Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Maruzsa Zoltán is szépen kéri!
"A hétvégi terasznyitással kapcsolatban kiemelte: látta ő is a képeket, és reméli, az érettségizőkben van annyi felelősség, hogy elkerülik az ilyen rendezvényeket, tömegjeleneteket, mert az az érdekük, hogy részt tudjanak venni az írásbeli érettségi vizsgán."
 www.atv.hu/belfold/20210426-reagalt-maruzsa-zoltan-a-hetvegi-terasznyitasos-tomegjelenetekre/hirkereso
Csak azt nem értem, miért kellene elkerülni a kerthelyiségeket, ha egyszer nincs benne kockázat. Ha ugyanis lenne, akkor a kormány egész biztosan nem engedélyezte volna.
nagylaza
Aha. Igen. Persze.

17 évesen, mikor éreztem a pina illatát (ha szaga van, akkor baj van), akkor pont az érdekelt, hogy mit kértek tőlem szépen a tv-ben/ősök/tanárok.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
"A hétvégi terasznyitással kapcsolatban kiemelte: látta ő is a képeket, és reméli, az érettségizőkben van annyi felelősség, hogy elkerülik az ilyen rendezvényeket, tömegjeleneteket, mert az az érdekük, hogy részt tudjanak venni az írásbeli érettségi vizsgán."
 www.atv.hu/belfold/20210426-reagalt-maruzsa-zoltan-a-hetvegi-terasznyitasos-tomegjelenetekre/hirkereso
Csak azt nem értem, miért kellene elkerülni a kerthelyiségeket, ha egyszer nincs benne kockázat. Ha ugyanis lenne, akkor a kormány egész biztosan nem engedélyezte volna.
nagylaza
Mert Gyurcsány!

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nagylaza
Dehát, ha szépen kérték, az mindig segített eddig, nem?! 😮
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
több mint 4 éve
gyönyörű...
 bball1.hu/maszk-nelkul-lehet-majd-szurkolni-a-kosarmeccseken/?fbclid=IwAR37EUwMjHKJQOoYip4q1vZpjBbYeOapGkc_DzOVqNaTc78GP2mdBvwSvpU

"A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben az üzemeltető, szolgáltató ennek nem tesz eleget, 100 ezer és 1 millió forint közötti bírsággal, vagy akár egyéves bezárással is sújtható – ismertették."
Vajon arcra fognak emlékezni, hogy ki a védett és ki nem ha a lelátón nem hord majd maszkot?
NB2
Nem védett nem mehet, szóval aki bent van és nem dolgozó az maszk nélkül lesz.
Jughead
Több helyen olvasni már neten, hogy például edzőterembe továbbra is mehet msjd a be nem oltott sportoló (18feletti is) egyszerre a beoltottal.

több mint 4 éve
Figyeljetek a kreténeket

Fb komment az oltás utáni táblázat értelmezésre:

5714 / 273= 5%-os halálozási ráta az oltottaknál. Ehhez képest a covid virus halálozási adatai, ha létezik egyáltalán: 9 millióból 0,03%!

No comment
FLZOLI
A táblázat negyedik oszlopa szerint 1+20+16+32+7=20. Mit vársz?
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
gyönyörű...
 bball1.hu/maszk-nelkul-lehet-majd-szurkolni-a-kosarmeccseken/?fbclid=IwAR37EUwMjHKJQOoYip4q1vZpjBbYeOapGkc_DzOVqNaTc78GP2mdBvwSvpU

"A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben az üzemeltető, szolgáltató ennek nem tesz eleget, 100 ezer és 1 millió forint közötti bírsággal, vagy akár egyéves bezárással is sújtható – ismertették."
Vajon arcra fognak emlékezni, hogy ki a védett és ki nem ha a lelátón nem hord majd maszkot?
NB2
Nem védett nem mehet, szóval aki bent van és nem dolgozó az maszk nélkül lesz.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
gyönyörű...

És a cikk ezzel zárul:
A közterületen, a tömegközlekedési eszközökön, boltokban – azokon a helyeken, ahol nem csak beoltott vagy a fertőzésen átesettek tartózkodhatnak – továbbra is kötelező a maszkhasználat, továbbá kerülendő a csoportosulás és a gyülekezés – írták, kiemelve: ez a még be nem oltott állampolgárok védelmét szolgálja.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 119 — nabege2@yahoo.com
Mesélek...
Ugye írtam, hogy április 10-i tesztem pozitív lett. Szerencsére (kopp-kopp-kopp) enyhe tünetekkel átvészeltem az egészet, néha köhögtem, picit fáradt voltam, de okés lett minden. Mivel azt mondtam, hogy április 5-től voltak a tünetek (amúgy tényleg akkor már ismerős mondta, hogy úgy köhögtem mint a covidos), ezért április 16-val már (simán megvolt a 3 tünetmentes nap) feloldhatták volna a karantént. Mivel az asszisztens nem hívott, mondom nem baj legalább még jobban tünetmentes leszek, akkor hétfőn majd hívom. Beszéltünk, 19-én éjféltől már nem vagyok karanténban. Másik projektem is fut sajnos, minden hétfőn gyógytornára kell járnom. Húsvét hétfő miatt nem mentem, következő hétfőn már karanténban voltam, utána hétfőre én (ha feloldottak volna, ha nem) rendes voltam, mert eldöntöttem, hogy akkor se megyek, nehogy hisztizzenek emiatt. Nah ma elmentem. Gyógytornász kérdése: Nah kedves ... meggyógyult? Mondom nincsenek tüneteim már lassan 10 napja, szóval tuti. Azt mondja nincs negatív tesztem? Mondom miért lenne? Nem így működik, ha tünetmentes vagy, telefon a dokinak és zutty már nem is vagyok karanténban. Mire ő: ajajj, lehet, hogy akkor én most még fertőzök, mert pozitív vagyok. A kolléganője is 6 hete pozitív tesztet ad. Mondom nem úgy van, hogy az első 4-5 napban fertőzök? Nah megindult a telefonálgatás és végülis fogadtak, de én éreztem magam szarul. De most tényleg mivan, ha pozitív tesztet adok megint?
több mint 4 éve
rokaur 876
Figyeljetek a kreténeket

