Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Aki az első orosz adagtól rosszul lett(mint én is 😀) , azt a második is megviselte? KösziAnyós vasárnap kapta. Megint volt hőemelkedés, fejfájás, izületi fájdalom de sokkal rövidebb ideig és kevésbé volt durva.
Pep71

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Aki az első orosz adagtól rosszul lett(mint én is 😀) , azt a második is megviselte? Köszi
több mint 4 éve
Most ezzel semmi újat nem mondtál 😀"Különös módon a kormány oltásos táblázata előtt két nappal, április 23-án az orosz vakcinát forgalmazó Russian Direct Investment Fund Twitteren egy hasonló adatszerkezetű és mondanivalójú táblázatot posztolt"Oltásellenes, migránspárti, Sorosbérenc vagy.
Nyilván semmi köze a kettőnek egymáshoz, de milyen furcsák a véletlenek 😀
Klaci79
Bazzani
De akkor legyen itt Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója egy hétfői sajtótájékoztatója. Megérdemli, ha már ki mert állni a nyilvánosság elé.
www.youtube.com/watch?v=SzK4TiSULZM
több mint 4 éve
Apropó úgy alakult nem tudok elmenni a második szputnyik oltásomraEz fura, nekem azt mondták, ilyen esetben a háziorvos ad új időpontot. (Aztán lehet, hogy nekik ezekről nem szóltak). Mit csinálnál az oltóponton, ha odamész? be sem nagyon mehetsz mást intézni, nem nagyon láttam erre embert. A bejáratnál ott vannak az aznapi listával. Ki kell várni, mintha oltatnál, aztán bent az orvosnál, azt mondani, hogy nem oltani jöttél, hanem kell másik időpont? Hülyeségnek hangzik, bár nem ez lenne az első persze.
Ilyenkor mi van ?
(Háziorvos nem tudja beszéltem vele,azt mondja menjek el az oltópontra)
Valakinek esetleg infó ?
VvAlekosz
több mint 4 éve
"Különös módon a kormány oltásos táblázata előtt két nappal, április 23-án az orosz vakcinát forgalmazó Russian Direct Investment Fund Twitteren egy hasonló adatszerkezetű és mondanivalójú táblázatot posztolt"Oltásellenes, migránspárti, Sorosbérenc vagy.
Nyilván semmi köze a kettőnek egymáshoz, de milyen furcsák a véletlenek 😀
Klaci79
több mint 4 éve
"Különös módon a kormány oltásos táblázata előtt két nappal, április 23-án az orosz vakcinát forgalmazó Russian Direct Investment Fund Twitteren egy hasonló adatszerkezetű és mondanivalójú táblázatot posztolt"Nyilván semmi köze a kettőnek egymáshoz, de milyen furcsák a véletlenek 😀
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek a mai számokra, a sok kínai miatt 80 ezernél többnek kell lenni az első oltásoknak.
több mint 4 éve
A teraszozás lassan, de biztosan a 3 leggyűlöltebb műmájer szó lett számomra.Én az oltakozás szóval vagyok így. Leírni, olvasni, hallani is fáj.
Én pincézni, kertelni, garázsolni és tetőzni szeretek.
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
A teraszozás lassan, de biztosan a 3 leggyűlöltebb műmájer szó lett számomra.Én pincézni, kertelni, garázsolni és tetőzni szeretek.
több mint 4 éve
úgy néz ki vakcinával jobban lehet keresniKomolyra véve: ezt a 84%-ot mindig nehezemre esik értelmezni.Amennyire nagyon bejött a vakcina, a kezeléssel kapcsolatos felfedezések csalódást keltőek eddig. Bill Gates mondta még tavaly tavasszal az első hullám idején, hogy arra számít, hogy előbb a kezelésben leszünk sokkal jobbak, lényegesen lejjebb szorítva a halandóságot, és a vakcina csak utána várható, mert az nehezebb. Hát nem lett igaza.
Mikey
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Komolyra véve: ezt a 84%-ot mindig nehezemre esik értelmezni.Amennyire nagyon bejött a vakcina, a kezeléssel kapcsolatos felfedezések csalódást keltőek eddig. Bill Gates mondta még tavaly tavasszal az első hullám idején, hogy arra számít, hogy előbb a kezelésben leszünk sokkal jobbak, lényegesen lejjebb szorítva a halandóságot, és a vakcina csak utána várható, mert az nehezebb. Hát nem lett igaza.
Mikey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Székesfehérvári kórházigazgató: Olyan még nem volt, hogy a magyar krematóriumok három műszakban dolgozzanakNa ő se lesz már sokáig főigazgató. Ami érthető, hiszen hazudik.
