NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Minden motoros kepet fellonek a helikopterre, ha annak le kell szalnia akkor nincs adas.Nem értek hozzá, de számomra fura hogy ezt technikailag nem lehet megoldani a 21. században.érdekes módon mindig a giron van ez, persze ráfogják az időre az olaszok 😀
Nomac
hogy bezzeg a touron már jó idő van stb. Ott is voltak viharok menet közben lerövidített szakaszokkal, de ott valamiért mindig láttunk mindent.
eaglesmcnabb
Durvabb hegyek es nem a nyar kozepen van. Megcserelnek az idopontot es maris valtozna a helyzet. Persze a TDF mar az otlettol rohogogorcsot kapna.
több mint 4 éve
Ati 8:24et kapott Bernaltol. 21. hely. Örültem volna ha 5 perc körül megáll.Összetett 13. hely 16 perc feletti hátrány.
Megvan a hátrány a szökéshez.
több mint 4 éve
Nem értek hozzá, de számomra fura hogy ezt technikailag nem lehet megoldani a 21. században.érdekes módon mindig a giron van ez, persze ráfogják az időre az olaszok 😀
Nomac
hogy bezzeg a touron már jó idő van stb. Ott is voltak viharok menet közben lerövidített szakaszokkal, de ott valamiért mindig láttunk mindent.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem értek hozzá, de számomra fura hogy ezt technikailag nem lehet megoldani a 21. században.De legalább egyik körversenyen sem tudják megoldani, ami még érthetetlenebbé teszi.
Nomac
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
pont a lényeg marad le, bosszantó, és felháborító
több mint 4 éve
Evenepoel ennyi volt?Yep, már a hegymenet előtt leszakadt.
Mikey
több mint 4 éve
Evenepoel ennyi volt?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
kialakult az, csak szarul írták a rendezők, összetévesztették fortunatoval.Amikor utoljára néztem a Giro appot benne volt, de ezek szerint nehezen alakult ez kiDina Marci szökik maVagy mégsem...😟
Heisman
zemanla
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Amikor utoljára néztem a Giro appot benne volt, de ezek szerint nehezen alakult ez kiDina Marci szökik maVagy mégsem...😟
Heisman
zemanla
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Dina Marci szökik maVagy mégsem...😟
Heisman

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Dina Marci szökik ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Meh, a rosszidő miatt vágtak ki a királyszakaszból 😕
több mint 4 éve
Rubiera.Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
Sastre viszont sohasem tekert Armtronggal egy csapatban.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 4 éve
de a pöttyösön kívül semmit nem nyerő másodvonalas franciákat is szerettem mindig (Virenque, Moreau, Casar, Voeckler).Nekem ez a személy Bouchard, vele is tudtam találkozni, az aláírása kint is van a falon 😊
eaglesmcnabb
Ha a Covid is engedi Gandíába megyek vadászni idén is 😊
Annyi pénzetek lenne ahányszor arról olvassátok a poszton van hogy mennyire király élőben kint lenni a Vueltán már gazdagok lennénk 😀
több mint 4 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.Jó látni hogy ennyien kedvelték innen Belokit 😊 Meggyőződésem hogy ha nem taknyol el elkapta volna a texasit még abban az évben. Sajnos az a baleset tönkrebaszta a karrierjét, és amiatt nem is gondolom hogy Froome pl. nyerne még GT-t.
csebi
Pantani-Beloki-Basso-Cancellara-Schlecks-Pinot voltak a kevenceim kronológikusan, de a pöttyösön kívül semmit nem nyerő másodvonalas franciákat is szerettem mindig (Virenque, Moreau, Casar, Voeckler).
Szerencsére most már vannak magyarok is akiknek lehet szurkolni
több mint 4 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.Valszeg azért mert az égvilágon semmit nem nyert...
csebi
Arra az elsőkerék megúszásra máig emlékszem! Nagy csata volt kibontakozóban... Ellenben abból a korból top10 versenyzőnél arra utalni, hogy nem koxolt, vagy azt kiemelni hogy nem bukott le, az minimum mulatságos 😉
több mint 4 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.Akkor sajnáltam mikor TDFen eltalnyolt valami brutal módon.
csebi
Akkor volt talán a legközelebb.
több mint 4 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Hát én már a Contador, Valverde vonallal kerültem a sport közelébe 🙂Az a penge CAISSE D'epargne, basszus mekkora csapat volt 🙂
www.uci.org/track/teams
több mint 4 éve
Landissal talán ?Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hamilton, Heras, Azevedo, Leipheimer, Beltran, Rubiera, Landis, Hincapie volt még összetett top 20 Armstrong mellett az évek során ha jól rémlik, de Levi lehet, h másik csapatban.Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb