Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.
2.) Egyszeruen nem szamit hogy 10.-19. vagy akarhanyadik a helyezese es az idohatrany sem. Termeszetesen a jo teljesitmeny hozza magaval ezeket is de nem szamit igazan annak akinek el akarjak adni magukat. A szurkoloknak fontos lehet hogy top10-20 ami ugysem a tenyleges sorrendet mutatja.
Egesz egyszeruen barki fejbol soroljon fel tegnaprol 5 szokevenyt, 3 nap mulva a gyoztes nem fog menni. De VA hiaba kapott "sok" idot es volt akarhanyadik nagyon-nagyon jol ment akire fel kellett figyelni mert olyan teljesitmenyt rakott le az eredmenytol fuggetlenul. Ott volt a legjobbakkal nagyon sokaig. Egy GT csapat, egy DS ezt nezi es ok hozza es el tudnak venni az idejebol ha naluk lenne a felkeszulestol a segitsegig, a palyabejarastol a taktikaig, es a varhato fejlodeseig.

Menjen vegig igy ha a GT az alma, ha korversenyeken a szakaszok az alma akkor is elviheti egy kiraly csapat Mapei/Lotto de nem arra van epitve az tisztan latszik.
no
pár napja bent volt az Eurosporton a faterja, tök érdekeseket mondott. nem szakaszgyőzelem volt kimondottan a cél, hanem készültek kb 3 forgatókönyvvel és a "pár nap után a meglátjuk mi lesz" vonalra mentek rá. elvileg ki volt nézve az a szakasz, ahol szökhet és rámehet egy győzelemre, ha az összetettben már elszállt, de így már nem fogja érdekelni.

mesélt arról is, hogy az FDJ szerződés aláírása előtt volt ajánlatuk a Jumbótól is, de ott leszögezték, hogy még 3 évig csak segítőként számítanának rá, körülményektől függetlenül. ezért választották inkább a FDJ-t, ahol azonnal komolyabb szerephez juthat.

Szerkesztette: shawnka
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 587
1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.
2.) Egyszeruen nem szamit hogy 10.-19. vagy akarhanyadik a helyezese es az idohatrany sem. Termeszetesen a jo teljesitmeny hozza magaval ezeket is de nem szamit igazan annak akinek el akarjak adni magukat. A szurkoloknak fontos lehet hogy top10-20 ami ugysem a tenyleges sorrendet mutatja.
Egesz egyszeruen barki fejbol soroljon fel tegnaprol 5 szokevenyt, 3 nap mulva a gyoztes nem fog menni. De VA hiaba kapott "sok" idot es volt akarhanyadik nagyon-nagyon jol ment akire fel kellett figyelni mert olyan teljesitmenyt rakott le az eredmenytol fuggetlenul. Ott volt a legjobbakkal nagyon sokaig. Egy GT csapat, egy DS ezt nezi es ok hozza es el tudnak venni az idejebol ha naluk lenne a felkeszulestol a segitsegig, a palyabejarastol a taktikaig, es a varhato fejlodeseig.

Menjen vegig igy ha a GT az alma, ha korversenyeken a szakaszok az alma akkor is elviheti egy kiraly csapat Mapei/Lotto de nem arra van epitve az tisztan latszik.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Ez mind igaz, de attól Ati még szakaszért jött, nem top10 ért. 😊
Sobri Jóska
Ez egy ilyen sportág, folyamatosan változnak a viszonyok. 😊
eaglesmcnabb
Na ja. 😊
De a Zoncolan után masszívan 10-en kívül lesz, szóval a top10-hez tulajdonképpen amúgyis szöknie kell, hátha szakaszgyőzelem is összejön. Mondhatni szökés nélkül top10-se igen jöhet össze.
Sobri Jóska
Majd kiderül hogy masszívan kívül lesz-e a tízen, ha igen a Zoncolan után is tud szökni ha akar, lesz rá lehetősége.
Egyébként annyira masszívan nem lesz szerintem tízen kívül. Jelenleg 12., úgy hogy előtte van Foss akinél papíron jobb hegyen, meg Martinez aki segítő, tehát neki aztán teljesen mindegy hogy hanyadik, plusz egy Bardet aki minden nagy körversenyen betlizik legalább kétszer. Mögöttük levők közül talán csak Dan Martin és Almeida akik egyértelműen jobbak nála hegyen.

