Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Aki az első orosz adagtól rosszul lett(mint én is 😀) , azt a második is megviselte? Köszi
Pep71
Anyós vasárnap kapta. Megint volt hőemelkedés, fejfájás, izületi fájdalom de sokkal rövidebb ideig és kevésbé volt durva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 516
Aki az első orosz adagtól rosszul lett(mint én is 😀) , azt a második is megviselte? Köszi
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
"Különös módon a kormány oltásos táblázata előtt két nappal, április 23-án az orosz vakcinát forgalmazó Russian Direct Investment Fund Twitteren egy hasonló adatszerkezetű és mondanivalójú táblázatot posztolt"

Nyilván semmi köze a kettőnek egymáshoz, de milyen furcsák a véletlenek 😀
Klaci79
Oltásellenes, migránspárti, Sorosbérenc vagy.
Bazzani
Most ezzel semmi újat nem mondtál 😀

De akkor legyen itt Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója egy hétfői sajtótájékoztatója. Megérdemli, ha már ki mert állni a nyilvánosság elé.
 www.youtube.com/watch?v=SzK4TiSULZM
több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Apropó úgy alakult nem tudok elmenni a második szputnyik oltásomra
Ilyenkor mi van ?
(Háziorvos nem tudja beszéltem vele,azt mondja menjek el az oltópontra)
Valakinek esetleg infó ?
VvAlekosz
Ez fura, nekem azt mondták, ilyen esetben a háziorvos ad új időpontot. (Aztán lehet, hogy nekik ezekről nem szóltak). Mit csinálnál az oltóponton, ha odamész? be sem nagyon mehetsz mást intézni, nem nagyon láttam erre embert. A bejáratnál ott vannak az aznapi listával. Ki kell várni, mintha oltatnál, aztán bent az orvosnál, azt mondani, hogy nem oltani jöttél, hanem kell másik időpont? Hülyeségnek hangzik, bár nem ez lenne az első persze.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
"Különös módon a kormány oltásos táblázata előtt két nappal, április 23-án az orosz vakcinát forgalmazó Russian Direct Investment Fund Twitteren egy hasonló adatszerkezetű és mondanivalójú táblázatot posztolt"

Klaci79
Oltásellenes, migránspárti, Sorosbérenc vagy.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 269 — balazs.t85@gmail.com
Kíváncsi leszek a mai számokra, a sok kínai miatt 80 ezernél többnek kell lenni az első oltásoknak.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
A teraszozás lassan, de biztosan a 3 leggyűlöltebb műmájer szó lett számomra.

Én pincézni, kertelni, garázsolni és tetőzni szeretek.
Willie Parker
Én az oltakozás szóval vagyok így. Leírni, olvasni, hallani is fáj.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
A teraszozás lassan, de biztosan a 3 leggyűlöltebb műmájer szó lett számomra.

Én pincézni, kertelni, garázsolni és tetőzni szeretek.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 438 — The Mathematician
Komolyra véve: ezt a 84%-ot mindig nehezemre esik értelmezni.
Mikey
Amennyire nagyon bejött a vakcina, a kezeléssel kapcsolatos felfedezések csalódást keltőek eddig. Bill Gates mondta még tavaly tavasszal az első hullám idején, hogy arra számít, hogy előbb a kezelésben leszünk sokkal jobbak, lényegesen lejjebb szorítva a halandóságot, és a vakcina csak utána várható, mert az nehezebb. Hát nem lett igaza.
peterk2005
úgy néz ki vakcinával jobban lehet keresni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 538 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mikey
Amennyire nagyon bejött a vakcina, a kezeléssel kapcsolatos felfedezések csalódást keltőek eddig. Bill Gates mondta még tavaly tavasszal az első hullám idején, hogy arra számít, hogy előbb a kezelésben leszünk sokkal jobbak, lényegesen lejjebb szorítva a halandóságot, és a vakcina csak utána várható, mert az nehezebb. Hát nem lett igaza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
Székesfehérvári kórházigazgató: Olyan még nem volt, hogy a magyar krematóriumok három műszakban dolgozzanak

