Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Én arra számítok, hogy a kormány saját magát fogja beperelni rémhírterjesztésért.168.hu/itthon/kariko-katalin-pontositott-a-vakcinak-hatekonysagarol-szolo-tablazaton-203424Pfizer meg majd jól beperel minket hitelrontásért 😊
zemanla
NB2
több mint 4 éve
168.hu/itthon/kariko-katalin-pontositott-a-vakcinak-hatekonysagarol-szolo-tablazaton-203424Tegnap én is akartam írni (csak elfelejtettem), hogy a 100 ezer oltottra vetített megbetegedések és elhunytak összesítése nem stimmel. Nagyon nem.
zemanla
Dilettánsok. Először hoznak nyilvánosságra ilyen típusú adatokat, de képtelenek két számsort összeadni. A manipulációhoz is hülyék. Pont leszarom, hogy a lebutított alattvalók még ezt is csont nélkül beszopják.
több mint 4 éve
A közlönyben úgy van megfogalmazva, hogy a védett személyek is mehetnek uszodába, edzőterembe...Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.Ebben biztos vagy? Szerintem lesz kiskapu, hogy de aki "sportoló" az mehet továbbra is. Szerintem inkább csak bővülni fog a kör, hogy "sportolók" és pluszban akik védettségi igazolvány.
Na a sok kamusportoló bebukta ezt.
Bazzani
Bár igazából a "sportolók"-kat is rákényszeríthetnék ezáltal az oltásra, ha nekik is csak így lenne látogatható a "GYM".
GiantsMLBhunter
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
200 alatt elhunytak száma és emelkedett kórházban ápoltak száma is.alig adtak be első oltást, nő a kórházban lévők száma, tehát itt az ideje: teraszra magyar!
7.7k(!) első oltás és kb 44k második oltás tegnap.
Beki
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.Ebben biztos vagy? Szerintem lesz kiskapu, hogy de aki "sportoló" az mehet továbbra is. Szerintem inkább csak bővülni fog a kör, hogy "sportolók" és pluszban akik védettségi igazolvány.
Bazzani
Bár igazából a "sportolók"-kat is rákényszeríthetnék ezáltal az oltásra, ha nekik is csak így lenne látogatható a "GYM".
több mint 4 éve
Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.Gondolod, hogy szükség esetén nincs ebben az országban néhány tízezerrel több szakállas / plasztikázott mellű kiskorú?
Bazzani

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Itt van egy feloldhatatlan ellentét köztünk. Tökéletesen nem hiszek a meggyőzésben. Rengeteg emberre utasítottam, manipuláltam, dumáltam rá, hogy azt tegye, amit mondok, de soha senkit nem sikerült meggyőznöm semmiről.Sobri JóskaHát figyelj, akkor talán ne másban keresd ennek az okát, hanem magadban. 😊 Engem naponta győznek meg kisebb dolgokban, és fordítva is ez a helyzet. A számát se tudom követni. Vakcina regisztrációra például legalább 10 vacilláló embert rávettem, pedig nem ez volt a life mission-öm az utóbbi időben. Csak munka közbeni szünetekben jött elő, és egyszerűen elmondtam a saját nézőpontomat. Még élőben sem kellett hozzá találkoznom többükkel, elég volt a zoom/teams.
Masszív oltásellenesség a lakosság kb. 10-15%-ában van jelen. ŐK az olyanok, mint te. Akiket soha, semmiről nem lehet az életben meggyőzni. A többi úgy oltás ellenes, hogy igazából nem ellenzi, csak fél tőle mint a fogorvostól, vagy feleslegesnek tartja, vagy csak kivár mert úgy gondolja rá nyárig se kerülne sor ésatöbbi. Ők adják a lakosságnak azt a 20-25%-os csoportját, akik a kérdőívre azt válaszolják, hogy "esetleg megfontolnám, de most nem". Őket simán meg lehet győzni. Ha úgy tetszik, ők az a csoport, akiknek a számára az oltakozás olyan, mint a draft. Vagy egy ételrecept. Önmaguktól sose készítenék el otthon, de ha jó szakács, érdekesen előadva főzi meg azt az ételt, minden további nélkül hajlandóak megkóstolni.