Egyébként a 15. hely környékén már akkora hátrányok lesznek hogy simán lehet szökni. Taktikailag eddig semmi nem indokolta hogy Zoncoln előtt szökjön, vagy hogy a Zoncolan előtt feladja az összetettet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 011 — #NoStress
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Na ja. 😊
De a Zoncolan után masszívan 10-en kívül lesz, szóval a top10-hez tulajdonképpen amúgyis szöknie kell, hátha szakaszgyőzelem is összejön. Mondhatni szökés nélkül top10-se igen jöhet össze.

több mint 4 éve
Sobri Jóska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 099 — Chiefs GM
Ez a 3 perc amit kapott nem a világ vége. Sokkal pozitívabb hogy a murvás részen nagyon szépen helyezkedett. Azt meg majd kielemzik mi volt a gond a végén, mert az interjúja alapján vagy eléhezett, vagy túl sokat tett bele a közepén.

Én is úgy gondolom hogy menni kell a GT eredményre, még ha kap is perceket a kemény szakaszokon. Sokkal fontosabb hogy tanulja meg a helyezkedést, és versenyezzen úgy mintha GT-ért jött volna. Ha lesz fél óra a hátránya a végén, az akkor is egy nagyon jó eredmény.

Nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem a helyezkedésben iszonyatosan sokat fejlődött a Giro eleje óta.
Nomac
Azért top10-ben végző ritkán nyer szakaszt. (Az első kettőt leszámítva.) azokra odafigyelnek az élenállók.
A legjobb az lenne, ha valós esélye lenne az összetettre, de sajna nincs.
Viszont a Giro előtt ő azt nyilatkozta, hogy szakaszt szeretne nyerni.
Ez miért változna három nap teljesen kimaxolt rózsatrikó (ami hihetetlen, életreszóló bonus) miatt?
Sobri Jóska
Mert a karrierje szempontjából többet ér, mint egy 30. hely 28 perc hátránnyal + szakaszgyőzelem. Abból sose lesz kapitány többnaposon vagy Grand Touron. Ha megjön top 10 körül most, akkor meg igen.

több mint 4 éve
Ez a 3 perc amit kapott nem a világ vége. Sokkal pozitívabb hogy a murvás részen nagyon szépen helyezkedett. Azt meg majd kielemzik mi volt a gond a végén, mert az interjúja alapján vagy eléhezett, vagy túl sokat tett bele a közepén.

Én is úgy gondolom hogy menni kell a GT eredményre, még ha kap is perceket a kemény szakaszokon. Sokkal fontosabb hogy tanulja meg a helyezkedést, és versenyezzen úgy mintha GT-ért jött volna. Ha lesz fél óra a hátránya a végén, az akkor is egy nagyon jó eredmény.

Nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem a helyezkedésben iszonyatosan sokat fejlődött a Giro eleje óta.
Nomac
Azért top10-ben végző ritkán nyer szakaszt. (Az első kettőt leszámítva.) azokra odafigyelnek az élenállók.
Ez miért változna három nap teljesen kimaxolt rózsatrikó (ami hihetetlen, életreszóló bonus) miatt?
Sobri Jóska
Mert egy top10 többet ér mint egy szakaszgyőzelem.
Ráadásul ha elég erős hozzá, akkor jobban fekszik a stílusához egy jó összetett helyezés mint egy szakaszgyőzelem. Az eddigi karrierjére sem nagyon jellemző a szakaszgyőzelem, persze fejlődhetett még. Egyelőre szerintem hiányzik belőle a dinamika hogy esélyes legyen szakaszgyőzelmekre/egynaposokra.

több mint 4 éve

Nomac

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Ez az ineos csapat nagyon durva előnynek tűnik Bernal-nak, bár én nem értek ehhez a sporthoz, de 90%-ban ők irányítják a főmezőny tempóját. Ennyivel jobbak mint a többi csapat?
Pep71
Talán még a Jumbo-Vismanak van ilyen erős sora, de ők ide azt nem hozták. Meg Pogacar aki egyedüliként is fel tudja venni a versenyt 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
érdemes már most benyomni meló közben? érdekes lesz a mostani rész vagy csak később elég?
csebi
Hát, ha otthonról dolgozol / nem kell sokat videózni, nyilván lehet alkoholt inni (nekem irodában speciel nehezebb) - de azért ennyire talán nem lesz rossz a szakasz...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
érdemes már most benyomni meló közben? érdekes lesz a mostani rész vagy csak később elég?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 017
Ennyivel jobbak mint a többi csapat?
Pep71
Lényegében igen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 516
Ez az ineos csapat nagyon durva előnynek tűnik Bernal-nak, bár én nem értek ehhez a sporthoz, de 90%-ban ők irányítják a főmezőny tempóját. Ennyivel jobbak mint a többi csapat?
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 099 — Chiefs GM
ő amúgy hosszú távon lehet több hetes menő? mondjuk pár év múlva ha nem is a három nagyon, de vmeik kisebb körversenyen (nem a hazain) a csapatnál kimondottan is ő legyen az, akit végső jó helyezésre favorizálnak?
csebi
Nagy kérdés, hogy időfutamban tud-e fejlődni, illetve hogy majd a 2.000 feletti hegyeket hogyan bírja. Még csak 22 éves, és persze van most egy csomó hasonló korú ifjú titán, de azért klasszikusan 26-28-30 körül vannak a csúcson a kerékpárban a versenyzők. Emellett neki még baromi sokat kell tanulnia a versenyzésről is, helyezkedésről, csapat irányításról, stb.

