Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem tudjátok, hogy mikor érdemes a harmadik oltást beadatni? Júni 4.-én kaptam a másodikat.Amikor lecsökken az ellenanyagszint.
Amadeus
Embere válogatja ez kinél hány hónap.
több mint 4 éve
Akkor januárban.Nem tudjátok, hogy mikor érdemes a harmadik oltást beadatni? Júni 4.-én kaptam a másodikat.Oltásokhoz értő ismerős azt mondta, hogy elég 6 hónap után.
Amadeus
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem tudjátok, hogy mikor érdemes a harmadik oltást beadatni? Júni 4.-én kaptam a másodikat.Oltásokhoz értő ismerős azt mondta, hogy elég 6 hónap után.
Amadeus

több mint 4 éve
Nem tudjátok, hogy mikor érdemes a harmadik oltást beadatni? Júni 4.-én kaptam a másodikat.
több mint 4 éve
Többen is felvetették a 3. oltás hatékonyságának kérdését. Specifikusan 2xpfizer + 3. pfizerre újabb tanulmányt adott ki izrael: www.timesofisrael.com/life-saver-boosters-cut-elderlys-risk-of-covid-death-to-50th-of-unvaxxed-rate/Parancsolj: www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.10.10.21264827v1
Röviden a lényeg: a 3. oltás után az idős korosztályban (60+) ötvenszer annyi a megbetegedés esélye, ha oltatlan, mint 3 oltás után, és 65-ször annyi a halál esélye. A két oltással összevetve, a két oltást kapók közül százezer lakosonként 28.5 ember jutott súlyosabb lefolyású állapotba, a három oltást kapók közül 2.6 ember. Azaz a harmadik oltás nagyjából 1/11-1/12-edére csökkenti az esélyt a két oltáshoz képest. (A tanulmány feltételezi, hogy a különböző csoportok covid kitettsége - azaz a vírussal való érintkezésük valószínűsége - megegyező. Ez nem feltétlenül igaz, de mivel ugyanazt az idősebb korosztályt vizsgálták, és a tanulmányok szerint az oltás felvételében vagy elutasításában az általános egészségügyi állapot illetve az aktivitási szint nem perdöntő, nagyon valószínű, hogy a teljes csoportra nézve ha van is különbség covid kitettségben, az minimális lehet. Azaz nem befolyásolja érdemben az eredményt.)
Hasznos lenne, ha a többi - esetleg kereszt - vakcinázásra is lennének ilyen tanulmányok. Keresgéltem, de ilyen direktben nem találtam még mondjuk astra-ra vagy jansenre. (Moderna-ra van amerikai, az nagyon hasonló arányokat mutat, de amcsiban a booster shotolás nagyobb populáción még csak nemrég kezdődött, kicsi még a minta).
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Te nagyon beteg vagy tesaRománia elesetta hulyeknel hat a placebo hatas is vegulis. szerencsejukre ezeknek eleg kis orszag vagyunk igy elsok kozott megkezdhettuk a 3-4. oltast miattuk.
Isten áldja Viktor királyt hogy hozta a gonosz Keleti sósvizet
VvAlekosz
mayet
De csíplek na
több mint 4 éve
kommentárral de tessék:www.youtube.com/watch?v=uuYOa9kKBJo
kibaszott kretén Tucker tolja a faszságot úgy hogy ők be vannak oltva, megy nekik a booster shot és közbe olyan kötelező oltási politika van a cégnél mint kb sehol máshol
aztán a nézőik meg már fújjolják Trumpot meg a többi reput akik próbálnák propagálni az oltásokat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Többen is felvetették a 3. oltás hatékonyságának kérdését. Specifikusan 2xpfizer + 3. pfizerre újabb tanulmányt adott ki izrael: www.timesofisrael.com/life-saver-boosters-cut-elderlys-risk-of-covid-death-to-50th-of-unvaxxed-rate/ennek örülök, mert Máltán csak pfizert adnak 3. oltásként.
