Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Koronavírus 2024

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 113 — balazs.t85@gmail.com
1668 új eset, 15524 tesztből, ami 10,7% os pozitív arány. Ez kb a maximális tesztszám amit naponta tudunk, mondhatni elestünk. 😕

Kíváncsi leszek hogy a békement után lesz e valami változás, legalább az oltatlanoknak. Ez a beleszarom állapot megint térdre fogja kényszeríteni az egészségügyet. Jobban végig gondolva, szerintem már mindegy, olyan 5%körül még talán meg lehetett volna fogni, most már kiengedtük a szellemet a palackból.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
30 halott, jojjenek akkor tomegek Romaniabol.
Vrij6
És tartsunk 23-ai meneteket mindenféle korlátozás nélkül, az kell a népnek!
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
30 halott, jojjenek akkor tomegek Romaniabol.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Alakul...
 hvg.hu/itthon/20211020_koronavirus_jarvany_fertozes_covid19_halalos_aldozatok
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Románia elesett
Isten áldja Viktor királyt hogy hozta a gonosz Keleti sósvizet
több mint 3 éve
A járvány kitörése óta 15-20 százalékkal kevesebb daganatos beteget diagnosztizáltak Magyarországon

És még mennyi "egyéb" beteg lehet, aki nem kapott/kap ellátást időben...
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
 hvg.hu/vilag/20211019_romania_koronavirus_korhazak?fbclid=IwAR3zgwaImgy872hF9XRTlOZ_ajMu048vJy48qPljRptvzutXlvmfuHuR_a8
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 790 — Így remélem megfelelek nektek.....
no ujjbegyes teszt alapján nekem még megfelelő antitest, feleségemnek kevés. Készüljünk a 3.-ra? (pfizer volt az első 2)
dande
pár héttel előttem kaptad...magatoktól teszteltetek, vagy küldtek?
Én egyelőre nem tudom mi legyen, de most megyünk spanyolba, a két oltás egyelőre elég, úgyhogy max novemberben...de előtte érdemes lenne tesztelni, mert feleslegesen kár belém a cucc
Klaci79
Ezt használtuk, magunktól. Igen kb most jár le a 6 hónap. Én ugye át is estem rajta, lehet ezért magasabb.

virusmaszk.hu/termek/WESAIL-SARS-CoV-2-keszlet/2419
több mint 3 éve
Románok lassan súrolják elérik a napi 600 halottat.

Hasonlón rettenet szar a helyzet az oroszoknál, ukránoknál.
Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
VvAlekosz
A teljes körűen beoltott aránya ha nem nézek rossz adatot csak 32,8%. Az így kevés.

Rekord fertőzött, rekordhalott, és még hol a csúcs?
Vrij6
Ha valakiről el tudom képzelni, hogy kötelezővé teszi az oltást az pont Putin.
Oltóanyaguk is van.
Nem is értem.
Bazzani
Szarik rá.
Másrészt technikailag kivitelezhetetlen egy Magyarországnál kb. 180-szor, Németországnál 48-szor, az USA-nal vagy Európánál uszkve kétszer nagyobb országban.
Sobri Jóska
Szerintem ha lenne rá akarat, simán megtehetné. Kétlem, hogy elbújnának az emberek abban a nagy országban a szuri elől. Bár ahogy hallom ott is sokaknak probléma, hogy nem bíznak a saját technológiában
több mint 3 éve
no ujjbegyes teszt alapján nekem még megfelelő antitest, feleségemnek kevés. Készüljünk a 3.-ra? (pfizer volt az első 2)
dande
pár héttel előttem kaptad...magatoktól teszteltetek, vagy küldtek?
Én egyelőre nem tudom mi legyen, de most megyünk spanyolba, a két oltás egyelőre elég, úgyhogy max novemberben...de előtte érdemes lenne tesztelni, mert feleslegesen kár belém a cucc
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 790 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nem Ukrajnából és Erdélyből buszoztatjuk majd be a honfitársainkat a békemenetre?
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!

Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
VvAlekosz
A teljes körűen beoltott aránya ha nem nézek rossz adatot csak 32,8%. Az így kevés.