Rövid válasz: szerintem igen. 😊

több mint 4 éve
ő amúgy hosszú távon lehet több hetes menő? mondjuk pár év múlva ha nem is a három nagyon, de vmeik kisebb körversenyen (nem a hazain) a csapatnál kimondottan is ő legyen az, akit végső jó helyezésre favorizálnak?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem is az összetett helyezés a lényeg. A szokeseknek csak akkor van jó optikaja ha megcelozzak a hegyi trikót.
Nagy dolog lenne egy szakaszgyőzelem az tény, de amíg van esély a top10-re szerintem hülyeség elengedni

több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 268 — balazs.t85@gmail.com

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 587
A SB-ra megkaptuk a valaszt. A mapei ott kapott ahol elvileg kiralyok, csak elhoztak a sok hegyisegitot RE-nek es cserebe mintha az egesz csapat elfelejtette mi a szakaszon az 1x1. A sky nagyon sokat dolgozott es felvalaltak hogy a vegen Bernal-nak nem lesz segitsege.
Itt latszott hogy ugyan nem izgatja oket igazan az egynapos versenyek de iden mint palyabejaras eljottek a SB-ra es ott is es itt is nagyon jok voltak a GT menok.
RE kirakva a jatekbol olyan ertelemben hogy nem kell aktivan tamadni eleg a vegen elverni, a tobbi hegyimakinak viszont tamadnia kell Bernal-t es nem varni hogy besuljon egy napon.

Valter eseteben nem adnek fel idot ha GT a celja a jovoben, mert egy szakaszgyozelemmel soha nem lesz az es jobb ha meg tudja mutatni hogy 3 heten keresztul ott tud lenni "piheno-nap" nelkul. Az nem baj ha kap idot akar mindig, mint ma azon lehet fejleszteni es nem annyira ijeszto mintha pihennie kell szakaszokon mert akkor meg segitonek sem lesz csabito. Igy tovabb es sztem ne uljon fel
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
Plusz ha csak egy keves hianyzik majd a jó GC helyért, egy szökéssel majd simán feljöhet a top15-be, top20-ba.
Én úgy láttam hogy szarul osztotta be ez erejét, és a végére teljesen elszállt. A fiatal versenyzőknél ez azért benne van. Evenepoelnél erősebbnek tűnt egesz nap, csak sajnos elvitte a szíve. Sajna ez nem a cycling manager ahol látod ha elfogy a piros csík😀
eaglesmcnabb
Felesleges volt meg húznia ott az elején
csebi
Azt hitte bírni fogja, aztán még se. Benne van.
több mint 4 éve
Plusz ha csak egy keves hianyzik majd a jó GC helyért, egy szökéssel majd simán feljöhet a top15-be, top20-ba.
Én úgy láttam hogy szarul osztotta be ez erejét, és a végére teljesen elszállt. A fiatal versenyzőknél ez azért benne van. Evenepoelnél erősebbnek tűnt egesz nap, csak sajnos elvitte a szíve. Sajna ez nem a cycling manager ahol látod ha elfogy a piros csík😀
eaglesmcnabb
Felesleges volt meg húznia ott az elején

több mint 4 éve

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 209 — Keep pounding
Én félek tőle hogy ma annyira kihajtotta magát, hogy holnap ebből egy nagyobb hátrány lesz.
tüsi91
Akkor sincs semmi baj.
Látszott, ment amíg tudott, még talán tovább is, utána vigyázzba álltak a lábai.
Ha meg 10 perc fölé megy a hátránya el lehet engedni az összetettet, és szökni, szakaszért menni.
Mondjuk a trikó után minden ajándék.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én félek tőle hogy ma annyira kihajtotta magát, hogy holnap ebből egy nagyobb hátrány lesz.
több mint 4 éve
A jó hír: most már lehet szökni, szakaszt nyerni.
Sobri Jóska
Meg annyira messzire nincs sztem
csebi
A Zoncolan után lesz 10-12 perc hátránya Bernalhoz képest, az már bőven jó lesz, és mehet.