Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 5 éve
braxa88
12 534
www.nemzetisport.hu/kerekpar/giro-2020-kijeloltek-a-jovo-evi-harom-magyarorszagi-szakaszt-2708353BPt kimaxolják, legszebb helyek, szép imázsfilm lesz a prólóg.
Szép helyeken tekernek majd.
gabokocka
Pilis és a Balaton-felvidék is menő
több mint 5 éve
Sanyi hosszabbított a Movistarral '21-ig..___
Viszont a Denifl sztori durva
m.velo.hu/orszagutis-hirek-kulfoldrol-alejandro-valverde-2021-vegegig-hosszabbitott-a-movistar-csapataval-fabio-aru-is-ott-lesz-a-francia-korversenyen-stefan-denifl-es-george-preidler-egyarant-negy-eves-eltiltast-kapott.html?fbclid=IwAR03uDbf3_c8cWzfn6i8YygK64Vqewedmfe167iVPfkJDm03DsqSF7sEIVM
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
HoppáLegnagyobb tehetségünk éppen a kedvenc csapatomba. 😊 Istenkirály!
www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-peak-barnabast-szerzodtette-a-mitchelton-scott-2708321
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/giro-2020-kijeloltek-a-jovo-evi-harom-magyarorszagi-szakaszt-2708353Fehérvárról indul egy szakasz, és kimarad Felcsút? 😮 😀
Szép helyeken tekernek majd.
gabokocka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/giro-2020-kijeloltek-a-jovo-evi-harom-magyarorszagi-szakaszt-2708353Szép helyeken tekernek majd.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nagyon jól hangzik, hajrá!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hoppáwww.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-peak-barnabast-szerzodtette-a-mitchelton-scott-2708321
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
no
7 305
Nibali-t senki nem fogja elengedni. Erobol elmegy, elmegy de elengedni nem fogjak. Az egesz mezonybol Thomas es Nibali gyozott a TDF-on, mig Nairo es Valverde tudott nyerni GT-t meg. Nem veletlenul tepnem meg a 6.szakaszon. Borzaszto kemenyre lehet faragni, es elotte-utana lehet kimelni a csapatot. De igy 1. konnyu eselyt adni annak aki a szakaszokra megy es nem a GC-re ( pl Nibali nyilatkozta, de igy kiderulne biztosan. Szerintem mar nem igy van ) 2. farasztani, sztresszelni a nepet, aki volt a giro-n annak ez ha itt meg nem is, de osszesegeben nem fog tetszeni. 3. biztos lesz aki rosszabb napot fog ki es 2-3 "kieso" a GC harcbol segit vedekezni, mert jelenleg sok alkalmas van aki nyerhet es konnyebb ha kevesebb emberre kell figyelni. 4. az itt lehetsegesen adott ido + a TTT miatt komoly nyomast lehet kifejteni. Es idealis esetben Thomas ul a tobbiek kereken es ha Bernal el tud szakadni akkor jo es o meg se probalja athidalni a gap-et ( ehhez kell a csapattarsi bizalom ), a tobbiek akik meg ott vannak azok komoly munkamegosztasi problemaval fognak kuzdeni. 5. ha valaki mas indulna meg ( pl. Pinot ) es tud vele szovetkezni meg a legjobb.
Az az erdekes helyzet alakult ki, hogy a csapatok mint segitok jobbak, mint a vezereik vezernek. Egy ilyen szakaszon, ami meg nagyon az elejen van a versenynek egy megrogyott vezerert, lehet hatrakuldik a csapat "Carapaz-at" is.
több mint 5 éve
Úgy úgy.És hátha megnyeri Nibali. 😊Max ha a nagy taktikázásban észrevétlen el tud gurulni percekre a líderektől, megcápázhatja a többieket.
