Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
 hvg.hu/tudomany/20210426_szputnyik_v_hosszabb_ido_oltasok_kozott

Na, vajon szombatig módosul itthon a protokoll? Akkor kapnám a 2. adagot...

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 040 — #NoStress
A táblázat negyedik oszlopa szerint 1+20+16+32+7=20. Mit vársz?
nagylaza
Azt én is néztem, de mondom én értelmezek félre valamit.
Bazzani
A második oszlop ugyanígy hiteles: 95+177+356+555+700=408.
nagylaza
Akkor nézd át még egyszer.
És hátha leesik mit jelent, hogy "százezer oltottra vetített szám".
Aztán töprengj el ki nem ért a matekhez.
Sobri Jóska
Jogos, leesett! Tényleg nem lehet mechanikusan összeadni, ha nem ugyanannyi mennyiséget adtak be mindegyik vakcinából! ELVTÁRSAK, VISSZA AZ EGÉSZ!
nagylaza
Így van.
Ha százezer modernásból meghal 10, és százezer sputnikosból meghal 90, akkor ezek szummája százezer főre vetítve 50, nem 100.
Nem összeadni kell ezen oszlopok számait, hanem százezer főre vetíteni.

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
nagylaza
Bazzani
nagylaza
Sobri Jóska
Jogos, leesett! Tényleg nem lehet mechanikusan összeadni, ha nem ugyanannyi mennyiséget adtak be mindegyik vakcinából! ELVTÁRSAK, VISSZA AZ EGÉSZ!
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Lehet, hogy ez a brit mutáns miatt van? Amikor kitalálták a protokollt, még működött a gyakorlatban. Elmaradt a frissítés.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 118 — nabege2@yahoo.com
"Már a parkok fáiból készítenek máglyát a halottaknak, annyira súlyos a vírushelyzet Indiában"
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/mar-a-parkok-faibol-keszitenek-maglyat-a-halottaknak-annyira-sulyos-a-virushelyzet-indiaban/
„Olyan még nem volt a magyar történelemben, hogy a krematóriumok három műszakban dolgozzanak”
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/olyan-meg-nem-volt-a-magyar-tortenelemben-hogy-a-krematoriumok-harom-muszakban-dolgozzanak/
nagylaza
Nem akarok görény lenni, de Indián már a fél világ csodálkozott, hogy hogyhogy semmi? Erre tessék...
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 040 — #NoStress
nagylaza
Bazzani
nagylaza

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 118 — nabege2@yahoo.com
Mesélek...
Ugye írtam, hogy április 10-i tesztem pozitív lett. Szerencsére (kopp-kopp-kopp) enyhe tünetekkel átvészeltem az egészet, néha köhögtem, picit fáradt voltam, de okés lett minden. Mivel azt mondtam, hogy április 5-től voltak a tünetek (amúgy tényleg akkor már ismerős mondta, hogy úgy köhögtem mint a covidos), ezért április 16-val már (simán megvolt a 3 tünetmentes nap) feloldhatták volna a karantént. Mivel az asszisztens nem hívott, mondom nem baj legalább még jobban tünetmentes leszek, akkor hétfőn majd hívom. Beszéltünk, 19-én éjféltől már nem vagyok karanténban. Másik projektem is fut sajnos, minden hétfőn gyógytornára kell járnom. Húsvét hétfő miatt nem mentem, következő hétfőn már karanténban voltam, utána hétfőre én (ha feloldottak volna, ha nem) rendes voltam, mert eldöntöttem, hogy akkor se megyek, nehogy hisztizzenek emiatt. Nah ma elmentem. Gyógytornász kérdése: Nah kedves ... meggyógyult? Mondom nincsenek tüneteim már lassan 10 napja, szóval tuti. Azt mondja nincs negatív tesztem? Mondom miért lenne? Nem így működik, ha tünetmentes vagy, telefon a dokinak és zutty már nem is vagyok karanténban. Mire ő: ajajj, lehet, hogy akkor én most még fertőzök, mert pozitív vagyok. A kolléganője is 6 hete pozitív tesztet ad. Mondom nem úgy van, hogy az első 4-5 napban fertőzök? Nah megindult a telefonálgatás és végülis fogadtak, de én éreztem magam szarul. De most tényleg mivan, ha pozitív tesztet adok megint?
NB2
Munkatársam pont így járt, háziorvos pénteken gyógyultnak nyilvánította, de azért ő elment tesztre mielőtt ma visszajött volna dolgozni, pozitív. Kíváncsi lennék azért, hogy ez a remek protokoll mennyiben járul(t) hozzá a vírus terjedéséhez...
Henderson
a röhej, hogy január vége óta táppénzen vagyok itthon, szóval amúgy sem mászkálok sehova, tényleg a gyógytorna azon ritka alkalmak egyike, mikor elmegyek, meg néha 1-2 bevásárlás
de ha én nem érzem magam rosszul, a teszt meg baromira megbízhatatlan, akkor mit tegyünk?
anyámat negatív teszttel adták haza, de mikor rákérdeztem, hogy ő akkor most gyógyult vagy nem, a kórházban! azt mondták, hogy az a gyorsteszt nem teljesen megbízható

