Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 5 éve
Jo ideje kovetem stravan Kwiatkowskit. Embertelen km van bennuk
több mint 5 éve
Ciccone sárga trikóban, azért ez nem semmi. Azt hittem Alaphilippe megtartja az első hegyi szakaszig.Mert ez mi volt? 😊 😉
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 756
Ciccone sárga trikóban, azért ez nem semmi. Azt hittem Alaphilippe megtartja az első hegyi szakaszig.
több mint 5 éve
Durva volt a vége, több ilyen hegy kéne. | De nem lesz |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
no
7 305
Ma kezdodik. Kivancsi vagyok a lefogyott Valverde-re es Nibali-ra.
több mint 5 éve
no
7 305
Erdektelen ahogy irod. Amikor egy Froome meg tudta szerezni a ponttrikot, bar igaz a Vueltan az bearazza a tortenetet. Bar a pottyos detto. Ez a versenyek a versenyben jok lennenek ha lennenek versenyzok hozza. De akar a mai szakaszt meg lehet nezni a szakaszgyozelemert. Tudta mindenki hogy Alaphilippe meg akarja szerezni a sargat, megtettek mindenfele meglepetes nelkul, a hozadeka hogy Sagan megszerzi a zoldet.minden relativ.Pénz ide, vagy oda, érdektelen. A sportágon belül is 2 dolgot jegyeznek, a sárgát, meg a pöttyöst. Lehet sokat lehet vele keresni, de úgy összességében, ha tour, mi jut eszébe az embernek róla? Eric Zabel meg Sagan (és akkor elég nagy intervallumot lefedtünk.) De Sagan esetében is inkább az, hogy Peter nem egy sprinter alapvetően, mégis simán dominálja a ponttrikót évek óta - nem érdemtelenül amúgy. Viszont Saganról sem a zöld trikó jut az embernek eszébe - nem hogy első sorban, de még másod, harmad sorban sem, hanem a "flashy performance"-ok, egynapos eredmények, és perseze olykor a sprint szakaszgyőzelmek.
Egy vakuumban van, mert a sargahoz kepest keves penz, de annyi penzt kap kb mint a Giro-Vuelta gyoztes. Sagan eseteben a publicitas is nagyobb, mert...
Ha lenne erte harc akkor remek lenne ez is, de ezt elrontja Sagan zsenije es igy nincs harc. Ha csak a sprinterek kuzdenenek erte jobb lenne. Aki le tudna gyozni Sagan-t az meg segito a sargaert es ahhoz kepest tenyleg nincs presztizse, bar ez igaz mindenre az utcai kerekparsportban.
no
kishaszi
Amugy az egy gyonyoru kep sky vonat es befut mellejuk Sagan mikozben elvileg "uldozik" a franciat. A sky vedekezett es csak jol helyezte Thomasekat, nem is nyerhettek volna meg a szakaszt, de a tobbieknek nem maradt puskapor. Sagan meg a szokest akadalyozta meg igy, mert ot meg senki nem akarta magaval vinni. ( Sagan-nak into jel hogy a szamara kedvezo terepen megint kikapott Matthews-tol aki nem keszult a sprintekre ).
Ha ez igy ma egy egynapos verseny akkor ez a elore felvazolt/megszerkesztett szakasz nem fordult volna elo es sokkal jobb lett volna. Persze ha a sajto/barkik akarjak akkor epi-nekc is lehet mondani, de Eddie M meg a zaszlot lengette mikor elmondtak mi lesz a szakasz vegen. Alapvetoen mindenki boldog, es az ritkan a leirasa egy epic versenynek. De ez egy "jelentektelen" verseny a versenyben.
