Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
至少兩個小時
| (legalább két óráig) |
nagylaza
Mivel szárazföldi kínai oltást kapott, leszel szíves nem hagyományos írásjegyeket használni a szövegben, hanem csak egyszerűsítettet. 😊
Darksun3
Parancsolj:
至少两个小时
több mint 4 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
至少兩個小時
| (legalább két óráig) |
nagylaza
Mivel szárazföldi kínai oltást kapott, leszel szíves nem hagyományos írásjegyeket használni a szövegben, hanem csak egyszerűsítettet. 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 4 éve
hmmm:

444.hu/2021/04/27/a-brazil-egeszsegugyi-hatosag-nem-hagyta-jova-a-szputnyik-v-t
csebi
Másik hümm:
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210427/angela-merkel-az-europai-gyogyszerugynokseg-meg-nem-tud-eleget-a-szputnyik-v-vakcinarol-az-engedelyeztetesehez-480428?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 054 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
hmmm:

444.hu/2021/04/27/a-brazil-egeszsegugyi-hatosag-nem-hagyta-jova-a-szputnyik-v-t

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A teraszozás lassan, de biztosan a 3 leggyűlöltebb műmájer szó lett számomra.

Én pincézni, kertelni, garázsolni és tetőzni szeretek.
Willie Parker
Ne kertelj!
több mint 4 éve
Mai koronatájékoztató, pár nappal a "terasznyitás" után:
"Felhívjuk a figyelmet, hogy a brit vírusmutáns továbbra is terjed, ezért az általános óvintézkedések és higiéniai szabályok betartása továbbra is elengedhetetlen."
(Kiemelések nem tőlem, hanem az eredeti szövegben.)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
480k Szputnyik érkezik ma, ebből 200k első oltás.
Beki
Rájöttem, te vagy a téma Scheftere......😊
csi77
Áhh...csak reggel végigfutom az összes hírportált és ott megakad a szemem általában az ilyeneken. 😀
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Beki
Rájöttem, te vagy a téma Scheftere......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Kína1 leszállt a vállamra.
Egy hónap múlva új kanyar.
Bazzani
A Fudan Egyetem ötlete már kezd tetszeni?
nagylaza
Egyenesen oda vagyok érte.
Amúgy semmi mellékhatás.
Kutyát meddig kell főzni, hogy puha legyen?
Bazzani
Proprio come il gatto!
| Pont mint a macskát! |

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 438 — The Mathematician
 www.pcguru.hu/hirek/megszuletett-a-mozikra-vonatkozo-pontos-szabalyozas/62355?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bazzani
nagylaza
Amúgy semmi mellékhatás.
Bazzani
至少兩個小時
| (legalább két óráig) |
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Bazzani
nagylaza
Amúgy semmi mellékhatás.

több mint 4 éve
Bazzani
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Ha jól számolom 75.8k első oltást adtak be tegnap.
Beki
annyi, 75 829

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha jól számolom 75.8k első oltást adtak be tegnap.
több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hülye volt kollégámat próbálom meggyőzni, hogy regisztráljon oltásra:

Érvei:

1. Hát az asztra meg a johnson vérrögöt okoz
a szinóból már azt mondják 3 kell.
Nem minőségi oltások.

2. Még a 4. hullámot megvárom. Japánban már ott van szóval itt lesz az őszre nálunk is. Azt mondják a meleggel meg a napsütéssel csökken az elkapás esélye.

feladom
Vrij6
innen szép nyerni!
több mint 4 éve
Hülye volt kollégámat próbálom meggyőzni, hogy regisztráljon oltásra:

Érvei:

1. Hát az asztra meg a johnson vérrögöt okoz
a szinóból már azt mondják 3 kell.
Nem minőségi oltások.

2. Még a 4. hullámot megvárom. Japánban már ott van szóval itt lesz az őszre nálunk is. Azt mondják a meleggel meg a napsütéssel csökken az elkapás esélye.

feladom

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
Székesfehérvári kórházigazgató: Olyan még nem volt, hogy a magyar krematóriumok három műszakban dolgozzanak

Na ő se lesz már sokáig főigazgató. Ami érthető, hiszen hazudik.

Komolyra véve: ezt a 84%-ot mindig nehezemre esik értelmezni.
Mikey
Mamán testvére kb 3 hete halt meg. Május 20-án lesz a temetés...
peach
Érthető, rengeteg az autóbaleset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 781 — a new hope (again)
Székesfehérvári kórházigazgató: Olyan még nem volt, hogy a magyar krematóriumok három műszakban dolgozzanak

Na ő se lesz már sokáig főigazgató. Ami érthető, hiszen hazudik.

Komolyra véve: ezt a 84%-ot mindig nehezemre esik értelmezni.
Mikey
Mamán testvére kb 3 hete halt meg. Május 20-án lesz a temetés...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Aki az első orosz adagtól rosszul lett(mint én is 😀) , azt a második is megviselte? Köszi
Pep71
Haverom tegnap kapta a másodikat, reggelre lázas lett, elsőnél nem volt gond, de ahogy látom ahány ember annyi variáció. 😀

több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Aki az első orosz adagtól rosszul lett(mint én is 😀) , azt a második is megviselte? Köszi
Pep71
Nekem az első után egy nappal volt egy kis rossz közérzet, enyhe hőemelkedés, ami másnapra el is múlt. A második után két napig semmi, a harmadik napon fájt a karom (az oltott) valamennyire, ám a jobb térdem hajlító Ínja (?) begyulladt az esti séta után, de úgy, hogy menni alig tudtam. Ez kitartott a negyedik nap délutánjáig, kenegettem így lassan elmúlt. Tudom, Sobri szerint nincs köze hozzá, de én biztos vagyok benne, hogy az okozta. Nem tudom, segítettem-e, mert mindenki másképp reagálta le, volt akinél semmi, egy fiatal srác ismerősöm meg két napra kidőlt lázzal.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Pep71
Nekem a másodiknál pl nem volt semmi szinte, szóval van remény 😊