Vrij6
Oltóanyaguk is van.
Nem is értem.
Bazzani
Szarik rá.
Másrészt technikailag kivitelezhetetlen egy Magyarországnál kb. 180-szor, Németországnál 48-szor, az USA-nal vagy Európánál uszkve kétszer nagyobb országban.
Sobri Jóska
Meg hát hogy büntetsz ugyebár, pénze nincs az átlag orosznak, a börtönök meg tele vannak. 😀
somoskovig
Szibériai szénbányákban mindig van munka 😁

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/belfold/2021/10/19/zold-utat-adott-az-alkotmanybirosag-a-vedettsegi-igazolvanynak/
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 320 — 49ers GM

Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
VvAlekosz

Vrij6
Oltóanyaguk is van.
Nem is értem.
Bazzani
Szarik rá.
Sobri Jóska
Meg hát hogy büntetsz ugyebár, pénze nincs az átlag orosznak, a börtönök meg tele vannak. 😀

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress

Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
VvAlekosz

Vrij6
Oltóanyaguk is van.
Nem is értem.
Bazzani
Szarik rá.

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley

Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
VvAlekosz

Vrij6
Oltóanyaguk is van.
Nem is értem.

több mint 3 éve

Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
VvAlekosz

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Vrij6
Oroszoknal hogyan ?
Nem jo a Sputnik?
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
1. Biden bácsi elkezdte, szóval ez hülyeség, hogy sehol nincs.
2. Már top10 alján vagyunk csak oltottsagban és akkor most ne beszeljunk arról, hogy a kínai mennyire jó. ( persze ez is szép eredmény )
3. Persze túlfogjuk élni, csak nekem nem mindegy, hogy hány hullám jön még, esetleg jön egy olyan variáció ami ellen tényleg baszhatjuk az eddigi oltásokat.
4. Ez a 100 évvel ezelőtti vírusra hivatkozni azért nálam semmilyen. Következő az lesz, hogy minek számítógép 1920-ban is számoltak az emberek ? 😊 ( tudom elrugaszkodott és túlzó, de nem sokkal relevansabb a te hivatkozasod se).
Toca
Biden bácsi - ha "el is kezdte" - nem jó példa, mert ugyan bizonyos csoportoknak tényleg kötelező lett (katonaság például), de ezek kivételes intézkedések. Amúgy az USA-ban valószínűleg akkor se lenne általánosan kötelező, ha már egész Európában netán az lenne.

A top10 alja az már Európán belül is top20-on kívüli, világ viszonylatban meg a top30-ban sem vagyunk.

Az 1920-as vírussal kapcsolatban egyetlen mai értelemben is releváns dologra érdemes emlékezni: hogy jöhet olyan mutáció, ami elsősorban a fiatalokra / gyerekekre lehet veszélyes. Azt meg feltételezem, hogy nem akarjuk. Se oltáspárti, se oltás ellenes.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve

A Főtér idézte a Román Epidemiológiai Társaság alelnökét, aki a katasztrofális járványadatokról azt mondta, a ’89-es forradalom, illetve az 1977-es földrengés idején haltak meg annyian egy hét alatt, mint a negyedik járványhullám miatt.

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A lettek bezárva lettek:  24.hu/kulfold/2021/10/19/koronavirus-tavoktatas-egyhonapos-vesztegzar-lettorszagban-tavmunka-kijarasi-korlatozas/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ja és ez is "vicces"
 edition.cnn.com/2021/10/18/sport/evander-kane-nhl-suspension/index.html

Nagy munka lehetett mondjuk egy ilyet hamisítani

r.baggio
nem nagy munka, de ha elkapnak ugybebasznak 15 évre csak úgy zötyög
sutianap
Kane rettenetesen buta és egyszerű lélek, nem is tudom mit gondolt. Az egy dolog hogy kapott 21 meccs eltiltást a ligától, mert ugye ennek még büntetőjogi következménye is lehet. (S emellett még teljesen más miatt is nyomoznak utána.)
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ja és ez is "vicces"
 edition.cnn.com/2021/10/18/sport/evander-kane-nhl-suspension/index.html