Sobri Jóska
flzoli
több mint 5 éve
És hátha megnyeri Nibali. 😊Max ha a nagy taktikázásban észrevétlen el tud gurulni percekre a líderektől, megcápázhatja a többieket.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
no
7 305
Erthetoen a sky sokaknal nem szimpatikus, sokat nyertek es a taktika amivel elerik nem latvanyos. Az evtized legjobbja naluk aki kore tokeletesen fel lett epitve a csapat es hat a penzuket amibol sok van, azt is effektiven hasznaljak es ez adja a sok gyozelmet. A taktika, nalam a magas hosszukezu okolvivot hiaba probalja a kozvelemeny belharc hianya miatt piszkalni. Ettol fuggetlenul sok dolgot fel lehet hozni ellenuk, de a gyogykezelest en hagynam.De a fentieket csak azert, mivel Froome hianyzik es Thomas formaja belso info nelkul megmondhatatlan es a jatek kedveert Bernal-al szamolnek akivel nyerni akarnek akkor a stage 6-on tamadnek ( mig Thomas-al vedekeznek ) es a vonattal szaggatnam a pelotont az elejetol a vegeig es az utolso hegyen mehetne Bernal es szarnek ra ha valaki sporol a kereken 34.6 watt-ot ( koztuk Thomas-al es itt kell a bizalom ). Nibali-Landa a giro-sok es az osszes aki nem a legerosebben erkezett szenvedjen es lefeleznem (megprobalnam ) az eselyesek szamat.
több mint 5 éve
no
7 305
szerintem megbeszeltuk mar ezerszer. Ha a sky kerekesei doppingolnak csak akkor ki kell zarni oket. Csak akkor a tavalyi Dumoulin is gyanus es hozza kepest a kovetkezo szinten. Amit nem szeretnek hogy a legjobb 30 versenyzo el legyen kaszalva es E Dunbar legyen a kovetkezo Contador.A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
De jol neznenek ki a korhazakban rajtuk negymillio bogarral.
no
flzoli
kishaszi
több mint 5 éve
Ilyen ember persze nincs, de előbbit olyan, mint a tizenegyes, szinte csak elrontani lehet. 😊nem hasonlítok, de ember legyen a talpán, aki megcsinálja önmagának bármelyiketMondjuk egy appendicitist ne hasonlísunk már a bypass műtéthez. :pvagy az EMMI honlapjáról letölthető lesz a "Csináld magadnak! Hogyan műtsük magunkat otthon?" című user manual sorozat pdf-ben, a fontosabb operációkra, úgymint bypass, appendicitis, tonsillectomia, stbÁh így már értem, köszi 😊A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
flzoli
kishaszi
Amúgy lehet a magyar kórházakban eljön hamar a sárga mezes orvosok kora, amikor megkülönböztető mellényes közmunkások próbálják majd sztetoszkóppal vizsgálni az aranyeret 😊
flzoli
slowmotion
kishaszi
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
nem hasonlítok, de ember legyen a talpán, aki megcsinálja önmagának bármelyiketMondjuk egy appendicitist ne hasonlísunk már a bypass műtéthez. :pvagy az EMMI honlapjáról letölthető lesz a "Csináld magadnak! Hogyan műtsük magunkat otthon?" című user manual sorozat pdf-ben, a fontosabb operációkra, úgymint bypass, appendicitis, tonsillectomia, stbÁh így már értem, köszi 😊A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
flzoli
kishaszi
Amúgy lehet a magyar kórházakban eljön hamar a sárga mezes orvosok kora, amikor megkülönböztető mellényes közmunkások próbálják majd sztetoszkóppal vizsgálni az aranyeret 😊
flzoli
slowmotion
kishaszi
több mint 5 éve
Mondjuk egy appendicitist ne hasonlísunk már a bypass műtéthez. :pvagy az EMMI honlapjáról letölthető lesz a "Csináld magadnak! Hogyan műtsük magunkat otthon?" című user manual sorozat pdf-ben, a fontosabb operációkra, úgymint bypass, appendicitis, tonsillectomia, stbÁh így már értem, köszi 😊A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
flzoli
kishaszi
flzoli
slowmotion
több mint 5 éve
vagy az EMMI honlapjáról letölthető lesz a "Csináld magadnak! Hogyan műtsük magunkat otthon?" című user manual sorozat pdf-ben, a fontosabb operációkra, úgymint bypass, appendicitis, tonsillectomia, stbÁh így már értem, köszi 😊A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
flzoli
kishaszi
flzoli
több mint 5 éve
Áh így már értem, köszi 😊A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