jah és a gyógytornászom jövő héttől az intenzíven fog dolgozni
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
Hátha jön egy szelektív mutáció, ami IQ alapon válogat.
somoskovig
Elég nagy szopó lenne.
több mint 4 éve
Henderson New York Giants 1 077
Mesélek...
Ugye írtam, hogy április 10-i tesztem pozitív lett. Szerencsére (kopp-kopp-kopp) enyhe tünetekkel átvészeltem az egészet, néha köhögtem, picit fáradt voltam, de okés lett minden. Mivel azt mondtam, hogy április 5-től voltak a tünetek (amúgy tényleg akkor már ismerős mondta, hogy úgy köhögtem mint a covidos), ezért április 16-val már (simán megvolt a 3 tünetmentes nap) feloldhatták volna a karantént. Mivel az asszisztens nem hívott, mondom nem baj legalább még jobban tünetmentes leszek, akkor hétfőn majd hívom. Beszéltünk, 19-én éjféltől már nem vagyok karanténban. Másik projektem is fut sajnos, minden hétfőn gyógytornára kell járnom. Húsvét hétfő miatt nem mentem, következő hétfőn már karanténban voltam, utána hétfőre én (ha feloldottak volna, ha nem) rendes voltam, mert eldöntöttem, hogy akkor se megyek, nehogy hisztizzenek emiatt. Nah ma elmentem. Gyógytornász kérdése: Nah kedves ... meggyógyult? Mondom nincsenek tüneteim már lassan 10 napja, szóval tuti. Azt mondja nincs negatív tesztem? Mondom miért lenne? Nem így működik, ha tünetmentes vagy, telefon a dokinak és zutty már nem is vagyok karanténban. Mire ő: ajajj, lehet, hogy akkor én most még fertőzök, mert pozitív vagyok. A kolléganője is 6 hete pozitív tesztet ad. Mondom nem úgy van, hogy az első 4-5 napban fertőzök? Nah megindult a telefonálgatás és végülis fogadtak, de én éreztem magam szarul. De most tényleg mivan, ha pozitív tesztet adok megint?
NB2
Munkatársam pont így járt, háziorvos pénteken gyógyultnak nyilvánította, de azért ő elment tesztre mielőtt ma visszajött volna dolgozni, pozitív. Kíváncsi lennék azért, hogy ez a remek protokoll mennyiben járul(t) hozzá a vírus terjedéséhez...

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
"Már a parkok fáiból készítenek máglyát a halottaknak, annyira súlyos a vírushelyzet Indiában"
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/mar-a-parkok-faibol-keszitenek-maglyat-a-halottaknak-annyira-sulyos-a-virushelyzet-indiaban/
„Olyan még nem volt a magyar történelemben, hogy a krematóriumok három műszakban dolgozzanak”
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/olyan-meg-nem-volt-a-magyar-tortenelemben-hogy-a-krematoriumok-harom-muszakban-dolgozzanak/

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Kollégáim, kolléganőim nagyon aranyosak voltak -- és most direkt használom az aranyos jelzőt a buta helyett, mert jobban hangzik -- mert szinte hitetlenkedtek, hogy csak kisebb helyi fájdalmam volt egy napig az oltás után, és semmi más. Mert hát a tévében nem ezt mondják, és a neten is egy csomó olyat olvasni, akinek...

Komolyan, kivagyok az ilyenektől. Nem lehetne hogy eltűnjön ez az egész vírus a francba egyik napról a másikra?! Hát már komolyan az kezd a legnagyobb veszélye lenni, hogy kiborulok miattuk és elásom őket a réten. 😀
Mikey
olvasva a bejegyzéseid a kolléganőidről: hát eléggé elcseszett egy csapat lehet ilyenekkel 😊 nem tűnnek a legélesebb késnek a fiókban sőt inkább kanálnak tűnnek.
csebi
dumm fickt gut

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Kollégáim, kolléganőim nagyon aranyosak voltak -- és most direkt használom az aranyos jelzőt a buta helyett, mert jobban hangzik -- mert szinte hitetlenkedtek, hogy csak kisebb helyi fájdalmam volt egy napig az oltás után, és semmi más. Mert hát a tévében nem ezt mondják, és a neten is egy csomó olyat olvasni, akinek...