Nagy munka lehetett mondjuk egy ilyet hamisítani

r.baggio
nem nagy munka, de ha elkapnak ugybebasznak 15 évre csak úgy zötyög

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
51 halott. :/
Vrij6
Ez a teljes hétvége és nem 1 nap, igaz?
De amúgy vége a vadászati világkiállításnak, jöhetnek a valós adatok...
bcsarli
Igen, ez a teljes hétvége.
Még nem, békemenet lesz, és okt 23. Talán utána, most mindenki politizál, az fontosabb mint a vírus.
Nomac
Akkor okt 23 után lesz nálunk is 4. hullám?
bcsarli
Igen, hiszen lezárult a több százezer embert sátrakba terelő, a távolságtartásra különösebben nem figyelő ellenzéki előválasztás, úgyhogy Szabó Tímea újra visíthatja a Parlamentben, hogy lezárás-lezárás 😊
MC12
Az ellenzeki valasztok szerencsere oltaspartiak, igy talan nem akkora kockazat 😊
Borbinho
Nana szerintem még a halottak napját megvárja a 4.hullám, mert hát muszáj kimenni a temetőbe mindenkinek!
Toca
Jó, de akkor már várhatna karácsonyig 😊
Vagy előtte, és a két ünnep között szüneteltethetné a működését 😀
Szóval így sose lesz nálunk rendes 4. hullám.
bcsarli
Majd a választások után, ha az ellenzék nyer.

Nagyon érdekes, hogy mennyire hallgatnak a járványról. Minden rendezvény fontosabb, mint a védekezés, meg hát a maszk amúgy sem megoldás, és a magyar ember is belefáradt már a korlátozásokba, olyat pedig véletlenül sem szabad rájuk erőltetni, amit nem akarnak.

Agyrém az egész.
Mikey
Az a hivatalos narratíva, hogy oltással védekezünk.
A gazdaságot nem lőhetik megint le, abba sokkal több ember nyomorodna bele, mint a covidba, a korlátozások (távolságtartás, maszk, karantén) megvalósíthatatlan, kivitelezhetetlen, ellenőrizhetetlen, szankcionálhatatlan, ez nem a kormányzat hibája, ez a magyar néplélek, nemzeti karakterisztika és az aktíveszközhiány következménye, a kötelező oltás meg még várat magára, önkéntes alapon meg a 6 millió a felső limit, vagyis többmillió agyhalott önerőből baszik felvenni.
Vagyis ami történik, történni fog, hogy megint meghal egy csomó ember, korházak tele lesznek, stb. az nem kormányzati vagy állami döntés az emberek akarata ellenében, hanem pont a népakarat megnyilvánulása, megvalósulása, a felelőtlenség spontán manifesztációja, ami a helyzet fel nem fogásából, meg nem értéséből, az ostobaság tobzódásából fakad, nem tudod egy vagy tíz emberre rátolni, ez össznemzeti faszkodás.
Sobri Jóska
Szép mosdatás gratulálok.
Ettől még a kormány hibája is, mert megvan az eszköze ehhez, ahogy te is mondtad. Csupán nem használja.
Toca
Már írtam párszor, hogy óriási hiba, ha nincs kötelező oltás.
Ezen semmi mosdatás nem segít, nem is mosdatok ezügyben senkit.
De ez sajna az egész világon jelenlévő töketlenség.
Több hibáját nem látom a kormányzatnak, csak sok apró balfaszságát (nincs infó arról, hogy mennyi oltott/oltatlan van korházban/hal meg, alacsony hatékonyságú a meghozott szabályok betartatása, minden szakmai infóra rábasznak egy politikai üzenetet, ésatöbbi).
Sobri Jóska
Akkor miért nincs a világon sehol? Nem mindenhol számít a politikai üzenet. Talán, mert nem ez a megoldás?
Nem akarom ismételni magam, de 1918-21 után oltás nélkül is eltűnt a vírus. Igaz, a mainál sokkal nagyobb árat fizetett akkor az emberiség, de a tudomány annyival fejlettebb is.....
Mielőtt félreértenéd, egyáltalán nem vagyok oltásellenes, legfeljebb a kisgyermekek esetében szkeptikus, hogy kell e
csi77
18-21-ben nem utazott többszázezer ember többezer kilométert minden egyes nap
peach
Mégis az egész világon elterjedt.
csi77
Mert amerikai katonák terjesztették, akiket vittek mindenfelé hajókon. Első körben katonai táborokban terjedt aztán el világszerte, innen ment ki a civilekre aztán.
Vagyis szintén utazással terjedt, csak ezt ma milliónyi ember csinálja naponta.