Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Felrakott egy a pár nappal ezelőttivel megegyező színű/formátumú táblázatot, csak vakcina nevek helyett ifjúsági és nyugdíjas újságok neveit írta be, utóbbiak mellé írva magasabb halálozási számot. És ajánlotta mindenkinek a dörmögőt.Kifejezetten Sobri fórumtárs kedvéért:Nincs facebookom, így egy ilyen linkből nem látok semmit.
www.facebook.com/drmerolaszlo/posts/1095189847644561
nagylaza
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Több mint 5 millióan nem veszik fel a második oltást az Egyesült Államokban.Kb. 3.5%-a a beoltottaknak. Nem tragikus.
Ők már vagy a Moderna vagy a Pfizer oltóanyagát kapták amúgy – írja a New York Times. Van olyan, aki az oltási időpontra érkezve szembesül azzal, hogy nincs vakcina, de akad olyan is, aki direkt nem adatja be a második dózist, mert tart a mellékhatásoktól
ozibozi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kifejezetten Sobri fórumtárs kedvéért:Nincs facebookom, így egy ilyen linkből nem látok semmit.
www.facebook.com/drmerolaszlo/posts/1095189847644561
nagylaza
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/kulfold/2021/04/27/ausztria-fellelegezhet-majusban-minden-nyithat/Mikor fordul a kocka és az osztrákok figyelnek minket és követik az itteni dolgokat...Vitya egy zseni.
több mint 4 éve
"Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"www.portfolio.hu/gazdasag/20210427/megkaptam-az-oltast-na-de-hogy-orulet-ami-egyes-oltopontokon-folyik-480340

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Több mint 5 millióan nem veszik fel a második oltást az Egyesült Államokban.Ők már vagy a Moderna vagy a Pfizer oltóanyagát kapták amúgy – írja a New York Times. Van olyan, aki az oltási időpontra érkezve szembesül azzal, hogy nincs vakcina, de akad olyan is, aki direkt nem adatja be a második dózist, mert tart a mellékhatásoktól
több mint 4 éve
Március elején bejelentették ugyan, hogy kísérleteket kezdenek a háromdózisos vakcinával, de még az volt a mondás, hogy két adag Pfizer is jól véd az akkor ismert mutánsokkal (dél-afrikai, brit) szemben. A hosszú távú védettségről értelemszerűen az összes vakcina esetében több a találgatás, mint a bizonyosság.1. Ez miért rossz hír? Mert először ők mkndták ki, hogy hosszú távú vedetseghez legalább egy emlékeztető oltas kell?Nem emlékszem, mit linkeltél, de (a kormány hablatyolásától eltekintve) a közelmúltban több rossz hír is jött a Pfizerről:Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
444.hu/2021/04/27/a-brazil-egeszsegugyi-hatosag-nem-hagyta-jova-a-szputnyik-v-t
csebi
www.portfolio.hu/gazdasag/20210427/angela-merkel-az-europai-gyogyszerugynokseg-meg-nem-tud-eleget-a-szputnyik-v-vakcinarol-az-engedelyeztetesehez-480428?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
csi77
1. Valószínűleg szükség lesz harmadik (és még ki tudja, mennyi) dózisra is.
2. Izraelben vizsgálják, van-e összefüggés a szívizomgyulladás és a Pfizer között.
3. Elképzelhető, hogy az indiai mutáns ellen kevésbé véd.
OV egyébként nem adott rá magyarázatot, ha a kínai és az orosz is jobb, akkor a 16-18 éveseket miért kifejezetten Pfizerrel akarják oltani.
nagylaza
Mindenki gyanította.
2. Meg kell nézni, mondjuk érdekes az időzítés.
3. Igen ahogy minden mutáns ellen lehet kevésbé véd. Ahogy minden új mutansnál ez a helyzet by default.
Szóval ez a 3-bol max 1 új hír mondjuk azt vizsgálják ki rendesen.
Toca
több mint 4 éve
1. Ez miért rossz hír? Mert először ők mkndták ki, hogy hosszú távú vedetseghez legalább egy emlékeztető oltas kell?Nem emlékszem, mit linkeltél, de (a kormány hablatyolásától eltekintve) a közelmúltban több rossz hír is jött a Pfizerről:Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
www.portfolio.hu/gazdasag/20210427/angela-merkel-az-europai-gyogyszerugynokseg-meg-nem-tud-eleget-a-szputnyik-v-vakcinarol-az-engedelyeztetesehez-480428?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
csi77
2. Izraelben vizsgálják, van-e összefüggés a szívizomgyulladás és a Pfizer között.
OV egyébként nem adott rá magyarázatot, ha a kínai és az orosz is jobb, akkor a 16-18 éveseket miért kifejezetten Pfizerrel akarják oltani.
nagylaza
Mindenki gyanította.
