Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Smart TV-n van rá lehetőség, hogy a Youtube alkalmazáson keresztül nyissak meg egy nem publikus videót, mint ez 2016 East West Shrine Game?

Táblagépen akár twitterren akár böngészőn keresztül nyitom meg a linket, rögtön átvált az alkalmazásra, Smart TV valamiért böngészőben nyitja meg és nem ad olyan opciót, hogy youtube alkalmazáson keresztül megnézhessen a videót.
ZERO_L
a youtube-nak van külön alkalmazása smart tv-kre, azzal próbáld
ott mennie kell, most csekkoltam le samsungon
baggio
Nekem is samsung van, de nem találtam külön okostv-re app-ot, egy youtube alkalmazás jelenik meg a letölthetők között, az le is van töltve, mégis böngészőben nyitja meg a videót
ZERO_L
Az alkalmazásban menj az előzményekre és nyisd meg úgy
baggio
Megvan a megoldás, hátha másnak is segít:

ipad-ről, de lehet okostelefonról is megy, a youtube alkalmazáson keresztül meg kell nyitni a videót, és ha be van a kapcsolva az okostv-n a youtube app, akkor a videó lejátszásánál a megosztási és "hozzáadás lejátszási listához" gomb mellett megjelenik egy téglalap aminek a bal alsó sarkában van egy wifi jel, ezt kell megnyomni

ez a gomb arra szolgál, hogy amit táblagépen, okostelefon az app-on megnyitottunk azt szintén megnyitja az okostv youtube alkalmazásán keresztül, ezután többi eszközt ki is lehet kapcsolni, a TV-n megy a videó

ez akkor is jól jöhet, ha a videóra nem egyszerű rákeresni a betük bevitelét meg csak nyilakkal tudjuk megoldani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Van olyan kimondott részleg itt ahol lehet obszcén szavakat használni?
Coolearie
há' hogy a p*csába ne....
apeszos
azt hittem, azt válaszolod, hogy "nem, b*zmeg" 😀
slowmotion
azt túl obszcén lett volna... 😛
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 225 — Cowboys fan
Coolearie
apeszos
azt hittem, azt válaszolod, hogy "nem, b*zmeg" 😀
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Coolearie
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Coolearie
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Gyűlölködjünk - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

azért egy spoiler taget majd nyomjál rá

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
Smart TV-n van rá lehetőség, hogy a Youtube alkalmazáson keresztül nyissak meg egy nem publikus videót, mint ez 2016 East West Shrine Game?

Táblagépen akár twitterren akár böngészőn keresztül nyitom meg a linket, rögtön átvált az alkalmazásra, Smart TV valamiért böngészőben nyitja meg és nem ad olyan opciót, hogy youtube alkalmazáson keresztül megnézhessen a videót.
ZERO_L
baggio
Nekem is samsung van, de nem találtam külön okostv-re app-ot, egy youtube alkalmazás jelenik meg a letölthetők között, az le is van töltve, mégis böngészőben nyitja meg a videót
ZERO_L
Az alkalmazásban menj az előzményekre és nyisd meg úgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

ZERO_L
baggio

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ki érti ezt, ki érti ezt?
 www.youtube.com/watch?v=Zz1IPGP7ff0
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 225 — Cowboys fan
nem találtam jobb topikot, de:
Miért hülye minden nő?!?!
Borbinho
ezek általában a "Gyűlölködjünk" topikba szoktak kerülni, de végülis ez a topik valóban joker, ide minden belefér 😊
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Telefonról nincs kedvem linkelni, de azért 99 problems.
empty taxi
true that

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Borbinho
Telefonról nincs kedvem linkelni, de azért 99 problems.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
Huawei P8 lite vagy LG G4c. Szerintetek melyik mobilt válasszam? Most csak erre van keret.
danyly
Inkább Lg, a Huawei minősége botrányos, tipikus kínai cucc.
Amadeus91
Teljesen jó a Huawei is.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 781 — a new hope (again)
Borbinho
Dr. Emmett Brown: Rá kellett jönnöm, hogy az időutazás veszélyekkel jár. Így hát amint visszatértünk, elpusztítom a DeLoreant, és onnantól fogva az univerzum másik nagy rejtélyének kivizsgálására szentelem időm: a nőkre.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve

ZERO_L

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Huawei P8 lite vagy LG G4c. Szerintetek melyik mobilt válasszam? Most csak erre van keret.
danyly
Amadeus91
Köszi, már meg is vettem az LG. Egyelőre tetszik. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
danyly
több mint 10 éve

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
danyly
Fészbúk falamról:
Huawei P8 😛 hangulatjel nagyoon jó, *áruház* csak ajánlani tudom!!!!

Én nem értek hozzá. Mondjuk azt se ismerem aki posztolta...

Szerkesztette: süti
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
oké, vetteünk egy új LG tévét, amit hdmi-vel kötök a cisco beltéri egységhez. namost habekapcsolom a tv-t és a beltérit is, akkor nem vált át automatikusan a beltérire és kezdi a sugárzást,csak ha megnyitom a bemeneteket, és ott katt a HDMI1-re. a másik tévé scarttal volt összekötve és egyből elkezdte az adást ha bekapcsoltam a beltérit. érthető? 😊 nem zavar annyira csak minek kattogtassak feleslegesen. ugyanez xbox-szal, ha bekapcsolom jelzi hogy a hdmi2 aktív de rá kell kattintani az ikonra hogy odaváltson...
petey
Igen.
Sobri Jóska
rembe.
a vége lemaradt: szval kell vmi külön beállítás még vagy ez így teljesen oké egy smart tv-vel?
petey
Samsungot kellett volna venned, mert ott a lekapcsolás előtti utolsó forrást hozza be, mikor újra bekapcsolod a tévét 😉
baggio
azt akartam, de egy 7-es paneles (JU7000 pl) sokkal drágább volt ami nem indokolta az árat szerintem. na mindegy majd még átböngészem a beállításokat

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Pana tv, szóval nem a tiédre teljesen, de
Pont múlt héten szórakoztam a laptopom összekötésével és akkor találtam egy olyan beállítást, hogy bekapcsolásnál melyiket válassza.
több mint 10 éve
oké, vetteünk egy új LG tévét, amit hdmi-vel kötök a cisco beltéri egységhez. namost habekapcsolom a tv-t és a beltérit is, akkor nem vált át automatikusan a beltérire és kezdi a sugárzást,csak ha megnyitom a bemeneteket, és ott katt a HDMI1-re. a másik tévé scarttal volt összekötve és egyből elkezdte az adást ha bekapcsoltam a beltérit. érthető? 😊 nem zavar annyira csak minek kattogtassak feleslegesen. ugyanez xbox-szal, ha bekapcsolom jelzi hogy a hdmi2 aktív de rá kell kattintani az ikonra hogy odaváltson...
petey
Igen.
Sobri Jóska
rembe.
a vége lemaradt: szval kell vmi külön beállítás még vagy ez így teljesen oké egy smart tv-vel?
petey
Samsungot kellett volna venned, mert ott a lekapcsolás előtti utolsó forrást hozza be, mikor újra bekapcsolod a tévét 😉

---
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
petey
Igen.
Sobri Jóska
rembe.