Röviden a lényeg: a 3. oltás után az idős korosztályban (60+) ötvenszer annyi a megbetegedés esélye, ha oltatlan, mint 3 oltás után, és 65-ször annyi a halál esélye. A két oltással összevetve, a két oltást kapók közül százezer lakosonként 28.5 ember jutott súlyosabb lefolyású állapotba, a három oltást kapók közül 2.6 ember. Azaz a harmadik oltás nagyjából 1/11-1/12-edére csökkenti az esélyt a két oltáshoz képest. (A tanulmány feltételezi, hogy a különböző csoportok covid kitettsége - azaz a vírussal való érintkezésük valószínűsége - megegyező. Ez nem feltétlenül igaz, de mivel ugyanazt az idősebb korosztályt vizsgálták, és a tanulmányok szerint az oltás felvételében vagy elutasításában az általános egészségügyi állapot illetve az aktivitási szint nem perdöntő, nagyon valószínű, hogy a teljes csoportra nézve ha van is különbség covid kitettségben, az minimális lehet. Azaz nem befolyásolja érdemben az eredményt.)
Hasznos lenne, ha a többi - esetleg kereszt - vakcinázásra is lennének ilyen tanulmányok. Keresgéltem, de ilyen direktben nem találtam még mondjuk astra-ra vagy jansenre. (Moderna-ra van amerikai, az nagyon hasonló arányokat mutat, de amcsiban a booster shotolás nagyobb populáción még csak nemrég kezdődött, kicsi még a minta).
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Többen is felvetették a 3. oltás hatékonyságának kérdését. Specifikusan 2xpfizer + 3. pfizerre újabb tanulmányt adott ki izrael: www.timesofisrael.com/life-saver-boosters-cut-elderlys-risk-of-covid-death-to-50th-of-unvaxxed-rate/Röviden a lényeg: a 3. oltás után az idős korosztályban (60+) ötvenszer annyi a megbetegedés esélye, ha oltatlan, mint 3 oltás után, és 65-ször annyi a halál esélye. A két oltással összevetve, a két oltást kapók közül százezer lakosonként 28.5 ember jutott súlyosabb lefolyású állapotba, a három oltást kapók közül 2.6 ember. Azaz a harmadik oltás nagyjából 1/11-1/12-edére csökkenti az esélyt a két oltáshoz képest. (A tanulmány feltételezi, hogy a különböző csoportok covid kitettsége - azaz a vírussal való érintkezésük valószínűsége - megegyező. Ez nem feltétlenül igaz, de mivel ugyanazt az idősebb korosztályt vizsgálták, és a tanulmányok szerint az oltás felvételében vagy elutasításában az általános egészségügyi állapot illetve az aktivitási szint nem perdöntő, nagyon valószínű, hogy a teljes csoportra nézve ha van is különbség covid kitettségben, az minimális lehet. Azaz nem befolyásolja érdemben az eredményt.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
a fiatalok körében megvannak az adatok hogy nincs gond a sinopharm-alRománia elesetta hulyeknel hat a placebo hatas is vegulis. szerencsejukre ezeknek eleg kis orszag vagyunk igy elsok kozott megkezdhettuk a 3-4. oltast miattuk.
VvAlekosz
mayet
idősek körében nem tudom, de rég néztem utána
a sputnikról meg tudtuk hogy jó, csak "morálisan ingoványos"
több mint 4 éve
Románia elesetta hulyeknel hat a placebo hatas is vegulis. szerencsejukre ezeknek eleg kis orszag vagyunk igy elsok kozott megkezdhettuk a 3-4. oltast miattuk.
VvAlekosz
több mint 4 éve
De nem húzza le a gazdaságot. ez az egy a fontos.és akkor ugye ott van mellette hogy már megy a 4. hullám ...
| Cinikus geci troll level 1000 |
Vrij6
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
és akkor ugye ott van mellette hogy már megy a 4. hullám ...
Vrij6
több mint 4 éve

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/10/20/szakdolgozo-beremeles-egeszsegugyi-szakdolgozo😀😀😀
Végül is, ha így számoljuk, akkor én sem 5%-ot kaptam tavasszal, hanem 9-et. Rögtön jobban hangzik. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Elővehetjük, mert nem érdekel melyik oldal, most (is) fájdalmasan idióta mindkettő.24.hu/belfold/2021/10/20/ellenzek-unnepseg-oktober-23/30 halott, jojjenek akkor tomegek Romaniabol.És tartsunk 23-ai meneteket mindenféle korlátozás nélkül, az kell a népnek!
Vrij6
Mikey
akkor vegyük elő őket is!
