NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 298
Nem értek hozzá, de számomra fura hogy ezt technikailag nem lehet megoldani a 21. században.
Nomac
érdekes módon mindig a giron van ez, persze ráfogják az időre az olaszok 😀
hogy bezzeg a touron már jó idő van stb. Ott is voltak viharok menet közben lerövidített szakaszokkal, de ott valamiért mindig láttunk mindent.
eaglesmcnabb
Minden motoros kepet fellonek a helikopterre, ha annak le kell szalnia akkor nincs adas.
Durvabb hegyek es nem a nyar kozepen van. Megcserelnek az idopontot es maris valtozna a helyzet. Persze a TDF mar az otlettol rohogogorcsot kapna.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ati 8:24et kapott Bernaltol. 21. hely. Örültem volna ha 5 perc körül megáll.
Összetett 13. hely 16 perc feletti hátrány.

Megvan a hátrány a szökéshez.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Nem értek hozzá, de számomra fura hogy ezt technikailag nem lehet megoldani a 21. században.
Nomac
érdekes módon mindig a giron van ez, persze ráfogják az időre az olaszok 😀
hogy bezzeg a touron már jó idő van stb. Ott is voltak viharok menet közben lerövidített szakaszokkal, de ott valamiért mindig láttunk mindent.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
 www.instagram.com/igortavella/live/

Ez megy élőben 😀 Nee
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nomac
De legalább egyik körversenyen sem tudják megoldani, ami még érthetetlenebbé teszi.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
pont a lényeg marad le, bosszantó, és felháborító
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com

Szerkesztette: Nomac
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ez a közvetítés egy vicc.

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Evenepoel ennyi volt?
Mikey
Yep, már a hegymenet előtt leszakadt.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Evenepoel ennyi volt?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Dina Marci szökik ma
Heisman
Vagy mégsem...😟
zemanla
Amikor utoljára néztem a Giro appot benne volt, de ezek szerint nehezen alakult ez ki
Heisman
kialakult az, csak szarul írták a rendezők, összetévesztették fortunatoval.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 022 — "Montoya por favor!"
Dina Marci szökik ma
Heisman
Vagy mégsem...😟
zemanla
Amikor utoljára néztem a Giro appot benne volt, de ezek szerint nehezen alakult ez ki

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Dina Marci szökik ma
Heisman
Vagy mégsem...😟

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Dina Marci szökik ma

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Meh, a rosszidő miatt vágtak ki a királyszakaszból 😕
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.
Nomac
Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Sobri Jóska
igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.
Sastre viszont sohasem tekert Armtronggal egy csapatban.
eaglesmcnabb
Kivel keverhetem így 20 év távlatából?
Sobri Jóska
Rubiera.
több mint 4 éve
de a pöttyösön kívül semmit nem nyerő másodvonalas franciákat is szerettem mindig (Virenque, Moreau, Casar, Voeckler).
eaglesmcnabb
Nekem ez a személy Bouchard, vele is tudtam találkozni, az aláírása kint is van a falon 😊

Ha a Covid is engedi Gandíába megyek vadászni idén is 😊
Annyi pénzetek lenne ahányszor arról olvassátok a poszton van hogy mennyire király élőben kint lenni a Vueltán már gazdagok lennénk 😀

több mint 4 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.
csebi
Jó látni hogy ennyien kedvelték innen Belokit 😊 Meggyőződésem hogy ha nem taknyol el elkapta volna a texasit még abban az évben. Sajnos az a baleset tönkrebaszta a karrierjét, és amiatt nem is gondolom hogy Froome pl. nyerne még GT-t.

Pantani-Beloki-Basso-Cancellara-Schlecks-Pinot voltak a kevenceim kronológikusan, de a pöttyösön kívül semmit nem nyerő másodvonalas franciákat is szerettem mindig (Virenque, Moreau, Casar, Voeckler).

Szerencsére most már vannak magyarok is akiknek lehet szurkolni

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.
csebi
Valszeg azért mert az égvilágon semmit nem nyert...
Arra az elsőkerék megúszásra máig emlékszem! Nagy csata volt kibontakozóban... Ellenben abból a korból top10 versenyzőnél arra utalni, hogy nem koxolt, vagy azt kiemelni hogy nem bukott le, az minimum mulatságos 😉
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 113 — Vikings fan
csebi
Akkor sajnáltam mikor TDFen eltalnyolt valami brutal módon.
Akkor volt talán a legközelebb.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát én már a Contador, Valverde vonallal kerültem a sport közelébe 🙂

Az a penge CAISSE D'epargne, basszus mekkora csapat volt 🙂
 www.uci.org/track/teams

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 113 — Vikings fan
Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.
Nomac
Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Landissal talán ?
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Hamilton, Heras, Azevedo, Leipheimer, Beltran, Rubiera, Landis, Hincapie volt még összetett top 20 Armstrong mellett az évek során ha jól rémlik, de Levi lehet, h másik csapatban.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 138 — #NoStress
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb