Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi helyzetben semmi sem 100%.Ez mennyire biztos ?Majdnem 95k első oltás tegnap.Azért kíváncsi leszek, hány 100.000 ember fogja megszívni a keleti vakcinákkal, mert már kb nincs olyan magyar, akinek ne dolgozna, vagy élne kint rokona más EU tagállamban, vagy Angliában, mert a lengyelek már bejelentették, hogy nem fogadják el és nem utazhat be az országba olyan, akit valamelyik keletivel oltottak be.
Beki
Ugye a magyar oltási kártya az csak itthon jó/kell majd a koncertezéshez, strandhoz, meg a pár tucat NB1-es nézőnek, stb, ahol majd kérik egyáltalán.
Chargers LT
VvAlekosz
Ha jól emlékszem az EU tagállamok mindegyike maga döntheti el, hogy mely vakcinákkal oltott emberkéket engedi be, mert egységes EU terv nincs még erre. Csak hát...ha jól tudom EU országok közül mi oltunk még mindig egyedül keleti vakcinákkal (ha elsiklottam vmi felett, sorry).
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez mennyire biztos ?Majdnem 95k első oltás tegnap.Azért kíváncsi leszek, hány 100.000 ember fogja megszívni a keleti vakcinákkal, mert már kb nincs olyan magyar, akinek ne dolgozna, vagy élne kint rokona más EU tagállamban, vagy Angliában, mert a lengyelek már bejelentették, hogy nem fogadják el és nem utazhat be az országba olyan, akit valamelyik keletivel oltottak be.
Beki
Ugye a magyar oltási kártya az csak itthon jó/kell majd a koncertezéshez, strandhoz, meg a pár tucat NB1-es nézőnek, stb, ahol majd kérik egyáltalán.
Chargers LT
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/28/most-akkor-kik-hasznalhatjak-az-edzotermeket-negymillio-oltott-utan-/Ahhh. Ebben az országban erősebb a mutyi. Tuti mehet minden hobbi élsportoló is továbbra. Furcsa lenne, hogy ha pont ebben hoznak logikus lépést.
A hétfőn megjelent rendeletben viszont rögzítik, hogy edzőterembe, uszodába és jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.Beki
Tehát azok a 18 éven felüliek, akik eddig igazolt sportolóként edzhettek, de védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, a négymilliós határ elérése után már nem használhatják a fitnesztermeket.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2021/04/28/most-akkor-kik-hasznalhatjak-az-edzotermeket-negymillio-oltott-utan-/A hétfőn megjelent rendeletben viszont rögzítik, hogy edzőterembe, uszodába és jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.
Tehát azok a 18 éven felüliek, akik eddig igazolt sportolóként edzhettek, de védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, a négymilliós határ elérése után már nem használhatják a fitnesztermeket.
több mint 4 éve
Arról nem is beszélve, hogy miért akarnak rosszat ezeknek a gyerekeknek, hogy beoltják őket a legrosszabb vacakkal....miért nem a szputnyik megy a kis karjukba?Ilyenen már felesleges meglepődni...zéró logika.De jön még 1,3 millió májusban.350k körül jött a héten csak.Mind az 1,3 milliót?A kedden megérkezett Pfizer szállítmányt a második körös oltásokra használjuk fel, valamint ezzel kezdődik a 16-18 évesek oltása - ismertette.Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Volt jovo het keddre astra.
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki
peterk2005
Erről ennyit. 😀
Beki
Amadeus
Beki
Amúgy pacsi, hogy érettsègikor oltják a 18 éveseket.
Amadeus
Beki
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/04/27/vakcina-hatekonysag-kormany-tablazat-kutatok-szamitasok-megbetegedes-halalozas-halottak-kinai-sinopharm-pfizerJaja, tegnap este linkeltem 😊
Akkor mégse a kínai a legjobb? Pedig én úgy akartam hinni Gulyásnak...
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/04/27/vakcina-hatekonysag-kormany-tablazat-kutatok-szamitasok-megbetegedes-halalozas-halottak-kinai-sinopharm-pfizerAkkor mégse a kínai a legjobb? Pedig én úgy akartam hinni Gulyásnak...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ilyenen már felesleges meglepődni...zéró logika.De jön még 1,3 millió májusban.350k körül jött a héten csak.Mind az 1,3 milliót?A kedden megérkezett Pfizer szállítmányt a második körös oltásokra használjuk fel, valamint ezzel kezdődik a 16-18 évesek oltása - ismertette.Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki
peterk2005
Erről ennyit. 😀
Beki
Amadeus
Beki
Amadeus
több mint 4 éve
De jön még 1,3 millió májusban.350k körül jött a héten csak.Mind az 1,3 milliót?A kedden megérkezett Pfizer szállítmányt a második körös oltásokra használjuk fel, valamint ezzel kezdődik a 16-18 évesek oltása - ismertette.Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki
peterk2005
Erről ennyit. 😀
Beki
Amadeus
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
350k körül jött a héten csak.Mind az 1,3 milliót?A kedden megérkezett Pfizer szállítmányt a második körös oltásokra használjuk fel, valamint ezzel kezdődik a 16-18 évesek oltása - ismertette.Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki
peterk2005
Erről ennyit. 😀
Beki
Amadeus
több mint 4 éve
Mind az 1,3 milliót?A kedden megérkezett Pfizer szállítmányt a második körös oltásokra használjuk fel, valamint ezzel kezdődik a 16-18 évesek oltása - ismertette.Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki
peterk2005
Erről ennyit. 😀
Beki
több mint 4 éve
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/szputnyik-igy-lehet-a-legjobb-az-immunvalasz-az-orosz-vakcinanal/pqppjsg

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A kedden megérkezett Pfizer szállítmányt a második körös oltásokra használjuk fel, valamint ezzel kezdődik a 16-18 évesek oltása - ismertette.Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki
peterk2005
Erről ennyit. 😀
több mint 4 éve
Több másodikat nem adhatnak be, mint amennyi elsőt 5 hete beadtak belőle 😊 Március közepén 120-140 ezer Pfizer jött hetente, kb. ennyi az amit be kell adni másodiknak a héten, mindegy, hogy az elsőt ki kapta (akár tanár akár más). A többi oltható elsőnek.Jó kérdés... lassan esedékes a tanárok 2. körös oltása + egyéb 2. körösök és a heti 350k-s szállítmányokból nem tudom mennyoi jut oltópontokra.lassan lesz ott pfizer is sztemPróbálják kiszórni és tolni ami senkinek nem kell 😀444.hu/2021/04/28/a-kinai-vakcina-mellett-mar-az-astrazenecara-is-lehet-idopontot-foglalni-az-oltopontoknalTegnap este mar tudtam onfoglalni idopontot nem kinaira.haver írta ma discordon
Negritis
Beki
warr_b
Negritis
Beki

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
rokaur
876
Az majd karacsony kornyeken lesz kerdeses, addigra meg uszni fogunk a vakcinakban, siman ra lehet majd tolni a kinaira amilyet akarsz. Es meg a belfoldi nyari szezont is jo lenne megtolni azzal ha kinaival nem mehetsz sok helyre 😀Majdnem 95k első oltás tegnap.Azért kíváncsi leszek, hány 100.000 ember fogja megszívni a keleti vakcinákkal, mert már kb nincs olyan magyar, akinek ne dolgozna, vagy élne kint rokona más EU tagállamban, vagy Angliában, mert a lengyelek már bejelentették, hogy nem fogadják el és nem utazhat be az országba olyan, akit valamelyik keletivel oltottak be.
Beki
Chargers LT
Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/04/28/megvan-a-fovaros-oltashatekonysagi-vizsgalatanak-eredmenyeEzek még ennél a szar Pfizer-nél is egész jó adatok, mi lehet akkor a Sinopharmnál? (persze tudom, hogy ezek hamisított eredmények)
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/koronavirus/2021/04/28/megvan-a-fovaros-oltashatekonysagi-vizsgalatanak-eredmenye
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én itthoniról sikeresen és több dátumra ránéztem, egész jövő szombatik AZ időpontokat láttam.Telóról valóban működik időpontfoglalás AZ-re jövő hétre.Nekem nem megy.. (bár céges wifiről próbáltam. talán ezért nem)
Beki
Igor
több mint 4 éve
Telóról valóban működik időpontfoglalás AZ-re jövő hétre.Nekem nem megy.. (bár céges wifiről próbáltam. talán ezért nem)
Beki
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Telóról valóban működik időpontfoglalás AZ-re jövő hétre.elvileg ha az url-t átírod akkor gépen is
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Telóról valóban működik időpontfoglalás AZ-re jövő hétre.
több mint 4 éve
A legendás lengyel-orosz barátság ugye 😊Majdnem 95k első oltás tegnap.Azért kíváncsi leszek, hány 100.000 ember fogja megszívni a keleti vakcinákkal, mert már kb nincs olyan magyar, akinek ne dolgozna, vagy élne kint rokona más EU tagállamban, vagy Angliában, mert a lengyelek már bejelentették, hogy nem fogadják el és nem utazhat be az országba olyan, akit valamelyik keletivel oltottak be.
Beki
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Arra utaltam, hogy ennyi halott ellenére a lovak közé dobták a gyeplőt.Csak egy kis emlékeztető tavaly novemberből:A teraszozásnak még nem sok köze van a halálozáshoz szerintem.
"Koronavírus: ismét csúcsot döntött a halottak száma Magyarországon"
novekedes.hu/hirek/koronavirus-ismet-csucsot-dontott-a-halottak-szama-magyarorszagon
Akkor 84 jelentette a negatív rekordot. Most, hogy "javulnak a számok" és beindult a "teraszozás", csupán 188-an haltak meg...
nagylaza
samu09
több mint 4 éve
Tökmindegy mit mondanak a lengyelek még messze vagyunk ettől. Kína meg Oroszország majd nem fogja elfogadni a nyugati vakcinakat, jön majd a multik nyomása és egybol fasza lesz minden oltás utazáshoz.Majdnem 95k első oltás tegnap.Azért kíváncsi leszek, hány 100.000 ember fogja megszívni a keleti vakcinákkal, mert már kb nincs olyan magyar, akinek ne dolgozna, vagy élne kint rokona más EU tagállamban, vagy Angliában, mert a lengyelek már bejelentették, hogy nem fogadják el és nem utazhat be az országba olyan, akit valamelyik keletivel oltottak be.
Beki
Chargers LT