Na ő se lesz már sokáig főigazgató. Ami érthető, hiszen hazudik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.
somoskovig
Sok érdekes van ebben. Az igazolványt postázzák már az első oltás után. Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
peterk2005
Azért én szívesen elmennék már moziba😃
Öcsém múlt héten foglalt időpontot oltásra. Hétvégén mondtam neki hogy de így csak a kínait kapja. Ettől kicsit elment a kedve de ő úgy volt vele, a kártyát erre is meg fogja kapni az meg nem árt ha van. Ma meg is kapta az oltást.
samu09
Egyébként értelmezhető filmek vannak már, vagy az soha nem számított?
Mi tegnap néztük meg ágyból A feltaláló című magyar filmet. Szerintem hosszú idő után ez volt az első "egészestés" filmünk. Remek volt, de nem kell hozzá mozi. A Tenet ellenben máshol kb. át sem jön...
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 331 — buhloone mindstate
Az megvan, hogy védettségi igazolvánnyal lehet maszk nélkül moziba, színházba menni, természetesen meccsre is, akár zárt térben is, de érdekes módon a koncertek továbbra is tiltólistán vannak? Még a szabadtéri rendezvények is. Érdekes.
somoskovig
És a családi rendezvények is 10 fősek!
Májusban nálunk lenne pár családi összejövetel, mindenki oltva van...majd focimeccset hirdetünk a kertben és megoldva 😊
Persze elkérem az oltási igazolványokat....addig ide be nem teszi a lábát a család.
Klaci79
temetésekre is maradt az 50 fős korlátozás, nem? de legalább meccsekre lehet sokezren menni.

chemicals keep me under control

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 539 — I like the Texans, I like who we are
somoskovig
Sok érdekes van ebben. Az igazolványt postázzák már az első oltás után. Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
peterk2005
Azért én szívesen elmennék már moziba😃
Öcsém múlt héten foglalt időpontot oltásra. Hétvégén mondtam neki hogy de így csak a kínait kapja. Ettől kicsit elment a kedve de ő úgy volt vele, a kártyát erre is meg fogja kapni az meg nem árt ha van. Ma meg is kapta az oltást.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Apropó úgy alakult nem tudok elmenni a második szputnyik oltásomra
Ilyenkor mi van ?
(Háziorvos nem tudja beszéltem vele,azt mondja menjek el az oltópontra)
Valakinek esetleg infó ?
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Mi van, ha valaki nem megy el a másodikra? Ez nem is most kérdés, hanem majd akkor lesz az, ha olyanokat kezdünk oltani, akik csak azért fogadják el, mert meccsre, moziba akarnak járni?
peterk2005
nehéz lenne legyártani, és csak akkor odaadni, ha a másodikat beadták ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
somoskovig
És a családi rendezvények is 10 fősek!
Májusban nálunk lenne pár családi összejövetel, mindenki oltva van...majd focimeccset hirdetünk a kertben és megoldva 😊
Persze elkérem az oltási igazolványokat....addig ide be nem teszi a lábát a család.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
somoskovig
peterk2005
Gondolom nagyívben leszarja az adminisztráció. Egy oltás pipa, automata kártya pipa.

Elméletben ugye már az első oltás is véd valamennyit, de én is azt hittem eredetileg, hogy 2. oltás után kapok igazolványt.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
A heten megnyomjuk az oltakozast a csaladban: tesom kedden kap kinait, elso kör. Aztan anya csutortokon kap szputnyikot, masodik kör. Penteken kisebbik tesom kap Astrat, elso kör, majd hetfon nagymama kap masodik kör modernat. Orulok. 😊
Vrij6
Így kell halmozni az élvezeteket!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 538 — The only discipline that lasts, is self discipline
somoskovig

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 054 — Слава Україні! Героям слава!
A heten megnyomjuk az oltakozast a csaladban: tesom kedden kap kinait, elso kör. Aztan anya csutortokon kap szputnyikot, masodik kör. Penteken kisebbik tesom kap Astrat, elso kör, majd hetfon nagymama kap masodik kör modernat. Orulok. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nincs vége a napnak:
"Kunetz: Amennyiben a kormány által ismertetett oltási adatok igazak, akkor brutálisan zárni kellene
Amennyiben nem, akkor a kormány a beoltottság ellen dolgozik – véli az egészségügyi elemző."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/kunetz-amennyiben-a-kormany-altal-ismertetett-oltasi-adatok-igazak-akkor-brutalisan-zarni-kellene/
több mint 4 éve
Kormánycég fizette a terasznyitást ünneplő hírességek posztjait

Ez vótmá? S még a férgekre mondjuk, hogy gerinctelenek.
Mikey
Már délelőtt felhúztam magam rajta (eredetileg a 444-en jelent meg). Ha így folytatódik, rövidesen mehetek idegszanatóriumba...😊 Bízom benne, hogy jók a körülmények, van elegendő orvos, kedvesek a nővérek, remek a koszt.