Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
stitch90
256
Az a baj, hogy a markettől félek, összehozott év elején egy 200e-s számlát. Azért köszönöm.
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Androidos telefonról szeretnék kérdezni.Tegyél fel marketről valami fájlkezelőt, pl. ES file explorer (ehhez ugye kell internetkapcsolat - ha nincs mobilnetet keress egy wifi-spotot).
XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!stitch90
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
stitch90
256
Androidos telefonról szeretnék kérdezni.XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Inez
9
Ő az, bizony, köszönöm.. 😊Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..http://www-01.footballfanatics.com/NFL_Tampa_Bay_Buccaneers_Shoes_And_Socks/Tampa_Bay_Buccaneers_Ladies_Black_Enthusiast_Boots
Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..Inez
ilyenre gondoltál? szállítanak Mo.-ra iskristof
Ha szállítanak ide is, akkor ezt kérem itthon a családomtól Karácsonyra. 😀
"...Harcolok foggal, körömmel. Az Élettel, a Halállal..."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..http://www-01.footballfanatics.com/NFL_Tampa_Bay_Buccaneers_Shoes_And_Socks/Tampa_Bay_Buccaneers_Ladies_Black_Enthusiast_Boots
Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..Inez
ilyenre gondoltál? szállítanak Mo.-ra is
több mint 13 éve
Inez
9
Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..
több mint 13 éve
neeem. Egy komplett, mindenes gépet szeretnék. Csak nálam most már nem gép a gép, ha nem viszi a Madden-t. 😀Amadeus91manapság azért nehezen találsz olyan notebookot, ami nem viszi a madden 08-at 😀
több mint 13 éve
Inez
9
Nekem is a fagyi jött be..Torokfájás megszüntetésére miket javasoltok?13-14 gombóc fagyi ésvagy 2 liter épphogy cseppfolyós innivalófetomy
eddig próbált: forró tea, forró húsleves, méz, fokhagyma, strepsils, neocitran, pálinkakristof
Jobbulást. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Persze, legyen MAC 😛 Hehehe.neeem. Egy komplett, mindenes gépet szeretnék. Csak nálam most már nem gép a gép, ha nem viszi a Madden-t. 😀
Amúgy ha külön játékgépet veszel akkor annak az aksija nem fogja bírni a nyüstölést, enyém most sorozatnézés mellett bír olyan 2 óra 10-20 percet, játékkal max 1 óra 10-20 percet, és akkor lehet sokat mondtam.tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Persze, legyen MAC 😛 Hehehe.Amúgy ha külön játékgépet veszel akkor annak az aksija nem fogja bírni a nyüstölést, enyém most sorozatnézés mellett bír olyan 2 óra 10-20 percet, játékkal max 1 óra 10-20 percet, és akkor lehet sokat mondtam.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
de akkor meg már Notebook, de olyan amin fut a LotrO meg a Madden...de akkor már bírja aksival a nyüstölést. Persze legyen Mac, de arra megint külön cucc kell h fusson rajta a game..áá megőrülök ebbe...Akkor egy új gépet 😛DuffHát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Duffhát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Amadeus91
több mint 13 éve
Duff
3 133
Akkor egy új gépet 😛hát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Amadeus91mármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Duff
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
hát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.DuffHát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.tenorxmármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Hát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.tenorxmármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Hát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.tenorxmármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)
több mint 13 éve
Hát ha az újratelepítés se segített, akkor valószínű.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Nem tudjátok, hogy miért csinálja a Madden PC-n egy ideje, hogy nem fut. Nincs hibaüzenet. Elindul a program, aztán feketeség és homokóra. Nem működik ilyenkor a ctrl+alt+delete (sem az alt+f4) így mindig resi... újratelepítettem, vírustírtottam, mégsem jó... mi lehet a gond?szerk: azóta nem fut már a LotrO, Jedi Academy sem. A Settlers 6 épp, hogy elindul. Lehet, hogy anno megsült valami a gépemben?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
ezt köszi, hogy mondod, mert lefelejtettem. 😀 De szerintem simával is van értelme. (bár azzal még nem próbáltam)Azért, mert ez elsősorban fekete retekkel működik, az meg nem a legjobb 😊Egon bávegyél egy retket, vágd ketté és vájd ki a húsának egy részét ilyen félgömb alakban. Tegyél a "gödörbe" kristálycukrot. Várd meg, hogy levet eresszen (félóra) majd idd ki azt a cukros lét a retekből. Nagyon jó, vitamin dús dolog.És ez mivel jobb mintha simán megenné a retket? 😊Rataxes
(100%ig komoly amit írtam)Amadeus91
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért, mert ez elsősorban fekete retekkel működik, az meg nem a legjobb 😊vegyél egy retket, vágd ketté és vájd ki a húsának egy részét ilyen félgömb alakban. Tegyél a "gödörbe" kristálycukrot. Várd meg, hogy levet eresszen (félóra) majd idd ki azt a cukros lét a retekből. Nagyon jó, vitamin dús dolog.És ez mivel jobb mintha simán megenné a retket? 😊Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
nem tudom, családi "recept". Mondjuk ha nagyon fáj a torka, így nem kell lenyelnie a szilárd zöldséget, simán meg tudja inni a levét.vegyél egy retket, vágd ketté és vájd ki a húsának egy részét ilyen félgömb alakban. Tegyél a "gödörbe" kristálycukrot. Várd meg, hogy levet eresszen (félóra) majd idd ki azt a cukros lét a retekből. Nagyon jó, vitamin dús dolog.És ez mivel jobb mintha simán megenné a retket? 😊Rataxes
több mint 13 éve
Torokfájás megszüntetésére miket javasoltok?Johnnie Walker Red Label 😊
eddig próbált: forró tea, forró húsleves, méz, fokhagyma, strepsils, neocitran, pálinkakristof
több mint 13 éve
Torokfájás megszüntetésére miket javasoltok?Tömény "Glycosept oldat"-tal öblögetés, gargarizálás naponta többször. Nagyon hamar helyrehozza.
több mint 13 éve
vegyél egy retket, vágd ketté és vájd ki a húsának egy részét ilyen félgömb alakban. Tegyél a "gödörbe" kristálycukrot. Várd meg, hogy levet eresszen (félóra) majd idd ki azt a cukros lét a retekből. Nagyon jó, vitamin dús dolog.És ez mivel jobb mintha simán megenné a retket? 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
vegyél egy retket, vágd ketté és vájd ki a húsának egy részét ilyen félgömb alakban. Tegyél a "gödörbe" kristálycukrot. Várd meg, hogy levet eresszen (félóra) majd idd ki azt a cukros lét a retekből. Nagyon jó, vitamin dús dolog. (100%ig komoly amit írtam)
több mint 13 éve
Ne halgass rájuk, csak a pálinka 😊 A pálinkakezelés adagolását eltaláltad, napi 2-3 feles megfelelő lehet. A torokfertőtlenítő lassan, kis kortyokban fogyasztva vihető be a szervezetbe ugyanis így érintkezik a lehető legnagyobb felületen és leghosszabb ideig a gyulladt területtel. A kezelés időtartama: a pálinkakezelést egészen addig nem szabad abbahagyni, amíg teljesen meg nem szűnik a gyógyszer elfogyasztásakor a torokban jelentkező égő érzés.
Ex-Rataxes