Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 2 éve
szicsi23
14
Több volt az, mint 11 év! 😊 Bár amennyit a képekkel szenvedtem, simán igazad lehet!Szép első hsz 😊 😀 Én pedig most jövök rá, hogy jééé ezzel a samponnal mosom hajam 😀 😀 😀 és még nem hullott ki 😛Aztán 11év csend!🤣
dande
| Reméljük, nem!!!😉 |
nagir
| Én is remélem! 😉 |
Lássuk az Etnát! Nem kezdődik nyugodtan a szakasz! Sok a bukás, ideges a mezőny! De Erik szökésben!
több mint 2 éve
Erik szökik, 10:46 az előnyük
több mint 2 éve
Lopez OUT
több mint 2 éve
24.hu/sport/2022/05/10/valter-attila-buszke-magyar-giro-d-italia/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Szép első hsz 😊 😀 Én pedig most jövök rá, hogy jééé ezzel a samponnal mosom hajam 😀 😀 😀 és még nem hullott ki 😛Aztán 11év csend!🤣
dande
| Reméljük, nem!!!😉 |
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Szép első hsz 😊 😀 Én pedig most jövök rá, hogy jééé ezzel a samponnal mosom hajam 😀 😀 😀 és még nem hullott ki 😛
több mint 2 éve
szicsi23
14
Sziasztok! A sok beszámoló után én is megosztom a Giro élményeimet! Azzal kezdem, hogy 1997 óta követem a kerékpársportot, és az NFL után messze a kerékpár a legkedvesebb számomra! Minden Grand Tourt próbálok megnézni és a klasszikus egynaposok is kötelező program! Múlt héten elutaztunk a családdal Olaszországba! Az egyik kedvenc helyünkre, a Garda tóhoz! A hotelünk Nago Torbole-ban volt, de az 5 nap alatt körbe utaztuk a tavat! (Verona, Sirmione, Riva del Garda, Limon sul Garda) Most voltunk itt 6. alkalommal, de előszőr májusban, és először a közvetlen a Giro előtt! Már mindenhol rózsaszínen volt feldíszítve minden! Sok kerékpáros az utakon, amatőr versenyek! És ahol megtudták, hogy magyarok vagyunk, egyből a Giro került szóba! Végtelenül kedves és barátságos volt mindenki! Most minden a Giro-ról szól kint! Szerda este értünk haza, mert dolgoznom kellett másnap! Mégpedig egy Hévízi hotelban, ahol 3 csapatot is vártunk! Quick Step, Alpecin-Fenix, Team DSM! Amit anno a Sipiék meséltek a közvetítésekben, azt most élőben láthattam! Minden precíz, pontos, megtervezett volt! A szerelők, a masszőrök, a személyzet, a sofőrök, a csapat vezetők, és a versenyzők, mindenki! Mielőtt a Budapesti szakasz véget ért volna, már érkeztek a csapatok emberei előkészíteni a helyet! Szombat este már itt voltak a kamionok, buszok és a csapat kocsik! Mosták a bicikliket, buszokat, kocsikat, a szerelők dolgoztak az időfutam kerékpárokon és közben készítették elő a másnapi szakaszra a kerékpárokat! A kerékpárok gyönyörűek voltak, főleg VDP rózsaszín időfutam és mezőny kerékpárja! Mosták a mezeket, főztek a vacsorára, és a parkolóból vitték az ételt a versenyzőknek! Akik közben tudtak pihenni, masszáson voltak és jöttek nyilatkozni! Például a QS csapatot egy tv-stáb követte! De voltak más külföldi újságírók is! Tényleg, nagyon profi volt minden a csapatok körül! És mi is mindenben segítettünk nekik! De azért volt különbség a 3 csapat között! Látszott kinek mekkora a költségvetése! A QS háromszor annyi emberrel jött, mint a DSM! ÉS a buszuk, a kamionjuk is nagyobb, extrább volt! És akkor pár mondat a versenyzőkről! Nagy szerencsém volt, mert itt volt