2. Meg kell nézni, mondjuk érdekes az időzítés.
3. Igen ahogy minden mutáns ellen lehet kevésbé véd. Ahogy minden új mutansnál ez a helyzet by default.
Szóval ez a 3-bol max 1 új hír mondjuk azt vizsgálják ki rendesen.
több mint 4 éve
Ügyes!Izraelieknek sose higgy:Nem emlékszem, mit linkeltél, de (a kormány hablatyolásától eltekintve) a közelmúltban több rossz hír is jött a Pfizerről:Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
csi77
nagylaza
Ápr 19-én bejelentik, hogy millió számra akarnak még Pfizert, a szóbeli megegyezés a céggel 13-i:
www.reuters.com/world/middle-east/israel-signs-deal-buy-millions-covid-19-vaccine-doses-pfizer-netanyahu-says-2021-04-19/
www.reuters.com/world/middle-east/stalled-pfizer-deal-clouds-israels-hopes-swift-herd-immunity-2021-04-13/
A Pfizer ugye a további szállítást ahhoz kötötte, hogy a 2,5 millió dolláros tartozást rendezzék előbb:
telex.hu/kulfold/2021/04/06/izrael-pfizer-vakcina-szallitas-tartozas
Majd hirtelen kidobják a hírt a szívizomgyulladásról.
Willie Parker
több mint 4 éve
Izraelieknek sose higgy:Nem emlékszem, mit linkeltél, de (a kormány hablatyolásától eltekintve) a közelmúltban több rossz hír is jött a Pfizerről:Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
csi77
nagylaza
Ápr 19-én bejelentik, hogy millió számra akarnak még Pfizert, a szóbeli megegyezés a céggel 13-i:
www.reuters.com/world/middle-east/israel-signs-deal-buy-millions-covid-19-vaccine-doses-pfizer-netanyahu-says-2021-04-19/
www.reuters.com/world/middle-east/stalled-pfizer-deal-clouds-israels-hopes-swift-herd-immunity-2021-04-13/
A Pfizer ugye a további szállítást ahhoz kötötte, hogy a 2,5 millió dolláros tartozást rendezzék előbb:
telex.hu/kulfold/2021/04/06/izrael-pfizer-vakcina-szallitas-tartozas
Majd hirtelen kidobják a hírt a szívizomgyulladásról.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ceci mama:- 480k Szputnyik érkezett ma
- 355k Pfizer érkezett ma
- 19.2k AZ ma és még 324k jön ezen a héten
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 498
Gibraltar aprilis eleje ota nyitva van.kb 80% az atoltottsag.Ez volt már?coub.com/view/22t5bz
Magyarország ma megelőzte Gibraltárt és ezzel világelső lett az egy főre jutó coronával kapcsolatos halálozási statisztikában...😕
www.worldometers.info/coronavirus/
Klaci79
Vrij6
Viszont 2 adagos oltott emberek akik kpzvetlenul erintkeznek emberekkel a munkajuk miatt, kotelezo a kormany altal kiadva..2 hetente pcr teszt
több mint 4 éve
Kifejezetten Sobri fórumtárs kedvéért:több mint 4 éve
Ez volt már?coub.com/view/22t5bz
Magyarország ma megelőzte Gibraltárt és ezzel világelső lett az egy főre jutó coronával kapcsolatos halálozási statisztikában...😕
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ez volt már?Magyarország ma megelőzte Gibraltárt és ezzel világelső lett az egy főre jutó coronával kapcsolatos halálozási statisztikában...😕
több mint 4 éve
A kínait is vizsgálják:OV egyébként nem adott rá magyarázatot, ha a kínai és az orosz is jobb, akkor a 16-18 éveseket miért kifejezetten Pfizerrel akarják oltani.Mert asszem eddig egyedül a Pfizert vizsgálták ilyen szempontból, mármint hogy adható-e 18 éven aluliaknak.
nagylaza
warr_b
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/koronavirus-ekkor-indulhat-a-gyerekek-oltasa/6hercbh
Az igaz, hogy a Pfizer a jelek szerint előrébb tart.
több mint 4 éve
a Pfizer azért ilyen népszerű mert erős erekciót okoz (Just sayin')Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
csi77
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
OV egyébként nem adott rá magyarázatot, ha a kínai és az orosz is jobb, akkor a 16-18 éveseket miért kifejezetten Pfizerrel akarják oltani.Mert asszem eddig egyedül a Pfizert vizsgálták ilyen szempontból, mármint hogy adható-e 18 éven aluliaknak.
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem emlékszem, mit linkeltél, de (a kormány hablatyolásától eltekintve) a közelmúltban több rossz hír is jött a Pfizerről:Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
csi77
több mint 4 éve
Nem az amerikai a lényeg, hiszen a Jansen is az.Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
csi77
Az mRNS típusú vakcinákkal kapcsolatban nem jöttek eddig olyan hírek, hogy baj van velük.
több mint 4 éve
a Jansen is amcsi nem? Johnson&Johnson amcsi cég.Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
csi77
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
hmmm:Érdekes, mert a nálunk sem elfogadott CoronaVac meg megfelel nekik. De egyébként ez alapján nekik a vektoros oltásokkal van bajuk, szóval a J&J és az AZ sem felel meg nekik.
csebi
több mint 4 éve
Csak én érzem csak azt, hogy az amerikai vakcinával minden rendben van (bár egyet linkeltem tegnap), míg az összes többivel gond van? Csak nekem fura ez? Astra, Jansen , Szputnyik mind gázos, de a Pfizer azzal semmi gond. Kissé fura....hmmm:Másik hümm:
csebi
nagylaza
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png