Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 955 — nabege2@yahoo.com
Safety car???
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
Na bazd. A kerékpársport Galaktikus Birodalma megint újított. Ha nincs Froome, van Thomas, ha nincs Thomas van Bernal..

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hát a vártnál hamarabb bejött a tippem, miszerint a franciák lefőnek

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Nosztalgiáztam kicsit és nekem hiányoznak a közelmúltban rendezett Tourokról a nagy klasszikus hegyek, mint a Luz-Ardiden, Aubisque, Madeleine, Aspin, Agnel, Colombiere, Alpe d' Huez, Col de la Croix de Fer, Mont Ventoux, Plateau de Beilles, Télégraphe, Glandon....

Legalább az Izoard-ot, Peyresourde-ot és Iseran-t most berakták, illetve a Val Thorenst várom nagyon.
Fast Willie
Alpe d'Huez tavaly is volt
jamaicababa
Armstrong korszakban nézz meg egy szakaszt és nézd az elmúlt kiírásokat (az idei kifejezetten jó!). Volt, amikor négy komoly hegyet lenyomtak egy szakaszon.

A hosszú, nehéz hegyeket rendszeresen kerülik a rossz emlékek miatt - értve, hogy azokon csak kokszolva lehet felmenni őrült tempóban. Gondolom nem szeretnének csúcsdöntést "tisztán"...
több mint 5 éve
Mi történt?
kibaszott eurosportos app be se jön, letour meg nem ír semmit.

"Thibaut Pinot has a problem, possibly a bee sting"
Most komolyan?
jól mennek a kedvenceim a touron, 2000 óta eddig egyszer sikerült nyerni, 2008-ban.
eaglesmcnabb
Állítólag a bal térde a kormányba ütközött 2 napja egy bukás elkerülése során. Vmi betegséget is rebesgettek, de média csak találgat.

Szegénynek nagyon rosszul reagál a szervezete a stresszre, hidegre-melegre, esőre, esélyességre, doppingra vagy a médianyomásra...
több mint 5 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Mi történt?
eaglesmcnabb
Feladta. Feltehetőleg valami sérülés miatt (amivel tisztában voltak már a szakatt előtt is), de pont lemaradtam énis a jelenetről
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mi történt?

"Thibaut Pinot has a problem, possibly a bee sting"
Most komolyan?
jól mennek a kedvenceim a touron, 2000 óta eddig egyszer sikerült nyerni, 2008-ban.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nem nagyon nézek kerékpár versenyeket, de ezt durva volt látni :/

több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
Hát ez kemény. Szerencsétlen ember, sajnálom Pinot.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Nosztalgiáztam kicsit és nekem hiányoznak a közelmúltban rendezett Tourokról a nagy klasszikus hegyek, mint a Luz-Ardiden, Aubisque, Madeleine, Aspin, Agnel, Colombiere, Alpe d' Huez, Col de la Croix de Fer, Mont Ventoux, Plateau de Beilles, Télégraphe, Glandon....

Legalább az Izoard-ot, Peyresourde-ot és Iseran-t most berakták, illetve a Val Thorenst várom nagyon.
Fast Willie
Alpe d'Huez tavaly is volt

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szerintem ma csak annyi lesz hogy alaphilippe leszakad a többi esélyesről, holnap meg majd meccselnek hogy ki nyerje a sárgát, de valszeg bukják a franciák 😕

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Nekem amúgy tetszik az Ineos taktika. Tudják hogy nincs meg a csapatuk hogy sárgát kontrolláljanak ezért kb az utolsó két nap valamelyiken próbálnak majd robbantani ha kell egyáltalán. Mert ha Allaphillipet megroppantja más támadás akkor nekik a kereket is eleg majdnem hogy tenni.
A győzelmükre szerintem most Pinot veszélyes csak na meg persze ha valami csodafolytan Alaphillip túlél mindent.
Toca
Julian a teljes francia nép lökdösni fogja ma, ha egy kicsit elkezd rogyni.