Komolyan, kivagyok az ilyenektől. Nem lehetne hogy eltűnjön ez az egész vírus a francba egyik napról a másikra?! Hát már komolyan az kezd a legnagyobb veszélye lenni, hogy kiborulok miattuk és elásom őket a réten. 😀
Mikey
olvasva a bejegyzéseid a kolléganőidről: hát eléggé elcseszett egy csapat lehet ilyenekkel 😊 nem tűnnek a legélesebb késnek a fiókban sőt inkább kanálnak tűnnek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Figyeljetek a kreténeket

Fb komment az oltás utáni táblázat értelmezésre:

5714 / 273= 5%-os halálozási ráta az oltottaknál. Ehhez képest a covid virus halálozási adatai, ha létezik egyáltalán: 9 millióból 0,03%!

No comment
FLZOLI
nagylaza
Bazzani
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Mesélek...
NB2
Sajnos hallottam ilyet, egyik átesett család, a karantén lejártával a 11. napon meglátogatott egy másik családot, akik meg szépen elkapták. Nem kommentálnám az esetet.....
Szóval lehetséges.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Figyeljetek a kreténeket

Fb komment az oltás utáni táblázat értelmezésre:

5714 / 273= 5%-os halálozási ráta az oltottaknál. Ehhez képest a covid virus halálozási adatai, ha létezik egyáltalán: 9 millióból 0,03%!

No comment
FLZOLI
nagylaza

több mint 4 éve

Mikey
Én jobban szeretném, ha az idióták tűnnének el.
somoskovig
a vírus hamarabb fog
Negritis
Hátha jön egy szelektív mutáció, ami IQ alapon válogat.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495

Mikey
somoskovig
ja. Vírus maradhat, azzal együtt lehet élni. A hülyékkel már nehezebb.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 438 — The Mathematician

Mikey
somoskovig
a vírus hamarabb fog

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

Mikey

több mint 4 éve
Megérkezett a védettségi igazolványom, mehetek teraszozni, már maszk se kell!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 438 — The Mathematician
gyönyörű...
 bball1.hu/maszk-nelkul-lehet-majd-szurkolni-a-kosarmeccseken/?fbclid=IwAR37EUwMjHKJQOoYip4q1vZpjBbYeOapGkc_DzOVqNaTc78GP2mdBvwSvpU

"A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben az üzemeltető, szolgáltató ennek nem tesz eleget, 100 ezer és 1 millió forint közötti bírsággal, vagy akár egyéves bezárással is sújtható – ismertették."
Vajon arcra fognak emlékezni, hogy ki a védett és ki nem ha a lelátón nem hord majd maszkot?
NB2
Nem védett nem mehet, szóval aki bent van és nem dolgozó az maszk nélkül lesz.
Jughead
Több helyen olvasni már neten, hogy például edzőterembe továbbra is mehet msjd a be nem oltott sportoló (18feletti is) egyszerre a beoltottal.
Bazzani
pontosabban releváns védettség nélkül első oltás másnapján mehetnek már edzőterembe ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Maruzsa Zoltán is szépen kéri!
"A hétvégi terasznyitással kapcsolatban kiemelte: látta ő is a képeket, és reméli, az érettségizőkben van annyi felelősség, hogy elkerülik az ilyen rendezvényeket, tömegjeleneteket, mert az az érdekük, hogy részt tudjanak venni az írásbeli érettségi vizsgán."
 www.atv.hu/belfold/20210426-reagalt-maruzsa-zoltan-a-hetvegi-terasznyitasos-tomegjelenetekre/hirkereso
Csak azt nem értem, miért kellene elkerülni a kerthelyiségeket, ha egyszer nincs benne kockázat. Ha ugyanis lenne, akkor a kormány egész biztosan nem engedélyezte volna.
nagylaza
Dehát, ha szépen kérték, az mindig segített eddig, nem?! 😮
Beki
 youtu.be/vyMggFe9WRQ?t=23

valakinek bejött 😀
gamerkr
egyik kedvenc filmem kedvenc jelenete

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az érettségizők majd szépen visszaüzennek az Államtitkár Úrnak: "Zolikám, szabad a sör!"
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Maruzsa Zoltán is szépen kéri!
"A hétvégi terasznyitással kapcsolatban kiemelte: látta ő is a képeket, és reméli, az érettségizőkben van annyi felelősség, hogy elkerülik az ilyen rendezvényeket, tömegjeleneteket, mert az az érdekük, hogy részt tudjanak venni az írásbeli érettségi vizsgán."
 www.atv.hu/belfold/20210426-reagalt-maruzsa-zoltan-a-hetvegi-terasznyitasos-tomegjelenetekre/hirkereso
Csak azt nem értem, miért kellene elkerülni a kerthelyiségeket, ha egyszer nincs benne kockázat. Ha ugyanis lenne, akkor a kormány egész biztosan nem engedélyezte volna.
nagylaza
Dehát, ha szépen kérték, az mindig segített eddig, nem?! 😮
Beki
 youtu.be/vyMggFe9WRQ?t=23

valakinek bejött 😀