Sagan eseteben is teljes az egyetertes a zold trikoi a legkisebb ertekuek, de szamszakilag szerintem azert ismerik tobben.
több mint 5 éve
Mikey
18 756
A Maillot Vert ponttrikó, nem sprintertrikó. Kb olyan csúsztatás sprintertrikónak nevezni, mint az, hogy a migrik megesznek minket Gyuri bácsi pénzéből. Arról amúgy sem Sagan tehet, hogy a többi sprinter az első vasúti felüljárón leszakad, ő meg kibírja a közepesen nehéz hegyeket is. Meg ő mindig ott van, a többieknek meg vannak off napjaik. Biztosan nem a leggyorsabb lábú, de a zöld trikót nem is arra adják, hogy ki a leggyorsabb. Hanem arra hogy ki gyűjti a legtöbb pontot. Abban meg ő gyakorlatilag verhetetlen.Helyreállt a világ rendje a Touron, ahogy nézem (közvetítést nem láttam). Alaphilippe sárga, Sagan zöld. 😊
több mint 5 éve
Huu Alaphilippe mekkora állat! Imádom a csávót! Rendesen odabaszott ma.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
minden relativ.Pénz ide, vagy oda, érdektelen. A sportágon belül is 2 dolgot jegyeznek, a sárgát, meg a pöttyöst. Lehet sokat lehet vele keresni, de úgy összességében, ha tour, mi jut eszébe az embernek róla? Eric Zabel meg Sagan (és akkor elég nagy intervallumot lefedtünk.) De Sagan esetében is inkább az, hogy Peter nem egy sprinter alapvetően, mégis simán dominálja a ponttrikót évek óta - nem érdemtelenül amúgy. Viszont Saganról sem a zöld trikó jut az embernek eszébe - nem hogy első sorban, de még másod, harmad sorban sem, hanem a "flashy performance"-ok, egynapos eredmények, és perseze olykor a sprint szakaszgyőzelmek.
Egy vakuumban van, mert a sargahoz kepest keves penz, de annyi penzt kap kb mint a Giro-Vuelta gyoztes. Sagan eseteben a publicitas is nagyobb, mert...
Ha lenne erte harc akkor remek lenne ez is, de ezt elrontja Sagan zsenije es igy nincs harc. Ha csak a sprinterek kuzdenenek erte jobb lenne. Aki le tudna gyozni Sagan-t az meg segito a sargaert es ahhoz kepest tenyleg nincs presztizse, bar ez igaz mindenre az utcai kerekparsportban.
no
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
no
7 305
minden relativ.Egy vakuumban van, mert a sargahoz kepest keves penz, de annyi penzt kap kb mint a Giro-Vuelta gyoztes. Sagan eseteben a publicitas is nagyobb, mert...
több mint 5 éve
Sose bírtam ezt a Zöld trikós pontozást!Én se, de szerintem nincs is nagy presztízse.
Sose a leggyorsabb nyer, hanem a legjobb!
steelwolf
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Sose bírtam ezt a Zöld trikós pontozást!Sose a leggyorsabb nyer, hanem a legjobb!
több mint 5 éve
no
7 305
En nem errol a versenyrol beszelek hanem ugy altalanossagban. A csapat az egynaposokra koncentral erthetoen, a GT-ken szinte soha nem koncentralnak a GC-re kizarolagosan, a TDF-en meg a zold trikoba fektetnek meg ugy is hogy Sagan-nak kb nulla realis kihivoja van.Valahol szomoru, de elvezetes hogy egy interm. sprint miatt a fel csapat dolgozott egy trikoert amit Sagan egyedul is hozna, Buchman-Majka-stb total waste ebben a csapatban igy.Majka itt sincs. De Buchmann miért?
no
Mikey
Amugy Buchmann nagyon tehetseges es a helyeben lepnek innen, ahogy Mas-nak is nulla eselye a mapei-ben. Vagyis elmehet a pottyos trikoert, de azt meg mar csapaton belul megvetozzak.
Felreertes ne essek, Buchmann a dobogora titkos (?) eselyes itt, de kivancsi leszek a vegen mit mondunk majd rola a vegen, mit tett erte a csapat.