flzoli
kishaszi
több mint 5 éve
A sárga pólót imádják a rovarok, az orvosi utalás miatt meg ott a kórház, szóval, hogy nem ám a csapat trükkös pékjeiről van szó fehér köpenyben. 😀Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
flzoli
több mint 5 éve
Milyen 4 millió bogár és kórház? 😊 Nem jön át a szimbolika 😊Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
no
több mint 5 éve
no
7 305
Érdekes lesz a Tour, ha aNem is ertem ezeket a hsz-kat.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
több mint 5 éve
no
7 305
Egyetertunk. A sky hibatlanul dontott. Es idenre is dontott volna koztuk az ero, persze kezdeti Froome preferelasaval.Wiggo volt az arca a csapatnak, és ha akkor még TT és egyéb dolgok miatt nem tudták,hogy Frúmban mi rejlik. Szerintem ez lehetett. A Sky előtte nem volt porondon, így nyilván az évet, stratégiát, mindent BW-re tették. Mivel a tour kb. Wigginsnek lett kiírva, jogos volt, hogy rászóltak CF-re - mivel ez volt a sorrend, azt is tudták, ha túléli azt az egy szem hegyet, akkor a TT az toronymagas Wiggins játszótér. Így volt etikus. Mégha látszott is, hogy Froome legszívesebben bokáztatta volna, de így nem váltunk stratégiát.Félreértesz. 😊 Nem a.realitás miatt mondtam, hanem az analógia miatt.A problema naluk 2011 Vuelta volt. A "takony" Froome tette a dolgat es tamogatta a vezert. De a vegen Wiggo megrogyott es akkor kuldtek el Froome-ot hogy probalja megnyerni. Attol tartott ugyanez lesz a TDF-on es nem bizott Wiggins-ben hogy bevallja, ha ugy erezne hogy nem fog menni csak mikor keso lesz. Tette a dolgat, elfogadta a szerepet a csapatban, ami szerintem nagyon helyes, de nem volt bizodalma Wiggins-ben hogy azert mert o a nr1, azert tudja nezni a legjobbat a csapatnak.
Wiggo odavágott a TT-n igen, ezt írtam is, hogy talán CF még egy TT erőnlétben jóval le volt maradva - azért írom ezt, mert tisztán emlékszem a közvetítésre, ahol osztott képernyőn mutatták egyszerre. Gyakorlatilag olyan volt, mintha 2x ugyanaz lenne más sisakkal: tökéletes harmónia, ugyanaz a pedálfordulat, mozgás. Csak Wiggo ezt végig tudta tartani.
Azonban Wiggo sose tudott hegyre menni, ha ekkor Froome és a többiek el kezdték volna szaggatni az istrángot, nem vagyok benne biztos, hogy nem vertek volna oda 3 percet neki lazán, mivel BW rogyott, mint a hokedliláb.
Ezért is volt szerintem CF ideges, különben valszeg könnyebben tudomásul vette volna a dolgát, hogy vissza kell menni.
kishaszi
A csapat szempontjabol egyszeru dontes volt, de be is bizonyosodott az is a 2 verseny alatt hogy Froome-ra lehet epiteni, sot ora kell nem pedig Wiggins-re.
Nairo-ra lehet mondani hogy nem a szivem csucske, de egy jo kerekes. Kellene a csapatomba, ha valaszthatnek a nagyagyuk kozul? Soha. Valverde? Barmikor. Landa? Johet.
Amugy en nem szeretem mikor csapattagokat probalunk versenyeztettni igy, a segito bemehet vorosbe adott napon mert a holnap egy masik problema. Thomas-Froome vagy a Movistar trio (duo ) tavaly nem volt alarendelve egymasnak es vedve volt mindegyik es a forma dontott es osztotta le a szerepeket. A tizeves baratsag/csapattars sokkal jobb munkat vegzett mint a masik 3, mert ott mindenki csak kaparni probalta a gesztenyet maganak es egy cm nem dolgozott a duo, termeszetesen Valverde-n kivul, akirol viszont meg maga se hitte el hogy o legitim vezere a csapatnak a tavalyi TDF-en.
no
Szóval az érzelmi oldalak is meg a raciomálisak is érthetők voltak.
F lenyelte a békát, aztán eljött az ő ideje. Okos volt mindenki végül. BW sose lesz gyanús, a Sky meg hülyére nyerte magát utána.
kishaszi
A kerdes a Froome-Wiggins es Froome-Thomas parositasnal a kulonbseg oriasi volt. Tavaly a sky tamogathatta volna Thomas-al Froome-ot teljes erobol es lett volna, ami. Sok elsoszamu kovetelte volna ezt. Tavaly Nairo-Valverde a legutolso pelda a Vuelta-rol, ahol egyertelmuen erosebb volt es megsem fordult meg a szerep.