Tegnap szétadtam, amikor ezt csinálták, majdnem bele is baszódott egy kislányba, aki azt se tudta mivan.
shawnka
Az ok de ha ma a 12 + 9 meredeken vagy holnap a 33 kmes hegyen nem fogjak tudni végig lökdösni.
Remelem Thomas vagy Bernal behuzza a mait, bár logikusan ma csak tenniük kellene a kereket.
Toca
Lehet, hogy Pinot leszakítása miatt menni fog az INEOS
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nekem amúgy tetszik az Ineos taktika. Tudják hogy nincs meg a csapatuk hogy sárgát kontrolláljanak ezért kb az utolsó két nap valamelyiken próbálnak majd robbantani ha kell egyáltalán. Mert ha Allaphillipet megroppantja más támadás akkor nekik a kereket is eleg majdnem hogy tenni.
A győzelmükre szerintem most Pinot veszélyes csak na meg persze ha valami csodafolytan Alaphillip túlél mindent.
Toca

Tegnap szétadtam, amikor ezt csinálták, majdnem bele is baszódott egy kislányba, aki azt se tudta mivan.
shawnka
Az ok de ha ma a 12 + 9 meredeken vagy holnap a 33 kmes hegyen nem fogjak tudni végig lökdösni.
Remelem Thomas vagy Bernal behuzza a mait, bár logikusan ma csak tenniük kellene a kereket.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Toca

több mint 5 éve
Amúgy a tegnapi Nairo győzelemnek mindenki örülhet. Movistarnál elhiszik hogy meg mindig lehet TDFet nyerni vele és így amíg ott van a többi csapatnak nem kell számolni velük.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
csak Rigo maradjon bent a top10-ben és az nekem olyan, mintha megnyerte volna 😀
több mint 5 éve
Nagyon remélem, hogy Pinot itt csak a lejtmenet miatt nem ment, mert ha csak ennyi van benne, akkor nincs az az Isten hogy megelőzze Bernalt ezzel a plusz hátránnyal.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
Ki az a Castro?
Mikey
 en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Castroviejo
shawnka
Ja hogy Castroviejo. Így ismerem, persze. De Castro. Mondjuk legalább nem JC vagy Cas.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Alaphilippe-et előbb meg kellett volna szorítani. Most még jön 2 kemény szakasz, de Pinot és Bernal volt egyedül aki eddig tökösen versenyzett Alaphilippe mellett. Bernalt viszont nem fogják elengedni. Lehet szídni a Movistart de egyébként fos helyzetben vanak, mert a segítők talán a legerősebbek a versenyen, de összetett menőjük nincs elég jó hozzá. Így kb össze-vissza dolgozgatnak, mikor kinek. Nairo közelebb jött, de ha nem robbant egy nagyot a segítőkkel együtt holnap, akkor max top 10.
jamaicababa
A movistar-nak fontos a csapatgyozelem. Ez lehet egy nagyon gyenge magyarazat.

Olyan letszam folenyben voltak amit legalabb meg kellett volna probalni kihasznalni Landa-val. Az izgalmaknak jot tehet mert ok vannak leghatul nekik agressziven kell tamadni ha akarnak valamit. Az meg beinditana a lancreakciot.
több mint 5 éve
Alaphilippe-et előbb meg kellett volna szorítani. Most még jön 2 kemény szakasz, de Pinot és Bernal volt egyedül aki eddig tökösen versenyzett Alaphilippe mellett. Bernalt viszont nem fogják elengedni. Lehet szídni a Movistart de egyébként fos helyzetben vanak, mert a segítők talán a legerősebbek a versenyen, de összetett menőjük nincs elég jó hozzá. Így kb össze-vissza dolgozgatnak, mikor kinek. Nairo közelebb jött, de ha nem robbant egy nagyot a segítőkkel együtt holnap, akkor max top 10.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 24 955 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejön, hogy 2 hegyi szakasszal a vége előtt konkrétan fingunk sincs arról mi lesz a vége. Pl azt is simán kinézném, hogy a végén még Nairo dobogóra áll, persze erre kevés az esély így is.
iktriad
Pont ma beszéltem a tesómmal, hogy emlékszem régen az Armstrongos időkben utolsó héten cs-p volt olyan, hogy 30 perc volt a szökés és a mezőny között. Ez így tényleg jobb, hogy még nem dőlt el semmi.
több mint 5 éve
Ki az a Castro?
Mikey
 en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Castroviejo
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
Ki az a Castro?