És épp ezért egy diktatúra lehet, hogy szarabb (pláne a fasz rossz végén lévőknek) de bizonyíthatóan hatékonyabb, mint egy demokrácia, ha mint diktatúra erős és hatékony. Nyilván vannak rossz, hatékonytalan diktatúrák, és a diktátor balfaszsága miatt ezek a diktatúrák is idővel, sok rossz döntés után bedőlnek (lásd Hitler, Sztálin), meg vannak, amik generációkon át léteznek (pl. a római császárok, a Tudor-ház, vagy most Észak-Koreában Kim Ir Szen, a fia, az unokája, 73 éve tolják), de maga a döntési metodika hatékonyabb diktatúrában, erről, ennek bizonyítékairól még könyvet is ajánlottam, olvastad is.Sobri JóskaEzt ne itt vitassuk meg, hanem a saját topicjában inkább. Kezdve onnan, hogy ha hatékonyabb, akkor tudsz mondani legaláb egy létező / létezett példát is rá az utóbbi 150 évből. Már emberölésen és embernyúzáson kívül hatékonyat, amelyik nem pusztította el önmagát közben. Szóval úgy próbálva nézni a dolgokat, hogy a hatékonyságnál próbáljuk figyelembe venni a következményeket is, különben tényleg az jön ki, hogy kemény drogozva 30 éves kor alatt meghalni sokkal hatékonyabban lehet, mint egészséges életmóddal 80 évig élni. Csak ez egy baromság.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Erről a védettek szóról nekem valamiért mindig az a hülye Divergent trilógia jut eszembe, nem tudom, miért.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.Na a sok kamusportoló bebukta ezt.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
200 alatt elhunytak száma és emelkedett kórházban ápoltak száma is.7.7k(!) első oltás és kb 44k második oltás tegnap.
több mint 4 éve
idei év egy még szól majd a home officeról Magyarországról, de sztem jövőre már a kicsivel kiköltözünk jobban, és max a nagy melegben és Karácsony környékén jövünk haza, hogy ne reptessük állandóan.amúgy nevetséges ez a karantén szabály nálunk: reptéren teli frankfurti gép, erre az utasok nagy része nem kap karantént, mert üzleti út, igen azoknak is, akik leégve, lebarnulva érkeznek, kisgyerekes családok, és a hotel adott valamilyen igazolást, hogy konferencia volt vmeik tengeri szigetcsoportnál: Maldív, Bahamák stb. tőlem meg nem fogadják el az EU-s szerv munkáltatói igazolását ...Látod? Ott is tudják, hogy a család az első, meg a család az család!
sztem ki van adva a rendőröknek, hogy még véletlenül se kössenek bele a családokba.
csebi
Majd hamarosan téged sem fognak piszkálni 😉
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
igen ez nekem is eszembe jutott. de lesz fegyver az ellenzék kezében is."az oltasellenes gyurcsanyek miatt volt keves a vedett ember, pedig a spajzban van a kinai sooldat"most legyek erre morbid és cinikus? annyira Orbánhoz kötik ezt a nyitást, hogy ez még visszafelé is elsülhet, és ha tényleg újra megugrik a halálozások száma arra fel lehet építeni egy kommunikációt ...index.hu/belfold/2021/04/26/koronavirus-covid-19-ujrainditas-korlatozasok-rendelet-beoltas-vakcina-negymillio-beoltott-szinhazak-edzotermek-mozik/értelmetlen bazmeg. Teljesen értelmetlen. Miért kell mindig tökön rúgnunk magunkat egy apró kis haladás után egyből?
"A védetteknek és a felügyeletük alatt álló kiskorúaknak nem kell maszkot viselniük a sport- és kulturális rendezvényeken."
Beki
Kurva sokan fognak meghalni emiatt a teraszosdi miatt.
Amadeus
csebi
mar most erre epitenek. a konzultacionak a kormany eleget tett, innentol a baloldal oli az embereket
minek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
amúgy nevetséges ez a karantén szabály nálunk: reptéren teli frankfurti gép, erre az utasok nagy része nem kap karantént, mert üzleti út, igen azoknak is, akik leégve, lebarnulva érkeznek, kisgyerekes családok, és a hotel adott valamilyen igazolást, hogy konferencia volt vmeik tengeri szigetcsoportnál: Maldív, Bahamák stb. tőlem meg nem fogadják el az EU-s szerv munkáltatói igazolását ...Látod? Ott is tudják, hogy a család az első, meg a család az család!
sztem ki van adva a rendőröknek, hogy még véletlenül se kössenek bele a családokba.