a rózsaszín trikós, és a 3. nap győztese is! Az AF elég zárkózott volt, Van Der Poel bár mindig mosolygott, de nem lehetett közel férni hozzá! Viszont a QS-nél mindenki nagyon közvetlen volt és velük lehetett beszélni is! Főleg a két Brit, Cav és Knox nagyon jó fejek voltak, vasárnap reggeli után úgy indultak el, hogy azt mondták nekünk, megnyerjük a mai szakaszt! Cav-en nagyon látszik, hogy így a pályafutása végén mennyire élvezi a kerékpárt és a csapatot (tőlük kapta az utolsó utáni esélyét)! De a 3 belga srác is nagyon kedves volt! És persze az olasz Ballerini! Ő például sokat volt kint a busznál, amikor a kerékpárokat készítették elő! A DSM csapatból senkit nem tudok kiemelni, látszott hogy ők a "legkisebbek", mindenki közülük is közvetlen volt! A csapatok sem voltak "ellenségesek" egymással! Akik a hotelban maradtak, azok a bárban nézték Cav győzelmét, és a másik 2 csapat személyzete egyből gratulált a QS-es srácoknak! Tegnap este volt egy kis ünneplés, és ma reggel hajnalban elutaztak a versenyzők Olaszországba, a vezetőkkel, szerelőkkel együtt! A buszok, kamionok és csapat kocsik pedig pár órája indultak el! Köszönetként és a segítségért sok ajándékot is kiosztottak nekünk a csapatok! Sikerült szereznem QS pólókat, sapkákat, kulacsokat és DSM sapkákat és kulacsokat! Az AF-től sajnos nem sikerült semmi relikviát kapnom! De mint írtam, ők voltak akiket nehéz volt megközelíteni! Reggelig tudnék még mesélni, de így is már túl sokat írtam... Szóval összegezve, egy életre szóló élmény volt ilyen közelről látni a csapatokat, a versenyt, belátni a kulisszák mögé, hogy mennyi (profi) munka van egy csapat mögött! Remélem a TdF-et is sikerül ide hozni egyszer Magyarországra! Illetve megfogadtam, hogy egy Giro -ra is ki fogunk utazni, pár északi, hegyi szakaszra! Pár képet is csináltam! (a legérdekesebb az AF egy táblázata - többek között Van Der Poel-é is -, ahol a szakasz kilométerre fel van osztva, hogy ki, mikor és milyen frissítést kell hogy kapjon)
több mint 2 éve
Magyarország is része lett Cav gyönyörű pályafutásásanak!👍24.hu/sport/2022/05/08/giro-ditalia-mark-cavendish-szakaszgyozelem-balatonfured/
nagir
Némi számvetés a logisztikáról: telex.hu/sport/2022/05/08/22-luxusbusz-44-mosogep-es-150-kiserojarmu-igy-szolgaljak-ki-a-giro-ditaliat
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
🔥You can do anything as long as the Maglia Rosa is on your back!
— Giro d'Italia (@giroditalia) May 8, 2022
🔥Quando indossi la Maglia Rosa puoi fare qualsiasi cosa!#Giro pic.twitter.com/fzAtsMqpIF
menő. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
A közvetítéseken az jött át, mintha Magyarországot csupa kedves, vidám, jó kedélyű ember lakná, és ezt tapasztaltam élőben, Bp-en, az Andrássy úton + a Hősök terénél is. Tényleg remek volt a hangulat!A visegrádi nap nekem nagy élmény volt a kerékpáron túl is. Több váci, dunakanyarbéli régi barátommal, ismerősömmel futottam össze. Az egy ünnep volt! Mindenki barátja volt mindenkinek ismeretlenül is!
Csak azt sajnálom, hogy a Balatonról nem készültek olyan szemkápráztató légi felvételek, amelyek pedig adták volna magukat. Balatonfüredből sem lehetett semmit látni.
