum/amerikai_futball/az_espn_america_alternativai_game_pass_espn_player_stbjjncaa
Kerestem már,de nem találtam. Köszönöm szépen!
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Sziasztok! Game Pass-szel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Egyszerre csak egy IP-rő lehet használni? Hány meccset lehet egyszerre nyomon követni rajta? Akinek van esetleg milyen tapasztalatai vannak?Süsü
Van külön topicja is a témának, érdemes visszaolvasni a megválaszolt kérdések között

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Meccsnézés az interneten - Amerikai futball | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Sziasztok! Game Pass-szel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Egyszerre csak egy IP-rő lehet használni? Hány meccset lehet egyszerre nyomon követni rajta? Akinek van esetleg milyen tapasztalatai vannak?