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
És még mindig nem hajlandóak adatot szolgáltatni arról, hogy mennyi oltott van kórházban (milyen állapotban) és mivel oltották őket, pedig érdekes lenne az esetleges 3. oltás küszöbén.Kb 900 fővel vannak kevesebben kórházban, mint tavaly ilyenkor, azonban a lélegeztetőgépen levők száma elég szépen közelít a tavalyi adatokhoz.nem mostanában volt egy grafikon, ami azt mutatta, hogy tavaly ilyenkor kevesebben voltak kórházban, mint idén?eleve nem az esetszám a kérdés hanem a korházi ápoltak és az ICU-n lévők száma1668 új eset, 15524 tesztből, ami 10,7% os pozitív arány. Ez kb a maximális tesztszám amit naponta tudunk, mondhatni elestünk. 😕nem lesz sztem.
Kíváncsi leszek hogy a békement után lesz e valami változás, legalább az oltatlanoknak. Ez a beleszarom állapot megint térdre fogja kényszeríteni az egészségügyet. Jobban végig gondolva, szerintem már mindegy, olyan 5%körül még talán meg lehetett volna fogni, most már kiengedtük a szellemet a palackból.
Nomac
csebi
nyilván nem jó ha ennyi a pozitív eset, de ha be vannak oltva akkor talán kezelhető
Negritis
csebi
Beki
több mint 4 éve
Mondjuk az meglepne ha hozzájuk sokan jönnének Romániából...szemben a birkamenettel...24.hu/belfold/2021/10/20/ellenzek-unnepseg-oktober-23/30 halott, jojjenek akkor tomegek Romaniabol.És tartsunk 23-ai meneteket mindenféle korlátozás nélkül, az kell a népnek!
Vrij6
Mikey
NB2
De úgyis megtartják mindkettőt, kell a fidesznek is a demonstráció.
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/10/20/ellenzek-unnepseg-oktober-23/30 halott, jojjenek akkor tomegek Romaniabol.És tartsunk 23-ai meneteket mindenféle korlátozás nélkül, az kell a népnek!
Vrij6
Mikey
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Kb 900 fővel vannak kevesebben kórházban, mint tavaly ilyenkor, azonban a lélegeztetőgépen levők száma elég szépen közelít a tavalyi adatokhoz.nem mostanában volt egy grafikon, ami azt mutatta, hogy tavaly ilyenkor kevesebben voltak kórházban, mint idén?eleve nem az esetszám a kérdés hanem a korházi ápoltak és az ICU-n lévők száma1668 új eset, 15524 tesztből, ami 10,7% os pozitív arány. Ez kb a maximális tesztszám amit naponta tudunk, mondhatni elestünk. 😕nem lesz sztem.
Kíváncsi leszek hogy a békement után lesz e valami változás, legalább az oltatlanoknak. Ez a beleszarom állapot megint térdre fogja kényszeríteni az egészségügyet. Jobban végig gondolva, szerintem már mindegy, olyan 5%körül még talán meg lehetett volna fogni, most már kiengedtük a szellemet a palackból.
Nomac
csebi
nyilván nem jó ha ennyi a pozitív eset, de ha be vannak oltva akkor talán kezelhető
Negritis
csebi
több mint 4 éve
pontosaneleve nem az esetszám a kérdés hanem a korházi ápoltak és az ICU-n lévők száma1668 új eset, 15524 tesztből, ami 10,7% os pozitív arány. Ez kb a maximális tesztszám amit naponta tudunk, mondhatni elestünk. 😕nem lesz sztem.
Nomac
csebi
Negritis
látszik, hogy csak olyanokat tesztelnek, aki tényleg sanszosan beteg, ezért nagy a százalékos pozitív arány
több mint 4 éve
nem mostanában volt egy grafikon, ami azt mutatta, hogy tavaly ilyenkor kevesebben voltak kórházban, mint idén?eleve nem az esetszám a kérdés hanem a korházi ápoltak és az ICU-n lévők száma1668 új eset, 15524 tesztből, ami 10,7% os pozitív arány. Ez kb a maximális tesztszám amit naponta tudunk, mondhatni elestünk. 😕nem lesz sztem.
Nomac
csebi
Negritis
több mint 4 éve
eleve nem az esetszám a kérdés hanem a korházi ápoltak és az ICU-n lévők száma1668 új eset, 15524 tesztből, ami 10,7% os pozitív arány. Ez kb a maximális tesztszám amit naponta tudunk, mondhatni elestünk. 😕nem lesz sztem.
Nomac
csebi
több mint 4 éve