BW mindig gyanus lesz. 😊 Ahogy mindenki
több mint 5 éve
Wiggo volt az arca a csapatnak, és ha akkor még TT és egyéb dolgok miatt nem tudták,hogy Frúmban mi rejlik. Szerintem ez lehetett. A Sky előtte nem volt porondon, így nyilván az évet, stratégiát, mindent BW-re tették. Mivel a tour kb. Wigginsnek lett kiírva, jogos volt, hogy rászóltak CF-re - mivel ez volt a sorrend, azt is tudták, ha túléli azt az egy szem hegyet, akkor a TT az toronymagas Wiggins játszótér. Így volt etikus. Mégha látszott is, hogy Froome legszívesebben bokáztatta volna, de így nem váltunk stratégiát.Félreértesz. 😊 Nem a.realitás miatt mondtam, hanem az analógia miatt.A problema naluk 2011 Vuelta volt. A "takony" Froome tette a dolgat es tamogatta a vezert. De a vegen Wiggo megrogyott es akkor kuldtek el Froome-ot hogy probalja megnyerni. Attol tartott ugyanez lesz a TDF-on es nem bizott Wiggins-ben hogy bevallja, ha ugy erezne hogy nem fog menni csak mikor keso lesz. Tette a dolgat, elfogadta a szerepet a csapatban, ami szerintem nagyon helyes, de nem volt bizodalma Wiggins-ben hogy azert mert o a nr1, azert tudja nezni a legjobbat a csapatnak.
Wiggo odavágott a TT-n igen, ezt írtam is, hogy talán CF még egy TT erőnlétben jóval le volt maradva - azért írom ezt, mert tisztán emlékszem a közvetítésre, ahol osztott képernyőn mutatták egyszerre. Gyakorlatilag olyan volt, mintha 2x ugyanaz lenne más sisakkal: tökéletes harmónia, ugyanaz a pedálfordulat, mozgás. Csak Wiggo ezt végig tudta tartani.
Azonban Wiggo sose tudott hegyre menni, ha ekkor Froome és a többiek el kezdték volna szaggatni az istrángot, nem vagyok benne biztos, hogy nem vertek volna oda 3 percet neki lazán, mivel BW rogyott, mint a hokedliláb.
Ezért is volt szerintem CF ideges, különben valszeg könnyebben tudomásul vette volna a dolgát, hogy vissza kell menni.
kishaszi
A csapat szempontjabol egyszeru dontes volt, de be is bizonyosodott az is a 2 verseny alatt hogy Froome-ra lehet epiteni, sot ora kell nem pedig Wiggins-re.
Nairo-ra lehet mondani hogy nem a szivem csucske, de egy jo kerekes. Kellene a csapatomba, ha valaszthatnek a nagyagyuk kozul? Soha. Valverde? Barmikor. Landa? Johet.
Amugy en nem szeretem mikor csapattagokat probalunk versenyeztettni igy, a segito bemehet vorosbe adott napon mert a holnap egy masik problema. Thomas-Froome vagy a Movistar trio (duo ) tavaly nem volt alarendelve egymasnak es vedve volt mindegyik es a forma dontott es osztotta le a szerepeket. A tizeves baratsag/csapattars sokkal jobb munkat vegzett mint a masik 3, mert ott mindenki csak kaparni probalta a gesztenyet maganak es egy cm nem dolgozott a duo, termeszetesen Valverde-n kivul, akirol viszont meg maga se hitte el hogy o legitim vezere a csapatnak a tavalyi TDF-en.
no
Szóval az érzelmi oldalak is meg a raciomálisak is érthetők voltak.
F lenyelte a békát, aztán eljött az ő ideje. Okos volt mindenki végül. BW sose lesz gyanús, a Sky meg hülyére nyerte magát utána.
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Érdekes lesz a Tour, ha aHa nagyon akarnák szerintem Pouls is mehetne dobogóért.Skyharmadik emberrel is behúzza egymás után, akkor oda lehetne adni az angol orvosoknak egy örökös sárga pólót
flzoli
több mint 5 éve
Érdekes lesz a Tour, ha a