Komolyra véve: ezt a 84%-ot mindig nehezemre esik értelmezni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egyébként értelmezhető filmek vannak már, vagy az soha nem számított?Azért én szívesen elmennék már moziba😃Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.Sok érdekes van ebben. Az igazolványt postázzák már az első oltás után. Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
somoskovig
peterk2005
Öcsém múlt héten foglalt időpontot oltásra. Hétvégén mondtam neki hogy de így csak a kínait kapja. Ettől kicsit elment a kedve de ő úgy volt vele, a kártyát erre is meg fogja kapni az meg nem árt ha van. Ma meg is kapta az oltást.
samu09
Mi tegnap néztük meg ágyból A feltaláló című magyar filmet. Szerintem hosszú idő után ez volt az első "egészestés" filmünk. Remek volt, de nem kell hozzá mozi. A Tenet ellenben máshol kb. át sem jön...
több mint 4 éve
temetésekre is maradt az 50 fős korlátozás, nem? de legalább meccsekre lehet sokezren menni.Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.És a családi rendezvények is 10 fősek!
somoskovig
Májusban nálunk lenne pár családi összejövetel, mindenki oltva van...majd focimeccset hirdetünk a kertben és megoldva 😊
Persze elkérem az oltási igazolványokat....addig ide be nem teszi a lábát a család.
Klaci79
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Azért én szívesen elmennék már moziba😃Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.Sok érdekes van ebben. Az igazolványt postázzák már az első oltás után. Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
somoskovig
peterk2005
Öcsém múlt héten foglalt időpontot oltásra. Hétvégén mondtam neki hogy de így csak a kínait kapja. Ettől kicsit elment a kedve de ő úgy volt vele, a kártyát erre is meg fogja kapni az meg nem árt ha van. Ma meg is kapta az oltást.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Apropó úgy alakult nem tudok elmenni a második szputnyik oltásomraIlyenkor mi van ?
(Háziorvos nem tudja beszéltem vele,azt mondja menjek el az oltópontra)
Valakinek esetleg infó ?
több mint 4 éve
Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?nehéz lenne legyártani, és csak akkor odaadni, ha a másodikat beadták ...
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.És a családi rendezvények is 10 fősek!
somoskovig
Májusban nálunk lenne pár családi összejövetel, mindenki oltva van...majd focimeccset hirdetünk a kertben és megoldva 😊
Persze elkérem az oltási igazolványokat....addig ide be nem teszi a lábát a család.
több mint 4 éve
Gondolom nagyívben leszarja az adminisztráció. Egy oltás pipa, automata kártya pipa.Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.Sok érdekes van ebben. Az igazolványt postázzák már az első oltás után. Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
somoskovig
peterk2005
Elméletben ugye már az első oltás is véd valamennyit, de én is azt hittem eredetileg, hogy 2. oltás után kapok igazolványt.
több mint 4 éve
A heten megnyomjuk az oltakozast a csaladban: tesom kedden kap kinait, elso kör. Aztan anya csutortokon kap szputnyikot, masodik kör. Penteken kisebbik tesom kap Astrat, elso kör, majd hetfon nagymama kap masodik kör modernat. Orulok. 😊Így kell halmozni az élvezeteket!
Vrij6
több mint 4 éve
Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.Sok érdekes van ebben. Az igazolványt postázzák már az első oltás után. Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
somoskovig

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.
több mint 4 éve
A heten megnyomjuk az oltakozast a csaladban: tesom kedden kap kinait, elso kör. Aztan anya csutortokon kap szputnyikot, masodik kör. Penteken kisebbik tesom kap Astrat, elso kör, majd hetfon nagymama kap masodik kör modernat. Orulok. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nincs vége a napnak:"Kunetz: Amennyiben a kormány által ismertetett oltási adatok igazak, akkor brutálisan zárni kellene
Amennyiben nem, akkor a kormány a beoltottság ellen dolgozik – véli az egészségügyi elemző."
www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/kunetz-amennyiben-a-kormany-altal-ismertetett-oltasi-adatok-igazak-akkor-brutalisan-zarni-kellene/
több mint 4 éve
Kormánycég fizette a terasznyitást ünneplő hírességek posztjaitMár délelőtt felhúztam magam rajta (eredetileg a 444-en jelent meg). Ha így folytatódik, rövidesen mehetek idegszanatóriumba...😊 Bízom benne, hogy jók a körülmények, van elegendő orvos, kedvesek a nővérek, remek a koszt.
Ez vótmá? S még a férgekre mondjuk, hogy gerinctelenek.
Mikey