5714 / 273= 5%-os halálozási ráta az oltottaknál. Ehhez képest a covid virus halálozási adatai, ha létezik egyáltalán: 9 millióból 0,03%!

No comment
FLZOLI
A legtobb elverzik az ilyen "0 + 1 + 1 + 1 * 0...." feladat utan, ne legyenek ekkora elvarasaid 😀
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Figyeljetek a kreténeket

No comment

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
200 alatt elhunytak száma és emelkedett kórházban ápoltak száma is.
7.7k(!) első oltás és kb 44k második oltás tegnap.
Beki
Amúgy szerintem ezen a héten rekordszámú elsőt fognak beadni.
Nagyon sok ismerősömet hívták most kínaira.
Bazzani
és el is mennek?
csebi
Nem volt olyan aki nem.
Volt aki vacillált de végül elmegy.
Bazzani
Én maradtam a seggemen végül. Gondolkodtunk egész hétvégén az asszonnyal, hogy mi legyen. Inkább marad az önkéntes izoláció és várunk valami normálisabb cuccra (Szputyó, Pfizer, Moderna).

Lehet én vagyok zsidó valahol a génjeimben mélyen, de ha valamit elemi erővel nyomnak az arcomba akkor, amikor van választék, akkor ott valami nem kóser a cuccal vagy a cucc körül.
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 054 — Слава Україні! Героям слава!
kolléga ma volt oltáson, online regisztrált, Sinopharm, SOTÉ-n. Azt mondta tömegek álltak sorba, de flottul ment neki is minden, letudta az egészet 40 perc alatt.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 040 — #NoStress
Masszív oltásellenesség a lakosság kb. 10-15%-ában van jelen.
----
Ezt ne itt vitassuk meg, hanem a saját topicjában inkább. Kezdve onnan, hogy ha hatékonyabb, akkor tudsz mondani legaláb egy létező / létezett példát is rá az utóbbi 150 évből.
peterk2005
Végülis majd kiderül igaz e a 10-15 százalékod, én drukkolok, hogy így legyen, de ezt most úgy vélem nagyon alábecsülöd.
Milliókról van szó, nem egy-másfél millió oltásellenesről.
----
Mondtam, a Kim család 73 éve folyamatosan, Pol Pot haláláig, Sztálin több, mint 30 évig, Mao és örökösei 76 éve, stb.

több mint 4 éve
 168.hu/itthon/kariko-katalin-pontositott-a-vakcinak-hatekonysagarol-szolo-tablazaton-203424
zemanla
Pfizer meg majd jól beperel minket hitelrontásért 😊
NB2
Én arra számítok, hogy a kormány saját magát fogja beperelni rémhírterjesztésért.
nagylaza
Magad uram, ha szolgád nincsen:
 24.hu/belfold/2021/04/26/remhirterjesztesert-jelenti-fel-a-kormanyt-szel-bernadett/
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
 m.hvg.hu/itthon/20210426_Magyarorszag_lelegeztetogep_maszk_Libanon_Szijjarto_Peter
Csak 20-at???

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 438 — The Mathematician
Beki
Bazzani
és el is mennek?
csebi
Nem volt olyan aki nem.
Bazzani
vicces, de nálam meg pont fordítva van 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Beki
Bazzani
és el is mennek?
csebi
Nem volt olyan aki nem.
Bazzani
ha ez a trend akkor valóban meg fog ugrani. aztán hónapok múlva kiderül, hogy kínai mennyire volt jó döntés.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Beki
Bazzani
és el is mennek?
csebi
Nem volt olyan aki nem.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Beki
Bazzani
Kiderül csütörtökig mennyire volt sikeres ez az oltási kampány a kínai cuccal.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Beki
Bazzani
és el is mennek?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Beki

több mint 4 éve
Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.
Na a sok kamusportoló bebukta ezt.
Bazzani
Gondolod, hogy szükség esetén nincs ebben az országban néhány tízezerrel több szakállas / plasztikázott mellű kiskorú?
peterk2005
Hát ahogy a bírságokat néztem szerintem nem kockáztatnak.
Bemegy egy ellenőr és talál olyat aki 18+ és nem védett akkor képesek (jogosan) becsukatni a termet.

több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
Beki
mindenki munkaidore foglalt maganak, hogy a delutant mar a teraszon tolthesse ne a meloban.
raadasul amugy is a kinai jobb, mint a magyar fajzer.
meglasd, holnap!!!
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.
Na a sok kamusportoló bebukta ezt.
Bazzani
Válogathatok a kamuigazolásom és a kamuvédettségi igazolványom között. Király