nagylaza
A másnapi már "pestiesebb" volt. Még az együtt vonatozókkal sem találtuk a közös hangot és két jó szavunk alig volt egymáshoz az órákon keresztül mellettünk állókkal. Remek három nap volt! Én egy kicsit több Visegrádot kérnék, és szebb lesz a világ 😉
több mint 2 éve
A közvetítéseken az jött át, mintha Magyarországot csupa kedves, vidám, jó kedélyű ember lakná, és ezt tapasztaltam élőben, Bp-en, az Andrássy úton + a Hősök terénél is. Tényleg remek volt a hangulat!Csak azt sajnálom, hogy a Balatonról nem készültek olyan szemkápráztató légi felvételek, amelyek pedig adták volna magukat. Balatonfüredből sem lehetett semmit látni.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Mi a rajtnál voltunk Kaposváron a pódium előtt/mellett. Elképesztő volt látni tőlem 10 méterre Bardet-t, Landát, Valverdét, Cavendish-t, Nibalit és persze a magyar srácokat, de még harminc nevet simán tudnék írni. A magyarok mind megköszönték a felkonf után pár mondatban a szurkolást, az nagyon jó érzés volt. Mögöttem egy nő konkrétan elsírta magát, de én is közel voltam 1-1 könnycsepphez, mikor a közönséghez szóltak. Látszott, hogy nem egy begyakorolt sablon szöveg volt, hanem tényleg őszintén mondták. Nagyon kellett már egy ilyen élmény a gyötrelmes covid évek után. Érdekes volt, hogy az Astanabol ketten is asitoztak, minden más versenyző tök lelkes volt.Egyetlen dolgot sajnálok csak. Már a rajt előtt 3 órával kinn voltunk, de a nagy kedvencemnek, Wiggins-nek már nyoma sem volt. De az egész szervezés nagyon profi munka volt
több mint 2 éve
Magyarország is része lett Cav gyönyörű pályafutásásanak!👍
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Zolika
911
Nekünk is megvolt a Giro élmény. Nagykanizsáról kifelé, egy körforgalomhoz álltunk. Előttünk úgy kétszáz méterre sokan félreálltak dolgukat intézni. A mezőny nagy része tovább haladt, már azt hittem, senkit nem ismerek fel a tömegben, mikor a kísérőkocsik között felbukkant Ati. Összenéztünk, én kiabáltam, Ő meg mosolygott. Aztán egy Borás dobott egy kulacsot, ami a lábunknál landolt. Jött még VDP, meg Valverde is. Jöhetnének gyakrabban....
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Még a 2010-es évek elején, talán még a Knézy-Sipi-féle Eurosportos korszakban az egyik Tour-szakasz alatt beolvastak egy nézői kérdést, hogy van-e esély arra, hogy egyszer legalább egy Giro szakaszt megrendeznek nálunk. Akkor az a lemondó válasz született, hogy reménytelen, először kéne itthon valami olyan, hogy kerékpáros kultúra.Összejött végül.
több mint 2 éve
Elképzelhetetlenül fasza volt
Még a motoros rendőrök is nagy showmanek voltak
zacknorb
Without Peter Sagan at the start, today it was up to the motorbike drivers to do wheelies on the climb and entertain the crowd! 😅 #Giro pic.twitter.com/appNYTOgrO
— Mihai Simion (@faustocoppi60) May 7, 2022
több mint 2 éve
#esbringa
— Norbert Zeke (@zeke_norbert) May 7, 2022
Közös képeim az élmenőkkel (és a sörömmel)
Thanks tó @faustocoppi60 pic.twitter.com/oXtMeXdJ25
több mint 2 éve
Mi 150-re voltunk tegnap. Úgy beszartam a motorosoktól, hogy megfogadtam mostantól csak a belső ívre állok.Elképzelhetetlenül fasza voltOk tegnap is. Ezerrel toltak a befuto elott 200 m-rel, kaptak is ujjongast rendesen.
zacknorb
Imitheking
Nekünk a fúvószenekar is nagyon bejött. Pesti rajtnál és Visegrádon is hallgattuk őket. Ma Jászain először az egyik felső kanyar belső ívén voltunk. Az első “átgurulónál” rendesen meglepődtem! Olyan gyorsan és szűken vették azt a kanyart, hogy kb 10 cm-re voltak tőlünk. Később inkább átmentünk a visszafordító belső ívére. Egy reklámballontól volt árnyék a fiamnak, a féktávon hosszabban lehetett őket látni, megfordulva meg még két kanyar is belátható volt kis kitakarással. Életre szóló élmény volt ez a két nap! A holnapi sajnos már nem fér bele 😕 Jó szórakozást a kilátogatóknak!
több mint 2 éve
A motorosok és a rendőrök tavaly a TdH pannonhalmi emelkedőjén is nagy showt nyomtak... Egyik végig pacsizta a nézőket az egyik oldalon...
több mint 2 éve
A motorosok a celegyenesben nagyon adtak. Sztem ok is elveztek nagyon 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
Elképzelhetetlenül fasza voltOk tegnap is. Ezerrel toltak a befuto elott 200 m-rel, kaptak is ujjongast rendesen.
zacknorb
több mint 2 éve
Elképzelhetetlenül fasza voltMég a motoros rendőrök is nagy showmanek voltak
több mint 2 éve
dawyd728
3 850
Innen be kell húzni az összetettet Veronában. Szép volt Simon! 😊