Mig a zold trikoert a verseny elotti oddsok
Sagan 4/9
Groenewegen 11/2
Viviani 5/1
Matthews 7/1 -idefert negyediknek felkeszules nelkul
Caleb Ewan 16/1
Van Aert 18/1
Kristoff 22/1
Alaphillippe 25/1- mikozben o az elso a pottyosert
Trentin 50/1
Greipel 80/1 !!!
több mint 5 éve
Mikey
18 756
Valahol szomoru, de elvezetes hogy egy interm. sprint miatt a fel csapat dolgozott egy trikoert amit Sagan egyedul is hozna, Buchman-Majka-stb total waste ebben a csapatban igy.Majka itt sincs. De Buchmann miért?
no
több mint 5 éve
Grande Nairo vezetett 4 másodpercet és máris beszopott 1 perc hátrányt. Csak a szoki. Ez után a Giro után reménykedtem, de megint ugyanott vagyunk, mint minden évben. Persze, ez még a verseny eleje de kezdem nem bánni hogy Quintana elmegy a Movistarból.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
De az emberek ugyanazokwww.facebook.com/392016870930528/posts/1619863994812470/Miért lenne ez baljós előjel a Giro szempontjából?
Hihetetlen hogy minden nap van valami gikszer. Nagyon baljós előjelek ezek a jövő évi Giro Nagyrajt előtt..
jamaicababa
Mások a szervezők!
Fattyu
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
no
7 305
En nem latok senkit aki kepes lenne ra elverni Sagan-t hiaba a magahoz kepest gyenge ideny. A pontossag kedveert aki letudna vagy legalabbis jo eselye lenne azt nem engedik versenyezni erte.Nem tudom. Ilyen sprinteket 10-ből 8x nyerni szokott. Ha síkon szerezte volna ezt a 2. helyet, akkor teljesen igazad lenne már most oda lehetne adni a zöldet, mondjuk a holland az esésével lehet pont ma vesztette el a zöldet.Sagan megkezdte a 2. helyek gyűjtését.Sok 2. helyből meglehet neki az a 7. zöld trikó. Csak Rick Zabel ne tegyen neki valahogy keresztbe, hogy megvédje az apja (társ)rekordját. 😊
dawyd728
iktriad
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Nem tudom. Ilyen sprinteket 10-ből 8x nyerni szokott. Ha síkon szerezte volna ezt a 2. helyet, akkor teljesen igazad lenne már most oda lehetne adni a zöldet, mondjuk a holland az esésével lehet pont ma vesztette el a zöldet.Sagan megkezdte a 2. helyek gyűjtését.Sok 2. helyből meglehet neki az a 7. zöld trikó. Csak Rick Zabel ne tegyen neki valahogy keresztbe, hogy megvédje az apja (társ)rekordját. 😊
dawyd728
iktriad
több mint 5 éve
no
7 305
Holnap sky indul elsonek, tobbieknek jo hir.Sagan siman behuzza a zold trikot, az mar mas kerdes hogy kihivo nincs is ( biztam legalabb Van Aert-ban, de nem engedte el a csapata). Az hogy a rutinja jo helyzetbe hozza a legvegen + a csapata addig az remek, de egy lead-out emberke verte el.
A Bora nagyon felpaprikazta a versenyt es hibatlanul vegrehajtva tobbet ertek el mint remelhettek egy 900 meteres tamadassal. Valahol szomoru, de elvezetes hogy egy interm. sprint miatt a fel csapat dolgozott egy trikoert amit Sagan egyedul is hozna, Buchman-Majka-stb total waste ebben a csapatban igy.
több mint 5 éve
Sagan megkezdte a 2. helyek gyűjtését.Sok 2. helyből meglehet neki az a 7. zöld trikó. Csak Rick Zabel ne tegyen neki valahogy keresztbe, hogy megvédje az apja (társ)rekordját. 😊
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Sagan megkezdte a 2. helyek gyűjtését.
több mint 5 éve
Hála Rajnának idén se marad el a bowl.hu tour fantasy. Aki beszállna, annak itt van minden tudnivaló!Liganév: bowl.hu TdF
Jelszó: wiggo
www.cyclinggames.de/tour/
Legyünk minél többen! (És köszi még egyszer Rajna!)