csebi
Majd hamarosan téged sem fognak piszkálni 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/04/26/pfizer-vakcina-oltas-izrael-vizsgalat-szivizomgyulladas-koronavirus-covid-19/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
"az oltasellenes gyurcsanyek miatt volt keves a vedett ember, pedig a spajzban van a kinai sooldat"most legyek erre morbid és cinikus? annyira Orbánhoz kötik ezt a nyitást, hogy ez még visszafelé is elsülhet, és ha tényleg újra megugrik a halálozások száma arra fel lehet építeni egy kommunikációt ...index.hu/belfold/2021/04/26/koronavirus-covid-19-ujrainditas-korlatozasok-rendelet-beoltas-vakcina-negymillio-beoltott-szinhazak-edzotermek-mozik/értelmetlen bazmeg. Teljesen értelmetlen. Miért kell mindig tökön rúgnunk magunkat egy apró kis haladás után egyből?
"A védetteknek és a felügyeletük alatt álló kiskorúaknak nem kell maszkot viselniük a sport- és kulturális rendezvényeken."
Beki
Amadeus
csebi
mar most erre epitenek. a konzultacionak a kormany eleget tett, innentol a baloldal oli az embereket
több mint 4 éve
amúgy nevetséges ez a karantén szabály nálunk: reptéren teli frankfurti gép, erre az utasok nagy része nem kap karantént, mert üzleti út, igen azoknak is, akik leégve, lebarnulva érkeznek, kisgyerekes családok, és a hotel adott valamilyen igazolást, hogy konferencia volt vmeik tengeri szigetcsoportnál: Maldív, Bahamák stb. tőlem meg nem fogadják el az EU-s szerv munkáltatói igazolását ...sztem ki van adva a rendőröknek, hogy még véletlenül se kössenek bele a családokba.
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
most legyek erre morbid és cinikus? annyira Orbánhoz kötik ezt a nyitást, hogy ez még visszafelé is elsülhet, és ha tényleg újra megugrik a halálozások száma arra fel lehet építeni egy kommunikációt ...index.hu/belfold/2021/04/26/koronavirus-covid-19-ujrainditas-korlatozasok-rendelet-beoltas-vakcina-negymillio-beoltott-szinhazak-edzotermek-mozik/értelmetlen bazmeg. Teljesen értelmetlen. Miért kell mindig tökön rúgnunk magunkat egy apró kis haladás után egyből?
Beki
Amadeus
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/26/koronavirus-covid-19-ujrainditas-korlatozasok-rendelet-beoltas-vakcina-negymillio-beoltott-szinhazak-edzotermek-mozik/értelmetlen bazmeg. Teljesen értelmetlen. Miért kell mindig tökön rúgnunk magunkat egy apró kis haladás után egyből?
Beki
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/26/koronavirus-covid-19-ujrainditas-korlatozasok-rendelet-beoltas-vakcina-negymillio-beoltott-szinhazak-edzotermek-mozik/Ez is jól sikerült! 😕
Beki

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
qubit.hu/2021/04/26/a-pfizer-antitestes-vedelme-erosebb-de-hamarabb-elhalvanyul-mint-az-astrazenecae?_ga=2.183101984.748798122.1619416330-1157575990.1613558638
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2021/04/26/koronavirus-covid-19-ujrainditas-korlatozasok-rendelet-beoltas-vakcina-negymillio-beoltott-szinhazak-edzotermek-mozik/"A védetteknek és a felügyeletük alatt álló kiskorúaknak nem kell maszkot viselniük a sport- és kulturális rendezvényeken."
több mint 4 éve
Idegenszívű lett és fogadjunk KISZ tag is volt (mint Gajdics Ottó).168.hu/itthon/kariko-katalin-pontositott-a-vakcinak-hatekonysagarol-szolo-tablazaton-203424Úgy látom Karikó is lassan Soros kottájából játszik.
zemanla
Vrij6
#komcsi
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/26/csonka-andras-kommentelok-tamadas-teraszok-nyitas/hogyan meri megkérdőjelezni a jogot a normális élethez? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.facebook.com/photo?fbid=4498431320186150&set=a.199047546791237
több mint 4 éve
168.hu/itthon/kariko-katalin-pontositott-a-vakcinak-hatekonysagarol-szolo-tablazaton-203424Úgy látom Karikó is lassan Soros kottájából játszik.
zemanla